Koop Bitcoin direct zonder verificatie (ID) met een creditcard / betaalpas

Een van de hot topics die overal worden besproken, zijn digitale valuta. Na een stijging van 100% in de waarde van Bitcoin, steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot deze valuta. Ongeveer twee jaar geleden lachten mensen om de persoon die dat wilde wissel Bitcoins in voor een paar dollar. Maar nu wil bijna iedereen zijn dollars inwisselen met Bitcoin. Dit alles komt door de stijgende prijzen van de digitale valuta. Het heeft de transacties vrij gemakkelijk gemaakt door de rol van de derde partij of tussenpersoon of bank te elimineren. De transacties in cryptocurrency vinden rechtstreeks plaats tussen de verkoper en de koper. Deze transacties worden geregistreerd in een gedistribueerd digitaal grootboek genaamd blockchain.

Een van de gigantische problemen waarmee gewone mensen tegenwoordig worden geconfronteerd, is wat de beste cryptocurrency is, wat is de beste plaats om het te kopen, en wat de beste manier is om het te kopen. Voordat ik deze vraag beantwoord, wil ik enkele basisconcepten uitleggen die u kunnen helpen de realiteit achter de cryptowereld te begrijpen.

Lees ook: 5 beste plaatsen om Bitcoin te kopen

Wat is Bitcoin

Bitcoin is de meest waardevolle en oude digitale valuta die in 2009 openbaar werd gemaakt. Het is eigenlijk een digitale valuta in de vorm van een munt die is gemaakt na veel wiskundige berekeningen. Bitcoin wordt rechtstreeks tussen de verkopers en de kopers verhandeld, zonder enige derde partij. Alle transacties worden geregistreerd in een elektronisch grootboek genaamd blockchain.

Wat zijn de beste plaatsen om Bitcoin te kopen?

Met het toenemende gebruik van virtuele valuta is het aantal websites dat deze valuta verkoopt ook toegenomen. Hun aantal is gestegen van slechts 6 in 2014 naar meer dan 3000 in 2019. Met meer dan 400 Bitcoin-uitwisselingen, mensen maken zich zorgen over wat de beste en betrouwbare website is om virtuele valuta te kopen. Na minutieuze observatie van verschillende Bitcoin-uitwisselingen, zijn we tot de conclusie gekomen dat Coinmama is de beste en betrouwbare beurs voor het kopen van Bitcoins. Coinmama is een in Israël gebaseerde cryptocurrency-uitwisseling waarmee de gebruikers dat kunnen Bitcoins kopen via hun debet- of kredietkaarten zonder gedoe met verificatie.

Nog een goede reden om koop Bitcoins via deze website is dat het zich op de ‘offshore’ locatie bevindt en ook de contante stortingsmethode gebruikt. Deze website houdt uw transacties grotendeels privé. De website is ook zo ontworpen dat de gebruikers deze ook gemakkelijk op hun pc en mobiele browsers kunnen gebruiken. Bovendien biedt deze website 24/7 klantenondersteuning om de kopers te helpen bij elk soort probleem waarmee ze worden geconfronteerd tijdens de aankoop van Bitcoins.

Lees ook: 4 beste uitwisselingen om cryptocurrency te kopen met creditcard / betaalpas

Bitcoins kopen met bankpassen / creditcards zonder verificatie

Een van de gemakkelijkste manieren om bitcoins kopen is via debet / creditcards. Dit komt omdat u met deze methode munten kunt kopen van elke betrouwbare plek ter wereld, ongeacht waar u zit. Een ding dat het vermelden waard is, is dat de meeste websites verificatie nodig hebben voor dit proces. Sommige vereisen ID-verificatie door een foto te sturen met uw bankpas / creditcard. Anderen vereisen sms of een andere vorm van verificatie. De volgende zijn de stappen in bitcoins kopen via Coinmama zonder verificatie.

Coinmama nieuwe update: Met CoinMama kunnen gebruikers hun eerste $ 150 aan BTC krijgen met een bankpas / creditcard zonder dat ze een identiteitskaart hoeven te verstrekken (ID kaart) Van elke soort. Als u voor meer dan $ 150 aan bitcoin wilt kopen zonder ID, u kunt kopen van Changelly. Lees meer over Changelly Hier.

Changelly:

changelly recensie 2018

Changelly is een wereldberoemde cryptocurrency-handelswebsite waarmee u gemakkelijk tientallen populaire digitale valuta’s kunt kopen. Hoewel er veel vergelijkbare websites zijn, maar Changelly is de meest bekende vanwege zijn geavanceerde functies.

Changelly heeft het handelsproces erg gemakkelijk gemaakt voor beleggers die willen investeren in digitale valuta. Ze laten je niet alleen toe Koop verschillende munten rechtstreeks van uw creditcards / betaalpassen maar ze laten je ook toe om hun website te gebruiken voor Exchange Cryptocurrencies.

Koop Bitcoin zonder ID-verificatie rechtstreeks met behulp van deze knop:

koop bitcoin met Changelly

Stap voor stap om Bitcoin van Coinmama te kopen:

1-Maak / Open een account

coinmama rimpel xrp

Om bitcoins op een online exchange te kopen, verkopen of uit te wisselen, moet u zich eerst aanmelden voor die website of exchange. Dit betekent dat u een account op die website moet openen. Tijdens het openen van een account moet u uw e-mailadres verifiëren.

Wilt u bitcoin kopen met PayPal? hier is onze stapsgewijze handleiding om bitcoin te kopen met PayPal zonder verificatie-ID

2-Log in op uw account

coinmama login

Ga na het inloggen naar het tabblad ‘Mijn account’ en klik erop. Zo wordt een pagina weergegeven

Sommige persoonlijke gegevens zijn vereist op deze pagina en u moet de gegevens invullen en opslaan.

3-klik op het tabblad ‘Bitcoins kopen’

koop coinmama btc

Nadat alle persoonlijke gegevens zijn ingevuld en opgeslagen, wordt een nieuwe pagina geopend. Deze pagina toont verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld het aantal invoeren van hoeveel Bitcoins die u wilt kopen. Dit kan variëren van 0,01 tot een willekeurig getal.

Na het selecteren van het aantal bitcoins dat u wilt kopen, drukt u op dit groene tabblad met de tekst ‘bitcoins kopen​Hiermee gaat u naar een andere pagina.

4-Selecteer betalingsmethode

btc-kaart

Nu komt de betalingsmethode en moet u het betaalmethode met creditcard / betaalpas.

Na selectie moet u uw creditcardgegevens en beveiligingscode invoeren en u bent klaar.

5-Bitcoin Wallet-adres

koop bitcoin portemonnee

Na verificatie / verificatie van de creditcard / betaalpas, moet u uw portemonnee adres. Hier is het relevant om te vermelden dat Bitcoins altijd in portefeuilles worden bewaard. Dit kunnen zowel harde als zachte portemonnees zijn. Deze wallet is eigenlijk het adres waar die Bitcoins die je hebt gekocht, worden afgeleverd. Dit alles gebeurt na bevestiging van betaling.

Voer uw portefeuilleadres in het lege veld hierboven in en klik op het tabblad ‘betaling voltooien’ hieronder.

6-Factureringsgegevens en adres

koop bitcoin info

Nadat u op het tabblad ‘betaling voltooien’ heeft geklikt, wordt er een nieuwe pagina voor u geopend. Deze pagina vereist factuurgegevens en adres. U moet alle vereiste informatie op deze pagina invullen en op doorgaan klikken.

7-Credit- / debitcard-informatie

btc munt kopen

De volgende stap is om uw creditcard- / betaalpasgegevens.

8-Verifieer uw e-mail en telefoonnummer

coinmama sim

U wordt gevraagd om uw e-mailadres en telefoonnummer te verifiëren. Hier is het verschil dat Coinmama vereist de ID-foto van de koper die zijn creditcard / betaalpas vasthoudt.

9-ID-verificatie

De meeste mensen hoeven geen selfie te uploaden. Sla gewoon stap 8 over als CoinMama hier niet om vraagt.

coinmama verifiëren

Er zijn twee afzonderlijke verificatiestappen. Een daarvan is verificatie van e-mail en telefoonnummer en de andere is verificatie voor het uploaden van ID-afbeeldingen. Als Coinmama vereist een ID-afbeelding, kunt u de vorige stap overslaan die e-mail- en telefoonnummerverificatie vereist.

Deze verificatie met foto-ID vereist dat u uw creditcard / betaalpas in handen houdt.

10-Wacht op bevestiging van verificatie

betaling coinmama

Log pas uit bij uw account Coinmama bevestigt uw verificatie. U zult zien dat het tabblad ‘Bedankt’ wordt gemarkeerd.

11-Bevestigingsmail ontvangen

coinmama email conf

Nadat uw betaling is geverifieerd, stuurt de beurs u een bevestigingsmail met dit bericht.

Na voltooiing van het proces, zal Bitcoins uw portemonnee adres in 20-30 minuten.

koop bitcoin met coimama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me