Vodnik za zagon žetona Swag Finance

Swag.live je priljubljena platforma za zabavo odraslih z več kot 10 milijonov uporabnikov po vsem svetu z več kot 12.000.000 USD letnih prihodkov (vir). SWAG je bil pionir azijske zabavne industrije za odrasle, saj je več kot 10.000 proizvajalcem vsebin ponudil pretakanje videoposnetkov in plačilo na ogled videoposnetkov. Ekipo vodi Sam Liu, poreklo pa ima s Tajvana. Trenutno je SWAG ustanovil pisarne v Montrealu, zadolžene za širitev dejavnosti na Severno Ameriko in po vsem svetu. SWAG je za izdelavo vsebin za platformo podpisal vrhunske svetovne talente, kot je Eva Elfie.

Swag ponuja decentraliziran žeton za upravljanje skupnosti – SWAG – za nadaljevanje širitve in prehod na Decentralizirana avtonomna organizacija (DAO). SWAG na splošno izda 540 milijonov žetonov za dosego decentraliziranega upravljanja.

Žetoni upravljanja Swag

SWAG Live platforma

SWAG se je odločil, da se namesto da bi centralizirano rastli skupnost z malo udeleženci, odločijo, da bodo sprejeli upravljanje skupnosti. Ključno je omogočiti več udeležencev v njihovem ekosistemu, kar omogoča hitrejšo ponovitev izdelka in boljše oblikovanje izdelkov, tako da vključuje povratne informacije skupnosti in oblikovanje. Ključno je izkoristiti moč skupnosti in decentralizacija za dvig rasti SWAG-a na naslednjo stopnjo. Ponudba žetonov SWAG je v mnogih pogledih poskus, saj je industrija odraslih že tradicionalnozaviti v tajnost – z velikimi igralci, ki sprejemajo večino odločitev in jemljejo večino dobička.

Vsak žeton SWAG ima v upravljanju skupnosti en glas. Volilni volivci bodo nagrajeni s pomočjo “Squirt pool”, ki ima dragocene nagrade (glej spodaj).

Informacije o žetonih:

Začetna cena: 0,10 USD na SWAG

SWAG Skupna ponudba: 625.000.000 žetonov SWAG.

Da bi zagotovili upravljanje skupnosti SWAG, je skupina navedla naslednje

  • Skupina ne bo zasebno usklajevala nobenih odločitev
  • Skupina ne bo aktivno sodelovala pri upravljanju DAO
  • Ekipa ne bo plačevala vzdrževanja DAO, ekipa pa ne najema vodstva DAO.

Ponudba žetonov SWAG – prvi swap dogodek

Swag bo žetone ponujal prekPrvi swap dogodek”(FSE) je potekalo Smetana.financiranje (ti lahko preberite naše mnenje o KREMU tukaj). Dogodek FSE bo potekal 14. oktobra 2020 ob ​​14:00 (UTC), z začetno ceno 0,10 USD na SWAG. Cream ponuja možnost zamenjave žetonov prek svoje decentralizirane komponente izmenjave. FSE se bo začel z vsakim žetonom SWAG skozi dva bazena 50/50:

SWAG / USDC (500.000 / 50.000)

SWAG / KREMA (500.000 / 50.000 USDC ekv.)

Če želite zamenjati SWAG v FSE, bodo morali udeleženci imeti USD USDC in $ CREAM skupaj z $ ETH (za pristojbine za plin). Ekipa ljudi opominja, da lahko po predložitvi transakcije traja 1-2 minuti za potrditev. Tudi CreamSwap deluje na mehanizmu Automated Market Maker (AMM). Zato je možno, da se cene SWAG spremenijo, medtem ko transakcija čaka na potrditev. Če pa se to zgodi, transakcija preprosto ne bo uspela, vendar vaši žetoni ne bodo izgubljeni.

Po FSE bodo udeleženci lahko tudi zaslužili dodatne žetone SWAG prek dogodka kmetovanja na CREAM. Uporabniki bodo lahko zagotavljali likvidnost trgovalnim parom SWAG in tako povečali velikost likvidnostnih bazenov za SWAG. Skupine kremne likvidnosti delujejo enako kot Balancer, zato več kot se doda likvidnosti, bolj stabilen bo trgovalni par. Če želite izvedeti več o likvidnostnih skladih in kako delujejo, si oglejte naš članek o uravnoteževalnih in likvidnostnih skladih.

Za nagrajevanje ponudnikov likvidnosti v skupnosti bodo tisti, ki zagotavljajo likvidnost paru SWAG / USDC in SWAG / CREAM, lahko vložili svoje likvidnostne žetone (CRPT) za dodatne nagrade SWAG. Za pridelavo pridelka je bilo dodeljenih 1.015.000 SWAG. Ta dogodek je zasnovan tako, da skupnosti omogoča dodatno trgovanje z likvidnostnimi žetoni.

Kako sodelovati na prvem dogodku zamenjave z zamenjavo SWAG

Če želite sodelovati, boste morali nadaljevati Cream Finance. Tam lahko izberete žetone ERC-20 (bodisi $ CREAM ali $ USDC), ki jih želite zamenjati za SWAG, ne pozabite izbrati $ SWAG v spodnji vrstici. Nato odklenite in zamenjajte svoje žetone ERC 20, tako da kliknete »Odkleni« in nato »Zamenjaj«.

SWAG nagrajevalni bazeni

SWAG bo imel značilnosti kmetovanja. Nagrajena bosta 2 sklada: $ SWAG / $ CREAM in $ SWAG / $ USDC. Imetniki SWAG, ki se želijo pridružiti tem nagradnim skladom, morajo zagotoviti svoje žetone, znane kot likvidnost. Namen tega je povečati globino trgovalnih parov, zmanjšati verjetnost zdrsa cen in ohraniti stabilnost žetonov SWAG. V zameno lahko hoteli SWAG izkoristijo zaslužek s pasivnimi donosi z zamenjavo.

Kako dodati likvidnost SWAG Nagradnim skladom

Pojdi na Cream Finance Bazeni in izberite trgovalni par (tj. bodisi $ SWAG / $ CREAM in $ SWAG / $ USDC). Odklenite dovoljenje za prenos žetonov ERC-20, tako da kliknete ikono ključavnice za oba žetona. Kliknite »dodaj likvidnost« – po tem boste dobili žetone CRPT.

Nato pojdite na Nagrade Cream Finance strani. Tam izberite nagradni sklad (tj. $ SWAG / $ CREAM in $ SWAG / $ USDC). Kliknite »Omogoči«, da odklenete dovoljenje za prenos CRPT. Nato kliknite »Vložek«, da vložite svoje žetone.

Zahtevanje nagrad je enostavno, preprosto kliknite »Zahtevaj nagrado« na strani Nagrade v stranski vrstici.

SQUIRT in nagrade za udeležence DAO

Skupnost SWAG je nagrajena v obliki “SQUIRTS” (ja, to dejansko imenujejo). SQUIRTS so nagrada za imetnike žetonov SWAG, ki sodelujejo pri upravljanju skupnosti, tako da prispevajo svoj čas za razprave o pomembnih vprašanjih, raziskovanje in razpravljanje o pomembnih poslovnih zadevah, ki pomagajo pri razvoju platforme. Da se pridružijo SQUIRTS, lahko imetniki SWAG razpravljajo o določenem predlogu upravljanja in nato vložijo svoje žetone SWAG za glasovanje.

Brizganja so lahko nagrade v obliki stablecoina, žetona SWAG ali drugih žetonov in so zasnovana tako, da so sorazmerno nagrajena vsem volivcem v SWAG DAO. Nagrade se delijo glede na vnesene glasove – 1 žeton je 1 glas. To bo drastično izboljšalo upravljanje SWAG in sodelovanje skupnosti, saj so uporabniki nagrajeni za sodelovanje v DAO.

SQUIRT 2 je v teku in se bo končal ob 10:59 30. oktobra 2020 (UTC) in upoštevajte, da bodo vaši žetoni zaklenjeni 7 dni od vašega glasovanja. Skupaj jih bo 4 SQUIRTS novembra 2020, s skupno 1 milijonom USDC, ki se razdeli na naslednji način:

November 2020 SQUIRTSNovember 2020 SQUIRTS

SQUIRT 3: 30. oktober – 6. november: 300.000 USDC

SQUIRT 4: 6. november – 13. november: 200.000 USDC

SQUIRT 5: 13. novembra – 20. novembra 300.000 USDC

SQUIRT 6: 20. novembra – 27. novembra 200.000 USDC

Kako vložiti SWAG, da se pridružite SQUIRTS

Pojdite na stran za glasovanje. Tam vložite svoje žetone SWAG, tako da kliknete »Stake Token«. Registrirajte se, če želite glasovati za predlog, tako da kliknete »Registriraj se, da glasuješ« in »Za« ali »Proti«, odvisno od tvoje naklonjenosti. Nato lahko zberete SQUIRT nagrade, tako da kliknete »Zberi«.

SWAG izmenjava bazen na Uniswap

Imetniki žetonov SWAG lahko svoje žetone zamenjajo prek bazena SWAG / USDC, da dobijo žetone Uniswap LP (UNI-V2). Ekipa je vzpostavila tudi nov nagradni sklad za ponudnike likvidnosti Uniswap, ki lahko svoje žetone LP vložijo v nagradni sklad.

Med 22. in 28. oktobrom 2020 bo kot začetna spodbuda za ponudnike likvidnosti na voljo delitev nagrad LP Token. Nagrade bodo podeljene v vsakem bloku z 25.000 SWAG na voljo na dan, skupaj 175.000 SWAG za vložitev žetonov SWAG / USDC Uniswap LP. Vendar upoštevajte, da bo za vse vložene žetone LP na voljo 3-dnevno zaklepanje.

Kot opombo je naša skupnost ugotovila, da med CREAM in Uniswap obstajajo razlike v cenah. Uporabniki, ki želijo prodati svoj SWAG, bodo morda želeli preveriti in primerjati cene na teh dveh platformah!

Projekt: Nagrade za napotitve – Priporočite prijatelju in dobite SWAG

Od 14. oktobra 2020 od 12. ure do 14. novembra do 12. ure (UTC + 8) SWAG bo imel svoj referenčni program. Skupaj bo izdanih 50.000 SWAG-a kot nagrade za tiste, ki pomagajo pri promociji in razvoju skupnosti SWAG.

Če želite sodelovati, pojdite na spletno mesto njihovega dogodka: https://referrals.swag.finance/ in izpolnite njihov kontrolni seznam nagrad za napotitve. Ta kontrolni seznam vključuje naloge, kot je sledenje njihovim Twitterjem, Discordu in Telegramu ter nato izpolnjevanje obrazca na spletnem mestu. Potem boste lahko dobili vabilo, ki ga boste poslali prijateljem.

Izpolnitev kontrolnega seznama za napotitve napotitev vam prinese 1 vnos. Potem, če napotite prijatelja, boste tako vi kot vaš prijatelj dobili en vnos. Če na primer napotite 5 prijateljev, boste skupaj dobili 6 vnosov. Ob 18:00 14. novembra 2020 (UTC + 8), ekipa bo izžrebala 1.000 zmagovalcev, ki bodo za nagrado prejeli 50 SWAG-ov. Za več vnosov ni omejitev, zato lahko napotite več prijateljev, da povečate možnosti za zmago več SWAG-a!

SWAG NFT-ji

SWAG bo delal nezamenljive žetone (NFT), bilo je le vprašanje časa. Trg NFT je velika priložnost za nadobudne umetnike in očitno zdaj tudi na desettisoče SWAGGER-jev (tj. Ustvarjalcev vsebine SWAG).

SWAG NFT-ji bodo kmalu na voljo Opensea– tržnica NFT in predstavlja najboljše SWAGGERje na platformi SWAG. To bodo omejene izdaje NFT, ki bodo priložene tudi različnim SWAG dogodkom in nagradam.

SWAG NFT-ji. Prihaja kmalu. #STIL #SWAGFinance #NFT pic.twitter.com/Cxb7LDd5oQ

– SWAG.Finance (@swag_finance) 17. oktober 2020

Načrt SWAG: Kaj sledi?

Nagradni skladi

Ekipa SWAG je ugotovila, da številni imetniki žetonov SWAG, ki so sodelovali v nagradnih igrah, niso mogli sodelovati v glasovalnih sejah SQUIRTS. Zato bo SWAG v prihodnosti gostil manj nagradnih dogodkov, kar bi povzročilo zmanjšano udeležbo v SQUIRTS.

SWAG diamantna kapljica

SWAG.Live je ena vodilnih premijskih platform za vsebine za odrasle v Aziji, številni imetniki SWAG dolarjev pa imajo tudi račune pri SWAG.Live. Zato bo za nagrado teh imetnikov od novembra 2020 SWAG finance zgradilo sistem, ki bo zaznal znesek $ SWAG v denarnicah registriranih članov SWAG.Live. SWAG finance bi nato kapljale SWAG Diamonds, ki jih je mogoče zbirati in uporabljati na SWAG.Live app za klepet v živo, dostop do zgodb, pretokov v živo in darila ustvarjalcem vsebin.

Čas razdeljevanja diamantov: vsak ponedeljek ob 16:00 (UTC +8).

Diamantno razmerje: 1 SWAG. Živeti diamant za vsakih 50 USD SWAG v vaši denarnici (to vključuje vse žetone, vložene v bazene SQUIRT)

Način distribucije: Diamanti SWAG.Live bodo poslani neposredno na vaš račun SWAG.Live.

Omejitve: Na en račun SWAG.Live je lahko povezan samo en naslov Ethereum.

Kako se prijaviti za diamantno kapljanje SWAG

Povežite svojo denarnico in SWAG.Live ID:

  1. Pojdi do diamanti.swag.finance in povežite svojo denarnico Ethereum.
  2. Vnesite SWAG.Live ID in kliknite »Podpiši in zaveži«. Vaš ID SWAG.Live lahko najdete na spletnem mestu SWAG.Live pod “Jaz”.
  3. Po končanem postopku vezave bodo diamanti SWAG.Live vsak teden poslani na vaš račun SWAG.Live.

VIP skupina

Imetniki z več kot 200 USD SWAG se lahko pridružijo skupini VIP Discord. Poleg tega, da ima ekipa SWAG.Live dostop do tega bolj ekskluzivnega kanala za razgovore s kolegi SWAG, se je tudi ekipa SWAG.Live strinjala, da bo omogočila številne ugodnosti, na primer zakulisni dostop do SWAG. Postopek ustvarjanja vsebin v živo, kratek dostop do SWAG filmi in SWAG diamanti.

Izmenjajte seznam za $ SWAG

SWAG je trenutno naveden na Uniswap in Hotbit. Trgovanje se bo začelo na Bitmartu od 20. ure 6. novembra 2020 dalje (HKT) dalje.

Ekipa, omenjena v svojem zadnjem Članek da je njihova srednjeročna strategija maksimiziranje števila potencialnih kupcev SWAG in se v razpravah z naslednjimi borzami seznamijo z njihovimi žetoni: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin in ZG.

Tukaj si oglejte naše izbire za najboljše borze kriptovalut.

Zaključek

SWAG močno podpira decentralizacijo in decentralizirano upravljanje omogoča sodelovanje v prihodnji smeri njihove platforme za odrasle. SWAG je že tako donosen posel z več kot 12.000.000 USD letnih prihodkov (vir) in naraščajoče občinstvo več kot 10 milijonov uporabnikov. Ta decentralizirana avtonomna organizacija (DAO) je zasnovana tako, da SWAG dvigne na višjo raven, spodbuja prihodnji razvoj in globalno širitev.

Viri:

Swag Live (samo 18+): https://app.swag.live/

Swag Finance Medium: https://medium.com/@swag.finance

Pokritost Asia Crypto danes: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Pokrivanje tempa bloka: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

SQUIRTS, Nagradni sklad & Predstavitev udeležbe FSE: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me