Changelly Review [2021] Ali je to zakonito in prevara?

Changelly je danes ena najbolj znanih platform za trgovanje s kriptovalutami. Omogoča hiter in enostaven nakup celotnega spektra priljubljenih digitalnih valut. Čeprav obstaja veliko podobnih storitev, je Changelly zaradi svojih naprednih funkcij in široke palete kriptovalut, ki so na voljo za trgovanje, ena najbolj znanih in spoštovanih..

Algoritem trgovanja Changelly je integriran v največje platforme za izmenjavo kriptovalut, vključno z Binance, Bittrex itd. Changelly v milisekundah daje ponudbe in sprašuje na platformah, nato izbere in predlaga najboljšo razpoložljivo stopnjo, tako da boste vedno lahko dobili najboljšo ceno na trgu. Storitev ponavadi zagotavlja najboljše kripto-kripto-stopnje in podpira več kot 140 kriptovalut, ki so na voljo za izmenjavo.

Changelly je postopke nakupa in trgovanja zelo olajšal tako za nove kot za izkušene vlagatelje. Platforma vam ne omogoča samo nakupa različnih kovancev s plačilom s kreditno ali debetno kartico, temveč vam omogoča tudi trgovanje s kripto in premikanje digitalnih sredstev v druge vroče ali hladne denarnice.

1- Registracija je brezplačna:

Registracija na Changelly je 100% brezplačna. Postopek je preprost in hiter, lahko uporabite račune za družabna omrežja, kot so Facebook registrirati.

PREBERITE Ameriška zakladnica se sooča z nasprotovanjem kongresa zaradi Crypto Ruling

2- Provizija za menjavo je 0,25%:

Changelly zaračunava precej nizko provizijo (0,25%) za zamenjave med kripto-kripto-kripto in ponuja najboljšo razpoložljivo stopnjo v trenutku transakcije. To je edina pristojbina, ki jo boste imeli.

3- Tečaji v realnem času:

Trgovalni algoritem Changelly je integriran v največje spletne platforme za izmenjavo kriptovalut, vključno z Binance in Bittrex. V milisekundah Changelly daje ponudbe in sprašuje na platformah, nato izbere in predlaga najboljšo razpoložljivo stopnjo ter vam prikaže ocenjeno stopnjo.

4- Changelly je hiter:

Celoten postopek nakupa digitalnih valut na Changellyju je brezhiben. Na daljše potrditve ni treba čakati. Valute se kupujejo in menjajo v nekaj sekundah, v zadnjih minutah pa glede na omrežno aktivnost.

5- Nakup kriptovalut s kreditno / debetno kartico:

Ena glavnih značilnosti, ki jo ponuja Changelly, je možnost nakupa kriptovalut z uporabo vaše bančne kartice. Če sem iskren, tega ne omogoča veliko izmenjav. Plačate lahko s katero koli 3D-varno kartico iz katere koli države in v kateri koli valuti. Vendar bodo transakcije v USD, GBP ali EUR. Za odpravo dodatnih transakcijskih stroškov priporočamo uporabo bančnih kartic v USD ali EUR.

6- Changelly je zakonit:

Changelly sodeluje z MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Huobi Wallet in drugimi znanimi igralci v kripto industriji. Platforma in njena mobilna aplikacija, ki delujeta od leta 2015, mesečno privabljata več kot milijon obiskovalcev, ki uživajo visoke limite, hitre transakcije in podporo 24/7 v živo. Z več kot 2 milijonoma uporabnikov po vsem svetu je to zelo dobro podjetje v kripto industriji.

PREBERITE VET je verjetno eden najbolj vročih kovancev, ki so zdaj na voljo

7 – Kupite kripto na pametnem telefonu.

Uporabniki telefonov iPhone in Android lahko v celoti izkoristijo mobilno platformo. Njegova uporabnost pametnih telefonov je enaka, kot jo ponuja spletno mesto Changelly. Aplikacija vključuje mehanizme trgovanja s fiksno in spremenljivo obrestno mero ter uporabnikom omogoča, da s kreditno kartico neposredno s pametnega telefona kupijo katero koli kripto, ki je navedena v realnem času..

Kako kupiti kriptovalute na Changellyju?

Postopek nakupa digitalne valute na Changellyju je dokaj enostaven. Za začetek ni potrebno preverjanje osebnega dokumenta. Ko dodate podatke o kreditni ali debetni kartici, lahko brskate po seznamu več kot 140 kriptovalut in jih kupite. Vaša kreditna ali debetna kartica. Kovanci se bodo v nekaj minutah pojavili na vašem računu.

Zaključek:

Nizke provizije in inovativne funkcije naredijo Changelly idealno platformo za nakup in trgovanje z več kot 140 različnimi kriptovalutami, ki so danes na voljo na trgu. Njihov mehanizem za spremljanje cen v realnem času vam bo zagotovil najboljšo ponudbo, možnost nakupa kriptovalut s kreditnimi ali debetnimi karticami pa omogoča hiter, priročen in enostaven postopek za vse začetnike..

Če iščete druge možnosti za nakup kripto s kreditnimi ali debetnimi karticami, je tukaj naš vodnik po korakih, kako to lahko storite danes. Korak za korakom kupujte kriptovalute s kreditno kartico

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me