Nakup kriptovalut s kreditno / debetno kartico – 5 najboljših borz v letu 2021

Naraščajoče vrednosti in razvoj tehnologije skoraj vseh kriptovalut so pritegnile veliko zanimanja tako zasebnih kot institucionalnih vlagateljev. Tu je primerno omeniti, da vse kriptovalute temeljijo na tehnologija veriženja blokov ki omogoča varno pošiljanje, prejemanje in trgovanje z različnimi kriptovalutami.

Vse transakcije so shranjene v ločenih blokih in vsak blok je povezan z naslednjim blokom, s čimer so te transakcije varne. Stanje transakcije in znesek, ki se prenaša, poznata le pošiljatelj in prejemnik.

Ena največjih težav, s katero se srečujejo vlagatelji, je razpoložljivost različnih kriptovalut in načini njihovega nakupa. Obstaja veliko izmenjave kriptovalut delujejo v različnih državah po vsem svetu.

Večina teh borz sprejema različne načine plačila za nakup kriptovalut. Da bi olajšali stranke, so številne najbolje ocenjene kripto borze uvedle metodo kreditne / debetne kartice za nakup kriptovalut..

To je zato, ker lahko vlagatelji s to metodo enostavno in takoj kupujejo. Kripto borze, ki ponujajo to možnost vlagateljem in kupcem, imajo različne ocene in koristi.

Najboljše borze za nakup kriptovalut v letu 2021

Sledi pet najbolje ocenjenih kripto borz, ki veljajo za najboljše za nakup kriptovalut.

»Spodaj smo našteli najboljše borze, do katerih lahko pridete kupi kriptovaluto. Preden sprejmete končno odločitev, predlagamo naše izmenjave na seznamu in opravite lastne raziskave.

Uvrstitev

Ime ponudnika

Ocena

Pristojbine

Nauči se več

ocena1

Changelly logotip Povprečno Obiščite Changelly
ocena2 logotip coinbase Povprečno Obiščite Coinbase
ocena3 miza z logotipom coinmama Visoko Obiščite Coinmamo
ocena4 logotip bitpanda Povprečno Obiščite Bitpando
ocena5 bitsane Povprečno Obiščite Bitsane

1. Changelly

changelly pregled kriptovalut

Je ena izmed najbolje ocenjenih kripto borz in je bila ustanovljena leta 2013 na Češkem. Ta borza se je pojavila kot ena najbolj zaupanja vrednih borz za izmenjavo kripto-kripto ali fiat-kripto.

Prav tako je priznana kot najboljša kripto borza glede na tečaje, ki jih zagotavlja. Changelly ima več kot 700.000 registriranih uporabnikov po vsem svetu. Danes ta borza sprejema plačila v več kot 35 valutah. Če želite s kreditno / debetno kartico kupiti katero koli od najbolje ocenjenih kriptovalut, ni ujemanja Changelly.

To je zato, ker Changelly uporablja robota za samodejno trgovanje, ki je povezan z različnimi borzami, kot sta Bittrex in Poloniex.

Ta robot v nekaj sekundah pripravi najboljše možne menjalne tečaje. Podpira več kot 80 alt-coinov in žetonov. Ta izmenjava zahteva 0,25% provizije za vse transakcije in zagotavlja ugodnost nakup neomejenih vrednosti kriptovalut. Po nekaj omejenih transakcijah v prvem mesecu borza ponuja neomejeno odkupno vrednost kriptovalut.

Changelly kupi kovanec

Sledijo prednosti in slabosti uporabe te borze za nakup kriptovalut.

PREDNOSTI

 • Ponuja širok spekter kriptovalut kot številne druge borze.
 • Preprost in enostaven uporabniški vmesnik.
 • Ima ogromno bazo strank za trgovanje z različnimi kriptovalutami.
 • Minimalna provizija za transakcijo.
 • Podpora za več kot 35 fiat valut.
 • Partnerstvo z uglednimi podjetji, kot so Jaxx, Bittrex in številnimi drugimi.

Slabosti

 • Višje provizije za neposreden nakup kriptovalut preko fiat valut.

V zadnjem času je borza dodala nakup z metodo debetnih / kreditnih kartic, ki je k tej borzi pritegnila veliko več strank.

Pred nakupom boste potrebovali denarnico za kriptovalute, saj jo nekatere borze zahtevajo.

Nimate denarnice? Preberite naš vodnik o Top 5 denarnicah za kriptovalute.

Vodnik po korakih za nakup kriptovalut na Changelly

Podrobna metoda nakup kriptovalut prek kreditnih kartic od te izmenjave je pod:

1. Registrirajte se pri Changelly

spremenljivo singup

Prvi korak pri nakupu kriptovalut od družbe Changelly prek kreditne kartice je registracija na spletnem mestu ali izmenjava. Registracija s to borzo je precej enostavna in tudi brezplačna. Uporabniki morajo navesti veljaven e-poštni naslov v določeni obliki. Borza bo poslala vse podatke za prijavo na vaš naslov. S pomočjo teh podrobnosti se lahko uporabniki prijavijo in preidejo na naslednji korak.

2.. Izbira valute

spremenljivo izbiro valutPo prijavi se odpre stran za menjavo valut na borzi. Obstajata dve dolgi palici. Ena je za izbiro valute, v kateri želite plačati, druga vrstica pa za izbiro kriptovalute, ki jo želite kupiti. Tu je treba vzeti veliko pozornosti, ker borza sprejema veliko fizičnih valut in ponuja tudi veliko kriptovalut za nakup.

Changelly kupi kovanec

3. Potrditev naročila

potrdite naročilo

S pritiskom na zavihek ‘Menjava’ po izbiri valut se odpre stran za potrditev naročila. Ta stran vsebuje vse informacije o vašem naročilu. To pomeni, da lahko še enkrat preverite valuto, ki jo kupujete, in valuto, ki jo boste plačali za ta nakup. Ko se prepričate, da so vsi podatki točni, pritisnite zavihek za potrditev. Če pride do napake pri izbiri valut, pojdite na prejšnjo stran za pravilen izbor.

4.. Naslov denarnice

Kot navdušenec nad kriptovalutami morate vedeti, da so vse kriptovalute shranjene v denarnicah strojne ali programske opreme. Za nakup kriptovalut s te borze boste morali navesti veljaven naslov denarnice. Tudi denarnico je treba skrbno izbirati. Vedno raje izberite tistega z veliko varnostnimi funkcijami in podporo v več valutah.

5.. Preverjanje in potrditev informacij

Changelly xrp potrdite

Po vnosu naslova denarnice se spet odpre potrditvena stran. Tokrat stran vsebuje tudi podrobnosti o naslovu denarnice. Na voljo so vam vsi podatki, ki ste jih izpolnili v različnih korakih v tem postopku nakupa. Ko se prepričate, da so vsi vneseni podatki pravilni, pritisnite zavihek za potrditev.

6.. Zagotovite obračun & Podrobnosti o kartici

kartico changelly

Če pritisnete zavihek za potrditev naročila, se odpre stran s podrobnostmi o kartici. Na tej strani morate vnesti vse zahtevane podrobnosti. Običajno so na zavihku za plačilo potrebni ime in priimek, številka mobilnega telefona, naslov za izstavitev računa in številka kartice, datum izteka in varnostna koda. Tu je pomembno omeniti, da vam ta stran vrne sporočilo, če je v podatkih o kreditni kartici napaka. Na tej strani je prikazan tudi odbitek za trenutno transakcijo.

Changelly kupi kovanec

7.. Preverjanje pristnosti kartice

zamenjaj telefon

Da bi zagotovili, da ste lastnik kartice, borza pošlje potrditveno kodo SMS na vašo registrirano mobilno številko. Vnos kode v predpisani prostor na strani zaključi vašo transakcijo. Kupljena kriptovaluta doseže vašo denarnico in jo lahko preverite tako, da se prijavite denarnico.

Changelly kupi kovanec

2. Coinbase

cryptocurrency coinbase

Coinbase je še ena največja borza kriptovalut, ki je bila ustanovljena leta 2012 v San Franciscu v ZDA. Danes borza posluje v več kot 32 državah po vsem svetu.

Ta borza ima bazo podatkov o milijonih uporabnikov, ker jim ponuja nakup, prodajo in trgovanje z različnimi kriptovalutami (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin.). Sprejema tudi plačila s kreditnimi karticami s pavšalno provizijo 3,99% pri vseh nakupih in prodajah.

Ena najprivlačnejših okoliščin te borze je, da zahteva nižje pristojbine kot vse druge kripto borze po Evropi in Ameriki.

Začnite danes in si priskrbite 10 USD brezplačnih bitcoinov, ko kupite več kot 100 USD

začnite kovanci

Eden največjih razlogov za veliko bazo strank je bonus, ki ga ta borza ponuja pri nakupu kriptovalut v vrednosti več kot 100 USD. Ponuja 10% bonusa za vse nakupe (Pridobite 10 USD, ko kupite več kot 100 USD ali 100 EUR Na tej povezavi).

Sledijo prednosti in slabosti te kripto izmenjave.

PREDNOSTI

 • Ogromna baza podatkov o kupcih.
 • Visoka stopnja likvidnosti.
 • Najvišje omejitve nakupa skupaj z bonusi.
 • Minimalne provizije za transakcije.
 • Sprejema plačila prek različnih načinov.
 • Podpora za veliko število kriptovalut.
 • Ponuja možnost takojšnjega nakupa s kreditnimi karticami.
 • Čudovit uporabniški vmesnik, enostaven za začetnike.

SLABOSTI

 • Sledenje sredstev.
 • omejene države (ZDA, Evropa, Kanada, Avstralija, Združeno kraljestvo, Singapur)
 • Nakupi prek bančnih računov se skupaj zaključujejo.

Zaradi odlične uporabniške izkušnje je ta izmenjava priporočljiva novim uporabnikom. Sledijo koraki za nakup kriptovalut s kreditnimi karticami te borze.

1. Prijavite se in preverite račune

prijava na coinbase

Prvi korak pri nakupu kriptovalut prek Coinbase je prijava računa. Ustvarjanje računa s to borzo je zelo enostavno. Kliknite zavihek za prijavo in izpolnite vse zahtevane podatke. Podatki, potrebni za ustvarjanje računa, so ime, e-poštni ID in geslo.

2.. Izberite vrsto računa

Ko ustvarite in preverite svoj račun, se odpre naslednja stran, kjer morate izbrati vrsto računa. Coinbase ponuja uporabnikom, da izberejo posamezni račun ali poslovni račun. Nastavitev posameznega računa je končana, ko izpolnite svoj profil. Po drugi strani pa boste morali za vodenje poslovnega računa oddati vlogo za ločeno prijavo.

začnite kovanci

3.. Preverjanje telefonske številke

V naslednjem koraku boste morali potrditi svojo registrirano telefonsko številko. To bi kasneje uporabili kot dvofaktorsko overjanje. V tem koraku izmenjava pošlje določeno kodo na vašo registrirano mobilno številko. Po vnosu kode na določeno mesto na spletnem mestu je vaša telefonska številka povezana z vašim računom na borzi.

4.. Izberite način plačila

kupiti kripto plačilo coinbase

Po preverjanju telefonske številke pritisnite zavihek enter in s tem boste preusmerjeni na stran za plačila. Ta borza sprejema dva različna načina plačila. To sta plačilo preko bančnega računa in plačilo s kreditno kartico. Tu bi izbrali način plačila s kreditno kartico za nakup kriptovalut. Tu je ena stvar zelo zanimiva, da lahko kriptovalute takoj kupite s plačilom s kreditne kartice. Menjava zahteva, da vnesete podatke o kartici, ko izberete način plačila s kreditno kartico. Podrobnosti o kreditni kartici vključujejo številko kartice, datum izteka in varnostno kodo.

5.. Nakup kriptovalut

kupi kripto kovanec

Zdaj lahko s pomočjo kreditne kartice enostavno kupite katero koli kriptovaluto, navedeno na borzi. Vnesti morate količino kriptovalute, ki jo nameravate kupiti, s klikom na nakup pa bodo z vaše kreditne kartice odšteti stroški in kripto kovanci bodo takoj prišli na naslov vaše denarnice. Pri tem je priporočljivo, da vedno izberete denarnico, ki zagotavlja popolno varnost in podpira veliko število kriptovalut..

začnite kovanci

3. Coinmama

Vsaka razprava o top izmenjave kriptovalut je nepopoln brez omembe Coinmame. Je ena izmed najbolje ocenjenih kripto borz, ki deluje po vsem svetu. Ta kripto izmenjava s sedežem v Izraelu deluje skoraj v večini držav sveta.

Ima bazo podatkov o več kot 500.000 kupcih, ki s to borzo trgujejo s kriptovalutami. Eden največjih razlogov za uspeh te borze so najvišje omejitve nakupa, ki jih ponuja. Uporabniki lahko vsak dan kupijo kriptovaluto v vrednosti 5000 USD s kriptovaluto v vrednosti 20000 USD vsak mesec. Za vse vrste transakcij je treba plačati 6% provizij.

To borzo privlačijo tudi vlagatelji po vsem svetu, saj sprejema plačila v številnih lokalnih valutah. Razen nekaterih držav lahko preostali svet uživa vrhunske storitve te kripto izmenjave. Sledijo prednosti in slabosti uporabe te kripto menjalnice za nakup kriptovalut.

začnite kripto

PREDNOSTI

 • Široko deluje po vsem svetu.
 • Sprejema plačila v številnih lokalnih valutah.
 • Lep in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik.
 • Omogoča tudi nakup kriptovalut prek kreditnih kartic.
 • Ponuja najvišje dnevne, tedenske in mesečne omejitve nakupov.
 • Je zelo zanesljiv in hiter.

SLABOSTI

 • Potrebuje veliko višje honorarje.
 • Ne ponuja možnosti prodaje kriptovalut.

Za nakup kriptovalut s tega spletnega mesta s kreditno kartico morate opraviti naslednje korake.

1.. Ustvarjanje računa

Ustvarjanje računa je prvi korak za nakup kriptovalut od Coinmame. Postopek ustvarjanja računa s to borzo je precej preprost. Če kliknete zavihek za prijavo na desni zgornji strani strani, morate izpolniti obrazec. Vnesti morate svoj veljaven e-poštni naslov, uporabniško ime, geslo in državo prebivališča. Po izpolnitvi vseh podatkov na dnu strani kliknite jeziček Ustvari račun. Borza pošlje povezavo do vašega e-poštnega naslova. S klikom na to povezavo potrdite svoj račun in ste končali.

začnite kripto

2.. Dokončanje profila

Prijavite se v svoj račun in izpolnite svoj profil, da boste lahko oddali naročila. Vnesti morate svoje ime, spol, naslov, datum rojstva in telefonsko številko. Ena od varnostnih značilnosti Coinmame je ta, da morate za preverjanje predložiti kopijo svojega CNIC ali potnega lista. Svojo fotografijo lahko pošljete tudi zaradi preverjanja.

3.. Nakup kriptovalut

kupi kriptovaluto coinmama

Coinmama vam omogoča, da po naročilu oddate prvo naročilo. Na tej borzi lahko kupite Bitcoin ali Ethereum. Na tej borzi obstajajo tri ravni nakupa. Na različnih ravneh lahko kupite različne količine kriptovalut.

začnite kripto

4.. Podatki o kartici

btc kupi kovanec

Ko vnesete količino kripto kovancev, ki jih nameravate kupiti, borza zahteva, da navedete podatke o svoji kreditni kartici. Te podrobnosti vključujejo številko kreditne kartice, datum izteka in varnostno kodo. Ko navedete vse podatke o svoji kreditni kartici, lahko zdaj oddate naročilo. Tu je treba omeniti, da borza vrne sporočilo uporabniku v primeru kakršne koli napake pri navedbi podatkov o kreditni kartici.

5.. Nakup kriptovalut

Ko vnesete veljavne podatke o kreditni kartici in znesek kriptovalute, ki jo nameravate kupiti, pritisnite gumb za nakup, da dokončate transakcijo. Tukaj morate vedeti, da bi morali imeti veljaven naslov denarnice za prejemanje kriptokovancev (upoštevajte naš vodnik za 5 najboljših denarnic za kriptovalute). Vedno raje izkoristite denarnico z izjemnimi varnostnimi funkcijami in podporo v več valutah, da uživate v širokem razponu ugodnosti.

začnite kripto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me