Topp 5 beste stedene å kjøpe Bitcoin i 2021

Det kan ikke benektes at bitcoin er den topprangerte og gamle kryptovalutaen. Derfor, hvis du vil investere i kryptovalutaer; bitcoin bør alltid være blant ditt beste valg. Det gir stor likviditet fordi det er en allment akseptert valuta og er tilgjengelig på nesten alle kryptobørser over hele verden.

Valget av kryptovaluta for investeringsformål er en ganske enkel beslutning. Men valget av børsen er mye vanskelig fordi du skal investere midler i det. Derfor kan en god beslutning være givende, mens den dårlige avgjørelsen kan gi deg et stort tap.

Ting du må huske på når du velger Crypto Exchange

Det er mange kryptobørser som handler i forskjellige land over hele verden. Valget av det gode avhenger av personen som har tenkt å investere i kryptovalutaer. Følgende er noen av faktorene som kan hjelpe deg med å velge den beste bitcoin-utvekslingen.

1-likviditet

Det aller første og viktigste å huske på før du velger en bitcoin-børs, er børsens likviditet. Likviditet er børsens mulighet til å selge bitcoins uten å påvirke prisen. Dette har alltid en tendens til å redusere prisen på mynten, og flere kjøpere kjøper disse. Dette betyr at jo større likviditet er, desto større blir antall kjøpere. For å kontrollere likviditeten til en børs bør du undersøke dataene til de få få kryptobørser. Sjekk antall bitcoins som er omsatt de siste 30 dagene. Jo større handelsvolumet er, jo mer likviditet har børsen.

2-avgifter

Den andre viktige tingen å huske på når du velger en bitcoin-utveksling, er gebyrene det tar for handel med myntene. Nesten alle kryptobørsene over hele verden tar avgifter enten større eller mindre. Denne avgiften er insentiv for børsene til å hjelpe dem med å drive virksomheten. Her er en ting verdt å nevne at kryptobørser ikke ta avgifter til faste priser. I stedet tas gebyret i prosent. Denne prosentmodellen har en tendens til å øke verdien av bitcoins over en periode. Gebyret har også et omvendt forhold til handelsvolum. Det øker når handelsvolumet til kryptovalutaen synker, og det avtar med økende volumer på den solgte kryptovalutaen.

3-nærhet

Nærheten til bitcoin-utveksling har fått stor betydning i dag, ettersom flere og flere land prøver å regulere disse. Den geografiske plasseringen av kryptovaluta-utvekslingen vil gjøre det mulig for deg å forstå reglene som børsen må følge på grunn av plasseringen. I dag er Japan på topp i kryptovennlige land, og utveksling i det har stor betydning. Her er det også viktig å nevne at bitcoin er mye kjent valuta, og de fleste regjeringer tenker å vedta og regulere det..

4-gjennomsiktighet

Før du investerer i kryptobørs, må du alltid sjekke gjennomsiktigheten. Dette er fordi det er mange børser over hele verden som har skjulte avgifter og gebyrer. Dessuten er ikke salgs- og kjøpsprosedyren for bitcoins forståelig. Sjekk derfor alltid gjennomsiktigheten før du investerer i den, og også om gebyret tas i forhold til handelsvolumet. Dette er fordi gebyrer tas i forhold til handelsvolumet alltid viser seg å være gunstig for investorer.

Det er mange andre ting du må se etter før du velger kryptobørs. Dette er tilgjengeligheten til sentralen og også hastigheten du vil få bitcoins i lommeboken din. Valutakursene og børsens prosedyrer for å kjenne sine kunder og anti-hvitvaskingsteknikker er også viktig i denne forbindelse. I dag er det også viktig å vurdere valutaene en bestemt kryptobørs aksepterer, og om det tillater deg det kjøp bitcoins gjennom kreditt- / debetkort eller ikke. Hva er valutakursene for ulike valutaer som børsen tilbyr, er også en annen viktig ting å vurdere.

Ønsker å kjøpe bitcoin med PayPal? her er vår trinnvise guide for å kjøpe bitcoin med PayPal uten bekreftelses-ID

Topp kryptovalutautvekslinger over hele verden

De økende verdiene av kryptokurver har også økt antall børser over hele verden. Det er mange kryptobørser i forskjellige land over hele verden. Her er det alltid viktig å huske på at alle børsene ikke er like. Derfor blir valget av en passende bitcoin-utveksling mye viktig. Du kan sjekke verdien av hvilken som helst bitcoin-utveksling ved å lese brukernes anmeldelser. Det er mange andre kriterier for valg av de beste bitcoin-børsene. Basert på følgende brukeranmeldelser og handelsvolumer er imidlertid topp fem bitcoin-børser over verden.

Rang

Leverandørens navn

Vurdering

Avgifter

Lære mer

vurdering1

myntbase-logo

Redaktørens valg

Gjennomsnitt

Kjøp Bitcoin fra Coinbase

Få $ 10 000 gratis Bitcoin

vurdering2 myntbase-logo

Redaktørens valg i EU

Gjennomsnitt

Kjøp Bitcoin fra Kriptomat

Få € 10 når du bruker € 100

vurdering3 Coinmama logo bord

Fort & Lett

Høy

Kjøp Bitcoin fra Coinmama

vurdering 4 changelly logo Høy Kjøp Bitcoin fra Changelly
vurdering5 logo localbitcoins Gjennomsnitt Kjøp Bitcoin fra Localbitcoins

1 – Coinbase

myntbase-kryptovaluta

Coinbase er den beste kryptokursutvekslingen over hele verden i San Francisco, USA. Millioner av kunder bruker denne børsen globalt fordi den tilbyr dem å kjøpe, selge og handel med bitcoins sikkert. Børsen er mye populær blant investorene i USA, Canada, Australia, Singapore, Storbritannia og mange andre europeiske land. Denne sentralen godtar også betaling med debet- / kredittkort og tar et fast gebyr på 3,99% på alle kjøp og salg. Her er det viktig å nevne at denne avgiften er mindre enn alle andre børser i USA og Storbritannia.

kom i gang krypto

Noen ganger tilbyr børsen også en bonus på kjøp av bitcoins til en verdi av $ 100 eller mer. Du kan følge følgende trinn for å kjøpe bitcoins fra denne børsen.

 • Først og fremst må du opprette en konto med børsen.
 • Som betalingsmåte kan du legge til kreditt- / debetkort i profilen din.
 • Børsen registrerer deg etter nødvendig bekreftelse av kontoen din.
 • Nå kan du kjøp bitcoins via kreditt- / debetkortet ditt.

Nettstedet har et vakkert brukergrensesnitt. Det er omtrent 30 000 000 brukere av denne utvekslingen, hvorav 75 000 er selgere og 15 000 utviklerapper. Følgende er fordeler og ulemper ved denne bitcoin-utvekslingen.

PROS

 • Vakre brukergrensesnitt.
 • Høy likviditet med maksimale kjøpsgrenser.
 • Rimelige avgifter.
 • En enorm database med pålitelige kunder.
 • Tilbyr “Instant Buy” -fasilitet gjennom debet- / kredittkort.
 • Ganske enkelt å bruke for nybegynnere.

ULEMPER

 • Kjøp via bankkontoer tar 3-5 dager å overføre bitcoins til kontoen din.
 • Sporer pengebruken.

2- Kriptomat 

Kriptomat ble grunnlagt i 2018 av et erfaren team av gründere med en meget vellykket track record. Med flere tiårs erfaring mellom dem og en bakgrunn som inkluderer alt fra et 50-ansatt digitalt markedsføringsbyrå til en robust CRM-programvareløsning, er teamet på Kriptomat godt rustet til å levere en utrolig handelsopplevelse.

Kriptomat er en EU-regulert depotutveksling mellom fiat og krypto. Selskapet er registrert i Estland, et av verdens mest avanserte land både når det gjelder regulering av kryptovaluta og støttende teknologiselskaper.

Kriptomat tilbyr en sikker og brukervennlig plattform designet for nykommere i kryptoverdenen, og er tilgjengelig for kunder i mer enn 80 forskjellige land. Den har sikret seg en rekke verdenskjente lisenser for digital valuta og sikkerhet mens den opererer uten registrerte hacks eller datalekkasjer til dags dato.

Plattformens identitetsbekreftelsesprosess er rask og smertefri, noe som betyr at de fleste brukere er i gang på fem minutter eller mindre. Koble sammen det med relativt lave handelsavgifter som alle brukere helt sikkert vil ha glede av, og Kriptomat er lett en av de beste kryptovalutabørser på det europeiske markedet.

komme i gang krypto

Fordeler:

 • Grensesnittet er veldig brukervennlig og ideelt for nybegynnere.
 • Kriptomat tilbyr noen av de laveste handelsgebyrene i enhver børs.
 • Børsen er tilgjengelig i mer enn 80 land med støtte fra 30 forskjellige språk, noe som gjør sentralen til en global tjeneste.
 • Kriptomat støtter over 30 av de mest populære kryptovalutaene på markedet. Børsen legger kontinuerlig til nye eiendeler etter ønske fra samfunnet.
 • Kriptomat gjelder internasjonale sikkerhetsstandarder og har fått flere lisenser og er i samsvar med strenge lover om personvern som GDPR.

Ulemper:

 • Innskudd og uttak er ikke tilgjengelig for alle kryptovalutaer. Av regulatoriske årsaker kan noen få kryptovalutaer kjøpes og selges innen, men ikke overføres til og fra plattformen.
 • Det er ingen avanserte kartfunksjoner. Børsen er kraftig i sin enkelhet, men kan føle seg begrenset til mer erfarne handelsmenn.
 • Belønnings- og lojalitetsprogrammet til Kriptomat kan forbedres. De tilbyr for øyeblikket 10 EUR for henvisning til en venn.

Med kredittkort eller SEPA-bankoverføring kan du kjøpe Bitcoin direkte fra Kriptomat. En rask, enkel og trygg måte å opprette eller utvide kryptoporteføljen på, alt som trengs er noen få enkle klikk for å gjøre kjøpet ditt.

Kjøpe Bitcoin på Kriptomat, trinnvis:

 1. Opprett din Kriptomat-konto: Husk å sjekke e-posten din for bekreftelseskoblingen din etter første registrering.
 2. Bekreft din identitet: Før du kjøper Bitcoin fra Kriptomat, må du bekrefte identiteten din. Bare send inn en kopi av din nasjonale ID eller pass og ta en selfie – det er det!
 3. Finansier kontoen din: Velg en betalingsmåte og sett inn pengene dine på kontoen din. Du kan utføre betalingen via et kreditt- / debetkort, bankoverføring, Sofort, Skrill eller Neteller.
 4. Kjøp Bitcoin: Velg Bitcoin fra listen over tilgjengelige digitale valutaer, og klikk på kjøp. Ferdig! Du har gjort det første kjøpet ditt på Kriptomat. BTC overføres automatisk til kontoen din så snart du klikker på KJØP!

komme i gang krypto

3- Coinmama:

coinmama krusning xrp

Dette er en annen førsteklasses utveksling som gjør det mulig for brukerne å kjøp bitcoin og eter gjennom kreditt- / debetkort. En av de mest attraktive funksjonene i denne sentralen er at du kan bruke den fra alle deler av verden. Videre er denne børsen også foretrukket av mange handelsmenn fordi den lar dem kjøpe bitcoins ved å bytte sine lokale valutaer. Selv om tjenestene til denne sentralen er tilgjengelige over hele verden, kan noen land likevel ikke bruke dens fulle funksjoner.

komme i gang mynter

Børsen tar 6% avgift på kjøp via kreditt- / debetkort. Det krever høyere avgifter på grunn av risikoen forbundet med denne typen betaling. Denne utvekslingen gir større grenser for å kjøpe bitcoins. Du kan kjøpe bitcoin i verdi av $ 5000 hver dag, men med en maksimumsgrense på $ 20000 bitcoin i løpet av en måned. For å kjøpe bitcoins gjennom denne utvekslingen, må du registrere deg selv på nettstedet. Etter den nødvendige bekreftelsen av kontoen din, kan du legge til kreditt- / debetkort som betalingsmåte og kjøpe bitcoin.

Les også: Trinn for trinn å kjøpe bitcoins fra Coinmama

Her er det også verdt å nevne at denne børsen tilbyr enveishandel. Dette betyr at du bare kan kjøpe bitcoins gjennom denne børsen, men ikke kan selge disse bitcoinsene tilbake til børsen. Følgende er fordeler og ulemper ved å kjøpe bitcoins gjennom denne utvekslingen.

PROS

 • Den har et vakkert og brukervennlig grensesnitt.
 • Fungerer i alle land over hele verden.
 • Godtar betaling med kreditt- / debetkort.
 • Tillater å kjøpe bitcoins ved å bytte hvilken som helst lokal valuta.
 • Tilbyr de høyeste daglige og månedlige grensene for kjøp.
 • Transaksjonstidene er veldig raske.

ULEMPER

 • Tar høyere avgifter enn mange andre børser.
 • Tilbyr ingen bitcoin-salgsanlegg.

komme i gang mynter

4- Changelly

changelly gjennomgang kryptovaluta

Denne tsjekkiske baserte kryptobørs har dukket opp som en fremtredende børs de siste årene. Det er populært som den beste krypto-til-krypto-utvekslingen over hele verden. Det er mer enn 700 000 kunder registrert på denne børsen. Dette nettstedet godtar betaling i mer enn 35 valutaer inkludert amerikanske dollar og euro. Hvis du vil bytte en kryptovaluta med den andre, er det det ingen bedre utveksling enn Changelly.

kjøp bitcoin med coimama

Denne utvekslingen er basert på en robot som er koblet til verdens største kryptobørs. Denne roboten kommer med de beste prisene innen få sekunder. Dette nettstedet tar ikke faste gebyrer. I stedet tar det 0,25% sammen med nettverksgebyrer. Det tar 5-30 minutter å overføre bitcoins lommebøkene dine. Her er det viktig å nevne at tiden for overføring av bitcoins til lommebøkene dine kan variere avhengig av hastigheten til blockchain-nettverket..

Changelly er mye kjent for å tilby høye grenser. Dette betyr at du kan kjøp bitcoins av noe verdt. Børsen lar deg kjøpe bitcoins av ubegrenset verdi. De to autentiseringsfaktorene gjør Changelly en av de sikre nettstedene. Kontoåpningsmetoden på dette nettstedet er også lik andre og er mye enklere. Følgende er fordeler og ulemper ved denne bitcoin-utvekslingen.

PROS

 • Stort antall kryptovalutaer som tilbys
 • Vakkert brukergrensesnitt og også enkelt for nybegynnere.
 • Tar minimumsavgifter for krypto til krypto utveksling.
 • Mye sikkert på grunn av to faktorer autentisering.
 • Stol på av brukere over hele verden.

ULEMPER

 • Tar høyere avgifter ved direkte kjøp av kryptovalutaer.

kjøp bitcoin med coimama

 

Endelig dom

Etter å ha lest hele artikkelen kan vi enkelt oppsummere det Coinbase er en av de beste kryptobørser fordi det lar deg kjøpe bitcoins gjennom å akseptere betalinger med forskjellige metoder. Den har en stor kundedatabase som beviser at den har høy likviditet. Plattformen er ganske brukervennlig selv for nybegynnere. Det gir mulighet for online forsikrede lommebøker. Videre tar det minimale gebyrer for transaksjonene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me