Najboljši način za nakup Ripple XRP s kreditno / debetno kartico

Ena izmed težav, ki jo ima večina vlagateljev XRP vlagatelji se soočajo s težavo kupite Ripple XRP pri banki, debetno kartico in kreditno kartico. Obstaja zelo omejeno storitve izmenjave kriptovalut platforma, ki vam omogoča nakup Ripple XRP neposredno s plačilom denarja Kreditna ali debetna kartica. Večinoma, spletnem mestu zahtevali, da najprej kupite Bitcoin in jih nato pretvorite v XRP. Zaradi dvojnega prehoda ste izgubili nekaj kovancev, ker se je tečaj BTC zelo hitro spremenil, drugič, plačati morate dvojno transakcijo in provizijo; najprej pristojbino za spremembo USD za BTC in potem BTC za XRP. Ampak Changelly je rešil to težavo.

1.. Changelly

changelly pregled kriptovalut

Preberite naš Changelly Review 2021

Changelly je priljubljeno spletno mesto za izmenjavo kriptovalut, ki je posebej ustvarjeno za digitalna valuta. Changelly je bil ustanovljen leta 2013. Na začetku ni bil zelo priljubljen, ker digitalne valute niso bile zelo priljubljene leta 2013. Toda s priljubljenostjo digitalnih valut in zanimanjem ljudi za vlaganje v digitalne valute, kot sta Ripple XRP in Bitcoin, je družba Changelly tudi dobili enake priljubljenost.

Changelly kupi kovanec

Changelly je vlagateljem predstavil novo možnost, ki jim to omogoča kupi Ripple XRP ali katere koli druge vrste kovancev, ki jih njihovo podjetje podpira s preprostim plačilom Kreditna ali debetna kartica. To je glavni razlog za to Changelly eno najbolj priljubljenih spletnih mest za izmenjavo kriptovalut. To možnost ponujajo vsem vrstam digitalna valuta.

Postopek nakupa XRP s kreditno kartico skozi Changelly ni težko. Traja največ nekaj sekund do nekaj minut, da Ripple kovanec vstavite v svoj Valovita denarnica.

Changelly kupi kovanec

Zahteve za nakup XRP s kreditno ali debetno kartico:

V ta namen ni veliko zahtev. Vse, za kar morate biti registriran uporabnik Spletno mesto Changelly (Kar je popolnoma brezplačno) in morate imeti a Naslov valovite denarnice prejeti kovanec Ripple. Račun za denarnico Ripple lahko ustvarite CoinPayment zastonj. Provizijo zaračunajo samo, ko opravite transakcijo.

Vodnik po korakih za nakup Ripple XRP Coin na Changelly s kreditno kartico:

Sledite tem korakom do kupi XRP na Changelly s plačilom do konca Debetna ali kreditna kartica:

1. korak: Registrirajte se na spletnem mestu:

spremenljivo singup

Registracija dne Changelly je popolnoma brezplačna za vse vlagatelje. Spletno mesto bo zaračunalo provizijo samo za transakcije. Ustvarjanje in vzdrževanje datoteke račun na Changelly. Za registracijo na Changelly morate klikniti na Zapoj gumb, ki ga najdete na vrhu spletnega mesta, na desni strani. Za registracijo morate imeti veljaven e-poštni ID, kamor vam bo spletno mesto poslalo vaše uporabniško ime, geslo in druge podatke.

2. korak: Izberite valuto:

spremenljivo valovanje

Ko se registrirate na spletnem mestu in sledite navodilom, tako da ustvarite svoj profil, je naslednji korak kupite Ripple XRP s kreditno / debetno kartico. V ta namen morate obiskati domačo stran Changelly. Od tam morate izbrati valuto, ki jo želite kupiti, npr. Valovanje (XRP) in znesek v USD vnesite v drugo vrstico. Ko končate s tem, kliknite gumb za izmenjavo. Če ste se že prijavili na spletno mesto, bo odprla stran postopka plačila; v nasprotnem primeru vas bo pozval, da se najprej prijavite v Changelly.

3. korak: potrdite naročilo:

Na tej strani morate svoje naročilo potrditi s preverjanjem zneska v USD in XRP. Na tej strani boste dobili druge informacije, vključno s predvidenim časom prihoda XRP v svojo denarnico Ripple. Če se s tem strinjate, kliknite Naprej.

4. korak: Vnesite naslov denarnice Ripple:

spremenjen naslov

Moraš ustvarite Ripple denarnico (nekatere denarnice vam dajo ciljno oznako za dokončanje prenosa), kjer bi radi prejeli svoje Ripple coin (XRP). Lahko uporabiš CoinPayments omrežje v ta namen, ker je brezplačno in zaračuna zelo nizko provizijo za vsako transakcijo.

(Za dolgoročne naložbe toplo priporočam denarnico Ledger Nano S, za več informacij o Najboljše Ripple XRP denarnice si oglejte ta članek: 7 najboljših Ripple XRP denarnic za leto 2020) Ko vnesete naslov denarnice in ciljno oznako, morate za nadaljevanje klikniti gumb Naprej.

5. korak: Potrdite podatke:

Changelly xrp potrdite

Changelly bo zahteval potrditev pred postopkom. Oglejte si podrobnosti, če je vse videti v redu, kliknite gumb »Potrdi in izvede plačilo«.

6. korak: Vnesite podatke o kreditni kartici:

kupi valovanje z vizumom

V prejšnjem koraku je bila vaša transakcija ustvarjena za kupite Ripple coin s kreditno ali debetno kartico. Preprosto kliknite Plačajte z Visa / Master Card in vnesite podatke o kartici z veljavnimi podatki o CVC in CVC. Kliknite gumb Plačilo, ki bo prikazal tudi znesek, ki ga morate plačati.

7. korak: Potrdite plačilo s SMS-om:

zamenjaj telefon

Za to potrditev morate vnesti svojo telefonsko številko. V ta namen boste na svoj mobilni telefon prejeli 4-mestno kodo. Če klica ne prejmete, lahko uporabite drug način za preverjanje. V ta namen morate imeti v računalniku ali mobilnem telefonu kamero, skozi katero ste nakup Ripple kovanca. Videoposnetek boste morali posneti tako, da držite potni list s sliko v roki. Kodo boste prejeli v 15 minutah, če izberete drugo možnost na zaslonu računalnika.

Changelly kupi kovanec

8. korak: prejmite svoj Ripple kovanec:

Ko vnesete štirimestno kodo, bo vaša transakcija obdelana. Prejem lahko traja od 5 do 30 minut XRP v vaši denarnici Ripple.

Čas prejema XRP v denarnico je odvisen tudi od spletnega mesta denarnice. Če se odločite Plačila v plačilo kot vaša denarnica Ripple XRP bo čas postopka zelo hiter. Upoštevajte tudi, da prva transakcija na katerem koli spletnem mestu traja nekaj časa, saj ob prvi transakciji podjetje preveri identiteto osebe, da zmanjša možnosti goljufije.

Preberite naš novi vodnik: Končni vodnik za začetek vlaganja v Ripple XRP (Navodila za nakup) leta 2021

Različna spletna mesta imajo različne politike, ko gre za njih kupite Ripple XRP zaradi česar bi postopek lahko trajal dolgo, vendar Changelly nima nobenega zapletenega postopka nakupa Ripple XRP z Debetna ali kreditna kartica, v primerjavi z drugimi spletnimi mesti za kriptovalute je postopek na Changellyju razmeroma hiter.

Changelly kupi kovanec

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me