Kjøp Bitcoin med Paypal ingen bekreftelse (ID): 6 beste metoder

Leter du etter måter du kan kjøpe Bitcoin (BTC) på PayPal? Da har du kommet nøyaktig til rett sted fordi jeg skal beskrive de beste metodene som ofte brukes for å kjøpe BTC med PayPal. Når det gjelder å kjøpe Bitcoin, verdens første desentraliserte kryptovaluta, foretrekker brukerne stort sett å bruke PayPal som betalingsmåte for å kjøpe BTC. Årsaken er at de synes det er praktisk og lett å bruke. Videre er dette øyeblikkelig betalingsmåte for å kjøpe bitcoin uten verifisering.

Men problemet er at ikke mange av bitcoin-utvekslingsplattformene støtter PayPal som betalingsmåte, og det skaper problemer for de som ønsker å kjøpe BTC med PayPal. For dem har jeg kortlistet noen populære måter de kan bruke til å kjøpe bitcoin ved hjelp av PayPal. Disse blir nærmere forklart nedenfor i detalj.

Kjøp Bitcoin (BTC) uten PayPal uten bekreftelse (ID)

1. LocalCryptos

Localcryptos er en peer-to-peer (P2P) BTC-markedsplass med over 100 000 brukere i 130 land som lar deg kjøpe Bitcoin (BTC) med PayPal. På Localcryptos kjøper du bitcoin ved å bytte med en annen bruker på plattformen.

Den bruker en sikker sperretjeneste for å beskytte transaksjonene dine som er gjort med PayPal. På Localcryptos tar det bare mindre enn femten minutter å fullføre en PayPal-transaksjon. Alle PayPal-overføringene går raskt og raskt.

Hvordan kjøpe BTC på Localcryptos ved hjelp av PayPal uten ID-bekreftelse

Slik kan du kjøpe bitcoin på Localcryptos ved hjelp av PayPal:

Registrer deg på Localcryptos

Først registrerer du deg på Localcryptos og oppretter kontoen din. Når du er ferdig med å opprette konto på Localcryptos, vil du kunne starte handelen.

Finn en PayPal-selger

I neste trinn, finn en passende PayPal-selger som oppfyller dine krav fra listen over tilgjengelige PayPal-selgere.

** Sørg for å sjekke selgerprofilen og omdømmet.

Velg hvor mye BTC du vil kjøpe

I det tredje trinnet må du velge hvor mye Bitcoin (BTC) du må kjøpe.

Overfør penger ved hjelp av PayPal

I siste trinn må du overføre penger ved hjelp av PayPal som betalingsmåte. Selger vil sette Bitcoins i sperret lommebok og gi deg PayPal-overføringsdetaljer. Etter det må du sende penger til selgeren med PayPal. Så snart betalingen er klarert, vil mengden Bitcoin frigjøres i lommeboken din fra sperret lommebok. Les også Chainlink Price Prediction 2021 til 2025

2. Paxful

Paxful er en annen populær måte du kan kjøpe bitcoin på PayPal. Paxful er i utgangspunktet en peer-to-peer (P2P) kryptokursutveksling som ble grunnlagt av en gruppe utviklere i år 2015 og lar brukerne kjøpe eller selge BTC.

Den amerikanske baserte kryptokursutvekslingen tilbyr brukere en flott markedsplass for å kjøpe Bitcoin med PayPal er en sikker og øyeblikkelig måte.

Hvordan kjøpe BTC med PayPal på Paxful uten bekreftelse

Å kjøpe BTC med PayPal på Paxful er ganske enkelt og enkelt. Slik kan du kjøpe BTC ved hjelp av PayPal på Paxful-kryptokursutvekslingen:

Trinn 1 – Registrer deg med Paxful og opprett kontoen din ved å fylle ut skjemaet nedenfor:

Steg 2 – Når du har opprettet kontoen din, går du til Buy Bitcoin-delen som er tilgjengelig på nettstedet.

Trinn 3 – Etter det må du velge PayPal som betalingsmåte og deretter velge hvor mye BTC du vil kjøpe og velge valutaen du vil betale med, for eksempel USD..

Trinn 4 – Så sjekk ut listen over tilbud som er tilgjengelige på plattformen, og velg den passende som kommer på dine krav og tilfredsstiller deg.

Trinn 5 – Start deretter handelen og fullfør avtalen med selgeren.

Trinn 6 – Fjern betalingen din ved å følge selgerens instruksjoner.

Trinn 7 – Når betalingen er bekreftet, vil du kunne motta Bitcoin fra selgeren.

Selv om Paxful støttes over hele verden, er det noen land der det ikke er tilgjengelig. Disse inkluderer Libya, Jemen, Sudan, Irak, Syria, Nord-Korea og noen andre.

3. eToro

En av de mest brukte metodene for å kjøpe Bitcoin (BTC) med PayPal er eToro, en sosial handelsplattform som lar deg kjøpe bitcoin. Det er en enkel måte å kjøpe bitcoin ved hjelp av PayPal. eToro ble grunnlagt i 2007 og tilbyr brukere å handle et bredt spekter av handelsprodukter som kryptovalutaer, forex, råvarer, valutaer og aksjer.

eToro støtter et bredt spekter av kryptovalutaer, inkludert Bitcoin og Ethereum. Du kan kjøpe bitcoin til en veldig lav kostnad på eToros handelsplattform. eToro er tilgjengelig for brukere over hele verden, bortsett fra noen land, inkludert Bosnia, Canada, Sudan, Syria, Jemen, Uganda, Guinea, Libya, Nord-Korea og mange andre.

Avgiftene til eToro er relativt lave og det støtter ulike betalingsalternativer, inkludert PayPal.

Hvordan kjøpe Bitcoin ved hjelp av PayPal via eToro

Du kan kjøpe bitcoin med PayPal via eToro ved å følge disse trinnene:

Trinn 1 Først og fremst oppretter du kontoen din med eToro ved å sende inn din personlige informasjon som navn, brukernavn, e-postadresse og telefonnummer.

Steg 2 – Etter det må du bekrefte identiteten din.

Trinn 3 – Velg deretter beløpet du vil sette inn, og velg ønsket valuta.

Trinn 4 I neste trinn må du velge PayPal som betalingsmåte.

Nå er du klar til å kjøpe bitcoin med PayPal. Velg mengden BTC du vil kjøpe, og legg inn bestillingen.

Ønsker du å konvertere bitcoin til ripple her er vår trinnvise guide BTC til XRP

4. Xcoins

Xcoins, som er en online leverandør av digital valuta låneplattform, lar deg også kjøpe bitcoin med PayPal. Du kan få bitcoin gjennom Xcoins umiddelbart ved hjelp av PayPal eller kredittkort. Det er hundre prosent trygt og sikkert. Xcoins foretrekker å låne Bitcoin til deg i stedet for å selge dem til deg.

På denne Bitcoin-låneplattformen tilbys du de laveste rentene. Du må imidlertid betale en rente når du får et lån. Xcoins støttes i mange land over hele kloden, inkludert Storbritannia, Tyrkia, Tyskland, Hong Kong, Nigeria, Pakistan, Egypt, Brasil, Danmark, Japan, Nepal og flere andre.

Hvordan du kan få BTC med PayPal på Xcoins

Fremgangsmåten for å få bitcoin med PayPal på Xcoins-plattformen er veldig grei, siden den består av bare noen få trinn.

Registrer deg med Xcoins

I det første trinnet må du registrere deg med Xcoins og registrere deg selv. For registrering må du oppgi personlig legitimasjon som fornavn, etternavn og e-postadresse. Registreringsprosedyren tar bare noen få minutter.

Foreta betalingen din med PayPal

Det andre trinnet er å spesifisere beløpet du trenger å kjøpe i Bitcoin og deretter foreta betalingen ved å velge PayPal.

Motta Bitcoin (BTC)

Når du har betalt med PayPal, vil du kunne motta Bitcoin i lommeboken din opprettet på Xcoins.

5. Plus500

Plus500 er også en passende markedsplass for brukere å kjøpe eller selge Bitcoin med PayPal. Plus500 er en online CFD-handelsplattform for kryptovaluta som relativt sett tilbyr lave provisjonsrenter ved handel. Det britiske selskapet er regulert og autorisert av Financial Conduct Authority (FCA). Dette betyr at det er en pålitelig handelsmarked.

Innbyggerne i Storbritannia, Hong Kong, De forente arabiske emirater, Australia, Kuwait, Norge, Danmark, Singapore og noen andre land har tilgang til Plus500-plattformen. Mens det derimot ikke er tilgjengelig for brukere av Zimbabwe, India, USA, Brasil, Nigeria, Iran, Egypt, Canada, osv..

Kjøp Bitcoin med PayPal gjennom Plus500: En trinnvis guide

Følg disse trinnene for å kjøpe bitcoin med PayPal gjennom Plus500:

Trinn 1 Lag din konto

Det første trinnet du må følge er å opprette en konto hos Plus500 ved å fylle ut påmeldingsskjemaet ved å oppgi e-postadresse og passord. Etter det, bekreft kontoen din.

Steg 2 Gjør et innskudd med PayPal

Det neste trinnet er å gjøre et innskudd på Plus500-kontoen din via en betalingsmåte. Du kan velge PayPal for å sette inn penger. For å begynne å handle med Plus500, må du sette inn et minimumsbeløp på $ 100 på kontoen din.

Trinn 3 Kjøp Bitcoin

I siste trinn er du klar til å kjøpe bitcoin. Gå inn i seksjonen “Handel” og gjør en handel der. Gjennom listen over tilgjengelige kryptovalutaer velger du Bitcoin (BTC) og klikker deretter på “kjøp” for å handle med den.

6. WirexApp

WirexApp er et godt alternativ for de som ønsker å kjøpe Bitcoin ved hjelp av PayPal fordi det er øyeblikkelig og enkelt å bruke. Men første gang tar det rundt en til to dager for overføring. Det lar deg overføre kryptovalutaene dine over hele verden på en effektiv måte.

Følgende er landene der WirexApp er tilgjengelig, slik at du kan kjøpe bitcoin der:

Slovakia, Serbia, Marino, Tyrkia, Georgia, Island, Israel, Marokko, Estland, Jordan, Chile, Malta, Saudi-Arabia, Lesotho, Liechtenstein, Filippinene, Bulgaria, Latvia, Italia, Gibraltar, Kroatia, Malaysia, De forente arabiske emirater, Bahamas , og noen andre.

Hvordan bruke WirexApp til å kjøpe BTC med PayPal

Bare følg trinnvis veiledning gitt nedenfor, og du kan enkelt kjøpe bitcoin ved hjelp av PayPal på plattformen til WirexApp.

Det første trinnet er å registrere og opprette kontoen din på WirexApp. Å opprette en konto er det obligatoriske trinnet du må følge hvis du ønsker å kjøpe BTC med PayPal gjennom WirexApp.

I det andre trinnet må du åpne PayPal-kontoen din ved å logge på den. Når du har gjort det, går du direkte til “Penger” -delen ved å klikke på den og legge til et kort der.

Etter det må du legge til et nytt kort på PayPal-kontoen din for å øke sendegrensene som vist nedenfor på bildet:

I neste trinn må du legge inn informasjonen knyttet til WirexApp-kortet i boksene.

Etter det er det neste PayPal krever at du er å bekrefte kortet ditt, som er et viktig skritt for å legge til WirexApp-kortet til PayPal..

Når du logger på kontoen din på WirexApp, vil en bekreftelseskode bli sendt til deg for bekreftelse av debetkortet ditt. Når du ser det, må du bekrefte denne koden.

Nå er du klar til å begynne å kjøpe Bitcoin med PayPal gjennom WirexApp.

Konklusjon:

Jeg har kort introdusert deg med alle de ovennevnte metodene og hvordan du kan bruke dem til å kjøpe bitcoin med PayPal. Nå er det opp til deg å bestemme hvilken metode du synes er best for deg å velge for å kjøpe Bitcoin (BTC) ved hjelp av PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me