10 najboljših Crypto YouTuberjev, na katere se morate naročiti po številu naročnikov

10 najboljših Crypto YouTuberjev, na katere se naročite

Sledenje kriptovalutom YouTuberjem je odličen način za obveščanje o vseh najnovejših trendih v svetu kripto valut.

To pa je šele začetek. Lahko vam odprejo perspektivo, se pogovarjajo z vplivnimi osebnostmi in vam celo dajo koristne nasvete za trgovanje.

Vendar, različne kripto YouTuberji imajo različne sloge in tisto, kar lahko pritegne enega gledalca, morda drugega.

Ne pozabite ostati odprti za njihove osebnosti, ki so sprva lahko neprimerne, toda bolj ko jih poslušate, več se boste naučili.

Najprej boste morda ugotovili, da jih je težko všeč, a sčasoma bodo rasli na vas.

Odločili smo se, da bomo YouTuberje razvrstili po številu naročnikov, ki jih potrebujejo, da bodo nekoliko bolj pošteni, saj jih je težko oceniti po vsebini. Priporočamo, da si ogledate vse.

Ne pozabite, da karkoli rečejo, ni finančni nasvet, temveč v veliki meri lastno mnenje, zato ga ne bi smeli jemati kot razlog za nakup ali izogibanje kriptovalutam..

Vedno morate izvesti lastne raziskave!

Se želite naučiti, kako trgovati s kriptovalutami kot profesionalci? Vzemi naše tečaj kriptovalut!

Najboljših 10 Crypto YouTuberjev po naročnikih

Tu je naš seznam 10 najboljših Crypto YouTuberjev, na katere se morate naročiti po številu naročnikov. Prepričajte se, da ste naročeni na vse!

10.. Izven verige podcast (4.210 naročnikov)

izven verige youtube kanal, kripto youtubers

Off the Chain gosti YouTuber Anthony Pompliano z vzdevkom ‘Pomp’.

Anketira najrazličnejše ljudi, ki se ukvarjajo s kriptovalutami, na YouTubu pa je aktiven od februarja 2018.

Pomp zelo dobro daje besedo svojim sogovornikom in jim omogoča, da poglobljeno govorijo o projektih, ki jih izvajajo, in o svojih prepričanjih, ne da bi veliko posegali.

Če iščete YouTube kanal, kjer se veliki igralci kripto lahko pogovarjajo o tehnični strani svojih projektov, je ta kanal za vas.

Pompu lahko sledite tudi naprej Twitter in si oglejte njihovo spletno stran, kjer Pomp piše a dnevno pismo analiziranje kripto novic.

9.. Hašoši (10.497 naročnikov)

hashashi youtube kanal, kripto youtubers

Hashoshi, mešanico “hash” in “Satoshi”, gosti YouTuber Forest, ki je razvijalec Ethereuma. Običajno objavlja vsakih nekaj dni.

Forestovi videoposnetki so zelo informativni in razčlenjuje same tehnične elemente, kako kriptovaluta deluje na način, ki ga lahko kdor koli razume.

Verjame, da je pomembno izobraževati ljudi in jih opremiti za prihajajoči decentraliziran svet.

Forest pregleda tudi različne denarnice, da bi zagotovil, da lahko svojo kriptovaluto obdržite na varnem.

Hashoshi lahko spremljate tudi naprej Twitter prav tako.

8.. Cilj (23.496 naročnikov)

youtube kanal targetstone, kripto youtuberji

Ta YouTube kanal ima številne video razlage o različnih kriptovalutah in so dobro mesto za začetek za začetnike, ki želijo vedeti, kako delujejo določeni kovanci.

Pri Aimstonovih videoposnetkih je zelo koristno, da so animirani, zaradi česar se je veliko lažje učiti od njih, namesto da bi nekdo govoril na vas.

Običajno objavijo približno dva videoposnetka na teden.

Oprostiti boste morali njihov močan naglas in občasne pravopisne napake v njihovih videoposnetkih, toda poleg tega so njihovi videoposnetki na mestu.

7.. Chico Crypto (53.686 naročnikov)

chico kripto youtube kanal, kripto youtubers

Chico Crypto gosti YouTuber Tyler Swope in je idealen za bolj pesimističen pogled na svet kriptovalut..

Swope, ki se imenuje trden vlagatelj v kripto, preiskuje in se poglobi v podrobnosti dogajanja in lahko v enem video posnetku veliko prešteje.

Posebej je dober pri izbiri potencialno tveganih scenarijev, ki se lahko pojavijo v panogi, in svetuje o najboljših izbirah za naložbe.

Cilj podjetja Swope je skoraj vsak dan v večini dni v tednu objaviti videoposnetke z novim videoposnetkom.

Sprva vas bo morda odvrnil Swopejev slog, ki se vam zdi nekoliko neprofesionalen, a ko boste to prešli, boste cenili, kaj ima za povedati.

Chico Crypto lahko spremljate tudi naprej Twitter kjer je tudi Swope zelo aktiven in Spletno mesto Chico Crypto Consultants.

6.. Decentralizirana TV (79.692 naročnikov)

decetralizirani tv youtube kanal, kripto youtuberji

Pri decentralizirani televiziji, ki jo gosti YouTuber Peter, si morate zapomniti, da vas okolica ne zavede.

Naj vas ne moti Lamborghini v ozadju ali njegov odnos, on ima odličen nasvet.

Tako kot Chico Crypto ima Peter tudi pri kriptovalutah bolj realen pristop in ne verjame vsemu, na kar naleti.

V številnih Petrovih videoposnetkih išče tisto, s čimer kriptovaluta izstopa in če je ne najde, se mu morda ne zdi, da se splača vlagati vanjo.

Njegovi videoposnetki pogosto preberejo članek, za katerega je napisal Bitcoin pub.

Peter ima še en YouTube kanal, imenovan thebitcoinlambo, pri čemer gre v veliki meri za njegovo ljubezen do avtomobilov in bitcoinov. Lamborghini je celo kupil z Bitcoinom.

Decentralizirano televizijo lahko spremljate tudi naprej Twitter prav tako.

5.. Kripto ljubezen (95.818 naročnikov)

kripto ljubezen youtube kanal

Zelo ekscentričen, Crypto Love gosti YouTuber Randal in je eden izmed najbolj priljubljenih kanalov, namenjen kriptovalutam na YouTubu, hkrati pa je tudi zelo zabaven.

Odlično si občasno ogleda poglobljene karte in poda svoje mnenje o tem, kaj se lahko zgodi v prihodnosti za različne kriptovalute.

Če iščete kanal, ki ne obravnava samo različnih kriptovalut, temveč tudi strategije trgovanja, ki jih lahko uporabite, je Crypto Love dober začetek.

Randal objavlja videoposnetke večino dni v tednu.

4.. Kripto Lark (100.526 naročnikov)

kripto lark youtube kanal, kripto youtubers

Crypto Lark je kot “čudni Al Yankovic iz sveta kriptovalut”, toda spet naj vas njegov videz ne zavede.

Crypto Lark gosti YouTuber Lark Davis in je daleč najboljši v panogi, ki na lahko razumljiv način razloži, kako različne kriptovalute delujejo.

On je vaša najboljša stava, ko gre za začetek v kripto svetu in njegov besednjak je odličen, saj vključuje svoje znanje v politične vede in kritično razmišljanje.

Poleg tega, da daje svoje dve “dve Satošiji” o novicah in dogodkih, ima Lark tudi številne videoposnetke z razlago in je opravil intervjuje z nekaterimi najvišjimi številkami v kriptovalutah, vključno z Binanceov CZ.

Crypto Lark lahko spremljate tudi naprej Twitter in je iz Wellingtona na Novi Zelandiji.

3.. Boxmining (193.366 naročnikov)

boxmining youtube kanal, kripto youtubers

Boxmining gosti YouTuber Michael Gu, ki ima strokovno znanje in je dober tudi v razlagi, kako delujejo različne kriptovalute in je s kriptovalutami vključen od leta 2012.

Občasno Michael posname videoposnetke v živo, ki so lahko zanimivi, vendar lahko okence s sporočili na desni postane moteče in svetujemo, da ga preprosto zaprete.

Michael ponuja tudi kitajski pogled na različne kriptovalutne dogodke in zna celo brati kitajsko, kar drugi YouTuberji pogosto izpustijo, ki se privzeto bolj osredotočajo na zahod.

Boxmining lahko spremljate tudi naprej Twitter in si oglejte njihove Spletna stran kjer je Michael zelo aktiven in pregleduje številne denarnice.

2.. Ivan na Tech (207.394 naročnikov)

ivan na kanalu tech youtube, kripto youtuberji

Ivan on Tech je zelo priljubljen YouTube kanal, ki ga gosti Ivan Liljeqvist iz Stockholma na Švedskem, in je morda eden najbolj znanih obrazov v kriptovalutah na YouTubu.

Je mednarodni govornik, pedagog za blockchain, razvijalec programske opreme, podatkovni znanstvenik in svetovalec za blockchain.

Ivanova serija ‘Programmer Explains’ je ena najboljših YouTubovih serij o razlagi delovanja kriptovalut in delovanja različnih kriptovalut.

Morda je ena izmed najbolj aktivnih osebnosti na YouTubu, pred kratkim pa je začel svojo serijo ‘Dobro jutro kripto’, kjer v živo predvaja svoje videoposnetke in govori o nedavnih novic.

Kripto dobrega jutra se pretaka vsak dan ob 8. uri po švedskem času in gledalcem ponuja tudi priložnost, da Ivanu postavijo vprašanja o stanju kriptovalut danes.

Ivanu lahko sledite tudi naprej Twitter in preverite njegovo Spletna stran.

1.. DataDash (320.977 naročnikov)

datadash youtube kanal, kripto youtubers

DataDash gosti YouTuber Nicholas Merten in je najboljše mesto za trgovanje z nasveti in potop v tehnično plat trgovanja s kriptovalutami.

Je tudi eden najbolj naročenih YouTube kanalov za kriptovalute.

Ne samo, da se boste lahko naučili trgovati s kriptovalutami, temveč tudi vrsto drugih finančnih instrumentov.

Merten skoraj vsak dan objavlja videoposnetke, Mertena pa lahko tudi spremljate naprej Twitter, čeprav gre za njegov osebni Twitter in tvitne o več kot le trgovanju s kriptovalutami.

Ogledate si lahko tudi Mertenovo spletno stran tukaj.

Ključne točke

Če se česa iz tega članka spomnite, navedite te ključne točke.

  • Ne upoštevajte njihovega ekscentričnega sloga in poslušajte, kaj govorijo. Mnogi se lahko znajdejo kot arogantni, vendar je pomembno, kaj morajo povedati.
  • YouTuberji so odličen način, da ostanete na tekočem z dogajanjem v kriptovaluti. Nekateri objavljajo videoposnetke skoraj vsak dan ali vsak drugi dan.
  • Gledam YouTuberji je odličen način za učenje nasvetov za trgovanje. Nasveti, ki jih lahko uporabite za trgovanje s kriptovalutami in za druge tržne instrumente.
  • Bodite pozorni na intervjuje z zelo vplivnimi posamezniki v svetu kriptovalut. Zvezde v YouTubu so velika stvar in lahko vodijo nekaj intervjujev, ki odpirajo oči.

Naučite se trgovati z našim tečajem kriptovalut

Bi radi izvedeli več o drugih kriptovalutah in kako z njimi trgovati? Nato se prijavite na naš tečaj trgovanja s kriptovalutami!

Če ste uživali v branju Top 10 Crypto YouTuberjev, na katere se morate naročiti po številu naročnikov Trgovanje Izobraževanje, prosim, dajte mu všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me