Coinmama Review 2021, Ali je Coinmama Legit?

Kljub kritikam glede naložb v kriptovalute se število vlagateljev povečuje. Eden glavnih razlogov za to je povečanje vrednosti kriptovalut v zadnjem tednu decembra 2017. Tu je primerno omeniti, da so se skoraj vse kriptovalute v zadnjem tednu decembra dotaknile svojih najvišjih vrednosti. prvi teden januarja 2018. Bitcoin je bil najvišja kriptovaluta z Ethereumom in Rippleom na drugem in tretjem rangu. To povečanje števila vlagateljev je povzročilo ustanovitev številnih kripto borz in denarnic za shranjevanje teh valut. Konkurenca med različnimi kripto borzami se s časom povečuje, saj vsaka izmenjava ponuja različne ugodnosti vlagateljem v kriptovalute..

Coinmama je tudi ena izmed najbolje ocenjenih borz kriptovalut, ki imajo ogromno bazo podatkov o strankah. To je prva izbira uporabnikov, ki želijo takojšnja sredstva na svojih računih. Coinmama je bila ustanovljena leta 2013 in je registrirana na Slovaškem. Trenutno je Bit Ventures lastnik te kripto izmenjave in ima sedež v Izraelu. Ena najprivlačnejših lastnosti te kripto borze, ki jo razlikuje od drugih borz, je njeno poslovanje po vsem svetu. Borza deluje v skoraj vseh več kot 200 državah sveta, vključno s 24 ameriškimi državami. Uporabniki z vsega sveta lahko s te kreditne / debetne kartice kupujejo različne kriptovalute. Prej je ponujal možnost nakupa samo Bitcoina in Ethereuma, zdaj pa ima razširjeno podporo za Litecoin, Cardano, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, QTUM in Ripple (XRP).

države coinmama

coinmama kupi bitcoin

Sledijo prednosti in slabosti uporabe te kripto izmenjave.

PREDNOSTI:

Kot vse druge najbolje ocenjene kripto borze tudi Coinmama ponuja svojim uporabnikom veliko prednosti. Nekatere od teh prednosti so:

 1. Sprejem valute Fiat
 2. Enostavni načini plačila
 3. Takojšnji prenos sredstev
 4. Enostaven uporabniški vmesnik
 5. Visoka raven varnosti
 6. Vedno na voljo pomoč in podpora

1-Sprejem valute Fiat

Prva in najpomembnejša prednost uporabe Coinmame je ta, da v nasprotju s številnimi drugimi borzami ponuja uporabnikom nakup kriptovalut v zameno za fiat denar. Večina drugih izmenjav omogoča uporabnikom kupiti kriptovaluto v zameno z neko drugo kriptovaluto. Ne glede na to, v kateri državi živite, vam borza omogoča nakup kriptovalut v zameno z lokalno valuto.

2-enostavni načini plačila

Drugi razlog za uspeh te kripto izmenjave je ta, da uporabnikom omogoča nakup kriptovalut in sprejema plačila v različnih načinih. Prej je borza ponujala možnost nakupa kriptovalut v zameno za sredstva, nakazana prek Western Union. V zadnjem času ponuja podporo za nakup kriptovalut s kreditnimi / debetnimi karticami. Sprejema kartice VISA in MASTER ter uporabnikom omogoča nakup kriptovalut po lastni izbiri iz katerega koli dela sveta.

3-takojšen prenos sredstev v uporabniških računih

Ocene kupcev kažejo, da je Coinmama vedno ostala prva izbira uporabnikov, ki želijo, da se njihova sredstva takoj nakažejo v denarnici. Skoraj vse druge kripto izmenjave shranjujejo vaše kupljene kovance v denarnice tretjih oseb in uporabniki morajo sredstva iz te denarnice prenašati v svoje osebne denarnice, ker denarnice tretjih oseb niso varne za hrambo sredstev. Tukaj, pri Coinmama, se vaša sredstva takoj vnesejo v vašo osebno denarnico, ko vnesete podatke o svojih karticah.

PREBERITE 6 najboljših denarnic Zcash 2021

4-enostaven uporabniški vmesnik

Še ena zelo privlačna lastnost Coinmama kripto izmenjava je v tem, da ima enostaven in uporabniku prijazen vmesnik. Tudi začetniki lahko enostavno kupujejo in trgujejo s kriptovalutami prek svoje platforme. Obstaja veliko takšnih kripto izmenjav, ki jih je za začetnike veliko težko uporabiti, ker je veliko grafikonov, grafov in statistik, ki to zapletajo. Po drugi strani pa je postopek nakupa Coinmame tudi zelo preprost in enostaven. Uporabniki lahko kupijo kriptovaluto po svoji izbiri po registraciji in preverjanju svojega računa.

5-nivojska varnost

Varnostne funkcije menjalnice se vedno štejejo za glavne, če želite kriptovaluto shraniti v denarnici tretje osebe. Prav tako morajo spletno mesto vedno urejati vladni organi, da prihranite vaša sredstva. Coinmama je registrirana pri FINCEN-u v ZDA, kar kaže, da ni nevarnosti, da bi jo hekerji vdrli in če se zgodi, preiskovalni postopek zamenjave sledi ameriški zakonodaji. Coinmama še nikoli ni bil vdrl; ker vedno hrani številke vaših kreditnih / debetnih kartic na drugem strežniku.

6-vedno na voljo pomoč in podpora

Nenazadnje je Coinmama tudi priljubljeno spletno mesto mnogih uporabnikov, saj borza ponuja uporabnikom na voljo pomoč in podporo v primeru kakršnih koli težav. Ker borza deluje samo prek spletnega mesta, je prek te platforme uporabnikom na voljo dostopna podpora. Na voljo je možnost klepeta v živo. Toda večina ljudi raje uporablja podporo po e-pošti. Odzivni čas podporne skupine je ob koncih tedna običajno daljši. V drugih dneh je podpora na voljo od 9:00 do 18:00 GMT + 3.

coinmama kupi bitcoin

POMANJKLJIVOSTI:

Poleg številnih prednosti ima Coinmama tudi nekaj slabosti, ki uporabnike odvračajo. Nekateri od teh so:

 1. Ni podpore za trgovanje s kriptovalutami
 2. Visoke transakcijske provizije
 3. Podpira le nekaj valut
 4. Na voljo samo kot spletno mesto

1-Brez podpore za trgovanje s kriptovalutami

Prva pomanjkljivost uporabe Coinmame je, da uporabniki ne morejo trgovati s kriptovalutami. Ponuja samo možnost nakupa, ne dovoljuje pa prodaje. Po drugi strani pa izmenjave kot Coinbase, uporabnikom omogočajo trgovanje in prodajo kriptovalut. Celo, Coinbase omogoča prodajo kriptovalut v zameno z nekaterimi fiat valutami.

2-visoke transakcijske provizije

Coinmama tudi ni zelo priljubljena med uporabniki zaradi visokih provizij za transakcije. Za vsako transakcijo, ki jo boste izvedli, je potrebno 5,5%. Tudi borza zahteva 6% provizij za transakcije, če uporabniki kupujejo kriptovalute prek svojih kreditnih / debetnih kartic. Natančna provizija za transakcijo je odvisna od količine kriptovalute, ki jo kupujete na borzi.

3-podpira le malo kriptovalut

Druga pomanjkljivost uporabe Coinmame je, da ponuja možnost nakupa omejenega števila kriptovalut. Prej je borza dovoljevala nakup Bitcoinov in Ethereuma, zdaj pa je razširila podporo za Litecoin, Cardano, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Ripple (XRP) in nekatere druge.

4-Na voljo samo kot spletno mesto

PREBERITE PayPal napoveduje, da bo svojo ponudbo kripto razširil na prebivalce Združenega kraljestva

Uporabniki Coinmamo močno kritizirajo tudi zato, ker deluje samo kot spletno mesto in nima mobilne aplikacije. Zaradi tega je njegova uporaba omejena, ker ljudje raje trgujejo prek mobilnih telefonov na poti. Za nakup kriptovalut se morate registrirati na spletnem mestu.

coinmama kupi bitcoin

Koraki za nakup kriptovalut prek Coinmame:

Nakup kriptovalut ni bil nikoli tako enostaven, kot to omogoča ta kripto izmenjava. Sledi nekaj korakov za nakup kriptovalut prek te borze.

 • Registracija

coinmama valovanje xrp

Prvi in ​​najpomembnejši korak v nakup kriptovalut prek Coinmame je registracija pri borzi. Preprosto je in zahteva samo e-poštni ID uporabnikov. Zavihek za registracijo najdete v zgornjem desnem kotu spletnega mesta. S klikom na ta zavihek se odpre obrazec za registracijo. Uporabniki morajo izpolniti svoje uporabniško ime, izbrati geslo in vnesti njegov e-poštni ID za preverjanje. Po predložitvi prijavnega obrazca bi bila povezava poslana na uporabnikov e-poštni naslov. S klikom na povezavo boste zaključili postopek registracije. Uporabniki lahko ob tej registraciji kupijo katero koli kriptovaluto v vrednosti 150 USD. Če pa želite kupiti veliko količino kriptovalut, boste morali preveriti KYC. To pa zato, ker uporabnikom omogoča nakup kriptovalut v vrednosti 5000 USD na dan in 20 000 USD kriptovalut v mesecu.

 • Nakup kriptovalut

kupi kriptovaluto coinmama

Po uspešni registraciji in preverjanju KYC lahko uporabniki kupijo katero koli kripto valuto po lastni izbiri. Prijava v vaš račun vas bo pripeljala na naslednjo stran, kjer boste morali izbrati kriptovaluto po lastni izbiri in tudi valuto, v kateri nameravate plačati. Tu je primerno to omeniti Coinmama sprejema plačila v številnih fiat valutah, če nameravajo uporabniki kriptovalute kupiti prek svojih debetnih / kreditnih kartic. Ko izberete valuto, se na zaslonu prikaže menjalni tečaj, ki uporabnikom olajša odločitev. Provizija za transakcijo bo tukaj prikazana tudi za objekt uporabnika.

 • Preverjanje osebne izkaznice

Če želite kupiti kriptovaluto v vrednosti 150 USD ali manj, lahko postopek opravite po registraciji. Če pa je količina kriptovalut, ki jo želite kupiti, večja od 150 USD, boste morali opraviti preverjanje KYC. Pri tem preverjanju bodo morali uporabniki svojo identiteto dokazati s podprtim vladnim dokumentom, kot so osebna izkaznica, številka potnega lista, vozniško dovoljenje in tudi vidni selfi z enim od teh dokumentov. Če je dokaz identitete viden, traja približno 10–20 minut. Po končanem preverjanju lahko uporabniki kupijo kriptovalute po lastni izbiri do 5000 USD na dan in do 20.000 USD na mesec.

Za zaključek lahko to rečemo Coinmama je dobra izmenjava za nakup kriptovalut v celoti, saj deluje v skoraj vseh državah sveta. Menjavo je vredno uporabiti tudi zaradi nakupa s kreditnimi / debetnimi karticami in tudi sprejemanja plačil v številnih fiat valutah. Uporaba te borze se bo še povečala, če bo razširila podporo za več kriptovalut in bo ponudila tudi mobilno aplikacijo.

coinmama kupi bitcoin

  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me