Hvordan gjøre kontantappen din Bitcoin avgifter

Populær peer-to-peer-betalingsapp, Kontantapp har blitt populært i bitcoin- og kryptovaluta-samfunnet etter at selskapet rullet ut bitcoin-handel direkte i appen i 2017. Som det er tilfelle med alle kryptovaluta-børser, er nøyaktig skatterapportering en utfordring for bitcoin-investorer da Cash App ikke sporer kostnadsgrunnlaget effektivt. 

I denne guiden går vi gjennom den nøyaktige prosessen bak hvordan du kan gjøre din Cash App-skatt for bitcoin-handler. 

Krypto- og Bitcoin-avgifter 101

I USA behandler IRS bitcoin og andre kryptovalutaer som eiendom for skattemessige formål, ikke som valuta. Akkurat som andre former for eiendom – aksjer, obligasjoner, eiendom – pådrar du deg et skatterapporteringskrav når du selger, handler eller på annen måte avhender kryptovalutaen din for mer eller mindre enn du kjøpte den for. 

I denne forstand ser kryptovalutahandel ut som å handle aksjer for skattemessige formål.

For eksempel, hvis du kjøpte 0,4 Bitcoin for $ 2000 i juni 2019 og deretter solgte den to måneder senere for $ 3000, har du en gevinst på $ 1000. Du rapporterer denne gevinsten på selvangivelsen, og avhengig av hvilken skattegrense du faller under, betaler du en viss prosentandel av skatt på gevinsten. Priser varierer basert på skattekonsollen din, så vel som avhengig av om det var en kortsiktig kontra en langsiktig gevinst. 

Alternativt, hvis du solgte kryptovalutaen din for mindre enn du kjøpte den for, kan du avskrive kapitaltapet for å spare penger på kryptoskatten din.. 

Vi går gjennom alt du trenger å vite om kryptoskatt i vår guide: Den komplette guiden til kryptovalutaavgifter.

Kontantapp-skatterapportering (forstå problemet)

På slutten av året (innen 15. februar) sender Cash App deg en 1099-B avgiftsskjema som beskriver kjøp, salg og handel med bitcoin. Dette er skjemaet du vanligvis kobler til programvare som TurboTax eller gir til regnskapsføreren din for å beregne gevinster og tap fra dine handler.

For mange Cash App-brukere vil imidlertid “Cost Basis” -feltet til denne 1099-B være helt tomt. Dette skjer når Cash App ikke vet hvordan du opprinnelig kjøpte bitcoin (dvs. at den ikke kjenner til kostnadsgrunnlaget ditt), og det er et vanlig problem for kryptobørs.

Vi går i dybden om dette problemet i blogginnlegget vårt: Skatteproblemet i kryptovaluta.

I hovedsak, hvis du noen gang overførte bitcoin til eller ut av Cash App-lommeboken, mister Cash App muligheten til å spore kostnadsgrunnlaget. Når dette skjer, etterlater det feltet tomt i 1099-B, noe som gjør dette dokumentet ubrukelig for rapportering av kursgevinster og tap.

Nedenfor er et bilde av en Cash App 1099-B. Se at feltet ‘kostnadsbasis’ er tomt for hver enkelt transaksjon.

Cash App 1099-B

Så hvis kostnadsgrunnlagsfeltet er tomt på min kontantapp 1099-B, er det ubrukelig?

Riktig. Du vil ikke bare kunne stole på dette 1099-B-skjemaet for å beregne bitcoin gevinster og tap uten kostnadsbasisdata. 

Hvis kontantapp ikke kan gi meg de nødvendige skatterapportene, hvordan får jeg dem?

Løsningen på dette problemet er å samle alle dataene dine fra alle plattformene du brukte til å kjøpe, selge, handle eller handle i virtuell valuta.

For eksempel, hvis du kjøpte BTC for $ 5000 på Coinbase og deretter sendte den til din Cash App-lommebok for å selge den for $ 6000, vet du at du har en gevinst på $ 1.000. Du kan oppdage gevinsten din når du kombinerer transaksjonsoppføringer fra både Coinbase og Cash App. I dette eksemplet var kostnadsgrunnlaget for bitcoin du solgte $ 5000 (fra det opprinnelige Coinbase-kjøpet).

Du kan gjøre denne dataaggregeringen for hånd ved å eksportere alle handelshistorikkfilene dine fra børsene dine og foreta kursgevinster og tapstransaksjoner for hver handel. Hver skattehendelse skal registreres på skjema 8949, og nettovinsten din skal overføres til tidsplanen for 1040 D. Vi går gjennom den manuelle rapporteringsprosessen i vår artikkel her: hvordan du rapporterer kryptovaluta om skatten din.

Krypto skatt programvare

Skattprogramvare for kryptovaluta

I stedet for å gjøre disse beregningene for hånd, kan du også bruke skatteprogramvare for kryptovaluta som CryptoTrader.Tax for å automatisk bygge dine nødvendige gevinst og tap skatterapporter

Ved å bare koble til alle børsene dine og kryptoplattformene (Cash App er en av dem), kan du importere dine historiske transaksjoner til kontoen din med et klikk på en knapp. CryptoTrader.Tax samler alle transaksjonene dine og tilordner kostnadsbasisverdier for alle dine skattepliktige hendelser.

CryptoTrader.Tax Cash App

Programvaren vil gjøre alt nummeret for deg. Med spørsmål om klikk kan du få din krypto skatt rapporter klar til å sende til regnskapsføreren eller importere dem til skatteregistreringsprogramvare som TurboTax eller TaxAct.

Nedenfor er en kort video som viser hvordan du kan importere Cash App-transaksjoner til CryptoTrader. Skatt for å generere skatterapporter..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me