10 drznih napovedi cene Bitcoinov za leto 2021

10 velikih napovedi za Bitcoin leta 2021:

1: Bitcoin lahko opazi padec, podoben padcu leta 2017

2: Bikov tek bi lahko trajal veliko dlje

3: Bitcoin bo še naprej ogrožal zlato kot dragoceno shrambo

4: Bitcoin naj bi izgubil vso vrednost

5: Napoved pretoka zalog na poti

6: Institucionalni vlagatelji lahko dvignejo ceno

7: Bitcoin bi lahko zlomil 300.000 USD

8: Institucije bodo še naprej sprejele Bitcoin kot rezervno sredstvo

9: Bitcoin bo še naprej množično sprejet

10: Bitcoin bo vodil bremen kriptovalut do svetovnega občinstva

Bitcoin je bil tukaj že večkrat. Leta 2017 smo videli, kako se je Bitcoin povečal in prebil cenovno oviro v višini 20.000 USD. Vlagatelji so praznovali, vendar se je bikov tek v hipu končal in cena Bitcoina se je pocenila.

Do konca leta se je kriptovaluta trgovala po 4000 dolarjih in vsa evforija je izhlapela. Tokrat je veliko optimizma, saj vlagatelji napovedujejo, da Bitcoin ne bo upadel, kot je bil priča leta 2017.

Bitcoin privlači tudi precejšnje institucionalno zanimanje, saj vlagatelji napovedujejo, da se bo kriptovaluta trajno povečala. Torej, ob upoštevanju vsega tega, tukaj je nekaj Bitcoin napovedi za leto 2021.

10 napovedi cene Bitcoinov za leto 2021:

Bitcoin Napoved # 1: Bitcoin bi lahko opazil padec, podoben padcu leta 2017

Med vlagatelji je občutek deja vu glede zvezdne uspešnosti Bitcoina.

Vlagatelji so razdeljeni, ko gre za to, da Bitcoin ohranja svojo rast ali doživlja dramatičen padec cen. Raziskava, ki jo je izvedel Finder.com, je pokazala, da je 52% anketirancev menilo, da bi lahko Bitcoin padel podobno kot leta 2017 in izgubil več kot polovico vrednosti. Nekateri strokovnjaki pa verjamejo, da se bo ta rast cen nadaljevala, zahvaljujoč dejavnikom, kot je institucionalni interes.

Preberite več: Kaj bo vplivalo na ceno Bitcoinov v letu 2021?

Bitcoin Napoved # 2: Bikov tek bi lahko trajal veliko dlje

Vlagatelji in strokovnjaki menijo, da trenutni bikovski tek ni le utrip in bi lahko trajal še dlje. Bitcoin naj bi se še naprej povečeval pri vrednotenju večino leta 2021, nekateri strokovnjaki menijo, da bi se lahko do konca leta 2021 dotaknil 100.000 dolarjev, do konca leta 2022 pa 300.000 dolarjev.

Bitcoin napoved št. 3: Bitcoin bo še naprej ogrožal zlato kot dragoceno trgovino

Bitcoin bo še naprej ogrožal zlato kot hranilnik vrednosti v letu 2021. Bitcoin je bolj funkcionalen kot zlato, saj se z njim trguje digitalno. Leta 2020 je zlato zabeležilo precejšnje izgube in od julija izgubilo skoraj 9%.

Bitcoin je v istem obdobju pridobil 65-odstotno vrednost. Bitcoin postaja vse bolj priljubljen tudi med glavnimi vlagatelji in finančnimi institucijami. Milenijci imajo tudi Bitcoin raje kot skladišče vrednosti kot zlato. Hitrost, s katero Bitcoin pridobiva na vrednosti, bi lahko v celoti nadomestila zlato kot hranilnik vrednosti, čeprav to verjetno ne bo takoj.

Bitcoin Napoved # 4: Bitcoin predvideva, da bo izgubil vso svojo vrednost

Nekatere napovedi Bitcoinov kažejo na bolj strašen izid, da bo kriptovaluta izgubila vso svojo vrednost. Nekateri vlagatelji, kot je Jeff Schumacher, ustanovitelj BCG Digital Ventures, napovedujejo, da bi vrednost Bitcoina lahko padla na nič.

Prepričano je, da je Bitcoin odlična tehnologija, vendar ne valuta. To bi lahko bila skrajna napoved, ker Bitcoin še naprej ceni.

Bitcoin Napoved št. 5: Napoved zaloge do poteka

Napoved Stock-To-Flow je kazalnik, ki je naletel na nekaj dvoma, vendar je po besedah ​​ustvarjalca model Bitcoin-ov Stock-To-Flow na pravi poti. Načrt B je predvideval, da se bo Bitcoin do konca leta 2021 dotaknil 100.000 dolarjev in si prizadeval za več dobička v letu 2022. Zdi se, da je kriptovaluta na poti k poravnavi v šestmestno vrednotenje.

Bitcoin Napoved # 6: Institucionalni vlagatelji lahko dvignejo ceno

Po letih skepticizma se banke in finančne institucije odpirajo za Bitcoin. Institucionalni interes bi lahko v prihodnjem letu znatno povečal ceno Bitcoina. Coinbase je poročal, da se je leta 2020 njegova institucionalna osnova premoženja povečala s 6 na 20 milijard dolarjev.

Bitcoin Napoved # 7: Bitcoin bi lahko zlomil 300.000 USD

Po mnenju strokovnjakov se je Bitcoin leta 2020 rekordno povečal in ta trend naj bi se nadaljeval. Do konca leta 2021 lahko vidimo, kako Bitcoin prebija oviro v višini 100.000 USD. Nekatere napovedi kažejo, da se bo Bitcoin do konca leta 2022 povzpel na 300.000 USD..

Bitcoin Napoved # 8: Institucije bodo še naprej sprejele Bitcoin kot rezervno sredstvo

Finančne institucije nekatere svoje rezerve pretvorijo v bitcoin. Verjetno bomo videli več institucij, ki bodo to storile leta 2021. JPMorgan Chase je pred kratkim sporočil, da je kupil 100 milijonov dolarjev Bitcoinov. Microstrategy Inc je napovedal tudi nakup 425 milijonov dolarjev Bitcoinov. Temu sledijo tudi druga podjetja, ki kažejo, koliko zanimanja Bitcoin ustvarja.

Bitcoin Napoved # 9: Bitcoin bo še naprej množično sprejet

Bitcoin postaja sprejemljiv kot način plačila. Platforme, kot je PayPal, so napovedale, da bodo uporabniki platforme lahko kupovali in prodajali bitcoin ter kupovali z uporabo bitcoinov. Ta objava je Bitcoinu omogočila dostop do 350 milijonov uporabnikov, ki PayPal uporabljajo kot plačilno platformo. Tudi konkurenti PayPala so podobno objavili povečanje uporabnosti Bitcoina kot načina plačila.

Bitcoin Napoved # 10: Bitcoin bo vodil bremen kriptovalut do svetovnega občinstva

V primerjavi z letom 2017 strokovnjaki zdaj o Bitcoinu govorijo v drugačnem tonu. Korporacije, vlagatelji in drugi želijo Bitcoin diverzificirati svoje portfelje. To bistveno približa splošno sprejemanje, dejavniki, kot sta oslabitev dolarja in pandemija, pa so Bitcoin postali sredstvo, ki ga potrebujejo.

Preberi več:

Koliko bo Bitcoin vreden v letu 2021 in pozneje?

Bi lahko Bitcoin leta 2021 dosegel ceno 100.000 USD

Zaključek

Večina napovedi Bitcoinov trdi, da naj bi se glavna kriptovaluta nadaljevala z rallyjem do leta 2021. Leto bo za Bitcoin pokazalo precejšnje zanimanje tako vlagateljev kot regulatornih organov. Jasno je, da se bo stopnja sprejemanja kriptovalut povečala, kar bo Bitcoin samo povišalo. Ker strokovnjaki napovedujejo rekordno leto za BTC, lahko le počakamo in vidimo, kako se bo razvil.

eToro – najboljši posrednik za nakup bitcoinov

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me