Ali lahko z Bitcoinom igrate na spletu?

Če ste nekaj časa poskušali najti igralnico, ki bi najbolj ustrezala vašemu okusu, ste zagotovo naleteli na nekaj izvrstnih spletnih mest, pa tudi tistih, ki so bila najmanj nekoliko senčna. Poleg tega imajo nekatere spletne igralnice odlične bonuse za dobrodošlico za začetnike, medtem ko druge odlikuje zadrževanje strank, saj ponujajo odlične promocije za vse vrste igralniških iger.

Za tiste, ki ne želijo tvegati izgube denarja, tudi za ceno, da ne bi mogli zaslužiti denarja, so na voljo brezplačne igralnice. Lahko bi rekli, da se najde nekaj odličnega za vsak okus.

Vendar se možnosti tu ne končajo; po mnenju strokovnjakov na Moji igralni avtomati Bitcoin, če ste minirali ali kupili Bitcoin, lahko to kriptovaluto začnete uporabljati v nekaterih spletnih igralnicah. Ali je res? Pa ugotovimo.

Kaj je Bitcoin?

Če ne sledite trendom v svetu tehnologije, morda ne veste kaj Bitcoin je. Skratka, gre za decentralizirano kriptovaluto, ki si je od svoje ustanovitve leta 2009 pridobila veliko popularnost med pametnimi uporabniki interneta. Zakaj? Obstaja več razlogov, zakaj Bitcoin in druge kriptovalute zdaj uporabljajo milijoni ljudi.

Hitre transakcije

Prenos denarja z enega bančnega računa na drugega je lahko precej zamuden, zlasti če oba bančna računa pripadata različnim bankam ali celo več, če so uporabniki rezidenti različnih držav..

Ni pa nujno, da je tako. Eden od načinov za zmanjšanje transakcijskih časov je izločitev bank iz enačbe. Pri kriptovalutah lahko uporabniki sredstva nakazujejo neposredno drug drugemu, ne da bi morali najprej iti prek tretje osebe.

PREBERI Binance doda šest novih trgovskih parov Fiat

Anonimnost

Anonimnost je verjetno najpomembnejši razlog, zakaj so kriptovalute v zadnjih letih postale tako priljubljene. Ni bank, ki bi lahko ustavile vaše transakcije ali celo zamrznile vaš račun – svoj Bitcoin ali katero koli drugo kriptovaluto lahko uporabljate točno tako, kot želite.

Zakaj ljudje igrajo v Bitcoin igralnicah?

Tudi če morda razumete, zakaj so ljudje začeli uporabljati kriptovalute namesto resničnih valut za različne namene, se še vedno morda sprašujete, zakaj bi nekdo uporabljal Bitcoin med igranjem v spletni igralnici, npr. BitCasino.

Glede na državo, v kateri prebivate, in lokalne zakone o igrah na srečo, tudi če vam uspe najti spletno mesto, ki bo sprejemalo obiskovalce z vašega območja, se lahko soočite z drugo težavo. Ko namreč banka poskuša dvigniti denar z računa, lahko vaša banka prepreči nadaljevanje transakcije ali pa se vaš bančni račun zamrzne.

Če igrate v igralnici Bitcoin, se s podobnimi težavami ne boste soočili iz preprostega razloga: v transakciji ne bo sodelovala nobena banka.

Poleg tega smo že prej omenili hitrost transakcij med uporabo kriptovalut, velja pa tudi, če bi radi igrali v Bitcoin igralnici. V običajni spletni igralnici bi trajalo nekaj dni, da bi se vaša sredstva nakazala na vaš igralniški račun. Če bi radi izplačali denar, bi morali biti še bolj potrpežljivi.

PREBERITE Ethereum Rival Polkadot Soars Po prejemu rafala podpore Binancea

Ta vprašanja v primeru igralnic Bitcoin preprosto ne obstajajo. To je zato, ker bi bile vse transakcije skoraj takojšnje in po nekaj minutah bi bila vaša sredstva uspešno prenesena na vaš račun v igralnici. Podobno se pri dvigu sredstev ne bi soočali s težavami – ti bi bili v hipu na voljo.

V redu, kaj pa slabosti? Zagotovo bi jih morale imeti tudi bitcoin igralnice, kajne? Res ste, prav.

Težava pri igralnicah, ki sprejemajo samo kriptovalute, je, da jim ni treba imeti licence, kar pomeni, da je iskanje zanesljive igralnice, ki sprejema samo Bitcoin, Ethereum, ali Litecoin lahko traja nekaj časa. Zato je najbolje, da se držite najbolj priljubljenih blagovnih znamk ali preprosto igrate v igralnicah, ki sprejemajo kriptovalute, a tudi resnične valute, in zahtevajo licenco za delovanje.

Zaključek

Čeprav je bil Bitcoin ustvarjen pred samo 11 leti, je od takrat privabil milijone uporabnikov. Ta alternativa tradicionalnemu bančnemu sistemu uporabnikom omogoča anonimnost in je odlična izbira za tiste, ki bi radi svoje spletne navade skrivali.

Kriptovalute pa lahko uporabimo tudi pri spletnih igrah na srečo. Bitcoin igralnice delujejo podobno kot običajne spletne igralnice, z eno izjemo: igralci namesto da uporabljajo prave valute stavijo s kriptovalutami. Ena od prednosti tega je, da transakcije trajajo do nekaj minut namesto dni ali celo tednov, kar velja za običajne spletne igralnice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me