Hvordan tjene penger på Bitcoin (BTC) i 2019?

Alle som har hørt om krypto, tenker minst dette en gang:

  • Hvordan kan jeg tjene penger på krypto?

Selv om dette ikke var det primære formålet som krypto var ment å tjene. Men det er et faktum at kryptokurver som Bitcoin og Ethereum tjener dette formålet for noen.

Dagens agenda for oss er å fortelle deg hva disse menneskene gjør, slik at du også kan prøve å tjene penger på kryptovalutaer.

Men før vi hopper inn i det, la meg fortelle deg at det er mange svindelfeller i kryptosfæren som ønsker å lokke uskyldige investorer som deg og rive dem fra hverandre.

Min ydmyke forespørsel til slike nybegynnere er å være forsiktig med disse svindlene og aldri investere mer enn det du har råd til å tape i hvilken som helst kryptovaluta. Hos TheMoneyMongers er vi bare en e-post fra deg for å løse forvirringen din !!

Når det er sagt, la oss gå til kjøttet og se de praktiske måtene du kan tjene penger på Bitcoin og lignende kryptovalutaer:

Tjen penger på Bitcoin 2019 Hurtigkoblinger
Tjen penger på Bitcoin Mining Prøv nå
Investering (kjøp & Holding BTC) Prøv nå
Tjen penger på Crypto / Bitcoin-handel Prøv nå
Utlån Prøv nå
Shopping Prøv nå
Staking i kryptovaluta Prøv nå
Crypto Dividends Prøv nå
Crypto Arbitrage Prøv nå
Hosting Masternode Prøv nå
Crypto Education Prøv nå
Airdrops Prøv nå
Krevende gafler Prøv nå

12 måter å tjene penger på Bitcoin som kryptovalutaer i 2019

Merk: Det er høyst sannsynlig at hvis du har dette spørsmålet om å tjene penger på krypto, må du ha noen kryptobeholdninger. Men selv om du ikke har denne veiledningen, vil det være nyttig.

#1. Tjen penger på Bitcoin Mining

Honeyminer er en crypto mining programvare det gjør det enkelt for alle å gruve kryptovalutaer og få belønninger i BTC, bare med en datamaskin.

Når du blir med i Honeyminer-fellesskapet og installerer programvaren, utnytter den CPU-en din & GPU-kraft til å utvinne forskjellige kryptovalutaer på din løpende maskin.

Deretter konverterer honeyminer disse utvinnede kryptovalutaene til Bitcoin, og din andel av bitcoins begynner å reflekteres i din honeyminer-konto..

Din andel av Bitcoin avgjøres i andelen gruvekraft du har bidratt med i den perioden din honeyminer-programvare var PÅ.

Inntjeningen avhenger av kraften til grafikkortet ditt, samt de generelle markedsforholdene. Nyere PC-er kan produseres hvor som helst fra $ 15- $ 75 * per GPU per måned. Se potensialet i å tjene gjennom denne kalkulatoren hvis du HODL basert på årlige bitcoin-vekstrater.

ELLER

Hvis du begynner med gruvedrift første gang, anbefaler jeg deg å prøve Honeyminer’s produkt ($ 66 for 3 måneder: Bare ca $ 22 i måneden) som hjelper deg i gang med cryptocurrency mining på den enkleste måten uten vedlikehold av CPUer eller GPUer, men det er bra å forplikte seg til gruvedrift i minst ett år for å få betydelig avkastning.

Honeyminer gjør cryptocurrency mining tilgjengelig for massene og du trenger ikke kjøpe dyre GPUer eller CPUer for å starte gruvedrift av kryptovaluta hvis du kjøp Hotel Honey ™: Få tilgang til GPU-er på forespørsel for å utvide kryptovalutaer.

Hashpower (Ethash) Tidsramme
250 MH / s i $ 660 Kjøp i 3 måneder [Anbefalt]
25 MH / s i $ 129 Kjøp i 6 måneder 
250 MH / s i $ 1 254 Kjøp i 6 måneder
2500 MH / s i $ 6,270 Kjøp i 3 måneder

Bruk Honeyminer Now

# 2. Investering (kjøp & Holding)

Dette er den mest enkle, men likevel undervurderte måten å tjene penger på krypto.

Det er fordi det sannsynligvis er veldig vanskelig å kjøpe noe og holde det. Men med riktig utdannelse og bevisst arbeid for å bygge din HODL-evne, kan du gjøre det enkelt.

Så handlingsideen på dette er å:

  • Lær deg selv om kryptovalutaer. Start fra blogginnlegg nr. 1 av TheMoneyMongers
  • Styr tankene dine mer gjennom andre kilder.
  • Kjøp kryptovaluta herfra & overfør dem til slike lommebøker.
  • HODL det en stund.
  • Selg det når alle kjøper !!

Merk: Du kan tjene ekstra $ 10 akkurat nå i BTC hvis du velger å kjøpe kryptovaluta verdt $ 100 eller mer fra Coinbase. Prøv nå !!

# 3. Tjen penger på Crypto / Bitcoin-handel

Kryptohandel er en annen lav inngangsbarriere, men en høyrisiko-teknikk for å tjene penger på Bitcoin og Ethereum som kryptovalutaer.

Det er mye lettere å begynne å handle enn i tradisjonelle aksjemarkeder, fordi i krypto kan du begynne med så lave som $ 10 til $ 100 uten overhead.

Noen kryptoentusiaster liker å handle og tjene penger. Konseptet er enkelt; du kjøper lavt og selger høyt flere ganger på en dag for å ha forskjellen som fortjeneste. Så ikke glem å sjekke noen av de beste dagsutvekslingene av kryptovaluta, du kan prøve nå å tjene penger.

En annen måte å handle krypto på er marginhandel. I dette, som en næringsdrivende, kan du utnytte dine eksisterende midler til å ta mer krypto som et øyeblikkelig lån og deretter handle med disse lånefondene. Men dette er svært risikabelt fordi fortjeneste og tap begge forstørres i henhold til innflytelsen du har tatt.

Vil du ha mer informasjon om marginhandel, sjekk dette: Hva er marginhandel & beste børser til marginhandel krypto ??

# 4. Shopping

Ofte spør folk meg, ‘hvordan kan jeg tjene penger på kryptovaluta uten å kjøpe dem?

Svaret mitt:

Ved å handle på nettet …

Så ikke bli overrasket når jeg sier, den kuleste måten å tjene penger på krypto er gjennom shopping.

Alle handler på nettet i disse dager – menn, kvinner, og ikke å glemme barna også. For dem kan det ikke være en bedre mulighet til å tjene penger med krypto.

Vil du vite hva du skal gjøre?

Den raskeste måten å komme i gang er å handle online via Lolli-appen. Lolli er en belønningsapp som betaler deg i bitcoins for å handle forskjellige ting gjennom partnerforhandlerne.

Gjett hva? Du stå opp til 30% avslag på kjøp gjennom Lolli som blir tilbakebetalt tilbake i form av bitcoins i Lolli-lommeboken din.

Interessert?

Ikke glem å sjekke vår trinnvise guide på Lolli: Nå kan alle som kan handle på nettet tjene Bitcoin !!

Det er en annen tjeneste som gir deg 15% eller mer rabatt når du handler online på Amazon gjennom det. Navnet er Purse.io, men denne metoden fungerer bare når du betaler i bitcoins. Så kort sagt sparer du 15% eller mer ved å betale for kjøpene dine i bitcoins.

Ikke verst i det hele tatt, tross alt er Bitcoin lagret Bitcoin oppnådd !!

Sjekk ut Purse.io & Lolli

# 5. Utlån

Hvis du eier Bitcoin, Ethereum eller annen kjent kryptovaluta, inkludert stablecoins, er det ingen bedre måte for deg å tjene penger i krypto.

Dette er kryptolån.

Det er en DeFi-bevegelse som går over hele verden, og kryptovalutautlån er en av delene. Mange kryptoutlånstjenester sopper som tar kryptovalutaene dine for å låne den ytterligere og betale deg 5-7% årlig rente på den.

Imidlertid kan utlån av krypto se litt kontraintuitivt ut fordi det var ment for egenomsorg, men kryptolån viser seg absolutt å være en ny brukssak for det.

Alle som har et ekstra kryptosittende ideal, kan låne det ut. Og tjen en prosentandel på det, som er en eldgamle metode for å få pengene dine til å fungere for deg 24 x 7.

Bedrifter du kan prøve å låne deg kryptovalutaer for å få ekstra passiv inntekt er BlockFi, Nexo.io & Celsius Network.

# 6. Staking i kryptovaluta

Staking av kryptovaluta er innfødt for bevis på stavkryptovaluta.

Bevis for innsats er en annen måte å generere konsensus i distribuerte systemer og antas å være mer miljøvennlig enn beviset på arbeidssystemer som Bitcoin.

Som bevis på stavvalutaer må man beholde sine kryptovalutaer som en eierandel i systemet i en online selvbetjent lommebok for å delta i konsensus.

Og som en belønning for å holde kryptovalutaene dine i spill, tildeles staker nye mynter i samme system i henhold til deres bidrag og utslippshastigheten til det systemet, dvs. blokkbelønning.

Hvis du for eksempel setter 100 NEBL-mynter i en Neblio-lommebok, kan du forvente å få ti nye NEBL-mynter på slutten av året til 10% årlig rente.

# 7. Crypto Dividends

Utbytte er ekstra fordeler som en innehaver får for å ha en kryptovaluta eller aksje i tradisjonell forstand. Dette er ingenting annet enn inntjeningen som selskapet eller enheten vil dele med deg i forhold til myntene / tokens eller aksjer du har.

I kryptosfæren har vi også utbytte som betaler kryptovalutaer, og innehaverne av disse valutaene får månedlig eller ukentlig utbytte i henhold til selskapets fortjeneste..

For eksempel får NEXO-tokenholdere utbytte fra Nexo.io, som er en kryptolåneplattform. KuCoin Shares (KCS) tokenholdere får på samme måte daglig utbytte fra gebyrene som KuCoin-børsen tjener gjennom sine brukere..

# 8. Crypto Arbitrage

Arbitrage er en annen måte å tjene penger på ethvert felt, og kryptovaluta er ikke annerledes.

For de uvitende, når du kjøper noe fra et sted med en lavere pris og selger det på et annet sted, er forskjellen fortjenestemarginen du lager, og dette kalles arbitrage.

Så i kryptovalutaer når du kjøper en spesifikk kryptovaluta fra en børs og selger den for fortjeneste på en annen, gjør du krypto-arbitrage.

Det kan høres ut som en enkel ting å gjøre. Men tro meg, det er det ikke. Derfor er det spesialiserte crypto abitrage trading bots som hjelper deg med det.

# 9. Hosting Masternode

Å tjene penger gjennom Masternode-hosting er ganske dyrt.

For de som ikke vet, er masternoder spesielle kryptovaluta fullnoder som gjør det ekstra arbeidet med å validere og legge til transaksjoner i en kryptoblokkjede. For å kjøre denne noden betaler nettverket eieren av masternoden pent som et insentiv for deres tjeneste.

Man kan bare være vert for en masternode når man har anskaffet en viss minimumsmengde kryptokurver for å være vert for en full node. For eksempel, for DASH-masternode, må man ha 1000 DASH-mynter, og bare du kan være vert for den.

Men 1000 DASH koster for mye nå, så det er kanskje ikke et levedyktig alternativ for mange nå.

Men hvis du oppdager en masternode-valuta tidlig og tror at det vil være neste store krypto. Du kan kjøpe minimum antall mynter i den valutaen for å være vert for en masternode og tjene på den i fremtiden.

# 10. Crypto Education

Jeg ble forvirret da jeg ble kjent med denne måten å tjene penger på krypto, og jeg er sikker på at du også ville være det.

Gjennom Coinbase Earn kan folk tjene penger gjennom kryptovalutaer ved å lære om forskjellige kryptoaktiva. For å komme i gang, må du registrere deg for Coinbase ved hjelp av denne lenken og følg denne prosessen:

  • Se pedagogiske videoer relatert til forskjellige kryptovalutaer.
  • Etter videoen, ta en rask quiz for å teste kunnskapen din.
  • Motta den aktuelle kryptoen i Coinbase-lommeboken din for hver quiz du fullfører.

Det er det. Registrer deg nå og start i dag.

PS: Du kan tjene mer enn $ 60 i krypto innen 20 minutter for å bruke Coinbase Earn. Og jeg var forvirret over å vite dette fordi dette viser hvor tidlig du er i kryptovalutaer at du tjener penger bare ved å vite om dem !!

# 11. Airdrops

Noen av dere tenker kanskje, ‘hvordan kan jeg tjene penger på kryptovaluta uten investering?’

Svaret er enkelt, Airdrops.

Airdrop er den enkleste måten å tjene penger på krypto !!

Cryptocurrency airdrops er hendelser der nye mynter eller poletter distribueres til massene for å bringe nye mynter / poletter i omløp på en distribuert og balansert måte.

I dag blir airdrops også gjort for å stimulere folk til å gjøre bestemte mikrooppgaver, som, retweeting, kommentere eller bli med i en Telegram-gruppe i et bestemt krypto- eller blockchain-prosjekt.

Så det er derfor det er viktig å være årvåken om slike airdrop-hendelser. Og hvis du synes det er utfordrende å gjøre det, kan du abonnere på TheMoneyMongers, og vi vil minne deg om viktige luftdråper.

# 12. Krevende gafler

En annen enkel måte å tjene penger på kryptokurver uten investering er å kreve harde gafler.

For de av dere som ikke vet, fortsetter kryptokurver. Betydning, på grunn av forskjeller i meningsfellesskapets medlemmer, noen ganger forkjemper visse blokkeringer og lager to blokkeringer.

Det klassiske eksemplet på dette er Ethereum og Ethereum classic.

Valutaen Ethereum har gått bort fra Ethereum classic i 2016, men det viktige å merke seg her er at begge myntene, dvs. ETH & ETC har en pengeverdi. Tilsvarende med BTC og BCH, der BCH er en gaffel av original BTC.

Så hvis du holder på en mynt som har gaffelt bort eller har gafflet seg tidligere, kan du enkelt gjøre krav på dine nylig genererte gratis mynter / tokens som vil ha en viss markedsverdi.

Derfor er krav på kryptovalutagafler en lukrativ måte å tjene penger uten ekstra investering.

PS: Du har ikke tid til å følge opp kommende gafler, du kan ta hjelpen vår. Abonner oss, så holder vi deg oppdatert om den viktige kryptovaluta-gaffelen !!

Hvilken er den beste måten å tjene penger med Bitcoin & Kryptovaluta?

Det er naturlig å bli forvirret når du har så mange muligheter for å tjene penger gjennom kryptovalutaer. Men hvis du er noen som har startet i krypto nylig, vil jeg foreslå at du begynner å handle fra Lolli. Og se hvordan det føles å tjene penger på bitcoins.

Ellers kan du prøv å kjøpe noen kryptovalutaer fra Coinbase og lag en ekstra $ 10 i BTC på din første $ 100 eller mer kjøpsverdi.

Og hvis du er noen som har en gjennomsnittlig kunnskap om krypto og kan låne ut kryptovalutaer på $ 2000! Da vil jeg foreslå at du prøver 6,2% rentegenererende sparekonto på BlockFi (kun for amerikanske borgere). Eller du kan til og med prøve alternativet med kryptohandelsroboter som vil gjøre arbitrage for deg automatisk.

Til slutt, hvis du er en noob, kan du begynne med å investere i Bitcoin og holde den i noen tid for å forstå dynamikken i å tjene penger gjennom kryptovalutaer. !!

Nå forteller du oss: Hvilken metode skal du utforske? Har du prøvd andre penger å tjene penger gjennom kryptovalutaer ennå? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor, så gir vi deg studiepoeng for det på bloggen vår.

Og hvis du likte dette innlegget, ikke glem å dele det med kryptovennene dine. Du kan også like dette innlegget !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me