Hvordan gjøre Bittrex-avgiftene dine – bygge dine kryptoavgiftsskjemaer

Bittrex har blitt en av de største kryptovaluta-børsene basert i USA. Mange kryptovalutahandlere bruker Bittrex fordi de opererer og overholder innenfor de strenge reguleringsmiljøene som er tilstede i USA. Når det gjelder å gjøre Bittrex-skatten din og bygge ut de nødvendige Bittrex-skatteformene, oppstår det imidlertid en rekke utfordringer. 

Denne artikkelen diskuterer disse problemene og forklarer den enkleste måten å bygge ut den nødvendige Bittrex og skatteformer for kryptovaluta.

Hvordan beskattes kryptovaluta

De IRS behandler kryptokurver som skattemessig eiendom, ikke som valuta. Akkurat som andre former for eiendom – aksjer, obligasjoner, eiendom – pådrar du deg et skatterapporteringskrav når du selger, handler eller på annen måte avhender kryptovalutaen din for mer eller mindre enn du kjøpte den for. 

I denne forstand ser kryptovalutahandel ut som å handle aksjer for skattemessige formål.

For eksempel, hvis du kjøpte 0,1 Bitcoin for $ 1000 i april 2018 og deretter solgte den to måneder senere for $ 2000, har du en gevinst på $ 1000. Du rapporterer denne gevinsten på selvangivelsen, og avhengig av hvilken skatteklasse du faller under, betaler du en viss prosentandel av skatt på gevinsten. Priser varierer basert på skattekonsollen din, så vel som avhengig av om det var en kortsiktig kontra en langsiktig gevinst. Dette gjelder for alle kryptovalutaer.

På baksiden, hvis du solgte kryptovalutaen din for mindre enn du kjøpte den for, kan du skriv av det tapet for å spare penger på kryptoskatten din. 

Du kan lese blogginnlegget vårt, Den komplette guiden til kryptovalutaavgifter, for en dypere diskusjon om kryptoskatt.

Bittrex skatter – bryte ned problemet

Bittrex kan faktisk ikke gi brukerne nødvendige skatterapporter som ofte mottas i en verden av handelsaksjer av en rekke årsaker.

Det første problemet er at mange handler på Bittrex er sitert i kryptovaluta. Fordi du må beregne den virkelige markedsverdien i din lokale FIAT-valuta på tidspunktet for handlerne dine, blir dette veldig problematisk, og Bittrex sporer ikke opprinnelig kostnadsbasis eller virkelig markedsverdidata på tvers av handler.

Det andre problemet – og det mye større – kommer fra kjernen i kryptovaluta. Fordi du er i stand til å sende krypto inn og ut av Bittrex-nettverket, for eksempel å sende bitcoin fra en utvendig lommebok til min Bittrex-lommebok, har Bittrex ingen måte å vite til hvilken pris (kostnadsbasis) du anskaffet den kryptoen for. Kostnadsgrunnlag er viktige data du trenger i beregning av kryptoskatten din.

Vi diskuterte dette problemet i mye mer dybde i blogginnlegget vårt, Skatteproblemet i kryptovaluta

Bittrex skatter Fra Bittrex Support Documentation

Bittrex kan ikke gi deg nøyaktige skatterapporter

Så selv om Bittrex ønsket å gi deg nøyaktige skatterapporter for å detaljere kapitalgevinster og tap og alt du trenger for å rapportere dem om skatten, har de faktisk ikke fysisk muligheten på grunn av skatteproblem med kryptovaluta. Dette gjelder alle større kryptokursutvekslinger, og det utgjør et stort problem for kryptobrukere.

Så hvis Bittrex ikke kan gi meg de nødvendige skatteformene mine, hvordan får jeg dem?

Så for å kunne bygge opp dine nødvendige kryptoskattformer, du må samle alle kryptovalutaopplysningene dine som utgjør kjøp, salg, handel, luftdråper, gafler, gruvedrevne mynter, børser og bytter på alle børser du bruker.

Du kan gjøre dette for hånd ved å eksportere alle handelshistorikkfilene dine fra børsene dine og foreta kursgevinster og tapstransaksjoner for hver handel. Bittrex bryter ned hvordan du henter din handelshistorikkfil her. Når du har hatt din handelshistorie, skal hver skattehendelse registreres på skjema 8949, og nettovinsten din skal overføres til din tidsplan for 1040 D. Vi går gjennom den manuelle rapporteringsprosessen i vår artikkel her: hvordan du rapporterer kryptovaluta om skatter.

Bittrex skatter

Cryptocurrency Tax Software – En alternativ tilnærming

Alternativt kan du bruke kryptoskattprogramvare som CryptoTrader.Tax for å automatisere hele skatterapporteringsprosessen. 

Når du bruker kryptoskattprogramvare, importerer du ganske enkelt all din handels- og transaksjonshistorikk fra alle børsene dine til plattformen. Du kan gjøre dette ved å slippe handelshistorikkfilen din fra børsen eller ved å koble kontoen din med en API-nøkkel. Programvaren vil automatisk sortere og rense disse dataene og produsere de nødvendige avgiftsskjemaene ved å klikke på en knapp. Den korte videoen nedenfor viser Bittrex-importprosessen.

Du kan gi disse genererte skatterapportene til skatteprofesjonen din, arkivere dem selv eller laste dem inn i din favorittprogramvare for skatteregistrering TurboTax for kryptovaluta eller TaxAct ved hjelp av CryptoTrader.Tax-partnerskap.

Du kan lære mer om hvordan CryptoTrader.Tax automatiserer kryptoskattrapporteringsprosessen her!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me