Hoe Amazon-aandelen te kopen

Amazon is wereldberoemd als de koning van e-commerce en cloud computing. Veel bedrijven kunnen bevestigen dat Amazon hen heeft bijgestaan ​​om marktleider te worden. Amazon heeft 40-50 procent van de Amerikaanse detailhandelsomzet in handen, de meeste Amerikanen winkelen liever op de online website. Wat dit bedrijf onderscheidt van zijn concurrenten, is het grote aanbod aan producten en diensten dat ze aanbieden, klanten betalen zo min mogelijk en hun producten worden in recordtijd geleverd..

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn dienstverlening uitgebreid, onder meer door klanten investeringsmogelijkheden te bieden in de vorm van aandelen. We besloten te onderzoeken of deze aandelen winstgevend zijn.

In de onderstaande gids vindt u alle informatie die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen:

Mocht u Amazon-aandelen kopen?

Voordat u in Amazon-aandelen belegt, is het belangrijk dat u alle basisprincipes kent, samen met de prijsbewegingen en prognoses.

Amazon’s aandeelprijsgeschiedenis

Zoals eerder vermeld, staat Amazon bekend om zijn e-commercemodel en het is er een dat door de jaren heen door veel bedrijven is gedupliceerd. Aanvankelijk was Amazon slechts een online boekverkoper, die later uitgroeide tot digitaal entertainment, cloud computing en mobiele producten. Tegenwoordig kunnen de meeste retailproducten op de site worden gekocht.

Als online retailer heeft Amazon positief geprofiteerd van sociale media en bredere netwerken. Er zijn wereldwijd ongeveer twee miljoen verkopers en 300 miljoen gebruikers. Dankzij sociale media is de merkidentiteit een krachtigere marketingtool geworden. Het is geen verrassing dat Amazon wordt beschouwd als een van de topmerkwaarden in 2019. Er wordt gemeld dat online advertenties en netwerkeffecten hebben bijgedragen aan de verkoop van $ 50 miljard aan producten in 2019, waardoor het totale inkomen is gestegen van 20,5% naar $ 280 miljard.

Amazon biedt zijn gebruikers onmiddellijke voldoening met zijn leveringsbeleid van één dag. De verkoop van digitale winkels is gestegen van 14,8% naar $ 141 miljard in 2019. Het beleid voor levering van één dag werd pas in het laatste kwartaal geïmplementeerd, maar leidde tot de hoogste stijging van het aantal Prime-abonnementen. Gebruikers met een primair abonnement hebben onder andere voordelen voor winkelen, muziek en films. Bij Amazon kun je een breed scala aan producten en diensten kopen, waaronder meubels, smartphones en boodschappen. Die kunnen allemaal bij u thuis worden afgeleverd.

Amazon aandelenprestaties

Amazon Stock vernietigt zijn concurrenten, vooral tijdens de COVID-9-pandemie die in 2020 een neergang op de markten heeft veroorzaakt. Amazon handelt met goed presterende technologieaandelen, gewoonlijk FAANG genoemd (Facebook, Amazon, Apple, Netflix en Google). Met behulp van FAANG hebben Amazon-aandelen het afgelopen jaar 10,77% teruggegeven aan aandeelhouders. Tijdens deze wereldwijde pandemie heeft Amazon Stocks bewezen veerkrachtiger te zijn.

Hoe werkt het aandelendividend van Amazon??

Amazon keert zijn gebruikers geen dividend uit. In plaats van dividend uit te keren, investeert Amazon voortdurend in zijn bedrijf. Dit omvat onder meer investeren in meer video-inhoud voor Amazon Prime Video, het bouwen van nieuwe datacenters en het inhuren van honderden software-ingenieurs, naast andere investeringen. Uit ons onderzoek hebben we vastgesteld dat de voorraadwaarde van Amazon is gestegen tot 130.000%. Er zijn rapporten die aangeven dat veel investeerders verwachten dat Amazon aandeelhouderswaarde zal creëren door de recente overname van Whole Foods ter waarde van $ 13,7 miljard..

Het goede nieuws is dat de aanpak van Amazon tot geweldige opbrengsten heeft geleid

Als investeerder is het altijd belangrijk om te weten hoe het bedrijf waaraan u uw geld heeft toevertrouwd, zijn inkomsten besteedt. In het geval dat u een slechte investering doet, komen alle inkomsten en cashflow die een bedrijf gedurende meerdere jaren genereert mogelijk helemaal niet ten goede aan de aandeelhouders als de inkomsten worden besteed aan slechte acquisities. Het alternatief is dat een bedrijf al zijn cashflow tegen een hoog rendement kan herinvesteren en het bedrijf op de lange termijn zinvol waardevoller kan maken. Dit is de aanpak van Amazon.

Hoe krijgt u bij Amazon rendement op uw investering??

Met de aanpak van Amazon is zijn jaarlijkse omzet gegroeid van $ 148 miljoen in 1997 tot $ 281 miljard in 2019. Sommigen denken misschien dat dit absoluut onjuist is, maar het is waar. Amazon slaagde erin de netto-omzet in 22 jaar met 1898 keer te verhogen. Al deze groei werd gerealiseerd zonder enig eigen vermogen aan te trekken. Het bedrijf heeft inkomsten gegenereerd uit zijn eigen bedrijf en heeft dit alles gebruikt om te herinvesteren in groei, onderzoek en bedrijfsontwikkeling.

Beleggers die op zoek zijn naar dividenden, moeten begrijpen dat Amazon een sterke reputatie heeft veel meer dan een dollar te genereren op elke dollar aan aandeelhouderskapitaal die het in zijn bedrijf behoudt. Dit betekent dat investeerders, zolang de herinvesteringsmogelijkheden bestaan, altijd moeten kiezen voor een bedrijf dat hun geld aan het werk zet in plaats van een dividend uit te keren..

Beleggers die op zoek zijn naar dividenden, kunnen altijd hun eigen dividend creëren door af en toe een klein deel van hun aandelen te verkopen. Als u ervoor kiest om deze route te volgen, heeft u een brokerage-account nodig waarmee u fractionele aandelen kunt verhandelen, aangezien een aandeel van Amazon ongeveer $ 3.100 kost..

Amazon-aandelen kopen met eToro

1. Maak uw eToro-account aan

Het aanmaken van uw eToro-account is snel en eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is u registreren met uw basiscontactgegevens en e-mailadres en binnen enkele minuten inloggen op uw nieuw aangemaakte eToro-account..

2. Voltooi uw profiel

Nadat u uw account heeft aangemaakt, wordt u gevraagd om uw profiel te voltooien voordat u begint met handelen. Deze informatie is verplicht en wordt gebruikt om te voldoen aan de AML- en CTF-voorschriften. Zodra dit is gebeurd, klikt u op de volledige profielknop onder uw gebruikersnaam en volgt u de volgende stappen.

3. Stort geld op uw eToro-account

Nadat u het instellen van uw account en registratie heeft voltooid, moet u geld op uw account storten. De minimale storting die momenteel door eToro wordt geaccepteerd, is $ 200, of het equivalent in andere valuta. eToro biedt een breed scala aan betaalmethoden, waaronder creditcard en betaalpas, Paypal, bankoverschrijving en andere methoden.

4. Uw Amazon-aandelen kopen

Zodra u geld op uw account heeft gestort, kunt u beginnen met het verhandelen van aandelen op eToro. U heeft de keuze om een ​​aandeel te kopen of er short in te gaan. Dit hangt af van hoe u voorspelt dat de markt vooruit gaat.

Hier zijn de eenvoudige stappen om uw aandelen op eToro te kopen

Stap 1: Zoek naar Amazon Stock

hoe Amazon-aandelen te kopen

Stap 2: Klik op de optie Ruil

Amazon-aandelen kopen

Stap 3: Klik op de koopoptie

hoe Amazon-aandelen te kopen

Investeren in Amazon-aandelen: onze laatste gedachten

U vraagt ​​zich misschien af ​​of beleggen in Amazon-aandelen zo’n goed idee is. Nou, dat denken we zeker. Amazon bewijst nieuwe bedrijfsonderdelen om te zetten in winstgevende marktleiders. Nu de wereldwijde aandelenmarkt krimpt, kan het een prime time zijn om in Amazon-aandelen te investeren. Wanneer u klaar bent om te gaan beleggen, raden we u aan dit te doen via een gereguleerde en vertrouwde makelaar zoals eToro.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me