Kjøp Bitcoin øyeblikkelig uten bekreftelse (ID) ved hjelp av kreditt- / debetkort

Et av de varme temaene som diskuteres overalt er digitale valutaer. Etter en 100% økning i verdien av Bitcoin, flere og flere mennesker blir tiltrukket av denne valutaen. For rundt to år siden pleide folk å le av personen som ville bytt Bitcoins for noen få dollar. Men nå vil nesten hver person bytte dollar med Bitcoin. Alt dette er på grunn av de høye prisene på den digitale valutaen. Det har gjort transaksjonene ganske enkle ved å eliminere rollen som tredjepart eller mellommann eller bank. Transaksjonene i kryptovaluta skjer direkte mellom selger og kjøper. Disse transaksjonene blir registrert på en distribuert digital hovedbok kalt blockchain.

En av de gigantiske problemene som vanlige mennesker står overfor i dag, er den som er den beste kryptovalutaen, som er det beste stedet å kjøpe den, og hvilken er den beste måten å kjøpe den på. Før jeg svarer på dette spørsmålet, vil jeg forklare noen grunnleggende konsepter som kan hjelpe deg med å forstå realitetene bak kryptoverdenen.

Les også: 5 beste stedene å kjøpe Bitcoin

Hva er Bitcoin

Bitcoin er den mest verdifulle og gamle digitale valutaen som ble offentliggjort i 2009. Det er faktisk en digital valuta i form av en mynt som er opprettet etter mange matematiske beregninger. Bitcoin handles direkte mellom selgerne og kjøperne uten tredjepart. Alle transaksjonene er registrert i en elektronisk hovedbok kalt blockchain.

Hvilke er de beste stedene å kjøpe Bitcoin?

Med den økende bruken av virtuelle valutaer har antallet nettsteder som selger disse valutaene også økt. Antallet deres har økt fra bare 6 i 2014 til mer enn 3000 i 2019. Med mer enn 400 Bitcoin-børser, folk er bekymret for hvilket som er det beste og pålitelige nettstedet for å kjøpe virtuelle valutaer. Etter liten observasjon av forskjellige Bitcoin-børser, har vi kommet til den konklusjonen at Coinmama er den beste og pålitelige børsen for å kjøpe Bitcoins. Coinmama er en israelsk basert kryptokursutveksling som lar brukerne kjøp Bitcoins via debet- eller kredittkort uten problemer med bekreftelse.

En annen topp grunn til kjøp Bitcoins fra dette nettstedet er at det er på ‘offshore’ -stedet og bruker kontantinnskuddsmetoden også. Dette nettstedet holder transaksjonene dine private i stor grad. Nettstedet er også designet slik at brukerne også enkelt kan bruke det på PC-en og nettleseren. Videre tilbyr dette nettstedet 24/7 kundesupport for å hjelpe kjøperne i alle slags problemer de møter under kjøpet av Bitcoins.

Les også: 4 beste børser å kjøpe kryptovaluta med kreditt- / debetkort

Kjøpe Bitcoins med debet- / kredittkort uten bekreftelse

En av de enkleste måtene å kjøpe bitcoins er via debet- / kredittkort. Dette er fordi denne metoden lar deg kjøpe mynter fra hvilket som helst pålitelig sted i verden uavhengig av hvor du sitter. Her er en ting som er verdt å nevne at de fleste nettsteder trenger verifisering for denne prosessen. Noen krever ID-bekreftelse ved å sende et bilde som holder debet- / kredittkortet ditt. Andre krever SMS eller annen form for bekreftelse. Følgende er trinnene i kjøpe bitcoins gjennom Coinmama uten bekreftelse.

Coinmama Ny oppdatering: CoinMama lar brukerne få sin første BTC-verdi på $ 150 med et debet- / kredittkort uten behov for å oppgi identitetskort (ID) av hvilken som helst type. Hvis du vil kjøpe bitcoin mer enn $ 150 uten ID, du kan kjøpe fra Changelly. Les mer om Changelly Her.

Changelly:

changelly anmeldelse 2018

Changelly er et verdenskjent nettsted for kryptovalutahandel som lar deg enkelt kjøpe dusinvis av populære digitale valutaer. Mens det er mange lignende nettsteder er der ute, men Changelly er den mest berømte på grunn av sine avanserte funksjoner.

Changelly har gjort handelsprosessen veldig enkel for investorer som ønsker å investere i digitale valutaer. De lar deg ikke bare kjøp forskjellige mynter direkte fra kreditt- / debetkortene dine men de lar deg også bruke nettstedet deres til Exchange Cryptocurrency.

Kjøp Bitcoin Uten ID-bekreftelse direkte ved hjelp av denne knappen:

kjøp bitcoin med Changelly

Trinn for trinn å kjøpe Bitcoin fra Coinmama:

1-Opprett / åpne en konto

coinmama krusning xrp

For å kjøpe, selge eller bytte bitcoins på hvilken som helst online-børs, må du først registrere deg for det nettstedet eller bytte. Dette betyr at du må åpne en konto på nettstedet. Under denne kontoåpningsprosessen må du bekrefte e-postadressen din.

Ønsker å kjøpe bitcoin med PayPal? her er vår trinnvise guide for å kjøpe bitcoin med PayPal uten bekreftelses-ID

2-Logg inn kontoen din

Coinmama-pålogging

Etter innlogging, gå til ‘Min konto’ -fanen og klikk på den. En side vises slik

Noen personlige opplysninger kreves på denne siden, og du må fylle ut informasjonen og lagre den.

3-Klikk på “Kjøp Bitcoins” -fanen

kjøp coinmama btc

Etter å ha fylt ut all personlig informasjon og lagret, åpnes en ny side. Denne siden viser forskjellige alternativer. For eksempel kan du angi hvor mange Bitcoins du vil kjøpe. Dette kan variere fra 0,01 til hvilket som helst tall.

Etter å ha valgt antall bitcoins du vil kjøpe, trykk på denne grønne kategorien og si ‘kjøp bitcoins‘. Dette tar deg til en annen side.

4-Velg betalingsmåte

btc-kort

Nå kommer betalingsmåten, og du må velge kreditt- / debetkortbetalingsmåte.

Etter valg må du oppgi kredittkortopplysningene, sikkerhetskoden, og du er ferdig.

5-Bitcoin lommebokadresse

kjøp bitcoin lommebok

Etter godkjenning / bekreftelse av kreditt- / debetkort, må du oppgi lommebokadresse. Her er det viktig å nevne at Bitcoins alltid oppbevares i lommebøker. Dette kan være harde eller myke lommebøker. Denne lommeboken er faktisk adressen der de Bitcoins du har kjøpt blir levert. Alt dette gjøres etter bekreftelse på betaling.

Skriv inn lommebokadressen din i det tomme feltet over, trykk på fanen ‘fullfør betaling’ nedenfor.

6-faktureringsinformasjon og adresse

kjøp bitcoin info

Etter at du har klikket på «fullfør betaling» -fanen, åpnes en ny side foran deg. Denne siden krever faktureringsinformasjon og adresse. Du må fylle ut all nødvendig informasjon på denne siden og klikke på Fortsett.

7-kreditt- / debetkortinformasjon

btc kjøpe mynt

Det neste trinnet er å gi din kreditt- / debetkortinformasjon.

8-Bekreft e-post og telefonnummer

coinmama sim

Du blir bedt om å bekrefte e-postadressen og telefonnummeret ditt. Her er forskjellen Coinmama krever ID-bildet av kjøperen som holder kreditt- / debetkortet sitt.

9-ID-bekreftelse

De fleste trenger ikke laste opp en selfie. Bare hopp over trinn 8 hvis CoinMama ikke ber om dette fra deg.

Coinmama bekrefte

Det er to separate trinn for verifisering. Den ene er e-post- og telefonnummerbekreftelse, og den andre er ID-bilde som laster opp bekreftelse. Hvis Coinmama krever ID-bilde, kan du hoppe over forrige trinn som krever bekreftelse av e-post og telefonnummer.

Denne ID-verifiseringen krever at du holder kreditt- / debetkortet ditt i hendene.

10-Vent på bekreftelse av bekreftelse

betaling myntmama

Ikke logg ut av kontoen din før Coinmama bekrefter bekreftelsen. Du vil se at fanen “Takk” blir uthevet.

11-Motta bekreftelses-e-post

Coinmama e-postkonf

Etter at betalingen er bekreftet, sender sentralen deg en bekreftelses-e-post med dette.

Etter at prosessen er fullført, vil Bitcoins nå din lommebokadresse på 20-30 minutter.

kjøp bitcoin med coimama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me