IRS avklarer behandling av kryptoskatt ved likebehandling, Airdrops og FBAR-rapportering

Nøkkelpersoner og regulatorer i kryptoskattområdet avklarte en rekke emner i går (13. november 2019) på AICPA nasjonale skattekonferanse i Washington, DC. Temaer for avklaring inkluderte avgiftsbehandling rundt 1031 Like-Kind-utveksling, airdrops, spesifikk identifikasjon og FBAR-rapporteringskrav. Dette var alle områder som kryptoinvestorer og kryptoskattpersoner hadde spørsmål om etter nylig utstedte IRS-veiledning kom ut i oktober 2019.

Som Kind Exchange før 2018

Likebehandlingsutvekslingsbehandling gjør det mulig for en skattebetaler å utsette kapitalgevinsten på transaksjoner med eiendom til eiendom. Denne teknikken for utsettelse av skatter blir ofte brukt i eiendomsinvesteringene, og mange kryptoskattpersoner før 2018 mente at den også kan gjelde for kryptovalutaer, da de også blir behandlet som eiendom i IRS ‘øyne..

The Act of Tax Cuts and Jobs, som ble beskrevet i 2018, eliminerte muligheten for at liknende utveksling kunne brukes på kryptovalutaer og begrenset omfanget til “fast eiendom”. Imidlertid lot den døren stå åpen for spørsmålet om Like-Kind utvekslingsbehandling fortsatt kunne brukes i årene før 2018 og før TCJA.

På AICPA-arrangementet presiserte Suzanne Sinno (generaladvokat, IRS Office of Chief Counsel) at utveksling av lignende art for kryptovaluta aldri var tillatt – ikke før 2018. 

15. november 2019, to dager etter AICPA-arrangementet, diskuterte Christopher Wrobel (spesialråd til assisterende Chief Counsel, IRS) også utveksling av liknende art og uttalte at mens liknende utvekslinger ikke er tillatt for kryptovaluta startende i 2018, for pre -2018-transaksjoner, de forblir et grått område og avgjøres fra sak til sak. De aller fleste skattefagfolk som vi samarbeider tett med her på CryptoTrader. Skatt som er eksperter på kryptoskattehåndhevelse, sier at den konservative tilnærmingen er å ikke gjøre liknende utveksling før 2018. Ta kontakt med din egen skatterådgiver om disse spørsmålene..

Du kan bruke CryptoTrader.Tax for å automatisk beregne gevinster og tap uten liknende behandling. Liknende behandling støttes ikke.

FBAR-rapportering er IKKE nødvendig

Carole House (Cyber ​​and Emerging Tech Policy Specialist, Financial Crimes Enforcement Network) fra FinCEN presiserte i panelet 13. november 2019 at FBAR (FinCEN 114) rapportering for kryptovaluta holdt på utenlandske børser er IKKE kreves. Dette er en stor lettelse for kryptoinvestorer som har betydelige mengder eiendeler på utenlandske børser som Binance. Disse investorene trenger ikke å sende inn en FBAR.

Det er fortsatt ikke bekreftet om FATCA (IRS-skjema 8938) kreves eller ikke for utenlandsk rapportering. For oppdateringer om de siste kryptoskattnyhetene, følg @CryptoTraderTax på Twitter.

Airdrops

Som et resultat av nylig IRS krypto skatt veiledning ble utgitt i oktober, ble skattebehandling av kryptokurver mottatt fra airdrop-hendelser ytterligere satt i tvil. 

Christopher Wrobel presiserte at den nye veiledningen rundt airdrops bare hadde til hensikt å dekke nye mynter mottatt ETTER en hard gaffelbegivenhet. Mynter mottatt etter hard gaffel skal behandles som ordinær inntekt til virkelig markedsverdi på mynten på det tidspunktet den ble mottatt. 

Denne avklaringen innebærer at mynter som blir droppet til forbrukerne i markedsføringsøyemed, fortsatt er i det grå området om de skal behandles som vanlig inntekt. 

Du kan lære mer om hvordan luftdrops og harde gafler skattlegges her.

Spesifikk identifikasjon

First-in first-out er standard regnskapsmetode som skal brukes til å beregne kursgevinster og tap på tvers av salg eller disponering av kryptoen din. Imidlertid nevnte den nylige IRS-veiledningen som kom ut i oktober 2019 at spesifikke identifikasjonsmetoder ER tillatt hvis du spesifikt kan identifisere kryptoaktiva. Følgende er hentet fra Veiledning for oktober 2019:

“A37. Du kan identifisere en bestemt enhet av virtuell valuta enten ved å dokumentere den spesifikke enhetens unike digitale identifikator, for eksempel en privat nøkkel, offentlig nøkkel og adresse, eller ved å registrere transaksjonsinformasjonen for alle enheter i en bestemt virtuell valuta, for eksempel Bitcoin, holdes i en enkelt konto, lommebok eller adresse. Denne informasjonen må vise (1) dato og klokkeslett hver enhet ble anskaffet, (2) ditt grunnlag og den virkelige markedsverdien for hver enhet på det tidspunktet den ble anskaffet, (3) datoen og tidspunktet hver enhet ble solgt, byttet, eller på annen måte avhendes, og (4) den virkelige markedsverdien av hver enhet når den selges, byttes eller avhendes, og hvor mye penger eller verdien av eiendom som er mottatt for hver enhet. ”

Suzanne Sinno bekreftet videre at spesifikke identifikasjonsmetoder som LIFO (siste inn først ut) og HIFO (høyest inn først ut) er tillatt hvis man spesifikt kan identifisere deres krypto. Dette er gode nyheter for kryptovalutahandlere, da disse teknikkene kan hjelpe minimer kryptoskattplikten din ved å redusere dine samlede gevinster. 

Du kan bruke kryptoskattprogramvare som CryptoTrader.Tax for å automatisk bruke HIFO- eller LIFO-beregninger på kapitalgevinstrapportene dine. CryptoTrader.Tax inkluderer en komplett revisjonsspor for dine poster som beskriver den spesifikke identifikasjonen av hver enhet av kryptovaluta og hjelper deg dermed med å minimere kapitalgevinstansvaret ditt. 

Lær mer om kryptoskatt

Du kan lære mer om kryptovalutaavgifter og nøyaktig hvordan alt blir behandlet her: Den komplette 2019-guiden til kryptovalutaavgifter.

Ansvarsfraskrivelse – Dette innlegget er kun for informasjonsformål og skal ikke tolkes som skatte- eller investeringsråd. Snakk med deg selv kryptoskatt profesjonell, CPA eller skatterådgiver om hvordan du skal behandle beskatning av digitale valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me