Rapporterer Coinbase til IRS?

I 2019 gjorde IRS det klart at de prioriterer skattehåndtering av kryptovaluta. Skatteoppkrepsbyrået sendt ut over 10 000 advarsels- og handlingsbrev til tidlige Coinbase-kunder som kanskje eller kanskje ikke har registrert sine kryptovinster og tap på skatten sin nøyaktig. Disse handlingene fra regulatorer har mange amerikanske individer som lurer på hvordan IRS er klar over deres kryptovaluta-transaksjoner, og til slutt stiller spørsmålet: Rapporterer Coinbase til IRS?

Skatteimplikasjonene av kryptovaluta

Som vi har diskutert i detalj i vår Komplett guide til kryptovalutaavgifter, kryptovaluta behandles som eiendom for skatteformål. Dette betyr at regler for rapportering av kursgevinster og tap gjelder for kryptovaluta som ligner på hvordan de gjelder aksjer (en annen form for eiendom).

For eksempel, hvis du kjøpte 0,1 BTC for $ 1000 og deretter solgte den to måneder senere for $ 2000, har du en gevinst på $ 1.000. Denne gevinsten er en form for inntekt. Du rapporterer denne gevinsten på selvangivelsen, og avhengig av hvilken skattegrense du faller under, betaler du en viss prosentandel av skatt på gevinsten. Priser varierer basert på skattekonsollen din, så vel som avhengig av om det var en kortsiktig kontra en langsiktig gevinst. Dette gjelder for alle kryptovalutaer.

Rapporterer Coinbase til skattemyndighetene?

Kort sagt, det kommer an på.

Coinbase sender en viss 1099 til både deg (kontoeieren) og skattemyndighetene hvis du oppfyller visse kvalifiserende faktorer.

1099-K

Som detaljert på deres skatt ressurs side, du vil være berettiget til å motta en 1099-K hvis:

  1. Du er en Coinbase Pro- eller Coinbase Prime-kunde
  2. Du utførte 200 handler eller mer, hvis totale verdi er lik eller større enn $ 20 000 * (ELLER oppfylte statens 1099-K rapporteringsterskler)
  3. Du er underlagt amerikanske skatter

Hvis du oppfyller alle disse tre kravene, vil Coinbase sende deg OG skattemyndighetene en kopi av 1099-K. 

MERKNAD – 1099-K rapporterer bruttotransaksjonen fra Coinbase. Det rapporterer IKKE gevinster og tap. 1099-K er ikke dokumentet du bruker til å rapportere kryptoskatten din. Lær alt du trenger å vite om din 1099-K fra Coinbase her.

1099-MISC

Du vil motta skjema 1099-MISC hvis du:

  1. Er en Coinbase.com-kunde
  2. Mottatt $ 600 eller mer i kryptovaluta fra Coinbase Earn, USDC Rewards og / eller Staking i 2019
  3. Er underlagt amerikanske avgifter

Hvis du oppfyller hvert av disse tre kriteriene, vil både deg og skattemyndighetene få tilsendt en kopi av 1099-MISC.

1099-MISC beskriver hvor mye inntekt du har tjent fra Coinbase. Denne inntekten må rapporteres på skatten din.

Rapporterer Coinbase til IRS

Hva er hensikten med disse 1099-årene uansett?

1099 informasjonsrapportering har eksistert lenge, og det kommer ikke som en overraskelse at flere og flere kryptokursutvekslinger begynner å innlemme 1099 informasjonsrapportering. Det eksisterer nøyaktig 20 forskjellige typer 1099’er i dag (1099-K, 1099-MISC, 1099-B, 1099-DIV, etc.). Hver av dem tjener samme generelle formål: å gi informasjon til Internal Revenue Service (IRS) om visse typer inntekt fra ikke-sysselsettingsrelaterte kilder.

Sagt på en annen måte, 1099-er sendes ut for å rapportere om inntekten du mottok som ikke var fra en arbeidsgiver. 

I USA er inntekt skattepliktig. Dessverre er det ingen vei rundt dette …

Inntektene du tjener fra investering i kryptovaluta er ikke annerledes, og disse 1099-ene gir både deg og IRS-opptegnelsene over denne inntekten. Hvis skattemyndighetene mottar 1099 detaljerte inntekter som du ikke rapporterte om skatten, blir den automatisk flagget.

Men du sa at 1099-K er ubrukelig for skatterapportering, ikke sant?

Det er riktig. 

Og ikke bekymre deg, vi er like frustrerte som deg.

1099-K er en ekstremt misvisende form som kryptovaluta-børser sender ut for å dekke basene sine fra et regulatorisk og ansvarsmessig synspunkt. Det uheldige er at 1099-K ikke gir informasjon om gevinster og tap (det er det som faktisk må rapporteres fra et skattebetalers perspektiv).

For å rapportere kryptoskatten riktig, må du fullføre Skjema 8949. Du kan lese blogginnlegget vårt hvordan du rapporterer krypto på skatt for en trinnvis gjennomgang av denne prosessen.

Fortsatt forvirret? Ikke noe problem. Teamet vårt her CryptoTrader.Tax har gjort hele denne kryptoskatt-tingen i lang tid. For lenge … Vi svarer gjerne på noen av dine skatterelaterte spørsmål om kryptovaluta! Bare send oss ​​en prat på vår live chat-widget nederst i høyre hjørne.

Coinbase IRS

Skattprogramvare for kryptovaluta

Skatteprogramvare for kryptovaluta som CryptoTrader.Tax er bygget fra grunnen av for å automatisere hele skatterapporteringsprosessen for kryptovaluta. Det er enkelt å bruke og plugges rett i TurboTax regnskap.

Registrer deg for en konto gratis, importer alle dine historiske handler og transaksjoner, og generer dine utfylte skatteformer som 8949 med et klikk på en knapp. Hele prosessen tar omtrent 15 minutter. Lær hvordan det fungerer riktig her.

For å konkludere

Ja, Coinbase rapporterer kryptoaktiviteten din til IRS hvis du oppfyller visse kriterier. Det er veldig viktig å merke seg at selv om du ikke mottar en 1099, er du fortsatt pålagt å rapportere alle inntektene dine fra cryptocurrency. Å ikke gjøre det vil bli ansett som skattesvindel i skattemyndighetens øyne.

Hvis det er noen spørsmål som teamet vårt kan hjelpe deg med å svare på, ikke nøl med å ta kontakt!

Post Dette innlegget er kun for informasjonsformål og skal ikke tolkes som skatte- eller investeringsrådgivning. Snakk med deg selv kryptoskatteekspert, CPA eller skatterådgiver om hvordan du skal behandle beskatning av digitale valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me