Hoe Ripple XRP Coin te kopen in 2021

Rimpel munt behoeft geen introductie meer. Door het groeipercentage raken beleggers hier nu elke dag vertrouwd mee digitale valuta die is uitgevonden in 2004 maar officieel gelanceerd in 2012. Een van de redenen waarom Rimpel munt populair zijn zijn investeerders. Het is een durfkapitaal, waarin veel formele bedrijven, waaronder Google, miljoenen hebben geïnvesteerd.

Het jaar 2017 is echt het jaar van digitale valuta’s Bitcoin en Rimpel munt. In de afgelopen maanden is de waarde van deze twee digitale munten gestegen met een buitengewoon groeipercentage. Hoewel de gemiddelde groeisnelheid van Ripple-munten meer dan 75% per dag is, maar de oorspronkelijke groei van de prijs ten opzichte van de dollar meer dan 3800% sinds de lancering. Om deze redenen kiezen investeerders nu XRP voor het beleggingsdoel. Er zijn inderdaad Bitcoins waarin investeerders kunnen investeren, maar de prijs van Bitcoin is nu erg hoog, wat het erg moeilijk maakt voor kleine en middelgrote investeerders om te investeren. Daarom is hun tweede keuze Rimpel munt en daarom is Ripple gerangschikt als de derde meest populaire digitale valuta.

Lees ons artikel voordat u deze handleiding gaat lezenIs Ripple Coin waard om te kopen in 2021?

U kunt er zoveel kopen als Rimpel munten u wilt tegen EUR, USD, INR en BTC enz. Net als Bitcoin is er geen minimumbedrag van XRP zijn nodig om te kopen en te investeren voor het investeringsdoel. De meeste van deze websites die te maken hebben met BTC, bieden ook een oplossing aan hun investeerders om XRP te kopen. Voor nieuwe investeerders die werden aangetrokken met de groeisnelheid van Ripple-munten, kan het moeilijk voor hen zijn om te weten hoe ze in Ripple-munten kunnen investeren en van waar ze kunnen koop Ripple-munt. Daarom heb ik besloten dit artikel te schrijven en diegenen te helpen die niet weten hoe ze Ripple moeten kopen en hoe ze kunnen investeren om winst te maken?

Hoe XRP te kopen?

De officiële website heeft de lijst van hun goedgekeurde bedrijven genoemd van waaruit u kunt koop Ripple-munt door een account aan te maken op de websites. Elke website heeft zijn eigen vereisten en behandelt verschillende valuta. XRP kan worden uitgewisseld met alle populaire valuta’s van de wereld, waaronder USD, BTC, CAD, JPY, EUR, CNY, ETH en nog veel meer. Om de investeerders te helpen, heeft de officiële website ook de gedetailleerde schriftelijke tutorial van elke website gedeeld. Ze hebben ook de lijst met banken genoemd die zich bezighouden met Ripple-munten. Het is dus helemaal niet moeilijk om een ​​betrouwbaar bedrijf te vinden om Ripple te kopen voor investeringsdoeleinden. Dezelfde website waarop u Ripple-munten kunt kopen, stelt u ook in staat om ze terug te verkopen.

De meeste van deze websites waarmee u XRP kunt kopen, delen ook de real-time koers van Ripple en andere valuta’s. Met deze statistieken kun je een strategie maken en beslissen op welk moment je Ripple moet kopen en verkopen om inkomsten te genereren.

Lees ook: Hoe ripple XRP-munten te kopen met een creditcard / betaalpas

Het kopen van XRP werkt op dezelfde manier als het kopen van een andere valuta online. Hoewel er veel websites en bedrijven zijn waar u kunt XRP kopen maar de meest populaire en betrouwbare zijn Bitstamp, GateHub, en Kraken.

Hoe Ripple op Bitstamp te kopen?

bitstamp thuis

XRP kopen bij Bitstamp is volledig gratis. U brengt alleen kosten in rekening als u een transactie uitvoert. Registratie op de website kost niets meer. Anders dan alleen XRP, de website behandelt ook BTC, USD en EUR. U moet dus een van deze valuta’s hebben XRP kopen.

Stap 1: Registreer u op de website via deze link: https://www.bitstamp.net/account/register/. Hiervoor moest u zeer elementaire informatie toevoegen, zoals naam en e-mailadres.

Stap 2: Na voltooiing van de eerste stap ontvang je een e-mail met gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik de link (https://www.bitstamp.net/account/login/) en informatie om in te loggen op de website.

Stap 3: Voordat u geld stort, moet u uw Bitstamp-account verifiëren. Dit kan gedaan worden door deze link te gebruiken: https://www.bitstamp.net/account/verify/. Het enige dat u hoeft te doen, is de vereiste informatie in te dienen.

Stap 4: Zodra u klaar bent met het verificatieproces. De volgende stap is om het geld te storten. Dit kan worden gedaan door op de stortingsoptie in het hoofdmenu te klikken of door deze link te volgen: https://www.bitstamp.net/account/deposit/. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Kies de juiste en verstuur de informatie.

Stap 5: Het stortingsproces kan enkele seconden tot 2 dagen duren (afhankelijk van de optie die je hebt gekozen). U kunt het saldo via deze link verifiëren: https://www.bitstamp.net/account/balance/. Bezoek nu het koop en verkoop sectie of gebruik deze link: https://www.bitstamp.net/market/order/instant/ om uw saldo om te zetten naar XRP.

Stap 6: In het gedeelte verkopen en kopen ziet u de real-time koers van XRP. Het is dus nu aan jou om te bepalen wanneer je de Ripple-munt koopt. U kunt enkele seconden tot enkele minuten wachten om tegen de lage tarieven te kopen en dezelfde strategie te gebruiken op het moment van verkoop.

Hoe Ripple op Kraken te kopen?

kraken rimpel

Het proces op deze website is hetzelfde als hierboven vermeld, behalve dat u iets moet kopen XBT eerst door geld te storten op XRP kopen.

Stap 1: Registreer u op de website via deze link: https://www.kraken.com/signup.  U moet het formulier invullen met gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres.

Stap 2: Zodra u een activeringsmail heeft ontvangen. Klik gewoon op de link in de e-mail voor het activeringsproces.

Stap 3: Net als Bitstamp moet u uw account op de Kraken-website verifiëren. Ze bieden hiervoor verschillende Tier-opties. Volg dus alle instructies die op elke Tier-pagina worden vermeld. Dit vereist ook dat u de gescande kopie van uw foto-ID uploadt.

Stap 4: U ontvangt een e-mail over de verificatie van uw identiteit voordat u de stortingsoptie ziet. Klik op de stortingsoptie onder Account > Financiering > Stort in het hoofdmenu. U moet eerst een bestelling plaatsen om XBT te kopen. Op de bestelpagina ziet u veel opties, selecteer welke het beste bij u past.

Stap 5: Zodra je de bestelling hebt gedaan, kun je de optie zien om XBT in te wisselen tegen XRP. Klik nogmaals op de nieuwe bestelling en selecteer de optie Eenvoudig. Nu kunt u uw XBT gebruiken om XRP te kopen. Voer gewoon het bedrag in en klik op de knop XRP kopen.

Hoe Ripple op GateHub te kopen?

gatehub rimpel

GateHub behandelt vele valuta’s, waaronder JPY, BTC, ETH, USD, CNY en EUR etc. Je hebt dus veel opties op dit platform om XRP aan te schaffen.

Stap 1: Registreer u op de website via deze link: https://signin.gatehub.net/signup. Dien basisinformatie in, zoals e-mail-ID en wachtwoord. U kunt op deze pagina een herstelsleutel downloaden die u in de toekomst kunt gebruiken als u uw wachtwoord bent vergeten.

Stap 2: Activeer uw account door simpelweg op de link te klikken die u per e-mail ontvangt.

Stap 3: Meld u nu aan op de website en verifieer uw identiteit. Hiervoor heeft u een mobiel nummer nodig waar het bedrijf u een 4-cijferige verificatiecode naar toe zal sturen.

Stap 4: Voordat u het geld stort, moet u een gateway maken. Hiervoor moet u op de startpagina op de optie met de naam een ​​gateway verbinden klikken. Vanaf hier selecteert u de valuta zoals EUR (of een andere) en klikt u op de optie bevestigen.

Stap 5: Met de gateway kunt u het geld deponeren. Klik op de optie Storten en selecteer de optie om het geld te storten. U kunt hiervoor een bankrekening gebruiken.

Stap 6: Zodra u het geld met succes in uw GateHub-account, u ziet het bedrag in uw portemonnee. Dit bedrag kan worden gebruikt XRP kopen. Klik op de optie EUR wisselen naar XRP en voer het bedrag in. Op deze pagina ziet u de real-time koers van XRP. Klik op de groene knop om XRP kopen.

Lees ook: Hoe ripple XRP-munten te kopen met een creditcard / betaalpas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me