10 najboljših prodajnih mest s kriptovalutami, ki bi jim morali slediti

10 najboljših prodajnih mest s kriptovalutami, ki bi jim morali slediti

Branje novic o kriptovalutah je odličen način, da ostanete na tekočem z vsemi najnovejšimi trendi v svetu kriptovalut.

Trgovanje z novicami je tehnično oblika temeljne analize, čeprav se trgovci ne bi smeli zanašati samo na novice. Svoje napovedi bi morali podkrepiti tudi s tehnično analizo.

Z vsakodnevnim sledenjem novicam o kriptovalutah se trgovci s kriptovalutami lahko izognejo neprijetnim presenečenjem in izkoristijo pozitivne dogodke.

V tem članku bomo našteli 10 najboljših prodajnih mest s kriptovalutami, ki jih morate gledati.

Se želite naučiti, kako trgovati s kriptovalutami kot profesionalci? Vzemi naše tečaj kriptovalut!

10 najboljših prodajnih mest za kriptovalute leta 2019

Tukaj je naših 10 najboljših prodajnih mest za kriptovalute, ki jih morate spremljati!

1.. U. danes

u-danes

U.today je moskovska platforma za novice o kriptovalutah, ki se nenehno dviguje in postaja eno najboljših spletnih strani o kriptovalutah.

Delovni dan so lahko objavi do šest člankov vse to je enostavno brati in držati do točke.

U.today ima močno ekipo pisateljev, ki jo podpira tudi a dolg seznam mednarodnih sodelavcev, vsi imajo bogate izkušnje s kriptovalutami.

Trgovci lahko koristijo tudi način, na katerega U.today razčlenjuje novice, pogosto zaradi različnih kriptovalut.

Če ste na primer želeli le prebrati o Tronu, je temu namenjen cel razdelek.

Poleg tega imajo tudi poglavje, posvečeno intervjujem z vplivnimi osebnostmi kriptovalut, njihovimi osebnimi mnenji in imajo tudi vrsto uporabnih vodnikov za začetnike.

Ena omejitev U. Danes bi bila ta, da se v veliki meri osredotočajo na Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS in Tron.

2.. Cryptoboom

kriptoboom

Cryptoboom je še ena vzhajajoča zvezda v industriji novic o kriptovalutah in se močno osredotoča na tehnologijo veriženja blokov, ICO in splet naslednje generacije.

Njihov članki so jedrnati in preidejo naravnost na bistvo, pogosto neposredno navajajo vire, da dobijo jasno sliko dogajanja.

Cryptoboom je tudi odličen vir za začetnike, z vrsto člankov, namenjenih razlaganju osnov kriptovalut na obvladljiv in razumljiv način.

Začetniki naj si ogledajo svoj razdelek o osnovah blockchaina, da se naučijo, kako delujejo blockchain, Bitcoin in Ethereum.

Na svoji spletni strani po vsem svetu navajajo tudi pomembne dogodke, povezane s kriptovalutami, ki so prav tako ključnega pomena, če vas zanima, kako se industrija razvija.

Ena omejitev Cryptobooma je, da so njihovi članki v glavnem osredotočeni na Bitcoin in Ethereum ter lahko spregledajo druge kriptovalute.

Druga omejitev je, da pri objavljanju novih člankov niso tako redna kot druga spletna mesta. Kljub temu jih je še vedno vredno pogosto preverjati.

3.. Novice o kriptovalutah

novice o kriptovalutah

Cryptocurrency News je spletno mesto z novicami s sedežem v Vancouvru, ki upa tudi, da bo eno najboljših prodajnih mest za kriptovalute.

Njene novice so razdeljene na številne rubrike, s čimer trgovci s kriptovalutami lažje dobijo informacije, ki jih iščejo.

Cryptocurrency News ima poleg svojih kratkih in sladkih člankov tudi informativni analiza cen odsek ki se osredotoča na Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple in Cardano.

Začetniki bi morali preverjati tudi novice o kriptovalutah Kriptovaluta 101 odsek zelo podcenjen vir.

Crypto 101 v množici člankov razlaga vse osnove Bitcoina, Ethereuma, blockchaina, nakupa kriptovalut, denarnic in rudarjenja.

Še en zanimiv odsek novic o kriptovalutah je njihov kripto igre ki ji danes ne presega nobena druga prodajalna novic o kriptovalutah.

Čeprav morda ni tako koristno za trgovce, je pomembno v smislu, da kriptovaluta potrebuje splošno sprejemanje, da bi uspevala.

4.. Novice CoinGecko

coingecko

CoinGecko je dobro znano kot drugi najpogosteje uporabljeni profili tržne kapitalizacije kriptovalut po CoinMarketCap, vendar poleg tega gosti tudi odličen oddelek z novicami.

CoinGecko se tako razlikuje od svojih konkurentov, saj ne piše svojih člankov. Namesto tega, Novice CoinGecko deluje kot skupek različnih novice o kriptovalutah prodajnih mestih.

To je zelo koristno, saj lahko trgovcem omogoči branje novic iz različnih virov in ne samo, da na koncu preberejo iste novice, ki imajo lahko pristransko mnenje o nekaterih temah.

Kljub temu večina novic, objavljenih na CoinGecko News, prihaja iz številnih istih prodajnih mest.

Vendar se zdi, da obstaja dobro ravnotežje analitičnih novic, s poudarkom na uspešnosti določenih kovancev in novicami iz panoge.

Trgovci, ki uporabljajo CoinGecko News, se bodo zdeli odličen vir. Ne samo, da bodo sproti obveščali o vsem, kar se dogaja, ampak bodo lahko tudi opazovali trg.

5.. FXStreet

fxstreet

FXStreet je večinoma znan po svojih forex novicah, za katere je golijat, pa so tudi njihove novice o kriptovalutah zelo dragocene.

Članke neprestano objavljajo podnevi in ​​ponoči po vsem svetu. V enem samem dnevu, FXStreet objave do trideset člankov.

Že samo zaradi tega je FXStreet eden največjih sodelavcev današnjih novic o kriptovalutah na svetu.

FXStreet tudi objavlja kripto danes’Članki, ki jih je napisal Tomas Salles in povzemajo vse pomembnejše dogodke, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah.

V nekaterih pogledih je FXStreet najboljše prodajalno novic za kriptovalute za trgovce, saj so te osredotočite se bolj na gibanje trga namesto na novice iz panoge.

Bralci lahko filtrirajo tudi novice o kriptovalutah FXStreet, da poiščejo članke o Bitcoinu, Ethereumu, Rippleu, Litecoinu in Bitcoin Cashu.

Poleg tega lahko bralci vklopijo tudi obvestila, ki jih je treba signalizirati, ko je objavljen nov članek.

6.. Cryptonews

cryptonews

Cryptonews ima na tem seznamu morda enega najširših področij industrije kriptovalut, ki pogosto gleda na kriptovalutno industrijo kot celoto in kako vpliva na svet..

Redno objavljajo članke, ki se osredotočajo na primarne igralce v kriptovalutni industriji, pa tudi na praktično tehnologijo, kot so nove denarnice, kar je zelo koristno za trgovce, ki dejansko želijo imeti kriptovaluto, s katero trgujejo..

Cryptonews je morda bolj primerna novica za posameznike, ki jih panoga na splošno zanima kot za trgovce, vendar gostijo nekaj odličnih člankov o tem, kako se giblje tudi trg.

Za povrh ima tudi Cryptonews obilo vodiči za kriptovalute za začetnike kopati zobe.

Poleg člankov o novicah objavlja tudi Cryptonews dobra sorta video posnetke pa tudi enako informativne.

Cryptonews je tudi eno redkih prodajaln, ki se zaveda njegovega pomena Twitter ponovno objavljanje tweetov od odmevnih osebnosti kriptovalut, kar je tudi zelo koristno.

7.. Investing.com

investing.com

Investing.com je eno najboljših spletnih mest, ki so danes na voljo za novice o kriptovalutah, prvotno z zalogo v zvezi z delnicami in novicami, povezanimi s financami.

So še ena odlična možnost za trgovce, ki želijo združiti vse svoje novice na enem spletnem mestu, saj Investing.com objavlja novice iz številnih zelo cenjenih poslovalnic.

Nekatere njihove novice prihajajo iz eToro, Cointelegraph in celo svetovno znanega Reutersa.

Številne storitve Investing.com članki so zelo kratki, običajno ne daljši od dveh odstavkov.

Za nekatere trgovce je to lahko nenavadno, toda za trgovce, ki želijo preiti naravnost na stvar, je to lahko osvežujoče in jim po potrebi omogoči, da opravijo svoje dodatne raziskave.

Investing.com sicer nima vodnikov, zaradi česar je nekoliko manj primeren za začetnike.

Trgovci, ki želijo diverzificirati svoje portfelje, bi morali poiskati stran Investing.com, če želijo poleg delnic, deviz in blaga trgovati tudi s kriptovalutami.

8.. Žično

žično

Žični je eden izmed najbolj znane tehnološke revije in njihove članke o kriptovalutah je zelo koristno brati.

Zaradi česar Wiredovi izdelki o kriptovalutah izstopajo bolj kot njegovi konkurenti, je to, da so veliko dlje in bolj poglobljeno, kar je lahko zelo koristno.

Žična povezava morda ni preveč uporabna za trgovce, ki želijo hitro branje in sklepanje poslov na podlagi teh informacij.

Zaradi tega, Žično je res bolj uporaben za navdušence nad kriptovalutami ki uživajo v raziskovanju kriptovalut in želijo videti, kako posvojitev napreduje (ali nazaduje).

Objavljajo tudi deli mnenja ki so zelo zanimive.

Treba je omeniti, da je Wired morda ni primeren za začetnike saj so njihovi članki morda preveč tehnični, da bi jih razumeli.

Za začetnike priporočamo, da najprej razumete, kako kriptovaluta deluje, preden se potopite v članke podjetja Wired.

9.. Cointelegraph

kointelegraf

Cointelegraph je eden najbolj znanih novice o kriptovalutah prodajnih mest na svetu in objavlja širok nabor člankov, povezanih s kriptovalutami.

Ne samo, da trgovcem zagotavlja vsakodnevna poglobljena tržna analiza, toda Cointelegraph dobi tudi pod dogajanjem v širšem svetu.

Nekateri njihovi najboljši članki raziskujejo, kako se kriptovaluta približuje splošnemu sprejemanju ali se sooča z ostro reakcijo.

Trgovci si lahko privoščijo Cointelegraph’s analiza cen odsek, ki analizira delovanje različnih kriptovalut, navadno vključujejo Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin in EOS.

In začetniki pridobijo razumevanje, kako kriptovaluta deluje z uporabo Cointelegraph’s Kriptopedija kar pojasnjuje, koliko najboljših kriptovalut deluje.

Drugi koristni viri vključujejo Cointelegraph“s DApplist, ki ocenjuje dApps.

Cointelegraph je odličen vir za navdušence nad kriptovalutami. Gosti tudi ikonični grafični slog, ki ga ne vidite nikjer drugje.

10.. CoinDesk

coindesk

CoinDesk je prvo mesto, kjer lahko poiščete najboljše novice o kriptovalutah in je na vrhu našega seznama z nekaterimi najboljšimi članki o kriptovalutah, ki jih lahko najdete v spletu.

Nekateri članki, objavljeni dne CoinDesk so napisali strokovnjaki iz industrije, kot je Circle’s Jeremy Allaire.

Članki CoinDesk so nekoliko daljši od nekaterih člankov s tega seznama vendar so trgovci še vedno razmeroma kratki, da dobijo vse, kar potrebujejo.

Imajo celo članki o tehnologija porazdeljene knjige, druge vrste javnih protokolov in naložbe, kar je koristno za trgovce.

Začetniki lahko koristijo CoinDesk“s Blockchain 101 ki ponuja ogromno različnih vodnikov za kriptovalute, ki so lahko berljivi in ​​zelo poučni.

Nadaljnji koristni viri vključujejo CoinDesk’s kriptoekonomski raziskovalec ki je zasnovan za merjenje in sledenje uspešnosti kriptovalut.

CoinDesk prav tako gosti prireditve. Leta 2019 so gostili Invest: NYC konferenca v New Yorku.

Katero prodajno mesto s kriptovalutami naj spremljam?

To je res odvisno od tega, kaj iščete v prodajalni novic za kriptovalute.

Če iščete nekaj bolj neodvisnega, potem sta U.today in Cryptoboom morda privlačna za vas.

U.today in Cryptoboom prav tako nastajajo v prodajalnah s kriptovalutami in bodo v prihodnosti morda ujeli širšo publiko.

Za poglobljene članke, ki so bolj tehnološko usmerjeni in se manj osredotočajo na trgovsko plat, bo Wired verjetno vaša najboljša izbira.

In za trgovce, ki iščejo nasprotno in se želijo osredotočiti le na gibanje trga, je najboljša izbira bodisi CoinDesk bodisi Cointelegraph.

Podobno lahko trgovce zanima tudi FXStreet ali Investing.com, če želijo širši izbor tržnih novic in ne le novic o kriptovalutah.

Toda za morda najširši izbor novic o kriptovalutah boste morda raje izbrali novico, ki združuje novice iz številnih virov, na primer CoinGecko.

Če ste začetnik, boste verjetno želeli prodajno mesto s kriptovalutami, ki vsebuje uporabna izobraževalna gradiva. V tem primeru sta lahko najbolj uporabna CoinDesk in Cointelegraph.

In če želite samo splošno dobro vsestransko, potem bosta CoinDesk in Cointelegraph verjetno zadovoljila to potrebo.

Ključne točke

Če se česa iz tega članka spomnite, navedite te ključne točke.

  • CoinDesk in Cointelegraph uvrstite naš seznam na seznam najboljših novice o kriptovalutah prodajnih mestih. Oba imata obširno znanje o kriptovalutah.
  • Nekateri novice o kriptovalutah prodajna mesta zbirajo novice iz različnih virov. To je lahko koristno za širši pogled na dogajanje v industriji.
  • Veliko najboljših novice o kriptovalutah prodajna mesta imajo vire za začetnike. Ti lahko vključujejo poglobljene vodnike o tem, kako deluje kriptovaluta.
  • Nekateri novice o kriptovalutah prodajalne so boljše za navdušence kot trgovce. Krajši, natančnejši članki so morda boljši za trgovce kot dolga branja.

Naučite se trgovati z našim tečajem trgovanja s kriptovalutami

Bi radi izvedeli več o drugih kriptovalutah in kako z njimi trgovati? Nato se prijavite na naš tečaj trgovanja s kriptovalutami!

Če ste uživali v branju 10 najboljših prodajnih mest s kriptovalutami, ki bi jim morali slediti Trgovanje Izobraževanje, prosim, dajte mu všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me