Hvordan gjøre Coinbase-avgiftene dine

Coinbase Pro, tidligere kjent som GDAX, er en av de mest populære kryptovaluta-børsene blant mer avanserte og profesjonelle handelsmenn. Dessverre på grunn av kryptos overførbare natur, kan det være utfordrende å gjøre Coinbase Pro-avgiftene dine Coinbase i seg selv er faktisk ikke i stand til å gi deg nødvendig kapitalgevinst og tap.

I denne guiden vil vi diskutere nøyaktig hvordan du kan få skatterapporteringen utført når du bruker Coinbase Pro.

Hvordan fungerer avgifter på kryptovaluta?

Bare å ha kryptovalutaer som bitcoin utsetter deg ikke for skatteforpliktelser. Snarere er det inntekten du genererer fra å investere i dem som er en form for skattepliktig inntekt.

De IRS behandler krypto som en form for eiendom. Som andre former for eiendom, pådrar du deg kapitalgevinster og kapitaltap når du selger, handler eller avhender kryptovalutaene dine. Disse gevinstene og tapene må rapporteres på skatten din. 

Eksempel:

John kjøper 2 BTC fra Coinbase for $ 14 000 og sender dem til Coinbase Pro-lommeboken for handel. En måned senere handler John 1 BTC for 20 ETH, som den gang var verdt $ 8000.

I dette eksemplet disponerte John sin BTC da han handlet den for ETH, og må derfor beregne sin gevinst eller tap på transaksjonen.. 

Johns kostnadsgrunnlag i 1 BTC er $ 7 000 (14 000/2).

John handlet sin BTC for 20 ETH med en virkelig markedsverdi på $ 8000.

John anerkjenner en gevinst på $ 1.000 (8.000 – 7.000) fra denne transaksjonen som blir rapportert på IRS-skjema 8949.

På baksiden, hvis John hadde solgt eller avhendet sin kryptovaluta for mindre enn han kjøpte den for, ville han skriv av det tapet på skatten hans. 

For å fullføre dypdykk på alt du trenger å vite om kryptovalutaavgifter, sjekk ut vår Komplett Cryptocurrency Tax Guide

Coinbase Pro Taxes – bryte ned problemet

Coinbase Pro kan faktisk ikke gi brukere nødvendige skatterapporter som ofte mottas i en verden av handelsaksjer av en rekke årsaker.

Det første problemet er at mange handler på Coinbase Pro er sitert i andre kryptovalutaer. Fordi du må beregne den virkelige markedsverdien i din lokale FIAT-valuta på tidspunktet for handlerne dine, blir dette veldig problematisk, og Coinbase Pro sporer ikke opprinnelige kostnadsgrunnlag / virkelig markedsverdidata på tvers av handler.

Det andre problemet (og det mye større problemet) er et resultat av kjerneverdien til kryptovaluta. Fordi du er i stand til å sende krypto inn og ut av Coinbase Pro-nettverket – dvs. sende bitcoin fra en utvendig lommebok til Coinbase Pro-lommeboken min — Coinbase Pro har ingen måte å vite til hvilken pris (kostnadsbasis) du kjøpte den kryptoen for. Kostnadsgrunnlag er viktige data du trenger i beregningen av kryptoskatten.

Vi diskuterte dette problemet mye mer i blogginnlegget vårt, Skatteproblemet i kryptovaluta

I hovedsak, hvis du har kryptokurrencyaktivitet utenfor Coinbase Pro, vil børsen ikke kunne gi deg rapporter som beskriver gevinster og / eller tap. De forklarer dette selv på hjemmesiden deres.

Coinbase Pro Tax Guide

Så Coinbase Pro kan ikke gi meg skatterapporter?

Det er sant at Coinbase Pro ikke kan sende deg gevinst og tap. Hvis du oppfyller visse terskler, vil Coinbase Pro sende deg det som kalles en 1099-K, men dette dokumentet inneholder ikke informasjon om gevinster og tap og er ubrukelig fra et skatterapporteringsperspektiv..

Vi sammenbrudd hvordan Coinbase 1099-K jobber her.

Hvis Coinbase Pro ikke kan gi meg skatteformer, hvordan får jeg dem?

Å bygge ut dine nødvendige kryptoskattformer, du må redegjøre for alle kryptokurrency-transaksjonene dine – til og med de som skjedde utenfor Coinbase Pro. 

For å gjøre dette, trekk sammen alle dine historiske kryptokurrency-data som utgjør kjøp, salg, handel, luftdråper, gafler, gruvedrevne mynter, bytter og bytter på alle børser og plattformer du bruker.

Du kan gjøre dette ved å eksportere hver av dine handelshistorikkfiler fra børsene dine.

Bruk disse handelshistorikkfilene til å beregne gevinst og tap for hver av dine handler for hånd. Hver gevinst eller tap skattehendelse skal registreres på skjema 8949, og nettovinsten din skal overføres til tidsplan 1040 D. Vi går gjennom den manuelle rapporteringsprosessen i vår artikkel her: hvordan du rapporterer kryptovaluta om skatter.

Coinbase Pro Tax Automation

Skattprogramvare for kryptovaluta

Hvis du ikke vil gjøre skatteberegningene dine for hånd, kan du ganske enkelt importere handelshistorikken fra alle kryptovaluta-børsene dine direkte til kryptoskattprogramvare som CryptoTrader.Tax.

Coinbase Pro CryptoTrader.Tax Import

CryptoTrader.Tax integreres direkte med Coinbase Pro og alle andre cryptocurrency-børser. Dette lar deg importere handelshistorikken din i løpet av sekunder. 

Når du har importert alle kryptotransjene dine til CryptoTrader.Tax-kontoen din, kan du generere din rapporter om kapitalgevinst og tap, inkludert IRS-skjema 8949, med et klikk på en knapp. 

Disse rapportene kan gis til din skattepersonell eller til og med importeres til den foretrukne programvaren for skatteregistrering, for eksempel TurboTax eller TaxAct.

Konklusjon

Kryptovalutautvekslinger som Coinbase Pro kan ikke gi sine brukere rapporter om kursgevinster og tap, som er nødvendige for skatterapporteringsformål. Du kan gjøre skatteberegningene dine for hånd ved å laste ned handelshistorikkfilene fra alle børsene dine, eller du kan automatisere hele prosessen ved hjelp av CryptoTrader..

Komme i gang med CryptoTrader.Tax er helt gratis. Du kan til og med generere en gratis forhåndsvisning av de fullførte skatterapportene dine for å se dine totale gevinster / tap for året. Lære mer om hvordan det fungerer her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me