Hvordan tjene interesse på Bitcoin & Crypto i 2020?

  • Ønsker å tjene renter på Bitcoin-lignende kryptovalutaer?

Du er akkurat der i sentrum for denne diskusjonen. Men før jeg forteller deg hvordan du gjør det nøyaktig, vil jeg at du skal vite at de fleste kryptovalutaer som Bitcoin er selvsuvere penger.

Det betyr at de bare skal holdes og tas hånd om av designeren. Det er derfor å gi det til noen andre motstridende mot grunnen til at de ble unnfanget!!

Mange kryptoinvestorer holder sine Bitcoin og andre kryptovalutaer i dyp kaldlagring – på riktig måte. Mens det er noen uforsiktige som også holder dem på kryptobørs som er utsatt for kryptohacks !!

Men i alle fall øker ikke formuen din bare å holde kryptovalutaene dine. (unntatt prisøkningsdelen av den underliggende eiendelen).

For eksempel:

Hvis du har 1 BTC som du kjøpte for $ 2000, kan det være $ 10 000 nå, men din 1 BTC forblir den samme, den blir ikke 1,15 eller 1,25 BTC.

Men hva om det kunne bli?

Det er spesialdesignede kryptoutlån og lånetjenester som ivaretar denne komplekse prosessen på en risikominimert måte.

Vi kommer til disse tjenestene om et sekund, men før det er det viktig å forstå at denne metoden fungerer både for enkeltpersoner og bedrifter..

Tjen Bitcoin & Crypto Interesse: Beste Bitcoin Interest Saving Accounts

Den enkleste måten å begynne å tjene renter på BTC eller kryptovalutaer er ved å åpne en krypto / Bitcoin-sparekonto med populære kryptoutlånstjenester.

Mange kryptolångivere sopper over hele kloden, men ifølge meg er ikke alle verdt tiden din. Noen av spillerne som jeg føler det er verdt å være oppmerksom på er disse:

Beste Bitcoin-sparekonto Rentesats opp til (APR) Tillatte innskudd
YouHodler 12% USDT
BlockFi (Bare USA) 6,2% BTC & ETH
Celsius 3,9% BTC, ETH + 14 eiendeler til
Nexo 8% EUR, DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD

Å åpne en kryptolån / sparekonto hos dem vil hente deg hvor som helst mellom 4-7% rente på dine kryptobeholdninger, noe som er altfor mye enn det du får fra bankene. Spesielt i en verden der mange statsobligasjoner har negative renter.

Hva er Bitcoin (BTC) eller Crypto Interest & Hvordan fungerer Bitcoin Interest Account?

Å tjene renter på bitcoins og altcoins var ikke mulig for noen år tilbake, men nå med økt likviditet og anerkjennelse fra investorer over hele verden har dette blitt mulig.

Det er 2019 og kryptosikkerhetsutlån gjør det mulig for långivere (investorer) å tjene ekstra penger på deres inaktiv sittende kryptokapital.

Dessuten er dette på ingen måte et nytt konsept.

De velstående millionærene har brukt denne eldgamle metoden for å få pengene sine til å fungere for dem ved å låne ut den ekstra kapitalen de har i en eller annen form.

I den tradisjonelle verden bruker investorer / låntakere vanligvis eiendom eller aksjer eller obligasjoner for å utstede eller få lån, og gjør derfor mer med kapitalbeholdningen.

På samme måte, i kryptosfæren, kan alle som har ekstra bitcoins eller kryptokurver låne det til låntakerne for å tjene en fast rente på sine utlån.

Hvordan får du de beste Bitcoin (BTC) eller kryptorentene?

Det er ingen rakettvitenskap i denne forretningsmodellen.

Det er på samme måte som bankene opererer. Disse kryptoutlånstjenestene tar innskuddene dine og låner det videre til kontrollerte låntakere til 10-16% rente og gir deg 4-7% rente fra den aksjen.

Balansebeløpet generert fra forskjellen i renten på utlån og sparekontoer er fortjenestemarginen til disse kryptoutlånsplattformene. Denne marginen tar også hensyn til risikoen disse spillerne tar ved å holde kryptoene dine og låne den videre.

Videre lånes midlene dine bare til kontrollerte individer eller institusjoner mot institusjonens eller individets over-sikkerhetsmessige eiendeler, akkurat som kryptostøtte lån til låntakere.

Tjen passiv inntekt på dine ideelle Bitcoin / Crypto-eiendeler

Så på denne måten kan du forvente å tjene ekstra passiv inntekt på dine inaktiv sittende kryptoassets inkludert BTC, ETH eller andre altcoins og stablecoins.

For å komme i gang med dette trenger du bare å bekrefte deg selv på noen av de ovennevnte plattformene og fullføre dine Bitcoin / crypto innskudd.

Når disse midlene er bekreftet over blockchain, begynner de å påløpe renter i henhold til avtalt rente.

Avhengig av hvilken plattform du velger for sparekontoen din og hvilken type kryptoer du legger inn sammen med markedsforholdene, bestemmer du renten du vil motta.

Men det er tjenester i markedet som betaler opptil 7% rente på visse mynter.

Også når det gjelder betaling, varierer disse tjenestene litt. Noen tjenester som BlockFi betaler renter i BTC eller ETH, avhengig av hva du har satt inn.

Celsius gjør det samme, hvis du setter inn BTC, får du interessen for BTC og ETH for ETH-innskudd.

På den annen side er det noen som Nexo som liker å betale i BTC for alle slags innskudd du har hos dem. Og jeg antar at Nexo også gjør det samme når du holder stallmyntene dine med, og de betaler også utbytte i BTC til Nexo-tokenholdere.

Her er en omtrentlig estimering av å holde 1 BTC med BlockFi på deres kryptosparingskonto:

Her er også anslagene for å holde 1 BTC med Celsius til den nåværende USD-verdien av Bitcoin:

Helt klart, BlockFi vinner over Celsius hvis vi ser fra et rentepåløpt synspunkt.

Hvilken er den beste krypto- / bitcoin-sparekontoen?

Jeg tror alle disse kryptolånespillerne gjør en fantastisk jobb med å betjene markedet og tillate investorer / kryptoinnehavere å gjøre mer med sine kryptoassets..

Men alle er litt forskjellige fra hverandre.

Når du sammenligner når det gjelder tilbudt rente og fleksibilitet ved uttak av innskudd, vinner Celsius over de andre.

Med Celsius får du 7% i april for dine stabile innskudd, men når det gjelder ETH og BTC, er det ganske lavt. Du får rundt 3,9% april for ETH og 3% april for BTC-innskudd, beregnet og distribuert hver mandag.

På den annen side, hvis du ønsker å sette inn BTC eller ETH, bør du vurdere BlockFi (Kun for USA) fordi det gir 6,2% april på innskuddene dine beregnet og distribuert månedlig.

Men når det gjelder stallmynt som USDT, YouHodler gir en 12% APR-rente som er den høyeste i bransjen, forutsatt at du holder i et år.

Når det gjelder uttak, kan du forvente at midlene blir behandlet samme dag, men BlockFi forbeholder seg retten til opptil 7 dager til å behandle uttak..

Til slutt, hvis du er det, etter min mening fra de forente stater, bør du vurdere BlockFi for innskuddskontiene dine og Nexo eller Celsius for resten av verden …

Noen vanlige spørsmål:

  • Er Bitcoin interessebasert?

Nei, Bitcoin er ikke et rentebasert instrument, men ved å arbitrage på prisbevegelsene og dermed låne / låne det, kan du generere renter på det. Akkurat som bankene gjør, men dette er ganske risikabelt.

  • Kan Bitcoin tjene interesse?

Nei, Bitcoin kan ikke tjene renter av seg selv. Det har ingen egenverdi, men interesse kan genereres basert på prisbevegelsene. Akkurat som kryptomarginebørser gjør.

Jeg håper du likte denne detaljerte artikkelen om å tjene renter på kryptovalutaene dine. Hvis du likte det, kan du kommentere nedenfor, og vi vil strebe hardere for å gi mer slikt informativt innhold til deg i fremtiden !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me