Nexo.io Lånevurdering: Er det trygt og legitimt å bruke

Crypto-investorer gjør vanligvis to ting, dvs. kjøp & Selge.

De selger når prisen er høy og kjøper når prisen er lav. Imidlertid mangler mange investorer tid på kjøp og salg på grunn av FOMO.

Men tror du ikke det burde være mer med kryptoassene dine. Jeg mener veier for å gjøre mer med dine digitale valutaer som Bitcoin, Ethereum, etc..

For eksempel utlån og lån av kryptovalutaer !!

Og den gode nyheten er at det ikke lenger er et hypotetisk eksempel. Bortsett fra å kjøpe / selge kryptovalutaene dine, kan du nå låne ut og låne dem også. Lån og utlån av krypto har flere fordeler som vi har diskutert i vår forrige artikkel om kryptolån.

I virkeligheten er det noen som ikke ønsker å selge eiendelene sine, men blir tvunget til å gjøre det på grunn av mangel på alternativer. For slike individer er kryptolån perfekte.

Og et slikt selskap som utmerker seg i å tilby denne tjenesten er Nexo, og det er derfor vi skal snakke om Nexo-lån i dag. Så la oss få ballen til å rulle:

Oppdater: Har sett på YouHodler – en kryptolånetjeneste som ser ut til å være mer lukrativ som deres rentene er bedre med de høyeste LTV-rasjonene og en mengde kryptovalutaer å velge mellom.

Sørg for å få din $ 25 som velkomstbonus når du ta et lån verdt $ 100 eller mer ved hjelp av denne kampanjelinken vår.

Gjennomgang av Nexo-lån & Nexo utlån gjennomgang

Nexo Lending-plattform er en blockchain-basert plattform som gir kryptostøtte lån til sine kunder. Disse Nexo-lånene kan benyttes ved å holde kryptovalutaene dine som sikkerhet med Nexo-plattformen.

Derfor er Nexo-utlån også kjent som den øyeblikkelige kryptokredittlinjen der man kan få ekstra kontanter i USD eller EUR uten å måtte gi avkall på eierskapet til kryptovalutaer samtidig.

På denne måten får kryptolåntakeren den sårt tiltrengte likviditeten for kryptoanleggene som han / hun ikke vil selge samtidig som han holder retten til å kreve tilbake kryptosikkerheten, da det kan være verdt enda mer i fremtiden.

Hvordan fungerer Nexo Loan?

Måten Nexo-lån fungerer på er ganske grei og lett å forstå enn de tradisjonelle utlånssyklusene.

Videre er nesten alle kritiske deler av plattformen automatisert gjennom blockchain-baserte smarte kontrakter, så du trenger ikke bekymre deg for menneskelige feil.

Så her er fire trinn på høyt nivå når du tar et lån gjennom Nexo.

#1. Overfør Cryptoassets til Nexo lommebok

Registrer deg på Nexo og kvitt deg med KYC raskt. Når det er gjort, overfør kryptosikkerhet til Nexo-lommeboken og vent til sikkerhetsmyntene er bekreftet på blockchain.

# 2. Motta øyeblikkelig lån

Når sikkerheten er bekreftet på blockchain, evaluerer Nexo oracle din sikkerhetskvalitet, og verdien av den bestemte riktig LTV for deg. Etter at LTV er beregnet, kan du motta midlene dine direkte i fiat til bankkontoen din eller i en stabil mynt. For eksempel er LTV som foreslått av Nexo 50% og den totale verdien av sikkerheten din er $ 10.000, så kan du motta et lån opp til $ 5000.

# 3. Betal tilbake lån

Tilbakebetaling av lånet er ganske fleksibelt i Nexo, da du ikke er pålagt å tilbakebetale månedlig til den utestående saldoen er mindre enn lånegrensen. Du kan også benytte 50% rabatt på renten hvis sikkerheten eller tilbakebetalingen er i Nexo-tokens. Du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av lånet ditt ved bankoverføring eller ved hjelp av krypto, inkludert eiendelene som er deponert i Nexo Wallet..

# 4. Trekk ut sikkerheten

Når du har tilbakebetalt hele lånebeløpet sammen med renter, kan du enkelt ta ut krypteringssikkerhetene dine fra Nexo-lommeboken til en annen kryptolommebok i din kontroll.

Hvordan få et øyeblikkelig kryptolån fra Nexo?

Nå som du vet alt om Nexo-lån og selskapet, er det på tide at vi kort diskuterer hvordan du får øyeblikkelig kryptobaserte lån fra Nexo?

Her er en liten video som forklarer det samme:

 • For det første registrer deg og logg inn på Nexo [Du HODLer er bedre, prøv nå]
 • Fullfør din grunnleggende KYC for å få lån opp til $ 10.000 – fullfør detaljert KYC ved å sende relevante ID-bevis for å få lån opp til $ 2 millioner.
 • Når KYC er fullført, setter du inn kryptoassets til Nexo-lommeboken du vil ta lånet mot. For eksempel innskudd BTC, ETH, XRP, etc..
 • Når disse innskuddene er bekreftet på blockchain, går du til “trekk lån” -delen, og du vil se lånegrensen tilgjengelig for deg i henhold til din innskuddede sikkerhet.
 • Velg den foretrukne metoden for uttak av lån, og legg deretter til bankinformasjonen din eller stablecoin-adressen for å motta Nexo-lånet

Funksjoner av Nexo-lån

 • Nexo minimumsgrense: $ 500
 • Nexo maksimale lånegrense: $ 2 millioner
 • Nexo Loan To Value Ratio (LTV): 20-50%
 • Nexo lånetid: Opptil 1 år
 • Nexo lånerente: 8% (med Nexo-tokens) ellers 16%
 • Nexo Loan Calculator: Innebygd i Nexo-plattformen
 • Hvilke sikkerhetsmynter Nexo godtar?

Per nå aksepterer Nexo-plattformen syv kryptovalutaer som sikkerhet, og de er nemlig BTC, ETH, XRP, NEXO, BNB, LTC, Stablecoins.

Selvfølgelig er det planer om å legge til nye mynter og poletter som kan fungere som sikkerhet. For tiden pågår stemningen for nye mynter som skal legges til her, og bare NEXO-tokenholdere kan stemme på det.

Det er noen mer eksklusive trekk ved Nexo-lån som gjør det til et ideelt valg for å ta kryptostøtte lån. Vi skal diskutere det i neste avsnitt om hvorfor du skal velge Nexo for kryptolån?

Hvorfor velge Nexo for krypto-støttede lån?

Nexo er et datterselskap av Credissimo, som er en ledende fintech-gruppe som betjener millioner av mennesker over hele Europa i over 10 år. Dette er hovedgrunnen til å stole på Nexo ettersom det støttes av et erfaren selskap som har vært i utlånsvirksomheten i over ti år..

I løpet av bare sju måneder etter lanseringen har Nexo etablert seg som verdens ledende kryptoutlåntjeneste og har behandlet mer enn $ 300 millioner til en voksende brukerbase som for tiden overstiger 170.000.

Og så langt har det ikke vært noen brudd eller signifikante mislighold på kryptolånene gjennom Nexo-utlånsplattformen fordi lånene generelt er overkollateraliserte, noe som automatisk påvirker den ville volatiliteten i kryptomarkeder..

Nexo har også det største nettverket. Det er den mest avanserte og pålitelige leverandøren av kryptolån på global skala, og betjener 45+ valutaer i mer enn 200 jurisdiksjoner.

Det blir bedre herfra:

Nexo utlånsplattform gir også utbytte til Nexo token-innehaveren, og for långivere tilbyr den renter opptil 6,5%, som er 2-3 ganger høyere enn den tradisjonelle sparekontorenten.

 • Nexo Dividends

Nexo tokenholdere får utbetalt 30% utbytte på sine beholdninger. Disse 30% betales fra selskapets fortjeneste, og det betales kun til kvalifiserte Nexo-holdere. Se her hvem som er en kvalifisert Nexo-innehaver for å motta utbytte

 • Nexo Interesser

Gjennom Nexo-plattformen kan långivere tjene renter på stallmyntene. Sett inn stallmynter som DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD på Nexo-plattformen for å tjene 6,5% p.a. Sammensatt rente utbetalt daglig. Denne prosessen er helautomatisk og er tilgjengelig for alle Nexo lommebøker uten minimumsbeløp & ingen gebyrbegrensninger. Sist men i det minste er disse innskuddene forsikret opp til $ 100 millioner og enda mer, eiendeler kommer snart for å hjelpe deg med å tjene renter på dine kryptoassets..

Så på grunn av alle disse grunnene er Nexo en utmerket plattform for å benytte deg av dine kryptolån, og det er alt fra vår side i dagens gjennomgang av Nexo.io-plattformen.

Hvis du allerede er noen som har brukt denne plattformen? Del så din erfaring med oss, og hvis du ikke har sjekket Nexo, så gjør det da registreringene kan stenge på grunn av økning i populariteten til kryptostøtte lån !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me