Coinigy vs TradingView 2021: Primerjava trgovalne platforme, pregledi in varnost

Programska oprema za grafikone je najbolj uporabno orodje, ki bi ga lahko uporabil tehnični analitik ali grafik. Računalniki so bili zasnovani za shranjevanje in računanje podatkov, hkrati pa so ponujali uporabne interpretacije v razumljivi in ​​razumljivi obliki. Za večino trgovcev in vlagateljev je načrtovanje programske opreme bolečina. Ali jih hitro prerastejo ali pa zaradi osnovnega uporabljenega jezika pridejo do neprehodnega problema kodiranja. V tem članku bomo primerjali Coinigy Vs TradingView da se odločijo, katero je bolje uporabiti za trgovce s kripto.

Primerjalna tabela Coinigy VS TradingView

CoinigyTradingView
Coinigy TradingView
Naša ocena: 5. Naša ocena: 5.
Zagon podjetja: 2013 Zagon podjetja: 2011
Lokacija podjetja: Milwaukee, Wisconsin Lokacija podjetja: New York, NY
Alexa Rank: 52.321 Alexa Rank: 196
Pregledovalnik kriptovalut: V izdelavi Pregledovalnik kriptovalut: Da
Pregledovalnik družabnih omrežij: V izdelavi Pregledovalnik družabnih omrežij: Da
Ogled arbitraže: Da Ogled arbitraže: Ne
Prilagojeni skripti: Ne Prilagojeni skripti: Da
Pristojbine: Brezplačna 30-dnevna preizkusna različica – 99,99 USD na mesec Pristojbine: Brezplačno – 59,95 USD na mesec
Varnost: Super Varnost: Super
Zaupanje skupnosti: Odlično Zaupanje skupnosti: Odlično
Pomoč strankam: Odlično Pomoč strankam: Odlično
Pomoč strankam: Dobro Pomoč strankam: Dobro
Mobilna aplikacija: Da Mobilna aplikacija: Da
Začetnikom prijazno: Da Začetnikom prijazno: Da
Obiščite Exchange Obiščite Exchange

Kaj je Coinigy?

coinigy

Coinigy je trgovalna platforma, usmerjena v kriptovalute. Delujejo od leta 2013 s sedežem v Milwaukeeju v Wisconsinu v ZDA. Z močnim poudarkom na zagotavljanju trgovalnih kart in orodij za nejasne borze. Imajo tudi vse večje borze.

Kaj je TradingView?

Tradingview je dobro zaokrožena platforma za trgovanje, ki lahko analizira delnice, obveznice, surovine, valute, kriptovalute, indekse, terminske pogodbe in CFD-je. Ustanovljeni so bili leta 2011 v New Yorku v New Yorku v ZDA.

Tradingview je zagotovil izjemno prilagodljive grafikone na delček stroškov drugih pomembnih igralcev, Reutersa, Bloomberga in CQG. Možnost nakupa podatkov o večini največjih trgov v realnem času na enem mestu brez posrednika je revolucionarna.

Grafikoni in trgovalne platforme

Coinigy

Coinigy je spletna (brez namestitve) neodvisna od platforme programska oprema za načrtovanje namizja in mobilnega telefona z viri podatkov institucionalnega razreda. Načrtujete lahko 38 menjalnic, 3.349 trgov in 6.957 valut. Njihove funkcije trgovalne knjige ponujajo vodoravne in navpične poglede za vizualne trgovce. Kupujejo in prodajajo stene so zlahka vidne.

Trgi in borze so impresivni, nejasne kovance je mogoče najti in začrtati, kar ni malo, saj je likvidnost lahko znaša 1000 USD.

Njihov API je neverjeten in omogoča takojšnje izvrševanje naročil. Stanja na računih so vidna, razporeditev izmenjave v pogledu grafikona (sledi stanju v izmenjanih odstotkih). Prikazan je tortni diagram, ki je odličen za zmanjšanje tveganja, če zaradi katerega koli razloga začasno ali trajno ne uspe.

Coinigy ima gumb App, ki vodi do dodatnih orodij. Aplikacije vključujejo; Googlovi listi za organiziranje poslov in bilanc. Žica z novicami o trenutnih dogodkih v živo, ki bi lahko navdušili bike ali medvede. Crypto ticker chrome plugin za sledenje trgu med opravljanjem drugih internetnih nalog. Sms-opozorila, ki imajo doplačilo.

izmenjava coinigy

Matrica Arb (arbitraža) je odlična aplikacija za sledenje odstopanjem cen na trgih, ki jih je mogoče izkoristiti, če so časi blokov dovolj hitri in je razlika v ceni dovolj visoka. Na voljo so dodatna opozorila v brskalniku na podlagi izmenjave in oznake. Omogočiti je mogoče tudi e-pošto, sporočila SMS ali sistemske zvočne alarme. Coinigy omogoča, da se pisni zapiski shranijo za vsak par, kar je lahko vidno na stranskem zavihku.

Postavitve ekonomskih podatkov pojasnjujejo, kje je mogoče najti informacije o kovancih. Sem spadajo opisi projekta, družabne povezave do skupnosti in spletnega mesta, tehnična knjiga, raziskovalec blokov, nagrade rudarjev, potrditve, čas blokade in algoritmi rudarjenja.

Coinigy načrtuje skener grafikonov in socialni skener. Trenutno je na voljo za preizkus njihova različica 2.0 Beta. Tako 1.0 kot 2.0 imata funkcije bližnjičnih tipk, ki lahko pospešijo trgovanje.

TradingView

TradingView je spletna (brez namestitve) neodvisna od platforme programska oprema za načrtovanje namiznih in mobilnih telefonov z viri podatkov institucionalnega razreda. Z dostopom do več trgov je široko finančno orodje. Za analizo delnic, obveznic, blaga, valut, kriptovalut, indeksov, terminskih pogodb in CFD-jev.

Tradingview je družabno omrežje s trgovci in vlagatelji iz celega sveta, ki zasebno ali javno delijo ideje o trgovanju. Njihova platforma je zasnovana za artikulirano razmišljanje o finančnih instrumentih.

Platforma je zelo družabna in skupnost je vedno pripravljena pomagati, tudi če se z vami ne strinjajo. Povedali vam bodo, zakaj morate ostati obsojeni in pravilno ali napačno poklicati ali si premisliti in pravilno ali napačno.

Tradingview omogoča izvajanje skriptov / programov po meri v njihovem sistemu. Tradingview ima svoj programski jezik, Pine Script. Čeprav ni slabo, je na nekaterih področjih nekoliko zapleteno. Vendar gre večinoma za preprosto obiskovanje računalniške logike in delo z jezikovnimi omejitvami. Te omejitve preprosto pomenijo ponovno kodiranje, kodijska skupnost je pripravljena pomagati.

tradingview izmenjava

Sito je neverjetno. Upošteva signale indikatorjev in vam lahko svetuje glede trgovalnih nastavitev, ki ustrezajo vašim sistemskim merilom. Njihove lestvice presegajo trdnost, z dodajanjem funkcij za več oken pa se bo vsakdo počutil kot trgovec z Wall Streeta.

TradingView je finančno orodje s širokim trgom, ki temelji na več trgih in vam omogoča, da si ogledate svetovne trge in vedenje vlagateljev. Ta popolna slika je nujna glede na slog trgovanja.

Funkcije backtesting Tradingviews so neverjetne z nešteto vnaprej napisanimi skripti, ki jih lahko izbirate ali ustvarite. Funkcije bližnjičnih tipk in opomb so na obeh platformah enake. Ponovno prikazovanje palic je odličen vir za preizkušanje skalperjev. Dovolite jim, da preizkusijo svoje spretnosti z uporabo kazalnikov ali tržne strukture. Odlično orodje za povzetek dneva in izboljšanje osebnih metod trgovanja.

Coinigy VS TradingView: Ocene

To se nanaša na namen uporabe in slog trgovanja. Nekateri trgovci / vlagatelji za trgovanje potrebujejo veliko informacij, drugi pa preprosto morajo poznati ceno in tržno strukturo izbranega sredstva.

Coinigy Review

coinigy pregled

Coinigy je izpopolnjen izdelek za kripto trgovanje, ki ponuja prilagojeno rešitev za trge kriptovalut. Našteva več borz kriptovalut v primerjavi z Tradingviewom. Ne omogoča izmenjave trgovinskih idej znotraj svojega sistema. Nimajo vgrajenih funkcij za povratno testiranje, ki bi jih laiki lahko uporabili.

Medtem ko obe storitvi ponujata enako izmenjavo, ima Tradingview boljša orodja in bi jo uporabili za oblikovanje kart. Za izvrševanje naročil je Coinigy API neprimerljiv in nekateri trgovci s kriptovalutami ne bi smeli ostati brez njega. Obstajajo tudi druge metode integracije API-ja v program po meri ali v nakup.

Coinigy Pros

 • Izmenjave kriptovalut
 • API
 • Arb Matrix
 • Googlove preglednice
 • Osredotočena na kriptovalute
 • Enostaven za uporabo

Coinigy Cons

 • Brez notranjega socialnega omrežja
 • Brez presejalca
 • Skripti po meri

Obiščite Exchange

Pregled TradingView

tradingview pregled

TradingView lahko nudi širok pogled na trge. Njihova skupnost vas bo izzivala, če ste družabni. To je lahko zelo konstruktivno pri oblikovanju mnenj in se ne otrese dobre trgovine. Lahko tudi izpostavijo napačne izračune, ki so bili spregledani, kar bi lahko rešilo slabo trgovino pred slabšim.

Poleg tega si lahko ogledate druge ideje in ocenite soglasje trga. Vpogledi veteranov na trgu o določenih pogojih in verjetni izidi preteklih dogodkov ali trgovinskih postavitev so lahko neprecenljivi za nove in izkušene trgovce.

Prosilci TradingView

 • Skupnosti
 • Sito
 • Skripti po meri
 • Profil glasnosti
 • Več oken
 • Globalni trgi
 • Enostaven za uporabo

TradingView Cons

 • Število izmenjav kriptovalut
 • API

Obiščite Exchange

Pristojbine

Coinigy

Coinigy ponuja 30-dnevni začetni račun, ki vam omogoča, da preizkusite obe plačljivi naročnini. Funkcije pa so omejene, matrika aplikacije Arb – arbitražna matrica ni na voljo.

Coinigy ima dva modela plačljivih naročnin.

Pro Trader pri 21,95 USD na mesec

API Developer Pro po ceni 99,99 USD na mesec

Pro Trader je obvezno orodje za ročne trgovce (roke vnašajte ročno). Njihova orodja omogočajo uporabo standardnih in lastniških kazalnikov. Kazalniki so omejeni na to, kar je na voljo.

Različica za razvijalce API ponuja zaledni dostop do borz, kar botom omogoča izvrševanje zapletenih omejitev naročil in trgovanje, kadar splošni uporabniki ne morejo. Transakcije API se na splošno izvajajo, tudi če imajo izmenjave napake pri oddaji.

Zgodovinske podatke je zelo težko najti in zahtevajo visoko ceno. Preizkušanje in izvajanje idej s preteklimi podatki lahko izpopolni veščine trgovalnega sistema / bota ali trgovca / vlagatelja. Preteklost dokaj natančno odraža prihodnost, če si znate razlagati podatke. Volilni cikli so le en primer cikličnih trgov.

Coinigy tudi prodaja zgodovinski podatki.

BITF: BTC / USD (RAW)

5.4.2014 – 26.2.2020 2583,60 USD

BMEX: XBT / USD (RAW)

12.5.2016 – 26.2.2020 1108,00 USD

Coinigy Tradingview Bolje

TradingView

TradingView ponuja 30-dnevno preskusno različico, ki vam omogoča, da preizkusite vse 3 začetne plačljive naročnine.

TradingView ima 5 naročnin.

Osnovno pri 0,00 USD na mesec

Pro pri 14,95 USD na mesec

Pro + pri 29,95 USD na mesec

Premija pri 59,95 USD na mesec

Obstaja skrivni model naročnine, The Rookie, s ceno 5 USD. Ta paket je na voljo samo, če začnete s preskusom in nato začnete postopek preklica mesečnega obračuna. Preden popolnoma prekličete naročnino, boste prejeli znižani paket za začetnike. Ponujene storitve so omejena različica naročnine Pro, podatki o obsegu niso na voljo.

Osnovna različica ponuja vse, kar bi lahko potrebovali. Če si različice Pro ne morete privoščiti, vendar ste ji namenjeni, je na voljo vsa moč Tradingviewa. Do njega je le težje dostopati, ker moraš delati zanj. Učenje kodiranja borova pisava vam lahko zelo pomaga. Tudi skupnost vam bo pomagala. V večini primerov morate preprosto najti indikator v njihovi knjižnici skriptov.

Različica Pro ima profil glasnosti (ki je vreden zahtevane cene), dodatne kazalnike na grafikon in 2 grafikona na zavihek.

Pro + ima 4 grafikone na zavihek, ogled več podatkovnih tokov na več trgih omogoča celovitejšo sliko dogajanja. Crypto nima centraliziranih trgov, Apple Inc. (APPL) Ima samo eno ceno. Vsaka kriptovaluta ima ceno na menjavo na par. Na voljo je veliko arbitražnih možnosti, saj cene niso stabilne ali določene na različnih borzah. Palice po meri (obdobja sveč in palic) so na primer na voljo 5 dni.

Premium ponuja neomejene postavitve grafikonov, 24 kazalnikov in funkcijo objavljanja indikatorjev samo za povabilo. Tu lahko razvijalec monetizira svoje delo in dostop do dostopa do neplačanih uporabnikov ter ustvari bazo strank, ki običajno zaračuna enkratno provizijo od 100 do 500 dolarjev, kar je industrijska norma..

Tradingview omogoča izvoz vseh podatkov grafikona v CSV.

Varnost, zaupanje in podpora

Coinigy Security

Coinigy je večinoma varen. Njihova varnost je industrijski standard 2FA in e-poštna obvestila o prijavi. To je vse zaupanje, ki ga lahko ponudi večina podjetij. Če komu ali podjetju daste ključ API, je tveganje, ki ga morate utemeljiti v svojem širokem načrtu trgovanja.

Če sredstva prenašate na borze, ko trgujete, in zunaj njih, ko niste, kovance pa v preostalem času shranjujete v denarnici strojne opreme. Dodelitev ključa API je lahko odlična za trgovanje ali vlaganje.

Njihova varnost je industrijski standard 2FA in e-poštna obvestila o prijavi. To je vse zaupanje, ki ga lahko ponudi večina podjetij. Coinigy ponuja izjemno storitev. Njihovo pomožno osebje je težave rešilo v roku ene ure, vendar se lahko vaše izkušnje razlikujejo zaradi zapletenosti naloge.

TradingView Varnost

Pogled trgovanja s kripto trgovanjem je varen. Lahko postane varnejše, če se za storitev prijavite z nepovezanim neopisnim e-poštnim računom, neopisnim uporabniškim imenom in če uporabite naključno sliko, ki ni povezana z vašim življenjem. Kupite predplačniški mobilni telefon za opozorila in predplačniške kreditne kartice. Ostalo je internetni osebni varnostni bonton.

Njihova podpora je neverjetna. Skupnost je vedno na voljo za pomoč pri težavah s kodiranjem, trgovanjem z idejami in izobraževalnimi vpogledi. Tehnična podpora Tradingviews težave rešuje učinkovito. Njihova baza znanja o podpori lahko odgovori na skoraj vsa vprašanja.

Končni zaključek Coinigy proti TradingView

Obe orodji se odlično dopolnjujeta, odpirata trge kriptovalut tehničnim in temeljnim analizam ob ogledu finančne industrije. Skupnost Tradingview lahko izkoristite, da boste s svojimi tržnimi idejami in pregledovalcem postali boljši trgovec / vlagatelj. API Coinigy lahko trguje z menjalnimi napakami.

Če proračun ni težava, vzemite oboje. Zaženite Tradingview za analizo trga in Coinigy za izvedbo. Če si lahko privoščite samo enega, dobite Coinigy, razen če trgujete s količinskim profilom in vaša izmenjava ne podpira Tradingview. Tradingview lahko uporabljate brezplačno, morda se boste morali bolj potruditi, da zberete vse svoje podatke o trgovanju. To bi vam lahko pomagalo pri učenju kodiranja za optimizacijo postopka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me