IRS Letter 6174 & 6173 for Cryptocurrency – Hva gjør jeg?

Skattemyndighetene begynner å slå til mot individer som handlet med Bitcoin og andre kryptovalutaer, men som ikke rapporterte om skatten.

Nylig har det vært rapporter om at noen skattebetalere har mottatt advarselsbrev fra IRS. Disse bokstavene kommer i tre varianter 6173, 6174 og 6174-A, og de adresserer spesifikt cryptocurrency-beholdninger:

“Vi har informasjon om at du har eller hadde en eller flere kontoer som inneholder virtuell valuta, men at vi kanskje ikke har rapportert riktig om transaksjonene dine med virtuell valuta, som inkluderer kryptovaluta og ikke-krypto virtuelle valutaer.”

IRS brev 6174 A. IRS brev 6174-A

Hvordan beskattes kryptovaluta i USA.?

IRS behandler kryptovalutaer som eiendom for skatteformål, ikke som valuta. Akkurat som med andre former for eiendom – aksjer, obligasjoner, fast eiendom – pådrar du deg en skatterapporteringsforpliktelse når du selger eller bytter kryptovaluta for mer eller mindre enn du kjøpte den for.

Hvis du for eksempel kjøpte 0,1 Bitcoin for $ 1000 i april 2018 og deretter solgte den to måneder senere for $ 2000, har du en gevinst på $ 1000.

Du rapporterer denne gevinsten på selvangivelsen, og avhengig av hvilken skatteklasse du faller under, betaler du en viss prosentandel av skatt på gevinsten. Priser varierer basert på skattekonsollen din, så vel som avhengig av om det var en kortsiktig kontra en langsiktig gevinst.

For å rapportere disse gevinstene og tapene på skatten din, må du ha oversikt over kostnadsgrunnlaget og virkelig markedsverdi for hver salg eller handel med kryptovalutaene dine på salgstidspunktet. Kostnadsgrunnlag er ganske enkelt hvor mye penger du legger inn for å skaffe eiendelen. Virkelig markedsverdi er bare dollarverdien du mottok ved salg eller salg av eiendelen.

Fortsatt med eksemplet ovenfor, er kostnadsgrunnlaget $ 1000, og din virkelige markedsverdi er $ 2000. Du vil rapportere hvert av disse tallene sammen med $ 1.000 gevinsten fra transaksjonen på skattedokumentene dine. Denne prosessen skal høres kjent ut hvis du investerer i eller handler med aksjer, da det er den samme rapporteringsprosessen som aksjehandlere gjennomgår.

Du kan lese 2019 Veiledning for kryptovalutaskatt for en mer fullstendig og grundig oversikt.

Hva skal jeg gjøre med IRS-brevet?

Først og fremst er du ikke alene hvis du mottok dette brevet. Skattemyndighetene sendte ut mer enn 10 000 av disse brevene til mange tidlige Coinbase-kunder – ikke bare mistenkte skattesnak. Hva du bør gjøre, varierer etter hvilken type brev du mottar. Brev 6174 & 6174-A er ingen handlingsbokstaver. Dette betyr at du ikke trenger å svare på disse brevene hvis du har oppfylt alle forpliktelsene til kryptering av skatteregistrering som er beskrevet i brevet. Disse brevene anbefaler at du arkiverer endrede eller misligholdte avkastninger hvis du tror du ikke på riktig måte har innlevert kryptoskatt de siste årene.

Derimot krever brev 6173 din handling. Hvis du ikke svarer på dette brevet i tide, blir skattekontoen din revidert av skattemyndighetene. Du bør lese igjennom "Hva du trenger å gjøre innen “svar etter” -datoen ovenfor" delen på brevet og gi nødvendige dokumenter til IRS. En kvalifisert skattefagperson sammen med hjelp av CryptoTrader.Tax rapporter kan hjelpe deg med å navigere gjennom kravene i bokstav 6173.

Du kan bruke IRS-skjema 1040X for å endre forrige års selvangivelse.

Du kan også bruke populære skatteregistreringsprogrammer som TurboTax å sende inn en endring.

Det er viktig å merke seg at dette er utdanningsbrev sendt av IRS, og du kan få det til tross for at du er i full overensstemmelse med all din krypto-skatterapportering. Hensikten med disse typene mekanismer er å øke samsvar med skatterapportering av kryptokurrency og ikke nødvendigvis å straffe skattebetalerne.

Rapportering av kryptovaluta på skatten

Du trenger to skjemaer for den faktiske rapporteringsprosessen når du arkiverer eller i dette tilfellet endrer skatten: 1040 Schedule D og 8949. 8949 er den viktige skjemaet du må lage for å endre forrige års avkastning.

Du vil bruke 8949 til å detaljere hver Bitcoin og kryptovaluta skattepliktig begivenhet som skjedde i løpet av året, så vel som gevinstene og tapene du realiserte ved hver handel. Sum disse opp nederst på 8949, og overfør deretter den totale summen til timeplanen D. Les følgende for mer informasjon om hvordan du rapporterer Bitcoin på skatt.

Utfordringen

Fordi kryptovaluta-data ofte er spredt over mange forskjellige børser, lommebøker og andre plattformer, kan det være vanskelig for brukere å rapportere all sin aktivitet på skjema 8949.

De fleste handler er sitert i andre kryptovalutaer og ikke amerikanske dollarverdier, noe som legger til dette problemet. For å fullføre det, kan ikke kryptokursutvekslinger gi brukerne nøyaktige skatterapporter på grunn av den digitale valutaenes overførbare natur.

Du kan lese mer om hvorfor utveksling ikke kan gi brukerne nøyaktige skatterapporter i artikkelen vår: Skatteproblemet i kryptovaluta.

Løsningen – Crypto Tax Software

Mange kryptovaluta-brukere henvender seg til skattekalkulatorer for kryptovaluta for å hjelpe dem med å automatisere hele prosessen med å bygge skjema 8949 og andre skatterapporter for kryptovaluta-transaksjoner.

Du kan bruke programvare som CryptoTrader.Tax for å automatisk generere de nødvendige skjemaene. Du kan da gi disse skjemaene til regnskapsføreren din, slik at de kan endre dine tidligere selvangivelser riktig med dem, eller du kan bruke skjemaene til å endre selvangivelsen selv..

Nedenfor er en video som forklarer hvordan CryptoTrader.Tax-plattformen fungerer.

Snakk med en skattepersonell som er kjent med beskatning av kryptovaluta

Som alltid er det smart å konsultere en skatteprofesjonell hvis du mottok denne typen brev fra skattemyndighetene.

Men fordi bitcoin og kryptokurrency fremdeles er et slikt nytt konsept, er mange regnskapsførere ikke kjent med hvordan den digitale eiendelen behandles fra et skatteperspektiv. Det er viktig å snakke med noen som er kjent med krypto.

På grunn av dette satte vi sammen en katalog over krypto skatt fagpersoner som jobber i rommet for brukerne våre

Ansvarsfraskrivelse – Dette innlegget er kun for informasjonsformål og skal ikke tolkes som skatte- eller investeringsråd. Snakk med din egen skatteekspert, CPA eller skatteadvokat om hvordan du skal behandle beskatning av digitale valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me