Koop Bitcoin met Paypal zonder verificatie (ID): 6 beste methoden

Bent u op zoek naar manieren waarop u Bitcoin (BTC) kunt kopen met PayPal? Dan ben je bij ons precies aan het goede adres, want ik ga hier de beste methoden beschrijven die vaak worden gebruikt voor het kopen van BTC met PayPal. Als het gaat om het kopen van Bitcoin, ‘s werelds eerste gedecentraliseerde cryptocurrency, geven gebruikers er meestal de voorkeur aan PayPal te gebruiken als hun betaalmethode om BTC te kopen. De reden is dat ze het handig en gebruiksvriendelijk vinden. Bovendien zijn dit directe betalingsmethoden voor het kopen van bitcoin zonder verificatie.

Maar het probleem is dat niet veel van de bitcoin-uitwisselingsplatforms PayPal als betaalmethode ondersteunen en het levert moeilijkheden op voor degenen die BTC met PayPal willen kopen. Voor hen heb ik een aantal populaire manieren op de shortlist gezet die ze kunnen gebruiken om bitcoin te kopen met PayPal. Deze worden hieronder in detail toegelicht.

Koop Bitcoin (BTC) met PayPal zonder verificatie (ID)

1. LocalCryptos

Localcryptos is een peer-to-peer (P2P) BTC-marktplaats met meer dan 100.000 + gebruikers in 130 landen waarmee u Bitcoin (BTC) met PayPal kunt kopen. Op Localcryptos koop je bitcoin door een uitwisseling te doen met een andere gebruiker op het platform.

Het maakt gebruik van een veilige escrow-service om uw transacties met PayPal te beschermen. Op Localcryptos duurt het slechts minder dan vijftien minuten om een ​​PayPal-transactie te voltooien. Alle PayPal-overschrijvingen zijn direct en snel.

Hoe BTC op Localcryptos te kopen met PayPal zonder ID-verificatie

Hier is hoe u bitcoin op Localcryptos kunt kopen met PayPal:

Meld u aan bij Localcryptos

Meld u eerst aan bij Localcryptos en maak uw account aan. Zodra u klaar bent met het aanmaken van een account op Localcryptos, kunt u beginnen met handelen.

Zoek een PayPal-verkoper

Zoek in de volgende stap een geschikte PayPal-verkoper die aan uw vereisten voldoet in de lijst met beschikbare PayPal-verkopers.

** Zorg ervoor dat u het verkopersprofiel en de reputatie controleert.

Selecteer het aantal BTC dat u wilt kopen

In de derde stap moet u de hoeveelheid Bitcoin (BTC) selecteren die u moet kopen.

Geld overmaken met PayPal

In de laatste stap moet u geld overmaken met PayPal als uw betalingsmethode. De verkoper zal Bitcoins in de escrow-portemonnee plaatsen en u PayPal-overschrijvingsgegevens verstrekken. Daarna moet u met PayPal geld naar de verkoper sturen. Zodra de betaling is verwerkt, wordt het bedrag aan Bitcoin vanuit de escrow-portemonnee in uw portemonnee vrijgegeven. Lees ook Chainlink-prijsvoorspelling 2021 tot 2025

2. Paxful

Paxful is een andere populaire manier waarop u bitcoin kunt kopen met PayPal. Paxful is in feite een peer-to-peer (P2P) cryptocurrency-uitwisseling die werd opgericht door een groep ontwikkelaars in het jaar 2015 en waarmee gebruikers BTC kunnen kopen of verkopen.

De in de Verenigde Staten gevestigde cryptocurrency-uitwisseling biedt gebruikers een geweldige marktplaats voor het kopen van Bitcoin met PayPal op een veilige en directe manier.

BTC kopen met PayPal op Paxful zonder enige verificatie

BTC kopen met PayPal op Paxful is vrij eenvoudig en gemakkelijk. Dit is hoe u BTC kunt kopen met PayPal op de Paxful cryptocurrency exchange:

Stap 1 – Meld u aan bij Paxful en maak uw account aan door het onderstaande formulier in te vullen:

Stap 2 – Nadat u uw account heeft aangemaakt, gaat u naar het gedeelte Bitcoin kopen dat beschikbaar is op de website.

Stap 3 – Daarna moet u PayPal als uw betalingsmethode selecteren en vervolgens het bedrag aan BTC selecteren dat u wilt kopen en de valuta selecteren waarmee u wilt betalen, zoals USD.

Stap 4 – Bekijk dan de lijst met aanbiedingen die beschikbaar zijn op het platform en kies de geschikte aanbieding die aan uw eisen voldoet en aan u voldoet.

Stap # 5 – Start vervolgens uw transactie en rond uw deal met de verkoper af.

Stap # 6 – Wis uw betaling door de instructies van de verkoper te volgen.

Stap # 7 – Zodra uw betaling is bevestigd, kunt u Bitcoin van de verkoper ontvangen.

Hoewel Paxful wereldwijd wordt ondersteund, zijn er enkele landen waar het niet beschikbaar is. Deze omvatten Libië, Jemen, Soedan, Irak, Syrië, Noord-Korea en enkele anderen.

3. eToro

Een van de meest gebruikte methoden om Bitcoin (BTC) te kopen met PayPal is eToro, een sociaal handelsplatform waarmee u bitcoin kunt kopen. Het is een gemakkelijke manier om bitcoin te kopen met PayPal. eToro is opgericht in 2007 en biedt gebruikers de mogelijkheid om een ​​breed scala aan handelsproducten te verhandelen, zoals cryptocurrencies, forex, grondstoffen, valuta’s en aandelen.

eToro ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies, waaronder Bitcoin en Ethereum. U kunt tegen zeer lage kosten bitcoin kopen op het handelsplatform van eToro. eToro is beschikbaar voor gebruikers over de hele wereld, met uitzondering van enkele landen, waaronder Bosnië, Canada, Soedan, Syrië, Jemen, Oeganda, Guinee, Libië, Noord-Korea en vele andere.

De kosten van eToro zijn relatief laag en het ondersteunt verschillende betalingsopties, waaronder PayPal.

Bitcoin kopen met PayPal via eToro

U kunt bitcoin kopen met PayPal via eToro door deze stappen te volgen:

Stap 1 Maak allereerst uw account bij eToro door uw persoonlijke gegevens in te voeren, zoals naam, gebruikersnaam, e-mailadres en telefoonnummer.

Stap 2 – Daarna moet u uw identiteit verifiëren.

Stap 3 – Selecteer vervolgens het bedrag dat u wilt storten en kies uw gewenste valuta.

Stap 4 In de volgende stap moet u PayPal als uw betalingsmethode selecteren.

Nu bent u klaar om bitcoin te kopen met PayPal. Selecteer het aantal BTC dat u wilt kopen en plaats de kooporder.

Wilt u uw bitcoin converteren naar rimpel, dan is hier onze stapsgewijze handleiding van BTC naar XRP

4. Xcoins

Met Xcoins, een online aanbieder van digitale valuta-uitleenplatforms, kunt u ook bitcoin kopen met PayPal. U kunt via Xcoins direct bitcoin krijgen met PayPal of creditcards. Het is honderd procent veilig. Xcoins geeft er de voorkeur aan om Bitcoin aan u uit te lenen in plaats van aan u te verkopen.

Op dit Bitcoin-uitleenplatform krijgt u de laagste rentetarieven aangeboden. U moet echter wel een rentepercentage betalen als u een lening krijgt. Xcoins wordt in veel landen over de hele wereld ondersteund, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Duitsland, Hong Kong, Nigeria, Pakistan, Egypte, Brazilië, Denemarken, Japan, Nepal en verschillende andere.

Hoe u BTC kunt krijgen met PayPal op Xcoins

De procedure om bitcoin te krijgen met PayPal op het Xcoins-platform is heel eenvoudig, aangezien het uit slechts een paar stappen bestaat.

Meld u aan bij Xcoins

In de eerste stap moet u zich aanmelden bij Xcoins en uzelf registreren. Voor registratie moet u uw persoonlijke gegevens opgeven, zoals uw voornaam, achternaam en uw e-mailadres. De aanmeldingsprocedure duurt slechts enkele minuten.

Voer uw betaling uit met PayPal

De tweede stap is om het bedrag dat u in Bitcoin moet kopen te specificeren en vervolgens uw betaling uit te voeren door PayPal te kiezen.

Ontvang Bitcoin (BTC)

Zodra u uw betaling met PayPal heeft uitgevoerd, kunt u Bitcoin ontvangen in uw portemonnee die is aangemaakt op Xcoins.

5. Plus500

Plus500 is ook een geschikte marktplaats voor gebruikers om Bitcoin te kopen of verkopen met PayPal. Plus500 is een online handelsplatform voor cryptocurrency CFD’s dat relatief lage commissies voor handelen biedt. Het in het VK gevestigde bedrijf is gereguleerd en geautoriseerd door de Financial Conduct Authority (FCA). Dit betekent dat het een betrouwbare handelsmarktplaats is.

De inwoners van het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Verenigde Arabische Emiraten, Australië, Koeweit, Noorwegen, Denemarken, Singapore en enkele andere landen hebben toegang tot het Plus500-platform. Aan de andere kant is het niet beschikbaar voor gebruikers van Zimbabwe, India, de Verenigde Staten, Brazilië, Nigeria, Iran, Egypte, Canada, enz..

Koop Bitcoin met PayPal via Plus500: een stapsgewijze handleiding

Volg deze stappen om bitcoin te kopen met PayPal via Plus500:

Stap 1 Maak een account aan

De eerste stap die u moet volgen, is om een ​​account aan te maken bij Plus500 door het aanmeldingsformulier in te vullen met uw e-mailadres en wachtwoord. Verifieer daarna uw account.

Stap 2 Maak een storting met PayPal

De volgende stap is om via een betaalmethode geld te storten op uw Plus500-account. U kunt PayPal kiezen om geld te storten. Om te beginnen met handelen met Plus500, moet u een minimumbedrag van $ 100 op uw account storten.

Stap 3 Koop Bitcoin

In de laatste stap ben je klaar om bitcoin te kopen. Ga naar het gedeelte ‘Ruilen’ en voer daar een ruil uit. Kies Bitcoin (BTC) door de lijst met beschikbare cryptocurrencies en klik vervolgens op “kopen” om ermee te handelen.

6. WirexApp

WirexApp is een goede optie voor degenen die Bitcoin willen kopen met PayPal, omdat het direct en eenvoudig te gebruiken is. De eerste keer duurt het echter ongeveer een tot twee dagen voordat de overdracht is voltooid. Hiermee kunt u uw cryptocurrencies op een efficiënte manier over de hele wereld overzetten.

Hieronder volgen de landen waar WirexApp beschikbaar is, zodat u daar bitcoin kunt kopen:

Slowakije, Servië, Marino, Turkije, Georgië, IJsland, Israël, Marokko, Estland, Jordanië, Chili, Malta, Saoedi-Arabië, Lesotho, Liechtenstein, Filippijnen, Bulgarije, Letland, Italië, Gibraltar, Kroatië, Maleisië, Verenigde Arabische Emiraten, Bahama’s , en enkele anderen.

Hoe WirexApp te gebruiken om BTC te kopen met PayPal

Volg gewoon de stapsgewijze handleiding hieronder en u kunt eenvoudig bitcoin kopen met PayPal op het platform van WirexApp.

De eerste stap is om je te registreren en je account aan te maken op WirexApp. Het aanmaken van een account is de verplichte stap die u moet volgen als u BTC met PayPal wilt kopen via WirexApp.

In de tweede stap moet u uw PayPal-rekening openen door erop in te loggen. Zodra u dat heeft gedaan, gaat u rechtstreeks naar het gedeelte “Geld” door erop te klikken en voegt u daar een kaart toe.

Daarna moet u nog een kaart aan uw PayPal-rekening toevoegen om uw verzendlimieten te verhogen, zoals hieronder in de afbeelding wordt weergegeven:

In de volgende stap moet u in de vakken de informatie invoeren die betrekking heeft op de WirexApp-kaart.

Daarna is het volgende dat u van PayPal vereist, uw kaart te bevestigen, wat een cruciale stap is voor het toevoegen van de WirexApp-kaart aan PayPal.

Wanneer u inlogt op uw account op WirexApp, wordt een bevestigingscode naar u verzonden ter verificatie van uw bankpas. Zodra je het ziet, moet je deze code bevestigen.

Nu bent u klaar om Bitcoin te kopen met PayPal via WirexApp.

Gevolgtrekking:

Ik heb je in het kort kennis laten maken met alle bovenstaande methoden en hoe je ze kunt gebruiken om bitcoin te kopen met PayPal. Nu is het aan jou om te beslissen welke methode volgens jou het beste is om te kiezen voor het kopen van Bitcoin (BTC) met PayPal..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me