Hvordan kjøpe Monero (XMR) med USD kreditt- / debetkort?

Changelly lar deg kjøpe hvilken som helst digital valuta inkludert Monero (XMR) med USD. Du må ha kredittkort for dette. På andre nettsteder, for å kjøpe Monero eller en hvilken som helst annen mynt enn BTC, må du først kjøpe BTC og deretter konvertere den til ønsket digital valuta. Derfor trenger vi et nettsted som Changelly, hvor du kan kjøp Monero eller hvilken som helst digital mynt i den første transaksjonen direkte med USD.

changelly mynt kjøp

Changelly tar gebyrer for tjenestene sine. Men denne avgiften er ikke forskjellig fra andre nettverk. Faktisk er avgiften deres på en eller annen måte veldig lav fra andre populære kryptovaluta nettsteder. De tar 0,25% av den totale transaksjonen. Gebyret er fast og øker eller reduserer ikke mengden penger du bruker til å kjøpe Monero.

Krav til å kjøpe XMR med USD:

På Changelly, du må oppfylle noen krav hvis du vil kjøp Monero med et kredittkort: Disse kravene er ikke noe du må være bekymret for. På andre nettsteder må du kanskje sende inn en kopi av passet, kontoutskriften eller til og med ID-kortet sammen med bildet av kredittkortet ditt. Changelly spør deg ikke mye. Dette er grunnen til at prosessen med kjøper Monero på Changelly er veldig rask, trygg og sikker. Her er listen over varer du må ha på det tidspunktet du er kjøpe Monero med kredittkort:

  1. Et aktivt kredittkort med Visa eller masterlogo på
  2. En aktiv mobiltelefon eller fasttelefon for å motta kode
  3. En lommebokonto hvor Changelly vil sende deg Monero
  4. Pass og et webkamera for å bekrefte identiteten din (valgfri).

Det er det. Du trenger ikke å ha en kopi av kontoutskriften, ID-kortet eller noe annet. Changelly krever egentlig ikke en kopi av passet ditt. Men i tilfelle hvis du ikke har en telefon eller ikke mottok de fire sifrene på telefonen din, og så har du et alternativ som du tar bildet av deg selv sammen med passet ditt for å bekrefte identiteten din.

Fremgangsmåte for å kjøpe Monero på Changelly:

Følgende trinn kan se mye ut, men de er ikke mye. Jeg skriver bare veldig detaljert for å hjelpe deg med å følge hvert trinn enkelt. Alt i alt Changelly er veldig enkel å betjene. Hele prosessen til kjøp Monero XMR med et kredittkort tar ikke mer enn 10 minutter inkludert registreringstid og transaksjonsprosesstid. Hensikten med å skrive hvert trinn i detalj er å hjelpe alle typer brukere, ettersom alle ikke er gode på datamaskinen eller kjøper ting på nettet.

Changelly Review: # 1 Beste Cryptocurrency Exchange

Trinn 1: Registrer deg på Changelly:

changelly singup

For å registrere deg på Changelly, du må klikke på alternativet Sing up. Dette alternativet finner du øverst på nettstedet. Du må bare oppgi e-post-ID-en din for registreringsformål. Du kan også bruke Google Plus, Facebook eller Twitter-konto for å registrere deg på Changelly. Du vil motta påloggingsinformasjonen i e-posten din. Så sørg for at du bare skriver inn en aktiv e-postkonto. I tilfelle hvis du har angitt en feil e-post-ID, har du alltid muligheten til å angi den riktige ved å gjenta denne prosessen.

Trinn 2: Bekreft Changelly-konto:

For å bekrefte kontoen din på andre kryptovaluta-nettsteder, må du sende inn en kopi av ID-kortet ditt, men hos Changelly må du aktivere dette med bekreftelseskoblingen som du vil motta i registrerings-e-posten din. Husk at du ikke kan behandle videre før du har bekreftet e-postkontoen din.

Trinn 3: Kjøp Monero med USD:

For å kjøpe Monero med kredittkort, må du oppgi beløpet i USD på hjemmesiden til Changelly. (Eller bruk The Changelly ovenfra) Du vil se sanntidskursen for alle valutaer der, inkludert kursen for Monero XMR. Disse prisene endres umiddelbart hvis det er en økning eller reduksjon i mengden av denne digitale mynten. Du kan vente i noen sekunder hvis mynten handles med et høyt beløp. Dette vil hjelpe deg med å generere noe overskudd uten å gjøre noe. Sørg for å velge USD fra en bar og XMR på den andre linjen. Når du har gjort dette, klikker du på neste knapp for å behandle på neste side.

Trinn 4: Bekreft transaksjonen:

kjøp monero usd

Denne siden vil ikke bare be deg om å bekrefte transaksjonen ved å klikke på neste knapp, men også vise deg fullstendig detalj om transaksjonen din, som inkluderer mengden av XMR du vil motta i din lommebok, beregnet tid og hvor mye totalt du skal betale til kjøp Monero med USD. Klikk på neste knapp hvis alt ser bra ut.

Trinn 5: Angi lommebokdetaljer:

xmr lommebok

På neste side må du ha adressen til Monero (XMR) lommeboken hvor Changelly vil sende deg mynten din.

Changelly er et nettsted som bare tilbyr tjenester for å veksle USD, EUR..ect til andre mynter. De tilbyr ikke noen form for lommeboktjeneste. Så du må ha en god lommebok for myntene dine før du følger disse trinnene.

Du kan bruke CoinPayments for dette formålet som stort sett er akseptert overalt for handelsformål eller online shopping. Etter å ha lagt til lommebokadressen og ID-betaling, må du klikke på neste knapp.

xmr-adresse

Trinn 6: Bekreft transaksjonen:

monero lommebok

Før du ber deg om det sett inn kredittkortet ditt informasjon, Changelly vil vise deg detaljer om transaksjonen din for bekreftelse. Kursene kan endres på denne siden fordi Changelly håndterer sanntidskursene. Så dobbeltsjekk beløpet du vil motta inkludert avgift (som er 0,5% av total transaksjon) og estimert tid osv. Klikk på Neste-knappen hvis alt ser perfekt ut.

Trinn 7: Angi kredittkortdetaljer:

changelly visumNå må du legge inn din Kredittkortdetaljer på denne siden. For dette annet enn kredittkortnummeret, må du vite utløpsdatoen for kredittkortet ditt og CVC-nummeret. Denne informasjonen kan bli funnet på baksiden av kredittkortet ditt. Når du har angitt de nødvendige detaljene, må du klikke på Pay-knappen som også viser beløpet i USD som Changelly trekker fra kredittkortet ditt.

changelly mynt kjøp

Trinn 8: Bekreft identiteten din:

changelly telefon

Før du går foran transaksjonen, må du bekrefte identiteten din. Det er to alternativer tilgjengelig for dette. Den første er å delta på samtalen og vite 4 sifre, og den andre er å ta et pass i hånden og spille inn et klipp for bekreftelsesformålet. Det andre alternativet kommer bare hvis du ikke klarte å følge det første alternativet. Så velg det du synes var enklere for deg. Generelt sett er det første alternativet enkelt og veldig raskt fordi i det andre alternativet vil en ekte person matche bildet ditt, noe som kan ta noen minutter ekstra.

Trinn 9: Motta Monero XMR i lommeboken:

Når du er ferdig med alle trinnene ovenfor, vil du motta Monero i lommebokontoen din i den estimerte tiden som er nevnt i trinn 6. Sørg for å notere transaksjons-ID. Du kan bruke denne ID-en i tilfelle hvis du står overfor et problem som referanse-ID.

Konklusjon:

Med lavt transaksjonsgebyr og muligheter for å kjøpe mer enn 60 digitale valutaer, Changelly er det beste nettstedet for å kjøpe eller bytte kryptovaluta med USD. Anslått tid for en transaksjon kan variere, men ikke bekymre deg hvis det tar noen ekstra minutter. Noen ganger ble serveren opptatt på grunn av det høye antallet trafikk og transaksjoner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me