Hoe koop ik Monero (XMR) met een creditcard / betaalpas in USD?

Changelly kunt u elke digitale valuta kopen, inclusief Monero (XMR) met USD. Hiervoor heeft u een creditcard nodig. Op andere websites om te kopen Monero of een andere munt dan BTC, moet u eerst BTC kopen en deze vervolgens omzetten in de door u gewenste digitale valuta. Daarom hebben we een website nodig zoals Changelly, waar je kan koop Monero of een digitale munt in de eerste transactie rechtstreeks met USD.

changelly munt kopen

Changelly brengt wel kosten in rekening voor hun diensten. Maar deze vergoeding verschilt niet van andere netwerken. Eigenlijk is hun vergoeding op de een of andere manier erg laag ten opzichte van andere populaire cryptocurrency-websites. Ze brengen 0,25% van de totale transactie in rekening. De vergoeding is vast en verhoogt of verlaagt niet het bedrag dat u gebruikt om Monero te kopen.

Vereisten om XMR met USD te kopen:

Op Changelly, u moet aan een aantal vereisten voldoen als u dat wilt koop Monero met een creditcard: Deze vereisten zijn niet iets waarover u zich zorgen hoeft te maken. Op andere websites moet u mogelijk een kopie van uw paspoort, bankafschrift of zelfs identiteitskaart overleggen, samen met de foto van uw creditcard. Changelly vraagt ​​je niet veel. Dit is de reden waarom het proces van Monero kopen op Changelly is erg snel, veilig en beveiligd. Hier is de lijst met items die u moet hebben op het moment dat u dat bent Monero kopen met een creditcard

  1. Een actieve creditcard met Visa of masterlogo erop
  2. Een actieve mobiele telefoon of vaste telefoon om code te ontvangen
  3. Een portemonnee-account waar Changelly je Monero zal sturen
  4. Paspoort en een webcam om uw identiteit te verifiëren (optioneel).

Dat is het. U hoeft geen kopie van uw bankafschrift, ID-kaart of iets anders te hebben. Changelly heeft niet echt een kopie van uw paspoort nodig. Maar in het geval dat u geen telefoon heeft of de 4 cijfers op uw telefoon niet heeft ontvangen, en dan heeft u een alternatieve optie waarbij u een foto van uzelf maakt samen met uw paspoort om uw identiteit te verifiëren.

Stappen om Monero op Changelly te kopen:

De volgende stappen zien er misschien veel uit, maar zijn niet veel. Ik schrijf alleen tot in de kleinste details om u te helpen elke stap gemakkelijk te volgen. Al met al Changelly is heel eenvoudig te bedienen. Het hele proces naar koop Monero XMR met een creditcard duurt maximaal 10 minuten inclusief aanmeldtijd en transactietijd. Het doel van het gedetailleerd schrijven van elke stap is om alle soorten gebruikers te helpen, aangezien niet iedereen goed is op de computer of dingen online koopt.

Changelly Review: # 1 beste cryptocurrency-uitwisseling

Stap 1: Registreer op Changelly:

Changelly zingen

Om te registreren op Changelly, je moet op de optie Sing up klikken. Deze optie vind je bovenaan de website. U hoeft uw e-mail-ID alleen in te voeren voor registratiedoeleinden. U kunt ook uw Google Plus gebruiken, Facebook of zelfs Twitter account om te registreren op Changelly. U ontvangt de inloggegevens in uw e-mail. Zorg er dus voor dat u alleen een actief e-mailaccount invoert. Als u een verkeerde e-mail-ID heeft ingevoerd, heeft u altijd de mogelijkheid om de juiste in te voeren door dit proces te herhalen.

Stap 2: Verifieer het Changelly-account:

Om uw account op andere cryptocurrency-websites te verifiëren, moet u een kopie van uw ID-kaart indienen, maar bij Changelly moet u deze activeren met de verificatielink die u in uw registratie-e-mail ontvangt. Onthoud dat u pas verder kunt gaan als u uw e-mailaccount heeft geverifieerd.

Stap 3: Koop Monero met USD:

Om Monero met een creditcard te kopen, moet u het bedrag in USD invoeren op het homepage van Changelly. ​Of gebruik de Changelly van bovenaf) U ziet de real-time koers van alle valuta’s daar inclusief de koers van Monero XMR. Deze tarieven zullen onmiddellijk worden gewijzigd als het bedrag van deze digitale munt toeneemt of afneemt. U kunt een paar seconden wachten als de munt wordt verhandeld met een hoog bedrag. Dit zal u helpen om wat winst te maken zonder iets te doen. Zorg ervoor dat u selecteert USD vanaf één balk en XMR op de tweede balk. Zodra je dit hebt gedaan, klik je op de volgende knop om op de volgende pagina te verwerken.

Stap 4: Verifieer de transactie:

koop monero usd

Deze pagina vraagt ​​u niet alleen om uw transactie te verifiëren door op de volgende knop te klikken, maar toont u ook volledige details over uw transactie, waaronder het bedrag van XMR je ontvangt in uw portemonnee, geschatte tijd en hoeveel u in totaal gaat betalen koop Monero met USD. Klik op de volgende knop als alles er goed uitziet.

Stap 5: Voer de portefeuillegegevens in:

xmr portemonnee

Op de volgende pagina moet u de adres van uw Monero (XMR) portemonnee waar Changelly zal je je munt sturen.

Changelly is een website die alleen diensten aanbiedt voor het omwisselen van USD, EUR..ect naar andere munten. Ze bieden geen enkele vorm van portefeuilleservice. U moet dus een goede portemonnee voor uw munten hebben voordat u deze stappen volgt.

Je kunt gebruiken Muntbetalingen voor dit doel dat grotendeels overal is geaccepteerd voor handelsdoeleinden of online winkelen. Nadat u ons portefeuilleadres en ID-betaling hebt toegevoegd, moet u op de knop Volgende klikken.

xmr adres

Stap 6: Bevestig de transactie:

monero portemonnee

Voordat u erom vraagt stort uw creditcard informatie, Changelly zal u details over uw transactie laten zien ter bevestiging. De tarieven kunnen op deze pagina worden gewijzigd omdat Changelly zich bezighoudt met de real-time handelskoersen. Controleer dus nogmaals het bedrag dat u ontvangt inclusief kosten (dat is 0,5% van de totale transactie) en geschatte tijd, enz. Klik op de knop Volgende als alles er perfect uitziet.

Stap 7: Voer creditcardgegevens in:

changelly visumNu moet u uw Creditcardgegevens op deze pagina. Voor dit andere nummer dan uw creditcardnummer, moet u de vervaldatum van uw creditcard- en CVC-nummer weten, deze informatie vindt u op de achterkant van uw creditcard. Nadat u de vereiste gegevens heeft ingevoerd, moet u op de knop Betalen klikken, waardoor ook het bedrag wordt weergegeven USD die Changelly van uw creditcard zal aftrekken.

changelly munt kopen

Stap 8: Verifieer uw identiteit:

changelly telefoon

Voordat u aan de transactie voorafgaat, moet u uw identiteit verifiëren. Hiervoor zijn twee mogelijkheden beschikbaar. De eerste is om het gesprek bij te wonen en 4 cijfers te kennen en de tweede is om een ​​paspoort in je hand te nemen en een clip op te nemen voor het verificatiedoeleinden. De tweede optie is alleen beschikbaar als u de eerste optie niet hebt gevolgd. Kies dus wat u het gemakkelijkst voor u vond. Over het algemeen is de eerste optie gemakkelijk en erg snel, omdat bij de tweede optie een echte persoon uw foto zal matchen, wat een paar extra minuten kan duren.

Stap 9: Ontvang Monero XMR in de portemonnee:

Als u klaar bent met alle bovenstaande stappen, ontvangt u uw Monero in uw portemonnee-account binnen de geschatte tijd die is vermeld in stap 6. Zorg ervoor dat u de transactie-ID noteert. U kunt deze ID gebruiken als u een probleem tegenkomt als referentie-ID.

Gevolgtrekking:

Met lage transactiekosten en opties om meer dan te kopen 60 digitale valuta’s, Changelly is de beste website om cryptovaluta te kopen of uit te wisselen met USD. De geschatte duur van een transactie kan variëren, maar maakt u zich geen zorgen als het een paar minuten extra duurt. Soms werd de server bezet vanwege het hoge aantal verkeer en transacties.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me