Hvordan kjøpe Amazon-aksjer

Amazon er verdenskjent som kongen av e-handel og cloud computing. Mange bedrifter kan bevitne at Amazon har hjulpet dem med å bli markedsledere. Amazon har 40-50 prosent av amerikanske detaljhandelinntekter, de fleste amerikanere foretrekker å handle på nettstedet. Det som får dette selskapet til å skille seg ut fra konkurrentene er det store utvalget av produkter og tjenester de tilbyr, kunder betaler så lite som mulig, og produktene deres blir levert på rekordtid.

De siste årene har selskapet utvidet sine tjenester, dette inkluderer å tilby kundene investeringsmuligheter i form av aksjer. Vi bestemte oss for å undersøke om disse aksjene er lønnsomme.

Du finner all informasjon du trenger for å ta en informert beslutning i guiden nedenfor:

Skal du kjøpe Amazon-aksjer?

Før du investerer i Amazon Aksjer, er det viktig for deg å kjenne til alt det grunnleggende sammen med prisbevegelser og prognoser.

Amazons aksjekurshistorie

Som nevnt tidligere er Amazon kjent for sin e-handelsmodell, og det er en som har blitt duplisert av mange bedrifter gjennom årene. Først var Amazon bare en online bokhandler, som senere utvidet seg til digital underholdning, cloud computing og mobile produkter. I dag kan de fleste detaljprodukter kjøpes på nettstedet.

Som onlineforhandler har Amazon hatt godt av sosiale medier og bredere nettverk. Det er omtrent to millioner selgere og 300 millioner brukere over hele verden. Sosiale medier har bidratt til å gjøre merkeidentiteten til et kraftigere markedsføringsverktøy. Det er ingen overraskelse at Amazon anses å ha en av de beste merkevareverdiene i 2019. Det rapporteres at nettannonser og nettverkseffekter bidro til å selge 50 milliarder dollar i produkter i 2019, og økte den totale inntekten fra 20,5% til 280 milliarder dollar.

Amazon tilbyr sine brukere øyeblikkelig tilfredsstillelse med en dags leveringspolicy. Salget av digitale butikker har økt fra 14,8% til 141 milliarder dollar i 2019. Leveringspolitikken for 1 dag ble først implementert i siste kvartal, men førte til den høyeste økningen i Prime-abonnementene. Brukere som har førsteklasses abonnementer, har blant annet fordeler med shopping, musikk og filmer. Med Amazon kan du kjøpe et bredt utvalg av produkter og tjenester, inkludert møbler, smarttelefoner og dagligvarer. Alt dette kan leveres rett utenfor døren.

Amazon Stock Performance

Amazon Stock tilintetgjør konkurrentene sine, spesielt under COVID-9-pandemien som har forårsaket en nedgang i markedene i 2020. Amazon handler ved å bruke høyeffektive teknologiaksjer, ofte referert til som FAANG (Facebook, Amazon, Apple, Netflix og Google). Ved bruk av FAANG har Amazon-aksjen returnert 10,77% til aksjonærene det siste året. Under denne globale pandemien har Amazon Stocks vist seg å være mer motstandsdyktig.

Hvordan fungerer Amazons aksjeutbytte?

Amazon betaler ikke brukerne sine utbytter. I stedet for å betale utbytte, investerer Amazon stadig i sin virksomhet. Dette inkluderer investering i mer videoinnhold for Amazon Prime Video, bygging av nye datasentre og ansettelse av hundrevis av programvareingeniører blant andre investeringer. Fra vår forskning har vi funnet ut at Amazons aksjeverdi har økt til 130 000%. Det er rapporter som indikerer at mange investorer forventer at Amazon vil skape aksjonærverdi fra det nylige oppkjøpet av $ 13,7 milliarder dollar av Whole Foods..

Den gode nyheten er at Amazons tilnærming har ført til fantastiske avkastninger

Som investor er det alltid viktig å vite hvordan selskapet du har stolt på fondene dine bruker inntektene sine. I tilfelle du foretar en dårlig investering, kan det hende at all inntjening og kontantstrøm et selskap genererer over flere år ikke tilfaller aksjonærene i det hele tatt hvis inntektene brukes på dårlige oppkjøp. Alternativet er at et selskap kan reinvestere all kontantstrøm ved høy avkastning og gjøre selskapet meningsfullt mer verdifullt på lang sikt. Dette er Amazons tilnærming.

Hvordan vil du motta en avkastning på investeringen din med Amazon?

Med Amazons tilnærming har den årlige omsetningen vokst fra 148 millioner dollar i 1997, til 281 milliarder dollar i 2019. Noen tror kanskje at dette er helt falskt, men det er sant. Amazon klarte en 1898 ganger økning i nettoomsetningen over 22 år. All denne veksten ble oppnådd uten å skaffe egenkapital. Selskapet har generert inntekter fra sin egen virksomhet og brukt det hele til å reinvestere i vekst, forskning og forretningsutvikling.

Investorer som søker utbytte, må forstå at Amazon har et sterkt rykte for å generere langt mer enn en dollar på hver dollar av aksjonærkapitalen de beholder i sin virksomhet. Dette betyr at så lenge reinvesteringsmulighetene eksisterer, bør investorer alltid gå for et selskap som setter pengene sine i arbeid i stedet for å betale utbytte.

Investorer som søker utbytte, kan alltid lage sine egne ved å selge en liten mengde av aksjen hver så ofte. Hvis du velger å gå denne ruten, trenger du en meglerkonto som tillater handel med brøkdeler, med tanke på at en aksje i Amazon går for rundt $ 3100..

Hvordan kjøpe Amazon-aksjer med eToro

1. Opprett eToro-kontoen din

Det er raskt og enkelt å opprette eToro-kontoen din. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg ved å bruke grunnleggende kontaktinformasjon og e-postadresse og logge på den nyopprettede eToro-kontoen din i løpet av få minutter.

2. Fullfør profilen din

Når du har opprettet kontoen din, blir du bedt om å fullføre profilen din før du begynner å handle. Denne informasjonen er obligatorisk og brukes til å overholde AML- og CTF-regelverket. Når dette er gjort, klikker du på hele profilknappen under brukernavnet ditt og følger de neste trinnene.

3. Finansier eToro-kontoen din

Etter å ha fullført konfigureringen av kontoen og registreringen, må du finansiere kontoen din. Minimumsinnskudd som for øyeblikket aksepteres av eToro er $ 200, eller tilsvarende i andre valutaer. eToro tilbyr et bredt utvalg av betalingsmåter, inkludert kreditt- og debetkort, Paypal, bankoverføring og andre metoder.

4. Kjøpe Amazon-aksjen

Når du har finansiert kontoen din, kan du begynne å handle aksjer på eToro. Du har valget mellom å kjøpe en aksje eller kortslutte den. Dette avhenger av hvordan du spår at markedet kommer til å gå videre.

Her er de enkle trinnene for hvordan du kjøper aksjene dine på eToro

Trinn 1: Søk etter Amazon Stock

hvordan kjøpe Amazon-aksjer

Trinn 2: Klikk på alternativet Handel

kjøpe Amazon-aksjer

Trinn 3: Klikk på kjøpsalternativet

hvordan kjøpe Amazon-aksjer

Investering i Amazon-aksjer: Våre siste tanker

Du lurer kanskje på om det er så god å investere i Amazon-aksjer. Vel, det tror vi absolutt. Amazon viser seg å gjøre nye forretningslinjer til lønnsomme industriledere. Med det globale aksjemarkedet i tilbakegang, kan det være en førsteklasses tid å investere i Amazon-aksjer. Når du er klar til å begynne å investere, anbefaler vi å gjøre det via en regulert og pålitelig megler som eToro.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me