En Ultimate Guide for Buying Ripple (XRP) i 2021

Hele verden er forbløffet over de dramatiske endringene i verdiene til kryptovalutaer. I 2017 har vi sett mange kryptokurver som berører høye verdier. Bitcoin topper listen med Ethereum og XRP som tilhengerne. Den totale markedsverdien for alle valutaene har krysset 700 milliarder dollar. Alt dette skjer på grunn av nytten av blockchain-teknologi i disse valutaene. Det overordnede fokuset for alle disse plattformene er å øke hastigheten på transaksjoner over landegrensene. Ripple har oppnådd en spesiell ære i dette tilfellet fordi blockchain behandler de grenseoverskridende transaksjonene innen tre sekunder.

Hva er Ripple XRP?

hva er krusning

XRP er en kryptovaluta. Ripple er en betalingsplattform basert på open source-protokoll. Som alle andre virtuelle valutaer, bruker den blockchain-teknologi for raskere grenseoverskridende transaksjoner. I løpet av de siste månedene har påliteligheten, sikkerheten og skalerbarheten til denne plattformen gjort den til en av de beste betalingsplattformene og kryptovalutaen i verden. Ripples betalingsprotokoll behandler den grenseoverskridende transaksjonen på bare tre sekunder. Profesjonelt team bak Ripple har oppfunnet mange blockchain-baserte løsninger. Disse inkluderer kryptovaluta XRP, xCurrent søknad for banker, xRapid for betalingsbehandlere, og xVia for bedrifter.

XRP hadde slått mange rekordhøye rekorder den siste uken i desember 2017. Valutaen rørte til og med rekordhøye på $ 3,80. Dette gjorde det også til den nest største kryptovalutaen i verden med en markedsverdi på over 140 milliarder dollar. Denne økningen i verdien av Ripple (XRP) skyldtes sammenføyning av store banker og betalingsplattformer. Det nest største pengeoverføringsfirmaet MoneyGram har også kunngjort å vedta Ripples betalingsprotokoll for overføring av grenseoverskridende betalinger. Sammenføyningen av American Express, Santandar og mange store japanske banker og kredittkortselskaper har spilt en avgjørende rolle i å øke prisen på denne digitale valutaen.

Følgende er noen av forskjellene mellom XRP og andre kryptovalutaer som har gjort den til en av de beste betalingsplattformene over hele verden.

1-transaksjonshastighet

ripple xrp hastighet

Den aller første forskjellen mellom XRP og andre kryptovalutaer er hastigheten på transaksjonene. XRP slår alle andre kryptovalutaer i behandling av transaksjoner over landegrensene. På grunn av gruveprosessen i andre kryptovalutaer tar transaksjonene lengre tid å fullføre. I Ripple fullføres en grenseoverskridende transaksjon på bare tre til fire sekunder.

2-gruvedrift prosess

XRP er også bedre enn andre kryptovalutaer fordi den ikke er opprettet av brukerne gjennom gruveprosessen. I stedet har selskapet selv laget 100 milliarder XRP-mynter. Her er det også viktig å nevne at 55 milliarder av disse lagres som deponeringsbetaling for å øke påliteligheten til denne betalingsplattformen.

3-desentralisering

Investere i XRP er også gunstig fordi det jobber med et desentralisert blockchain-nettverk. Dette betyr at investorene kan kjøp eller selg Ripple (XRP) gjennom det sikre systemet til selskapet. På den annen side kjøpes eller selges andre kryptovalutaer gjennom sentrale børser som kan krasje når som helst og gjøre brukerne til et stort tap.

4-transaksjonsgebyr

xrp loest kostnad

Som Ripple fungerer som en betalingsprotokoll, det tar litt transaksjonsgebyr. Imidlertid minimeres disse avgiftene gradvis. De andre kryptovalutaene tar mer transaksjonsgebyrer enn Ripple. Dermed, XRP er helt klart vinneren her også.

5-informasjonssporing

Ripple tilbyr mer sikkerhet ettersom selskapet kan spore all slags informasjon i nettverket. De andre kryptovalutaene tilbyr ikke denne informasjonssporingen. Disse kan bare spore inn- eller utstrømning av mynter mens Ripple kan spore til og med kontosaldoen til brukerne.

Hvordan Ripple XRP fungerer?

krusning fungerer

De fleste tror at XRP fungerer som alle andre kryptovalutaer. De tenker det også som en mynt som øker i verdi med tiden. Men virkeligheten er ikke slik. For det første er Ripple ikke en mynt, men det er en betalingsplattform som hjelper med rask behandling av betalinger over landegrensene. Ripple tar bankenes plass i denne typen overføring. Det fungerer akkurat som banker når de overfører penger fra det ene stedet til det andre. Den velger nodene sine nøye for behandling av transaksjoner.

En ting som er veldig imponerende i arbeidet, er at det ikke tillater noen tredjepart å blande seg i transaksjonene. Dette betyr at den kontrollerer transaksjonene gjennom sine egne blockchain-nettverk. Dette reduserer fullføringstiden for transaksjoner. Dette øker sikkerheten, påliteligheten og skalerbarheten til transaksjonene. Det tillater overføring av mynter fra en konto til den andre gjennom unike og verifiserte noder. Behandlingen av transaksjoner skjer på to måter å verifisere.

Alle transaksjonene lagres i en online hovedbok som kontinuerlig oppdateres av Ripple. All informasjon om transaksjonene lagres av selskapet og ingen informasjon lekker. I motsetning til alle andre kryptovalutaer vet Ripple alt om kontoer, saldoer, forskjellige transaksjoner og mye mer.

Er XRP verdt å kjøpe i 2021?

Ripple XRP viste en økning på ca. 35000% i løpet av 2017. Valutaen startet reisen fra $ 0,006 i januar 2017 og nådde nesten $ 2,80 i slutten av desember. Ikke bare dette, XRP har berørt en heltidshøyde på $ 3,80 den første uken i 2018. Hele denne bommen skyldtes adopsjonen av Ripples blockchain-teknologi av mange store banker og betalingsselskaper. Nyheten om å bli med i mange japanske banker og betalingsselskaper har økt tilliten til investorer i valutaen.

Kryptoekspertene er av den oppfatning at XRP er kryptovalutaen som vil vise mange hausse tegn i 2020. Dette skyldes at mange store banker, finansinstitusjoner og kredittkortselskaper ble med. Ripples økosystem ekspanderer raskt og flere og flere selskaper blir med på det. Spesielt sammenføyningen av American Express og Santandar har hatt godt av det. Ripple XRP er den eneste kryptovaluta som har lett overføringen av penger mellom Amerika og Europa. Virksomhetene mellom disse to landene utvides.

mange japanske banker har kunngjort å bruke Ripple som betalingsmåte. Også mange japanske kredittkortselskaper har sluttet seg til Ripple for å betale sine kunder. Adopsjonen av Ripple av SBI Japan og Asia er veldig viktig i denne forbindelse.

Også tre store selskaper har kunngjort å bli med i Ripples betalingsprotokoll for pengeoverføringer over grensen. Verdens nest største pengeoverføring fast MoneyGram har startet testlanseringen. Både ripple og MoneyGram har kunngjort sin tilknytning. Dette har spilt en avgjørende rolle for å øke prisen på Ripple XRP.

Her er det viktig å nevne det XRP-pris og alle kryptokurver har vist en midlertidig nedgang i 2018, og det kan derfor være veldig lurt å investere mens prisene er lave.

Hvordan kan du kjøpe Ripple XRP?

Som Ripple kommer til å være verdt å kjøpe kryptovaluta i 2020, det er nødvendig å nevne måtene å kjøpe denne valutaen på. XRP kan kjøpes enten via USD ved hjelp av debet- / kredittkort eller ved utveksling med andre kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin La oss forklare begge disse kjøpsmetodene i detalj.

Før vi begynner, sjekk denne artikkelen:  Hvordan konvertere Bitcoin (BTC) til XRP

1- Kjøpe XRP gjennom Coinmama

coinmama krusning xrp

Coinmama er en av de største kryptobørsene som tilbyr å handle i forskjellige kryptovalutaer over hele verden. Denne børsen har hovedkontor i Israel og opererer over hele verden. Børsen har mer enn 10 000 000 kunder over hele verden. Børsen har nylig kunngjorde støtten til Ripple XRP. Investorene ønsket denne beslutningen hjertelig velkommen fordi børsen også tilbyr å kjøpe kryptovaluta gjennom kreditt- / debetkort. En av de mest attraktive egenskapene til denne børsen er at den tilbyr høyere grenser for å kjøpe XRP-tokens enn alle andre krypto-børser som opererer over hele verden. Brukerne kan kjøp XRP tokens til en verdi av $ 5000 om gangen. Også kundene kan kjøp XRP tokens til en verdi av $ 20 000 i løpet av en måned. Det er også en av de børsene som også aksepterer et stort antall fiat-valutaer.

Børsen tar 6% transaksjonsgebyrer på nesten alle transaksjonene. Dette betyr at børsen tar litt høyere avgift enn andre børser. Dette fordi den voksende databasen for børsen øker børsens likviditet. Følgende er fordeler og ulemper med denne kryptoutvekslingen.

PROS

  • Den har bredere operasjoner over hele verden.
  • Børsen har et veldig vakkert og attraktivt brukergrensesnitt.
  • Det tilbyr å handle i mange kryptovalutaer.
  • Godtar også betalinger i mange lokale valutaer.
  • Det gir høyere kjøpsgrenser enn andre børser.
  • Større likviditet.
  • Det gir mange sikkerhetsfunksjoner.
  • Godtar betaling med kredittkort.

ULEMPER

  • Det tilbyr ikke et kryptovaluta-salgsanlegg, men gir bare et handelsanlegg.
  • Ikke tilgjengelig på få USA stater.

Hvordan kjøpe Ripple XRP gjennom denne utvekslingen?

Å kjøpe Ripple XRP gjennom denne børsen er som å kjøpe andre mynter. Brukerne kan kjøpe noen av de tilgjengelige tokens ved å handle eller betale med kreditt- / debetkort. 

Det aller første trinnet for kjøper Ripple XRP gjennom denne sentralen er å registrere seg på sentralen. Her er det verdt å nevne at denne sentralen opererer gjennom et nettsted og ikke har en mobilapplikasjon. Brukerne kan registrere seg på sentralen innen besøker hjemmesiden til børsen. Det er en registreringsfane øverst til høyre på websiden. Ved å klikke på Registrerings-fanen åpnes et skjema å fylle ut. Brukerne må fylle ut fornavn, mellomnavn, etternavn, e-post-ID, og ​​deretter velge landet der de bor gjennom en pil ned. Å akseptere vilkårene og betingelsene for utvekslingen vil opprette brukerkontoen.

Børsen tilbyr å kjøpe XRP-tokens til en verdi av $ 150 uten bekreftelse. Men for å kjøpe en stor mengde kryptovaluta, må brukerne gå gjennom KYC- og AML-bekreftelsesprosesser. Disse prosessene kan kreve pass, førerkort eller brukernes identitetskort. Dokumentene som gis skal ha ditt navn, alder, kjønn, adresse, fødselsdato godt synlig. Registreringsprosessen er fullført på bare 10 minutter. Etter at prosessen er fullført, kan brukerne kjøpe Ripple XRP-mynter verdt $ 500 av gangen.

Brukerne må velge valutaen de skal betale og mengden XRP-tokens de vil kjøpe, og klikke på kjøpsknappen. 

  komme i gang krypto

2- Kjøpe XRP via kreditt- / debetkort ved hjelp av Changelly

changelly gjennomgang kryptovaluta

Et av de største problemene investorene har for å kjøpe Ripple er kjøpe Ripple XRP hos en bank, debetkort og kredittkort. Dette er fordi bare noen få utveksling gir deg muligheten til direkte kjøp XRP gjennom kreditt- / debetkortene dine. Mesteparten av tiden må du kjøpe Bitcoin eller annen kryptovaluta og deretter bytte den med Ripple XRP.

Ingen grunn til bekymring nå fordi Changelly har løst dette problemet ved å tilby å kjøpe Ripple XRP gjennom kreditt- / debetkort. Her er det også viktig å nevne det Changelly har blitt mye populært på grunn av å tilby kryptovalutaer direkte via kreditt- / debetkort. Du trenger bare en gyldig Ripple lommebok adresse å kjøpe mynter fra denne børsen. Følgende er trinnene for å kjøpe Ripple XRP gjennom denne utvekslingen.

1-Registrer deg hos Changelly

changelly singup

Registrering på dette nettstedet er ganske enkelt og gratis. Du kan registrere deg gjennom en registreringsknapp øverst til høyre på siden. Registreringen krever bare en gyldig e-post-ID slik at nettstedet kan sende deg brukernavn, passord og annen nødvendig informasjon relatert til registreringen. Her er det også viktig å nevne at dette nettstedet ikke tar noe gebyr. Du må bare betale når du gjennomgår en transaksjon.

2-Velg digital valuta

Etter å ha opprettet en profil på Changelly, må du gå til hjemmesiden for et utvalg av kryptovalutaen du vil kjøpe. Du kan også velge valutaen du vil betale for Ripple-mynter i. Etter å ha valgt de riktige valgene med piltastene, kan du trykke på neste knapp på siden. Det vil ta deg til påloggingsskjermen hvis du ikke er logget inn. Men hvis du allerede er logget inn, trykker du på neste vil ta deg til ordrebekreftelsessiden. Her er det også viktig å fortelle deg at Changelly også gir deg valutakursene for forskjellige valutaer på denne siden, og du kan velge valutaen du ønsker ved å se disse valutakursene..

3-ordrebekreftelse

skiftende krusning

Her blir du bedt om å sjekke detaljene i bestillingen din og trykke på neste. Denne siden vil også fortelle deg beregnet tid for når XRP i lommeboken.

4-Angi lommebokadresse

Coinpayment XRP beste lommebok

Som allerede nevnt, må du ha en gyldig lommebokadresse for å lagre myntene dine. Det er mange online lommebøker tilgjengelig, men Ledger Nano S er det beste av alt. Her er det viktig å nevne at noen lommebøker tilbyr adresselapper til brukerne. Etter å ha gått inn i lommebokadresse og adresselapp hvis det er angitt, kan du fortsette ved å trykke på neste knapp. Her vil nok en gang Changelly be om bekreftelse.

Les vår artikkel om: 7 beste Ripple XRP lommebok for 2021

5-kreditt- / debetkortdetaljer

changelly visum

Som du skal kjøp Ripple XRP via kreditt- / debetkort, skjermen viser betaling med Visa / Master Card. Ved å klikke på denne kategorien, kommer du til den nye siden der du må oppgi kredittkortopplysningene dine. Etter å ha fylt all informasjonen, klikk på betal-knappen. Her vises igjen beløpet du skal betale.

6-SMS bekreftelse

changelly telefon

Changelly vil be deg om bekreftelse ved å sende en SMS til ditt registrerte mobilnummer. Når du skriver inn denne koden på siden, bekreftes betalingen og bestillingen din. Du kan også bekrefte på andre måter, bortsett fra SMS-bekreftelse. Dette er enten gjennom en kode på en e-postadresse eller bildet ditt med ID-kortet eller passet i hendene. I dette tilfellet vil en unik kode bli sendt til deg innen 15 minutter. Gjennom å angi denne koden vil betalingen og bestillingen bli bekreftet.

7-mottak Ripple XRP mynter

Etter å ha tastet inn bekreftelseskoden, vil transaksjonen fullføres, og du vil motta myntene dine innen 5-30 minutter. Mottakstid for myntene avhenger også av lommebokadresse. Ledger Nano S, her tar nok en gang ledelsen da overføring av mynter i denne lommeboken skjer raskt. Her er en ting som er verdt å nevne at den første transaksjonen tar lang tid fordi det kreves mye bekreftelse fra selskapet. Myntenes overføringshastighet avhenger også av lommeboken.

changelly mynt kjøp

I dag er det et stort antall andre pålitelige kilder og børser der XRP kan kjøpes. Vi vil dekke dem i nær fremtid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me