Hvordan gjøre tvillingsskatten din – Bygg dine kryptoskattformer

Gemini har vokst til å bli en av de største kryptovaluta-børsene som er basert i USA. Mange handelsmenn bruker Gemini fordi de opererer og overholder de strenge reguleringsmiljøene som er tilstede i USA. Men når det gjelder å gjøre Gemini-skatten din og bygge ut de nødvendige Gemini-skatteformene, oppstår det mange utfordringer. 

Denne artikkelen dykker ned i problemet og forklarer den enkleste måten å bygge ut de nødvendige Gemini-skatteformene.

En rask oversikt over hvordan IRS behandler kryptovaluta for skatteformål i USA

IRS behandler kryptovalutaer som eiendom for skatteformål. Akkurat som andre former for eiendom – aksjer, obligasjoner, fast eiendom – pådrar du deg et skatterapporteringsforpliktelse når du selger eller handler cryptocurrency for mer eller mindre enn du kjøpte den for. 

I denne forstand ser kryptovalutahandel ut som å handle aksjer for skattemessige formål.

For eksempel, hvis du kjøpte 0,1 Bitcoin for $ 1000 i april 2018 og deretter solgte den to måneder senere for $ 2000, har du en gevinst på $ 1000. Du rapporterer denne gevinsten på selvangivelsen, og avhengig av hvilken skatteklasse du faller under, betaler du en viss prosentandel av skatt på gevinsten. Prisene svinger basert på skattekonsollen din, så vel som avhengig av om det var en kortsiktig kontra en langsiktig gevinst.  

På baksiden, hvis du solgte kryptovalutaen din for mindre enn du kjøpte den for, kan du avskrive det kapitaltapet til spar penger på kryptoskatten din

Tvillingskatter – bryte ned problemet

Gemini kan ikke gi brukerne nødvendige skatterapporter som ofte mottas i en verden av handelsaksjer av flere grunner.

Det første problemet er at mange handler på Gemini er sitert i kryptovaluta. Fordi du må beregne den virkelige markedsverdien i din lokale FIAT-valuta på tidspunktet for handlerne dine, blir dette veldig problematisk, og Gemini sporer ikke opprinnelige kostnadsbasis / virkelig markedsverdidata på tvers av handler.

For det andre, fordi du er i stand til å sende krypto inn og ut av Gemini-nettverket, har Gemini ingen måte å vite på hvilket kostnadsbasis du anskaffet den kryptoen for. Kostnadsgrunnlag er viktige data du trenger i beregningen av din kryptoskatt.

Du kan lese vår komplette guide for en dypere forståelse av hvordan bitcoin-avgifter fungerer

Jeg fikk en 1099-K fra Gemini – Fungerer dette for å arkivere mine kryptoavgifter?

Dessverre, a 1099-K er ikke et nyttig dokument for skatterapporteringsformål. Dette dokumentet rapporterer utelukkende hvor mye du har handlet på et tredjepartsnettverk som Gemini, og det inneholder ikke den nødvendige informasjonen som USD-kostnadsgrunnlag eller virkelig markedsverdi for dine kryptokurrency-transaksjoner. Tvilling må sende deg en 1099-K hvis du oppfyller to terskler:

  1. Ditt salg av digitale eiendeler for USD på børsen overstiger 200 transaksjoner i løpet av kalenderåret
  2. Ditt totale salgsinntekt fra alt salg av Digital Asset-for-USD overstiger $ 20 000 i løpet av kalenderåret.

Som diskutert ovenfor, for å kunne rapportere kryptovaluta på skatten din, må du rapportere kostnadsgrunnlag, virkelig markedsverdi og gevinst / tap for hver salg, handel eller annen skattepliktig hendelse du pådrar deg i løpet av kalenderåret. Riktig skjema som du trenger for å rapportere dette hvis IRS-skjema 8949, ikke 1099-K.

Børs som Gemini har faktisk ikke muligheten til å gi brukerne nøyaktige skatteformer. Vi bryter ned dette problemet og hvorfor det eksisterer i vår artikkel: Skatteproblemet i kryptovaluta.

Så hvis Gemini ikke kan gi meg de nødvendige skatteformene mine, hvordan får jeg dem?

For å bygge riktig ut dine nødvendige kryptoskattformer, du må samle alle kryptovalutaopplysningene dine som utgjør kjøp, salg, handel, luftdråper, gafler, gruvedrevne mynter, børser og bytter på alle børser du bruker.

Du kan gjøre dette for hånd ved å eksportere alle handelshistorikkfilene dine fra børsene dine og foreta kursgevinster og tapstransaksjoner for hver handel. Hver skattehendelse skal registreres på skjema 8949 og nettovinsten din skal overføres til din 1040 tidsplan D. Vi går gjennom den manuelle rapporteringsprosessen i vår artikkel her: hvordan du rapporterer kryptovaluta om skatter.

Tvillingskatterapportering

Crypto Tax Software

Alternativt kan du bruke kryptoskattprogramvare som CryptoTrader.Tax for å automatisere hele skatterapporteringsprosessen. 

Når du bruker programvare for kryptoskatt, du importerer ganske enkelt all din handels- og transaksjonshistorikk fra alle børsene dine til plattformen. Programvaren vil automatisk sortere og rense disse dataene og produsere de nødvendige avgiftsskjemaene ved å klikke på en knapp. Du kan se den korte videodemoen nedenfor for å se hvordan du kan importere Gemini-transaksjonene dine.

Du kan gi disse genererte skatterapportene til skatteprofesjonen din, arkivere dem selv eller laste dem inn i din favorittprogramvare for skatteregistrering TurboTax for kryptovaluta eller TaxAct ved hjelp av CryptoTrader.Tax-partnerskap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me