Hvordan investere i Bitcoin i 2020?

Å investere i Bitcoin er ikke så komplisert som du kanskje tror.

Jeg ble involvert med Bitcoin i slutten av 2016, og jeg må si at det var akkurat riktig tidspunkt.

Men etter 2016 har Bitcoin sett mange oppturer og nedturer, og til slutt gjør den nåværende tiden den nest beste tiden å investere i Bitcoin.

Jeg vet hvorfor du er her:

Du har bestemt deg for å investere i Bitcoin, og det er en flott beslutning jeg må si, men bare hvis du er en av disse skeptikerne, anbefaler jeg deg å lese opp denne guiden: Er Bitcoin en god investering i 2019?

For ikke-skeptikere skal jeg svare på følgende spørsmål i denne guiden:

 • Hvordan investere i Bitcoin?
 • Hvor å investere i Bitcoin?
 • Hvorfor investere i Bitcoin?
 • Hvor mye å investere i Bitcoin?
 • Skal du (jeg) investere i Bitcoin?

Så la oss komme i gang med:

Hvordan begynne å investere i Bitcoin-aksjer? [A Beginner’s Bitcoin (BTC) Investment Guide]

Bitcoin er en fantastisk teknologi, og det er en no-brainer å ikke investere i den, først og fremst etter at du har forstått hva det er?

Men likevel, mange investorer forblir unnviket fra Bitcoin og savner den gyldne muligheten til å 10x eller 100x pengene sine. Ja, disse returene er fremdeles mulig hvis du spiller smart.

Så for å hjelpe slike unngåtte investorer, skriver jeg dagens guide.

Hvis du er en av disse, kan du ta denne guiden som plan for Bitcoin-investering.

Selvfølgelig kan du tilpasse denne guiden etter ditt ønske, men det er to grunnleggende aspekter av Bitcoin-investering som jeg vil at du aldri skal endre eller endre, uansett !!

Her er disse aspektene:

 1. Velge pålitelig Bitcoin-utveksling for å kjøpe Bitcoin
 2. Sikker lommebok for å lagre bitcoins

Uansett hva som skjer, bør du ikke gå på akkord med Bitcoin-utveksling og Bitcoin-lommebok, for hvis du gjør det, vil du helt sikkert miste investeringen din før du nyter gleden.

Du må forstå at Bitcoin ikke er som tradisjonelle eiendeler. I stedet er Bitcoin helt ditt ansvar som du bør eie med dine private Bitcoin-nøkler i din kontroll.

Bunnlinjen: Unnlatelse av å kontrollere dine private nøkler er synonymt med å miste bitcoins.

Nå som du kjenner de essensielle forutsetningene ved å investere i Bitcoin, la oss snakke om hver av disse aspektene i detalj, slik at du er godt kjent med Bitcoin-investering..

Hvor å investere i Bitcoin?

Å investere i Bitcoin er enkelt i våre dager.

Tilbake på dagen da det ikke var noen Bitcoin-børser, var det vanskelig å investere i bitcoins. På den tiden pleide folk å koordinere på fora og private grupper for å investere i Bitcoin.

Men nå har du dedikerte Bitcoin-børser for hver type Bitcoin-investor.

Det spiller ingen rolle om du vil investere i BTC via fiat kontanter eller bankoverføring eller til og med kreditt- / debetkort, alle disse alternativene er tilgjengelige for deg nå over hele verden.

Her er den landsmessige listen over tjenester der du kan investere i Bitcoin:

Invester i Bitcoin (BTC) Hurtigkjøpskoblinger
CEX.io (Alle land) [Anbefalt] Prøv nå
Coinbase (Storbritannia, USA, Europa, Canada osv.) Prøv nå
Coinmama (Alle land) Prøv nå
Wirex (Europa & UK) Prøv nå
Bitit (USA, Storbritannia, Europa, Australia, Canada, etc) Prøv nå
Binance.je (Storbritannia & Europa) Prøv nå
LocalBitcoins (Alle land) Prøv nå
BitBay Prøv nå
Exmo Prøv nå

De fleste av disse børsene lar deg kjøpe bitcoin ved å sette inn fiat-valutaer som USD, EUR eller GBP på den. Her må du foreta en KYC-sjekk og overføre fiat-valutaene dine på deres fiat-tilknyttede kryptolommebøker. Deretter kan du bytte fiat for Bitcoin.

 • RELATERT: Hvordan kjøpe Bitcoin med bankkonto eller bankoverføring?

Jeg forstår imidlertid at ikke alle landene er dekket av denne listen, og det kan være sannsynlig at du ikke har noen midler til å veksle din fiat-valuta i Bitcoin. For de brukerne, her er listen over tjenester som lar deg investere i Bitcoin ved hjelp av et kreditt- / debetkort:

Jeg har brukt alle disse ovennevnte tjenestene, og jeg finner det Coinmama veldig raskt å levere bitcoins, og deres kundesupport er også veldig støttende for nye brukere som deg !! Derfor tror jeg Coinmama er den beste måten å investere i Bitcoin.

Noen av dere har kanskje ikke kreditt- / debetkort og vil investere i Bitcoin ved hjelp av kontanter. Så for slike brukere anbefaler jeg LocalBitcoins.

LocalBitcoins er en eneste P2P-tjeneste for Bitcoin som lar deg få kontakt med kjøpere og selgere av bitcoin i 15000+ byer over 200 land..

Jeg har brukt LocalBitcoins tre ganger nå, og det har vært jevnt.

Videre er LocalBitcoins en dedikert tjeneste for Bitcoin-investeringer, og den fungerer som sperring i mellom, så du trenger ikke bekymre deg for motpartsrisikoen.

Men husk å sjekke og engasjere deg bare med anerkjente BTC-handelsmenn ved å se på deres omdømmepoeng. Hvis du ønsker det, kan du også lese vår Nybegynnerveiledning om LocalBitcoins !!

Så dette er noen av de beste alternativene som du enkelt kan investere i Bitcoin.

Med tiden vil vi oppdatere denne delen ettersom vi finner mer pålitelige alternativer for deg å investere i Bitcoin. Men for nå, hvis du velger en av disse tjenestene, bør du være god !!

Merk: Med mindre du er fra et fremmed land, bør du kunne investere i Bitcoin ved hjelp av disse tjenestene. Men hvis du ikke er i stand til å forstå hvordan du kan investere i Bitcoin i ditt land, så gi oss beskjed i kommentarene nedenfor, og vi vil gjøre alt for å komme i gang med Bitcoin?

Nå er det neste naturlige spørsmålet som skulle dukke opp i tankene dine etter at du har investert i Bitcoin, hvordan holder du det trygt? Og det er det vi skal diskutere i neste avsnitt.

Hvor skal du lagre din Bitcoin?

Å lagre bitcoins på en trygg måte er av største betydning.

Bitcoin er selvsuvere penger, som er i motsetning til USD- eller EUR-valutaene du har i banken din.

Men mange Bitcoin-investorer gjør denne feilen ved å lagre Bitcoin & andre kryptovalutaer med tjenester de kjøpte disse valutaene fra.

Og jeg må si dette er en helvete feil ting å gjøre !!

Investorer som gjør dette, blir til slutt et offer for mange Bitcoin-børser, som fortsetter å skje nå og da. Hvis du ikke tror meg, se denne statistikken over krypto-utvekslingshacks siden 2011:

Hvis du ikke ønsker å bli regnet blant disse uforsiktige investorene, så velg å ha Bitcoin-nøklene dine eller Bitcoins 12-ordsfrø med deg !!

Hvordan gjøre det?

Vel, du kan gjøre det ved å velge noen av de beste Bitcoin lommebøkene for kald lagring som vi bruker selv for å beholde våre bitcoins og kryptovalutaer. Her er de to anbefalingene fra oss:

Ved å bruke noen av disse lommebøkene kan du sikre Bitcoin-lommebokens 12-ordsfrø, og dette frøet er i stand til å gjenopprette alle pengene dine, selv om du mister lommeboken eller hvis lommeboken er skadet.

Selvfølgelig er det andre Bitcoin-lommebøker i markedet, men jeg tror å bruke bare 100 dollar på en Bitcoin-maskinvarepungebok ikke burde være et problem for en langsiktig investor som deg.

Og spesielt det også når denne hardware-lommeboken skal beskytte Bitcoin-investeringen din, som en dag kan være verdt millioner av dollar.

Noen andre Bitcoin-lommebøker for programvare som du kan bruke til å holde lommen som endring, er som følger:

 • Mobil: Coinomi
 • Desktop: Exodus

Jeg anbefaler deg å ikke spare betydelige beløp i disse programvarelommebøkene fordi de alltid er koblet til internett og de kan bli hacket.

Til slutt, hold deg borte fra hjernelommebøker og papirlommebøker fordi de er kjedelige å bruke, og deres sikkerhet avhenger av brukerens online sikkerhetskompetanse. Vi trenger ikke å bruke lommebøker eller hjerneblommebøker i 2019 når vi har sikrere alternativer som maskinvare- og programvarelommebøker.

Hvorfor investere i Bitcoin?

Hvis noen av dere fremdeles er forvirret om Bitcoin-investeringen, anbefaler jeg at du holder deg til slutten fordi jeg skal dele hvorfor jeg velger å investere i Bitcoin.

Men for nå, de av dere som ikke vet:

Bitcoin ble laget for å gi deg et alternativ til tradisjonell bankvirksomhet.

Det er fordi grunnleggeren av Bitcoin, Satoshi Nakamoto visste at bankene ikke ville stoppe deres rovdyrke måte å banke på, og til slutt vil vanlige masser som deg og meg fortsette å lide av deres inflasjonspolitikk.

Derfor opprettet Satoshi Bitcoin, og nå fungerer den som en sikring for vanlige mennesker mot det sviktende banksystemet.

Bitcoin er upolitisk, og ingen enkelt enheter kontrollerer det, noe som gjør det nesten umulig å ta ned. På den annen side er det veldig billig å gjøre transaksjoner ved hjelp av Bitcoin fordi du bokstavelig talt kan flytte millioner av dollar over landegrensene på få minutter med et gebyr på noen få cent.

Dette var ikke mulig før Bitcoin.

Til slutt er Bitcoins totale tilbud begrenset, og det vil aldri være mer enn 21 millioner bitcoins.

Bare 21 millioner bitcoins vil bli generert, hvorav 3,5 millioner ennå ikke skal utvinnes, og omtrent 4 millioner mynter er allerede tapt, og etterlater den 7 milliarder verdens befolkningen med en effektiv tilførsel på 13 millioner bitcoins i skrivende stund..

Skjønner du til og med hvor knapp det er?

Bare tenk på det !!

Jeg tror nå du vet hvorfor du bør investere i Bitcoin !!

Bitcoin (BTC) investeringsstrategi 101: Hvor mye du skal investere i Bitcoin?

Nå er det neste åpenbare spørsmålet som henger igjen hos investorene, hvor mye man bør investere i Bitcoin?

Vel, det er ingen størrelse som passer alle svarene på dette spørsmålet, men bunnlinjen i investeringen din bør være denne:

 • Hvor mye er din risikoappetitt?

Hvis du kan svare på dette spørsmålet komfortabelt for deg selv, er du i en god posisjon.

Et annet perspektiv for å svare på dette spørsmålet er gitt av Andreas Antonopoulos – den berømte Bitcoin-evangelisten:

Han sier at prosentandelen av formuen din du bør legge i Bitcoin, skal være lik prosentandelen av din forståelse av Bitcoin som emne.

Og jeg føler også at dette er et utmerket barometer å ha fordi det til slutt vil forhindre deg i å bli overengasjert for en investering. Så dette er en god måte å begynne på.

Til slutt, mange spør, hva er den minste Bitcoin-investeringen de bør gjøre?

Du kan starte så lite som $ 50 eller $ 100 for å investere i Bitcoin hver måned eller uke, og på denne måten vil du ikke prøve å fange prisen på Bitcoin.

Men i seg selv er det ingen minimumsinvesteringskrav satt av Bitcoin-nettverket selv, men det kan være Bitcoin-tjenester som har et minimum Bitcoin-investeringskriterium for å kunne kjøpe Bitcoin gjennom dem.

Når skal du investere i Bitcoin?

Du kan kjøpe Bitcoin når som helst du føler deg trygg på at du har forstått hva det er !! Ingenting hindrer deg i å kjøpe Bitcoin, spesielt når det handles 24 X 7 over hele verden.

Men jeg vet at noen av dere kanskje ønsker å få et perfekt prispunkt før du inngår en Bitcoin-investering. Og la meg være ærlig, ingen vet det inngangspunktet, og alle bare gjetter !!

Så den beste tiden er nå, og den beste måten å kjøpe Bitcoin er, trinnvis, hver uke eller hver måned.

Men likevel, hvis du vil satse en engangsbeløp på Bitcoin og leter etter et prispunkt, kan Bitcoin Mayer Multiple og Bitcoin NVT Ratio gi deg noen ideer eller hint.

Hvordan investere i bitcoin i India?

Investering i Bitcoin i India har blitt litt kjedelig, spesielt etter at RBI avbrøt forholdet mellom banker og kryptokursutvekslinger i India.

Men Bitcoin er ikke ulovlig i India, og det er derfor mange tjenester lar deg investere i Bitcoin i India på en peer-to-peer-måte. Noen av disse tjenestene er:

Hvordan investere i bitcoin i Sør-Afrika?

Sørafrikanere har vært spesielt interessert i Bitcoin, og det er mange måter å investere i Bitcoin i Sør-Afrika. Noen av Bitcoin-tjenestene som lar deg investere i BTC ved hjelp av South African Rand (ZAR) er:

Investering i Bitcoin Mining

Det er 2019, og jeg vil ikke anbefale deg å investere i Bitcoin-gruvedrift med mindre du er villig til å bruke 100- og 1000-tallet amerikanske dollar på forhånd.

Bitcoin-gruvedrift ble utenfor rekkevidden for individuelle investorer lenge tilbake i 2014-2015. I 2014-2015 fungerte sky gruvekontrakter for enkeltpersoner, men ikke lenger.

Bitcoin-gruvedrift er veldig energi- og kostnadskrevende prosesser som krever dedikerte datasentre og gruvedrift. Derfor er det nå ingen vits i å investere i Bitcoin-gruvedrift.

I stedet vil jeg foreslå at du enten kjøper Bitcoin eller tjener Bitcoin ved å jobbe for det !!

Konklusjon: Hvordan komme i gang med Bitcoin?

Jeg tror du nå har fått svar på følgende spørsmål:

 • Hvordan investere penger i Bitcoin?
 • Hvordan investere i bitcoin og tjene penger?
 • Hvordan Bitcoin? eller Hvordan komme i gang med Bitcoin?

Så nå vil jeg fortelle deg det hvorfor jeg investerte i Bitcoin?

Jeg investerte i BTC fordi jeg ble blåst bort av det faktum at penger kunne eksistere utenfor regjeringens rike og kontroll. Bitcoin hjalp meg med å stille spørsmål om min forståelse av penger.

Til slutt kunne jeg finne ut hva pengene er? Og hva det skal være & burde ikke være?

Til slutt førte jeg meg til denne konklusjonen at:

Bitcoin dreper insentivet som politikere politiserer og bankfolk driver bankvirksomhet for !!

Derfor HODL jeg BTC og fortsetter å oppmuntre folk til å gjøre det samme !!

Hvis du har flere spørsmål om BTC-investering, kan du gjerne skyte i kommentarfeltet nedenfor. Og hvis du finner ut at denne guiden er nyttig, så spre kjærligheten ved å dele den på Twitter, Telegram, & Facebook !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me