Hvordan kjøpe din første Bitcoin i 2020 [trinnvis guide]

Bitcoin eksisterer av en grunn.

Det er der for å gi deg de alternative måtene å sikre kjøpekraften din.

Kjøpekraften, som regjeringen din fortsetter å tære på dag etter dag og måned etter måned.

Men jeg antar at du allerede vet disse tingene. Det kan være grunnen til at du også er her for å kjøpe noen bitcoins for å sikre din økonomiske fremtid.

La meg fortelle deg:

Det er en flott beslutning først og fremst.

Du bør i det minste kjøpe litt støtende liten mengde Bitcoin og gå av null denne gangen. Det handler ikke om å kjøpe en hel Bitcoin. Du kan også kjøpe en brøkdel av Bitcoin for så lave som $ 100 eller så.

I denne trinnvise veiledningen vil vi hjelpe deg med å kjøpe din første Bitcoin. I den retningen vil vi bruke Coinbase-tjenesten, som etter min mening er den mest brukervennlige Bitcoin-utvekslingen. De er også tilgjengelige i over 100 land, og sjansene er at de også er tilgjengelige i ditt land &# 128578;

Så la oss se hvordan du bruker Coinbase til det formålet:

Hvordan kjøpe din første Bitcoin i 2020?

Trinn 1. Gå til Coinbase.com og fyll ut detaljene for å registrere deg på Coinbase ved hjelp av din e-post-ID som vist i bildet nedenfor. Bonus: Få også $ 10 i verdi av Bitcoin gratis når du kjøper $ 100 eller mer på Coinbase i dag !!

USA, Storbritannia, Europa, Australia, Singapore & mange land kan kjøpe BTC ved hjelp av denne tjenesten.

Merk: Hold ID-bevisene dine med deg mens du gjør denne prosessen, for uten det vil du ikke være i stand til å fullføre prosessen og dermed ikke kunne kjøpe bitcoins.

Steg 2. Når du klikker på ‘Sing Up’ -knappen, vil du se dette skjermbildet der du blir bedt om å gå og sjekke innboksen din for å bekrefte e-posten din.

Trinn 3. Gå til innboksen din og se etter en e-post fra Coinbase. Sjekk også søppelpostmappen din hvis du ikke finner e-posten. Når du har funnet e-posten, klikker du på ‘Bekreft epostadressen’ som vist på bildet nedenfor:

Trinn 4. Når du klikker på  ‘Bekreft epostadressen’ som vist over skjermen vist i trinn 2 vil endre seg til dette og vil be deg om å oppgi telefonnummeret ditt som vist nedenfor. Skriv inn telefonnummeret og klikk på ‘Send kode.’

Trinn 5. Når du klikker på ‘Send kode’ du vil se dette skjermbildet nedenfor, og du vil også motta en 7-sifret kode på telefonnummeret ditt. Du må oppgi denne koden for å bekrefte mobilnummeret ditt:

Trinn 6. Når du har angitt koden, klikker du på ‘Send’ som vist ovenfor, og du vil se dette skjermbildet der du blir bedt om å oppgi dine personlige opplysninger. Alle detaljer er obligatoriske for å bli oppgitt.

Trinn 7. Skriv inn alle detaljene de har bedt om, og klikk på ‘Fortsett’ -knappen som vist på bildet ovenfor.

Trinn 8. Deretter ser du dette skjermbildet der du blir bedt om å bekrefte identiteten din ved å sende inn relevante dokumenter du har. Last raskt opp dokumentene du har med deg !!

Merk: Vanligvis aksepteres statlige ID-er som førerkort eller nasjonalt identitetskort eller pass.

Trinn 9. I denne opplæringen vil vi bruke eksemplet med foto-ID; men du kan også prøve andre alternativer. Klikk på ‘Foto-ID’ som vist ovenfor, og du vil se skjermbildet nedenfor som ber deg laste opp dokumentene.

Trinn 10. Klikk på alternativet ‘Filopplasting’ som vises i bildet ovenfor, og dette skjermbildet vises og ber deg laste opp forsiden og baksiden av identitetskortet ditt.

Trinn 11. Når du klikker på ‘Fortsette’ Deretter blir du bedt om å laste opp en selfie med ditt ID-bevis dokument. Dette er et obligatorisk trinn, og du kan ikke omgå det. Når du gjør dette, vil identiteten din bli bekreftet i løpet av få minutter. De vil også varsle via e-post når identiteten din er bekreftet. Merk: Dette trinnet er kritisk; Du vil ikke kunne kjøpe Bitcoin uten å fullføre dette trinnet, så vær tålmodig.

Trinn 13. Når dette er gjort, kan du se dette skjermbildet. Hvis du ikke ser det, foreslår jeg at du logger på igjen på Coinbase-kontoen din ved hjelp av samme e-post-ID og telefonnummer for å se dette dashbordet:

Trinn 14. Klikk deretter på ‘Legg til en betalingsmåte’ som vist ovenfor, og du blir ført til neste skjermbilde der du blir bedt om å legge til den riktige betalingsmåten. Denne skjermen kan variere litt i henhold til landet ditt, men jeg foreslår at du går til kreditt- / debetkortalternativet, fordi det er den raskeste måten å få bitcoins på. Merk: Du kan også velge andre metoder som er oppført her.

Trinn 15. For denne opplæringen, vil vi klikke på ‘Debetkort’ alternativet som vist i bildet ovenfor, og når du klikker på det, vil du se dette skjermbildet hvor du blir bedt om å legge til kortopplysningene dine. Legg til kortopplysningene her og klikk på ‘Legg til kort.’

Trinn 16. Når du går til neste skjermbilde, må du bekrefte kortet ditt. Dette er for din egen sikkerhet. For dette må du angi de to største beløpene som Coinbase holder på vent. Du kan få detaljer om det samme ved å se på transaksjonshistorikken til bankkontoen din. Når du skriver inn beløpene og klikker på ‘Bekreft kort’ kortet ditt blir bekreftet umiddelbart. Merk: Ikke bekymre deg, beløpet som holdes på vent av Coinbase kan refunderes.

Trinn 17. Gå til alternativet ‘Kjøp / selg’ øverst til venstre. Velg Bitcoin og betalingsalternativet som ‘Visa / Mastercard’ eller hva du la til før, hvis ikke allerede valgt. Angi beløpet i USD eller den lokale valutaen du vil bytte for BTC som vist i bildet nedenfor, og klikk ‘Kjøp Bitcoin øyeblikkelig’ knapp.

Trinn 18. Neste opp vil du se dette skjermbildet hvor du blir bedt om å bekrefte at du kjøper. Bare klikk på ‘Bekreft kjøp’ som vist på skjermen nedenfor.

Trinn 19. Som du bekrefter, vil ditt BTC-kjøp umiddelbart lykkes, og BTC vil umiddelbart bli kreditert på Coinbase-kontoen din

Trinn 20. Til slutt er det bare å sjekke Coinbase-kontoen din for å bekrefte om BTC har blitt kreditert der, som bekreftet i bildet nedenfor.

Gratulerer !! Du har gjort det !!

Hvordan & Hvor kan jeg kjøpe en liten mengde Bitcoin?

Coinbase er et sted å gå hvis du vil kjøpe en liten mengde Bitcoin. Minste kjøpsgrense er imidlertid 2 USD (eller 2 EUR eller tilsvarende), vi foreslår at du kjøper for minst 100 dollar eller euro og får fordelen av å tjene ekstra $ 10 i verdi av Bitcoin.

Registrer deg nå på Coinbase gratis (før registreringer er suspendert)

Pluss Coinbase er ganske raskt. Hvis du har et kreditt- / debetkort, bruker Coinbase, og hvis du er fra den europeiske eller britiske regionen, kan du bruke SEPA-overføringer, men de er ikke så raske. På samme måte tar Swift- eller ACH-overføring også litt tid, men de er gode alternativer å prøve hvis du vil.

Hvordan kjøper jeg (deg) Bitcoin?

Bitcoin selger som varm potet i disse dager, spesielt i oksemarkedene.

Men også på bjørnemarkedet fortsetter noen å kjøpe det uavhengig av pris. Det er fordi de tror på å satse satoshier og tror at BTC vil være massiv i fremtiden.

Derfor håper jeg nå at du forstår hvordan du kan kjøpe Bitcoin for deg selv? Bitcoin er også flott som en gave. Men uansett, enten du vil kjøpe den som en investering eller gi den til noen i gave, sørg for å holde Bitcoin trygg.

Det er spesielle Bitcoin-lommebøker for å holde dem trygge, og noen av de sikreste Bitcoin-lommebøkene er her for gjennomgang.

Men hvis du leter etter en enkelt anbefaling, vil jeg foreslå at du går til Ledger Nano X, som er den nyeste og mest moderne Bitcoin-maskinvareboksen.

Til slutt, la aldri bitcoins være på børsene der du kjøper myntene. Aldri betyr, ALDRI.

Ingen utveksling er trygg nok. Nylig ble Binance, antatt den mest pålitelige kryptobørs, også hacket. Så unngå å holde kryptovalutaer for enhver pris på børsene.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne skyte til oss i kommentarfeltet nedenfor, så vil vi gjøre vårt beste for å svare på dem. Fortsett å fortsette å delta i Bitcoin-revolusjonen med TheMoneyMongers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me