Pregled Phemex Exchange 2020: Vse, kar morate vedeti

Phemex je a strokovni razred Izmenjava kriptovalut, ki ponuja tako Bitcoin spot kot tudi trgovanje z opcijami. Borza ponuja inovativno model trgovanja brez plačila kjer se provizije ne zaračunavajo na transakcijo. Phemex ponuja tudi trajne terminske pogodbe za Bitcoin, Ethereum in Chainlink. Borzo gradijo nekdanji voditelji podjetja Morgan Stanley, katere namen je zagotoviti orodja za trgovanje in varnost na institucionalnem nivoju. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti trgovcem omogoča, da povečajo svojo izpostavljenost določenim sredstvom in zmožnost “kratkega”.

Ključne značilnosti Phemexa

 • Brezplačno trgovanje na Spot Exchange (Premium račun)
 • Institucionalno trgovanje in varnost
 • Trdno zavarovanje za trgovanje
 • Provizije za polog
 • Sposobnost vzvoda do Marža 100X

Izmenjava točk Phemex & Brezplačne trgovine

YouTube plakat

Ena ključnih prednosti izmenjave Phemex je možnost brezplačnega trgovanja z nič. Ta koncept je bil prelomen za industrijo izmenjave kriptovalut, ker je prejšnji model zaračunaval provizije za trgovanje tako za nakup kot za prodajo kripto. Ta občutek bi se sčasoma sestavil, saj bi številni trgovci plačevali tisoče dolarjev na borze kriptovalut. S trgovcem Phemex lahko ti trgovci izkoristijo model trgovanja z ničelno provizijo in mesečno plačujejo le 9,99 USD na mesec. To je velik menjalnik iger za kriptovalutne dnevne trgovce in tehnične analitike.

Phemex ponuja tudi 30-dnevno brezplačno preskusno različico za račun Premium. Da bi to izkoristili, morajo uporabniki položiti depozit nad 0,02 BT in dokončati transakcijo nad 1000 USD. Oglejte si brezplačni 30-dnevni Premium članstvo tukaj.

Mislim, da je to trend in je izmenjava odgovorna za znižanje provizij za majhne uporabnike kapitala. Za institucionalne stranke so pripravljene plačati več provizij, vendar imajo boljšo storitev, na primer podatkovno, analitično, kajne? To sta torej dve različni skupini. Tako smo mi in objavili, da imamo dovoljenje za nič, samo v korist našim maloprodajnim strankam.

Jack Tao, izvršni direktor Phemexa

Bitcoin Perpetual Futures

Osnovni trgovski izdelek, ki ga ponuja Phemex, je trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute, kot je Bitcoin Perpetual Futures. Izvedeni finančni instrumenti so finančna orodja, ki izhajajo iz osnovnega izdelka – v tem primeru kriptovalut, kot je Bitcoin. Phemexexchange trguje pogodbe, ki temeljijo na osnovnem sredstvu namesto sredstva samega – to omogoča višji vzvod in več vrst izdelkov. Phemex omogoča do 101X največjega vzvoda na izvedene izdelke. To pomeni, da bi 1-odstotna sprememba cene Bitcoina lahko povzročila 100-odstotno spremembo zneska financiranja, kar bi trgovcem potencialno omogočilo podvojitev ali nič na borzi. To vrsto vzvoda spodbuja borza BitMEX, ki omogoča tudi vzvod 100X.

Podprte države

Izmenjava Phemexa je omejeno tistim v naslednjih državah in jurisdikcijah: ZDA, Kuba, Quebec, Singapur, Severna Koreja, Sevastopol, Sudan, Iran, Sirija. In katere koli druge države, kjer je nezakonito trgovanje s kriptovalutami.

Podprte kriptovalute

Phemex zaenkrat le 6 kriptovalut: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Čeprav za pogodbe Phemex ponuja tudi trgovalni par GOLD / USD.

Phemex Trading sprejema naloge z dobičkom in stop-loss

Sprožilec dobička in zaustavitve izgub na Phemexu

Ena ključnih prednosti Phemexa je uporaba ukazov stop-loss in take profit. Ta naročila omogočajo poklicnim trgovcem, da natančno prilagodijo svoje trgovalne strategije in ustvarijo možnosti za dobiček ali stop-loss. Privzeto ima Phemex hitre možnosti za ustvarjanje dobička v višini 25%, 50%, 75% in 100% dobička. Te je mogoče nastaviti, ko se določi začetna pozicija z jasnim prikazom cene znamke in ocenjenega dobička ali izgube. Pomembno je vedeti, da se bo pozicija, ko se sprožijo dobički ali stop izgube, prodala kot tržni red – kar pomeni, da se algoritem samodejno ujema s trgovanjem, tudi če ni po isti ceni.

Phemex Pristojbine

Provizije za trgovanje

Provizije za trgovanje na Phemexu so določene na 0,025% za proizvajalce in 0,075% za prevzemnike. Za izmenjavo ni treba plačati provizije za dodatno transakcijo, tako da lahko uporabniki trgujejo tudi z majhnimi količinami, ne da bi se bali, da bi imeli prevelike provizije. Provizije za igralce so višje, saj borza spodbuja uporabnike, da izpolnijo knjige naročil in vzpostavijo večjo likvidnost borze.

Stopnja financiranja, prikazana na Phemexu

Provizija za financiranje je značilnost, ki jo je izjemno pomembno upoštevati pri Phemexu. Stopnja financiranja se izplača neposredno imetnikom dolgih ali kratkih pozicij, odvisno od stopnje „negativnega financiranja“ ali „pozitivnega financiranja“. Na Phemexu se zaračuna pristojbina vsakih 8 ur in je lahko negativna ali pozitivna – kar pomeni, da je mogoče pridobiti ali izgubiti denarja vsakih 8 ur. Če je stopnja financiranja negativno, imetniki kratkih hlač bodo dolg plačali odstotek svojega položaja. V zgornjem primeru je stopnja financiranja -0,0094%, tako da bodo kratkoročni imetniki zaračunani 0,0094% celotne njihove pozicije. To tudi pomeni, da dolgo imetniki bodo pridobili obresti glede njihovega položaja.

Depoziti / provizije za izplačilo

Phemex ne zaračuna provizije, vendar obstajajo minimalne zahteve za polog. Kar zadeva dvige, obstaja tudi minimalna omejitev dviga in zaračunana provizija je odvisna od kriptovalute. Na primer, Phemex zaračuna 0,0005 BTC za dvige BTC in 1 USDT za dvige USDT.

Pristojbine za polog / dvig na PhemexuPristojbine za polog / dvig na Phemexu

Izvedite več o Phemexove pristojbine in pogoji.

Načini plačila

Phemex na borzi sprejema samo naslednje vloge kriptovalut: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether in Ripple. Ker borza nima vzpostavljenih nobenih postopkov KYC, tradicionalni načini plačila, kot so kreditne ali debetne kartice in PayPal, niso sprejeti.

Bonus dobrodošlice Phemex

Borza trenutno ponuja bonus dobrodošlice od 72 USD za nove prijave prek bonus skladov. To je mogoče doseči z enostavnimi nalogami, kot je sledenje njihovim socialni mediji ali financiranje računa z deposit0,2 v enem depozitu.

Phemex ponuja 72 USD v obliki dobrodošlice za registracije novih uporabnikov

Funkcija podračunov

Podračuni Phemex

Phemex ponuja enostaven način za ustvarjanje podračunov – vsak s svojimi stanji na posameznih računih in dovoljenji. Ta funkcija trgovcem omogoča, da ločijo svoje različne strategije trgovanja med seboj – saj je mogoče nastaviti omejeno stanje za vsak podračun. Stanje je mogoče prosto prenositi med računi prek sistema podračuna. Trgovci lahko ustvarijo nove račune za vsako novo strategijo, ki jo želijo preizkusiti. Poleg tega se lahko podračuni uporabljajo za trgovanje z boti – tako je mogoče avtomatizirano trgovanje izvajati v nadzorovanih mejah.

Ali je izmenjava Phemex varna?

Pri ocenjevanju, ali je Phemex varna borza za trgovanje z deviznimi skladi in zavarovanjem s finančnim vzvodom, je treba upoštevati dva ključna dejavnika. Najpomembnejše je, če je borza varna pred hekerji – to je zato, ker kripto izmenjave ponavadi ogromno b

Phemex obdela zahteve za umik 3-krat na dan, in vsako zahtevo strogo preučujejo tako operaterji kot ustanovitelji. Na podlagi naše izpopolnjene izkušnje z nadzorom tveganj z Wall Streeta lahko zaznamo kakršna koli zlonamerna dejanja in hitro zaščitimo premoženje naših uporabnikov in platforme. Kvalificirane zahteve za dvig se obdelujejo tudi s podpisom brez povezave, zato ostane vse premoženje 100% shranjeno v hladnem sistemu denarnice, pri čemer se vse operacije izvajajo brez povezave.

Ekipa Phemex

Jedro ekipe Phemex sestavljajo nekdanji direktorji Morgan Stanley in razvijalci. direktor Jack Tao je že 11 let delal v podjetju Morgan Stanley z izkušnjami pri razvoju algoritmov trgovanja z lastniškimi instrumenti v ZDA. To delo je ključnega pomena za dolgoročno strategijo rasti in poslanstvo Phemexa, da v prostor za kriptovalute pripelje profesionalna orodja za trgovanje.

Core Phemex

Zaključek: Phemex Exchange prednosti in slabosti

Prednosti

 • Razvili nekdanji izvršni direktor Morgan Stanley
 • Nastavitev trendov v industriji Trgovanje brez stroškov
 • Podračuni in enostavni API-ji
 • Izmenjava na najvišji ravni in denarnico
 • Ni KYC za majhne umike

Slabosti

 • Sorazmerno nov, lansiran šele pred letom dni.
 • Regionalne omejitve brez zagotavljanja alternativ za uporabnike iz teh jurisdikcij.

Reference:

AltcoinBuzz – Phemex Exchange Vrhunci.

CoinExchangeReviews- Pregled Phemex

{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "Izdelka", "blagovno znamko": "Blockchain", "ime": "Izmenjava Phemex", "slike": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "opis": "Phemex je profesionalna borza Bitcoin izvedenih finančnih instrumentov, ki vključuje trajne terminske pogodbe Bitcoin z do 100-kratnim vzvodom računa. Borzo gradijo nekdanji voditelji podjetja Morgan Stanley, katere namen je zagotoviti orodja in varnost za trgovanje na institucionalni ravni. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti trgovcem omogoča povečanje izpostavljenosti določenim sredstvom. ", "pregled": { "@type": "Pregled", "naslov": "Phemex Exchange Review – Najboljša trgovalna platforma za trgovce?", "ime": "Izmenjava Phemex", "opis":"Phemex je profesionalna borza Bitcoin izvedenih finančnih instrumentov, ki vključuje trajne terminske pogodbe Bitcoin z do 100-kratnim vzvodom računa. Borzo gradijo nekdanji direktorji Morgan Stanley", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody": "Phemex je profesionalna borza Bitcoin izvedenih finančnih instrumentov, ki vključuje trajne terminske pogodbe Bitcoin z do 100-kratnim vzvodom računa. Borzo gradijo nekdanji direktorji Morgan Stanley", "datumObjavljeno": "2020-4-10", "reviewRating": { "@type": "Ocena", "ratingValue": "4.3", "najslabša ocena":"0", "bestRating": "5." }, "avtor": { "@type": "Oseba", "ime": "Pr" }, "založnik": { "@type": "Organizacija", "ime": "Boxmining", "logotip": { "tip": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ponudbe": { "@type": "Ponudba", "priceCurrency": "ameriški dolar", "cena": "0,00", "url":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&napotitvena koda = JV7CK" }} Ali je izmenjava Phemex urejena?

Phemex trenutno išče regulacijo prek Monetarna uprava Singapurja (MAS) in SEBA za skrbništvo nad sredstvi strank. Podobno kot pri drugih borzah izvedenih finančnih instrumentov, kot je BitMEX, tudi PheMEX trenutno ni reguliran.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me