15 najboljših kriptovalut, ki jih je treba poznati in opazovati v letu 2021: BTC, ETH, XRP in še več!

Za uspeh leta 2021 morate poznati teh 15 najboljših kriptovalut!

Se sprašujete, katera kriptovaluta bo eksplodirala leta 2021? Ali morda kateri kripto ima največ potenciala leta 2021? Se bo Bitcoin zvišal leta 2021? Pokrili bomo vse to in še več!

Leto 2021 bo težko slediti, to je gotovo! Bitcoin je resnično segel po Luni po razpolovitvi in ​​nas opozoril, da so vse kripto sanje še vedno resničnost.

Toda ko vprašate, kaj se bo verjetno zgodilo leta 2021, večina trgovcev s kriptovalutami daje zelo različne odgovore, zato je precej težko dobiti jasen odgovor, s katerim bodo trgovci obogatili svoje bogastvo leta 2021.

Pazite ne samo na Bitcoin, v letu 2021 se lahko zelo navdušimo, in vse bi morali spremljati! (Včasih je to preprosto nemogoče!)

Medtem Bitcoin črpa v velikih institucijah, Ethereum se pozorno spremlja, ko končno začne prehajati v dokaz o deležu, Ripple pa se ukvarja s fiaskom SEC, ki bi lahko nekoliko pretresel kripto svet.

In če natančneje pogledamo altcoinov, je tudi tam še vedno veliko priložnosti! Veliko, ki jih lahko še vedno kupite po nizki ceni in izkoristite veliko pozneje.

Seveda pa na koncu gre le za priljubljenost. Bolj ko se kovanec uporablja in potencialne aplikacije, ki jih ponuja, višja bo njegova vrednost. A to deluje tudi v obe smeri – če kriptovaluta postane manj priljubljena, lahko zlahka stagnira in tudi pade na vrednosti.

V tem članku si bomo ogledali 15 najboljših kriptovalut, ki jih je treba poznati in si ogledati – in glede na vašo presojo – najboljšo kriptovaluto za nakup leta 2021!

Najboljših 15 kriptovalut, ki jih je treba poznati in gledati v letu 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Valovanje (XRP)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Bitcoin Cash (BCH)
 5. Litecoin (LTC)
 6. Cardano (ADA)
 7. TRON (TRX)
 8. Binance Coin (BNB)
 9. Zvezdnik (XLM)
 10. Tezos (XTZ)
 11. EOS (EOS)
 12. MIOTA (IOTA)
 13. Zcash (ZEC)
 14. Ethereum Classic (ETC)
 15. NEO (NEO)

Če se želite hitro in enostavno potopiti na kripto trg, s 0% provizija, odjava Izmenjava eToro!

Organizirali smo naš seznam, na podlagi katerega kriptovalute predstavljajo najboljše priložnosti za leto 2021. Toda vse skupaj je vredno paziti.

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin je vedno prvi na vrsti v svetu kriptovalut!

Ja, vemo, vsak seznam vedno najprej govori o Bitcoinu … bla bla bla! Toda leto 2021 je zelo, zelo drugačno. Leta 2020 smo končno videli nekaj pomembnih akcij z Bitcoinom, ki so nazadnje spet dosegli območje v višini 20.000 USD in nato dvakrat streljali mimo njega.!

Bitcoin ponuja morda najboljša kratkoročna naložba v kriptovalute za leto 2021 z veliko nestanovitnostjo, ki se je prvič vrnila po približno štirih letih. Kaj se bo natančno zgodilo, še nismo videli.

Ali se bo leta 2021 še naprej dvignil na nove ravni ali bo našel novo točko, s katero se bo začel gibati z jasnimi stopnjami podpore in odpora? Ali pa bomo morali počakati do naslednjega razpolovitve, dokler ne bomo videli tako velikanskega vzpona?

No, za odgovor na ta vprašanja si lahko ogledamo, kaj pravijo nekateri strokovnjaki.

Po navedbah Andy Agnas, “Lahko rečemo, da bo BTC še naprej presegal nove višine v letu 2021. Seveda bo prišlo do nekaterih občasnih padcev cen, vendar ne bo tako hudo kot tisto, kar se je zgodilo leta 2018, ko je doseglo najnižjo vrednost”.

Torej, ne pozabite, da potovanje Bitcoina ne bo vedno navzgor! Pravzaprav lahko občasno opazimo tudi veliko gibanja, ko se cene stabilizirajo med vrhovi in ​​koriti.

Potem pa nekaterih stvari preprosto ni mogoče napovedati, na primer Tesla je sporočil, da so v začetku februarja kupili 1,5 milijarde dolarjev Bitcoinov, naslednji dan pa se je cena dvignila nad 48 tisoč dolarjev! (Še en zapis!)

Prav tako ne smemo pozabiti dveh glavnih stvari, zaradi katerih je Bitcoin morda najboljši kripto za leto 2021:

1) Institucionalni trgovci in velike banke so globoko v Bitcoin – končno vidijo njegov potencial.

In, 2) Bitcoin je kot “prehodno zdravilo” v svet kriptovalut. To je najbolj znana kriptovaluta in začetniki jo najprej obrnejo, ko začnejo, preden nadaljujejo z raziskovanjem drugih priložnosti.

Glede na to je Bitcoin še vedno morda kripto z največ potenciala v letu 2021 in raje ga pazite! Kljub temu bi morali bitcoin trgovci še vedno biti previdni pri morebitnem zrušenju, ne začnite razmišljati, da se lahko trg samo dvigne!

 • Približna tržna omejitev: 865.033.736.991 USD
 • Približna cena na kovanec: 47.055,05 USD
 • Vrnitev leta 2020: 4.698,3%
 • Ustanovljeno: 2009

Preberite naš članek o Bitcoinu tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Bitcoin (BTC)?

2. valovanje (XRP)

Naj vas SEC ne prestraši, z Rippleom je še vedno na tone potenciala!

Pričakovali ste Ethereum, kajne? NAPAK!

Ripple zavzame mesto št. 2. Zakaj? No, kljub temu da je s tretje največje po tržni omejitvi zdrsnil na četrto, Ripple ima veliko možnosti, da se dvigne nazaj na vrh in ko se to zgodi, bi bilo zelo koristno biti tam.

Padec cene je pomenil zdaj je lažje priti v Ripple. Seveda pa morate verjeti, da se bo ta cena vrnila nazaj.

In tiste, ki vas skrbijo težave s SEC (ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo), se verjetno ne bojte bati trgovanja z njimi (razen če ste v ZDA, boste morda previdni). Nič se še ni zgodilo in verjetno ne bo vplivalo na trgovce zunaj ZDA.

Po navedbah PrimeXBT bi lahko napoved cene Ripple za leto 2021 dosegla najvišjo vrednost 27 USD na žeton in potencialno najnižjo 0,5 USD, kar je dejansko višja od trenutne cene v času pisanja!

Morda pa izhaja bolj razumna napoved Mestni telegraf, ki verjamejo, da je Ripple v bikovskem trendu, ki ga bo verjetno pripeljal do 0,755 dolarja na kovanec leta 2021 in to bomo verjetno še videli obresti vlagateljev se vrnejo, ko cena preseže 6,50 USD.

Ne pozabite, obstaja tudi možnost, da bi bila situacija s SEC na koncu lahko zmagovalna, in če je temu tako, kar bi lahko bilo zelo dobro za vrednost Ripplea!

 • Približna tržna omejitev: 20.807.485.096 USD
 • Približna cena na kovanec: 0,4583 USD
 • Vrnitev leta 2020: 2.846,0%
 • Ustanovljeno: 2012

Preberite naš članek o valovanju tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Valovanje (XRP)?

3. Ethereum (ETH)

Kraljica sveta kriptovalut je še vedno močna!

Kot ste verjetno že vedeli, se Ethereum na različne načine popolnoma razlikuje od Bitcoina. Ethereum ima svoje znamenitosti, ki presegajo zgolj revolucijo, kako porabljamo denar, ampak tudi način uporabe interneta!

In ta vizija se počasi, a zanesljivo uresničuje. V prvem četrtletju leta 2020 je poročalo Cointelegraph to zdaj na Ethereumu deluje 635 delujočih DApps, s skupno 616.369 ‘aktivnimi’ uporabniki.

Medtem DevTeam.Space, v članku o DAppsu leta 2021, trdi na Ethereumu je približno 3000! (Navedeno, ali deluje ali ne, ni jasno.)

Kakor koli že, to je potencialno zelo veliko povečanje in nam to kaže Ethereum še vedno zelo narašča glede uporabe, kar bo vplivalo na njegovo vrednotenje, zaradi česar bi lahko postala ena najboljših kriptovalut v letu 2021.

Pri Ethereumu si je treba zapomniti še to, da je to običajno druga izbira novega trgovca po Bitcoinu.

Ko enkrat okusijo Bitcoin, običajno začnejo vlagati v Ethereum, drugo največjo in znano kripto valuto..

Leta 2021 Ethereum že dosega nove vrhunce. To je verjetno delno povezano z večjim zanimanjem za Bitcoin (vznemirljiv učinek, ki bo verjetno vplival na večji del trga kriptovalut).

Februarja 2021 se je povzpel navzgor in dosegel 1.800 dolarjev na kovanec. Čeprav je treba reči, da strokovnjaki, kot so Capital.com še vedno verjamem v to do konca prvega četrtletja 2021 bo dosegel največ 1.628 USD ali najmanj 1.107 USD.

Vendar pa je najbolj pomembno, da pazite na prihod Ethereum 2.0, kjer se bo Ethereum od dokaza o delu premaknil k dokazu o vložku.

Čeprav se je prehod začel decembra 2020, bi moral biti prehod končan leta 2021. O tej potezi se že leta razpravlja in je težko pričakovana. Po zaključku bi lahko prišlo do premika navzgor.

 • Približna tržna omejitev: 200.073.757.033 USD
 • Približna cena na kovanec: 1.745,84 USD
 • Vrnitev leta 2020: 4.622,6%
 • Ustanovljeno: 2015

Preberite naš članek o Ethereumu tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Ethereum (ETH)?

4. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoinov najljubši otrok ima morda nekaj za odraščanje, a vseeno ponuja odlične priložnosti!

Res je, da je Bitcoin Cash v zadnjem letu od začetka leta 2020 precej izgubil, vendar je še vedno med prvih 15 (prej je bil eden izmed petih).

Ne prezrite Bitcoin Casha, ker je padel malce iz mode, denar je še treba zaslužiti in še vedno predstavlja zelo resnično grožnjo za Bitcoin – ali vsaj izvedljivo alternativo.

Pomembno je razmisliti, če se lahko nestanovitnost Bitcoina, ki ga prinaša na trg, prenese tudi na Bitcoin Cash.

Za povrh pa tako kot Bitcoin, Bitcoin Cash gre tudi skozi razpolovitev, ki je potekalo 8. aprila 2020.

Verjetno pa še nismo videli celotnih učinkov tega, nismo videli velikega podražitve kot pri Bitcoinu in morda se nekateri trgovci sprašujejo, ali se bo to sploh zgodilo.

Torej, če povzamemo, za zdaj je razpoloženje praviloma ‘počakaj in poglej’. To je reklo, Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje, da bo do konca leta 2021, Bitcoin Cash bi lahko dosegel med 881 in 923 USD na kovanec.

 • Približna tržna omejitev: 9.136.379.395 USD
 • Približna cena na kovanec: 489,90 USD
 • Vrnitev leta 2020: -60,0%
 • Ustanovljeno: 2017

Preberite naš članek o Bitcoin Cashu tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Bitcoin Cash (BCH)?

5. Litecoin (LTC)

Litecoin je kot stari zmaj, ki nenehno gori!

Litecoin je bil eden prvih altcoinov v zgodovini in je bil resnično velika novica, ko se je prvič pojavil. Toda podobno kot BCH je tudi Litecoin senca nekdanjega sebe in se je zdaj večinoma zavzel na kripto sceni.

Kljub temu je še vedno eden najboljših psov v kripto in še vedno je treba zaslužiti denar za trgovanje z Litecoini. Še vedno ponuja veliko priložnosti in je glavni igralec, ki ga je treba jemati resno.

Po navedbah Arthur Webb iz Ripple News, Napovedi cen Litecoin za leto 2021 znašajo med 150 USD na najvišji in 40 USD na najnižji.

To si lahko razlagamo na več načinov. Lahko se prebije skozi to napoved 150 dolarjev na kovanec na neoznačeno ozemlje ali pa mu zmanjka pare in se bo morda boril mimo tega.

Torej, čeprav bi morali biti vsekakor previdni, odvisno od tega, koliko ste vložili v Litecoin, bi lahko bili 3 dolarji na vrhu vsakega kovanca lep dobiček, odvisno od vaših ciljev.

Crypterium navaja, da nekateri analitiki kriptovalut vidijo, da je cena Litecoina do konca leta 2021 dosegla 600 dolarjev.

 • Približna tržna omejitev: 11.222.626.982 USD
 • Približna cena na kovanec: 168,58 USD
 • Vrnitev leta 2020: 809,2%
 • Ustanovljeno: 2011

Preberite naš članek o Litecoin tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Litecoin (LTC)?

6. Cardano (ADA)

Dve verigi sta boljši od ene!

Verjetno večina od nas že ve, da je Cardanova glavna prodajna točkaouroboros blockchain’- ali blockchains, če želite – enega za običajne transakcije in drugega za pametne pogodbe. (Če bi bil Cardano reper, bi bil “2 Chainz”.)

Zdaj, čeprav se nekaterim od vas to morda zdi stara novica (je), to potencialno genialno idejo še moramo videti na polno; preveriti, ali njihova rešitev resnično deluje in ali lahko reši vprašanje razširljivosti.

Včasih pozabimo, če pa vprašanje razširljivosti ni rešeno, kriptovaluta v resnici nima bojnih možnosti, da bi vzletela in resnično prevzela fiat denar.

Če bi zdaj opustili ta projekt, bi bilo malo neumno. Cardano ima še vedno priložnost, da je naslednja kriptovaluta, ki bo eksplodirala leta 2021, toda če nehate zdaj in se to zgodi, se boste zelo smilili sebi!

Zato bodite potrpežljivi. Na to lahko pozabimo, še posebej, ker je bil Cardano že v začetku leta 2018 zelo eksploziven.

Upoštevajte, da se je nekaj te nestanovitnosti v zadnjih mesecih vrnilo z nekaterimi viri, kot je Investitorplace verjamem v to Cardano bi lahko dosegel 2 USD na kovanec.

Trgovanje z zveri napovedujejo povišanje Cardanove cene, saj verjamejo, da iDo decembra 2021 bo dosegel 1,038 USD.

 • Približna tržna omejitev: 21.314.232.382 USD
 • Približna cena na kovanec: 0,6851 USD
 • Vrnitev leta 2020: 38,9%
 • Ustanovljeno: 2017

Preberite naš članek o Cardanu tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Cardano (ADA)?

7. TRON (TRX)

Ali TRON še vedno na tihem ore naprej??

Ljudje pozabljajo, da ima TRON zares hudo.

Pozabljajo, da je ambiciozni Justin Sun začel s kriptovalutami in delal za Ripple. Pozabijo, da so ponarejena partnerstva s Samsungom, BitTorrentom in Baidu (kitajski iskalnik).

Morda pa je največja stvar, ki jo spregledajo, to TRON je začel na omrežju Ethereum! Zakaj je to pomembno? Ker to pomeni, da uporablja isti kodni jezik – Solidity.

To je velika prednost za TRON, ker pomeni, da lahko razvijalci DApp enostavno preidejo z razvoja na Ethereumu na TRON.

Torej, če bo kdaj obstajal močan razlog za odmik od Ethereuma (npr. Predragi, težave s prilagodljivostjo, funkcionalne težave), bo TRON ena prvih alternativ, na katero bodo verjetno pomislili.

S tem v mislih, zelo verjetno je, da bi bil TRON lahko zelo podcenjen. Zdaj ne pozabite, da morda leta 2021 TRON morda ne bo imel znatnega dobička, ampak morda je pravi čas, da vstopite in zadržite, preden bo prepozno.

Trgovanje zver napoveduje, da bo do decembra 2021, TRON bi lahko dosegel najvišjo ceno 0,0582281 USD, zdravo povečanje.

 • Približna tržna omejitev: 3.340.415.564 USD
 • Približna cena na kovanec: 0,04662 USD
 • Vrnitev leta 2020: 463,5%
 • Ustanovljeno: 2017

Preberite naš članek o TRON-u tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje TRON (TRX)?

8. Binance Coin (BNB)

Uporabniški žeton borze Binance je še vedno zelo priljubljen, kaj pa prinaša njegova prihodnost?

Binance Coin je precej preprosta kripto, toda hej, kaj je narobe s preprostostjo v zapletenem svetu trgovanja s kriptovalutami?

Poglejte Bitcoin, še zdaleč ni tako zapleten kot nekatere druge kriptografije na tem seznamu, a vendar uspeva!

Vprašanje o Binance Coinu pa, koliko časa se bo res vredno splačati? Ali bo v prihodnosti še vedno koristen? In če je tako, kaj bo to zunaj Binance Exchange?

In še več, kaj pa popust, ki ga izmenjava daje za uporabo kovanca za nakup kripto? Ali bo ostal enak ali ga bo Binance še naprej zmanjševal, kot so prvotno načrtovali?

Glede na stran 9 v Binanceov beli papir, do četrtega leta (to bi bilo leta 2021) bi bil popust le 6,75% za plačilo določenih provizij z Binance Coin. Vendar do zdaj so ni zmanjšal s 25% v zadnjih dveh letih.

In do 5. leta (to bi bilo leta 2022) naj bi bilo popustov. Toda morda je ta ideja zdaj opuščena? Binance mora razjasniti svoje namene.

Zaradi vsega tega je težko reči, kje bo Binance Coin v bližnji prihodnosti, vendar je za zdaj mogoče vsaj nekaj zaslužiti z trgovanjem z njim.

To na stran, Cena digitalnih kovancev napoveduje, da bi lahko Binance Coin februarja 2021 dosegel celo 158,49 USD in zaključite leto na približno 133,98 USD.

 • Približna tržna omejitev: 16.060.572.142 USD
 • Približna cena na kovanec: 103,35 USD
 • Vrnitev leta 2020: 11.309,9%
 • Ustanovljeno: 2017

Preberite naš članek o Binance Coin tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Binance Coin (BNB)?

9. Zvezdnik (XLM)

Je Stellar izvedljiva alternativa Rippleu?

Stellar je v letih 2017 in 2018 videl nekaj plimnih valov nestanovitnosti, nato pa vstopil v obdobje tišine, ki se je končalo pred kratkim (tako kot mnogi drugi altcoini).

Cilj Stellarja je znana zgodba, ki jo slišimo v celotni kripto skupnosti: “Pomagajmo pri banki brez bank”.

Glede na Svetovna banka, približno 1,7 milijarde odraslih je „brez bank“, ki jih opredeljujejo kot „brez računa v finančni instituciji ali prek ponudnika mobilnega denarja“.

To je precej časten vzrok, vendar je tudi precej težaven, kar je verjetno tudi razlog zdaj se bolj osredotočajo na povezovanje finančnih institucij med seboj prek verige blokov.

Morda v smislu tehnologije in ciljev, Stellar je najbolj podoben Rippleu. Pravzaprav je Jed McCaleb, soustanovitelj in tehnični direktor podjetja Stellar, pred odhodom že delal na Rippleu in se ni strinjal s smerjo, v katero so se usmerili.

S tem v mislih, Stellar bi lahko bil dobra meja pred Rippleom ali če mislite, da je pristop, ki ga uporabljata, pristop, ki bo osvojil mainstream.

Še posebej, če se Ripple sooča z nekaterimi pravnimi težavami, se lahko Stellar izkaže kot potencialno ena najboljših kriptoskupin v letu 2021.

3Commas napovedujejo, da Najvišja cena, ki jo lahko pričakujemo za Stellar za leto 2021, je 0,45 USD in najmanj 0,208 USD.

 • Približna tržna omejitev: 8.703.291.056 USD
 • Približna cena na kovanec: 0,3895 USD
 • Vrnitev leta 2020: 1.263,8%
 • Ustanovljeno: 2014

Preberite naš članek o Stellarju tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Zvezdnik (XLM)?

10. Tezos (XTZ)

Je Tezos najbolj demokratičen kripto in ali bo to pripomoglo k njegovemu uspehu leta 2021?

V teoriji, Tezos je verjetno najbolj prilagodljiva kriptovaluta doslej, pri čemer je “upravljanje” osrednji del njegovega razvoja. Nobena druga kriptovaluta zaenkrat ni tako demokratična in decentralizirana (kar je kripto in mu daje vrednost) z vidika razvoja.

In če postavljamo upravljanje pred razvoj, je ideja, da to storijo se lahko hitro prilagodi spremembam in zato trajajo dlje kot druge kriptografije (in upajmo, da se bomo odločali pametneje).

Sama narava, kako se z vsem ravna, je preprost koncept, ki ga je lažje dostopen vsakdanjemu trgovcu.

To pomeni, da še ne bomo videli jasnega primera tega. Šele potem se lahko zares odločimo, kako dobro deluje.

Zato je Tezos morda kripto to trgovci bodo morali nekaj časa zadržati, preden bodo videli kakšno večjo vrednost in vlaganje zdaj, čeprav je poceni, je lahko pametno.

Upoštevajte, da če se poglobite v Tezos, boste verjetno slišali za škandal, ki se je zgodil kmalu po ICO (ena največjih ICO doslej!). Toda to ne bi smelo odvračati trgovcev, tisti časi so zdaj že za njimi.

Vlagatelj v denarnico napoveduje, da bo leta 2021 en žeton Tezos vreden 4,665 USD in 10.112 USD do leta 2030.

 • Približna tržna omejitev: 2.742.180.683 USD
 • Približna cena na kovanec: 3,62 USD
 • Vrnitev leta 2020: 241,1%
 • Ustanovljeno: 2018

Preberite naš članek o Tezosu tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Tezos (XTZ)?

vlagajte v tezos

11. EOS (EOS)

Ali se “Ethereum Killer” samo poteguje??

Ko je EOS prvič prispel na prizorišče, se je veliko trgovcev, prodajalcev in razvijalcev Ethereuma zaskrbelo. EOS je rekel, da bi lahko naredil precej tega, kar bi lahko Ethereum – zlasti DApps -, vendar bolje.

Zdaj, čeprav se to še ni uresničilo v nič. Še vedno naredi EOS je odlična zaščita pred Ethereumom za tiste, ki vidijo prihodnost DApps.

Po navedbah DappRadar, obstaja vsaj 572 DApps, ki uporabljajo omrežje EOS, približno šestkrat manj kot Ethereum.

EOS je morda eden izmed najboljše kriptovalute za vlaganje danes. Je že v uporabi in zelo priljubljen med razvijalci, ki ga že uporabljajo, medtem ko so nekateri kriptos na tem seznamu zelo “počakajte in poglejte” (kar pomeni, da potrebujemo čas, da ugotovimo, ali lahko dosežejo svoje zahtevke), ima EOS zdaj praktično uporabo.

Vrednost EOS je bolj oprijemljiva kot druge kriptovalute, za katere se zdi, da načrtujejo prevlado v svetu. Trgovci, ki iščejo altcoin, ki ima že vsakodnevno uporabo, ne iščejo več kot EOS.

Trgovanje z zveri napovedujejo, da bo do decembra 2021, EOS je lahko vreden največ 3,87264 USD na kovanec.

 • Približna tržna omejitev: 3.523.772.269 USD
 • Približna cena na kovanec: 3,66 USD
 • Vrnitev leta 2020: 118,4%
 • Ustanovljeno: 2018

Preberite naš članek o EOS tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje EOS (EOS)?

12. MIOTA (IOTA)

Ali se bo MIOTA-in DAG izkazal za enako inovativnega kot tehnologija veriženja blokov?

MIOTA je morda najbolj inovativni kripto v smislu potencialne vsakodnevne uporabe v prihodnosti. Predstavljajte si, če bi vaš avto lahko plačal svoje gorivo ali hiša, ki bi lahko plačala svoje račune za komunalne storitve!

So zelo premišljeni in gradijo nekaj, kar je potrebno, da tehnologija sploh deluje.

Zaradi tega je MIOTA ena izmed najboljših kriptofonov, v katere lahko vlagamo za leto 2021. Trgovci morajo nekaj časa počakati, da vidijo resnično vrednost MIOTA-e, trajalo bo nekaj časa, da pridemo do točke, ko je ta kripto najbolj uporaben. Morda so celo desetletja!

Moramo pa omeniti še nekaj; MIOTA je tudi v kripto skupnosti precej sporna. Zakaj? No, nekateri je niti v resnici nimajo za kriptovaluto, kot je uporablja DAG namesto verige blokov.

DAG je “Usmerjeni aciklični graf’In deluje zelo drugače kot tehnologija veriženja blokov, za katero se zavzema večina kriptovalut in je najboljša rešitev.

DAG obstajajo že dlje in v nekaterih krogih niso videti tako učinkoviti. Trgovci bodo morali to oceniti, ko bodo gledali MIOTO.

Trgovanje z zveri zdijo se optimistični glede MIOTE in napovedujejo, da jo bodo vrednotili 1,1060496 USD na najvišji ravni do decembra 2021.

 • Približna tržna omejitev: 2.033.370.042 USD
 • Približna cena na kovanec: 0,7316 USD
 • Vrnitev leta 2020: 9.000,0%
 • Ustanovljeno: 2016

Preberite naš članek o MIOTA tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje MIOTA (IOTA)?

13. Zcash (ZEC)

Je Zcash najpomembnejši kovanec zasebnosti našega časa?

Za katerega koli vrhunskega kripto trgovca se to vedno vidi dobra ideja, da imate v svojem portfelju vsaj en kovanec za zasebnost. Pravzaprav je dobro, da je na kripto trgu malo vsega nekoliko drugačnega.

Kovanci za zasebnost so posebej pomembni za tiste, ki menijo, da morate paziti na svoje osebne podatke, zlasti na svoje finančne podatke. Nihče ne bi smel ležati na internetu, da bi ga kdo našel, kot je to pri razdeljenih knjigah.

Toda vprašanje kovancev za zasebnost, tako kot Zcash, je to vlade in banke jih resnično ne marajo in obstaja napačno prepričanje, da je njihov edini namen spodbijanje zakona.

Zanje je ideja o anonimnosti v financah rezervirana za kriminalce („če ne prodajate kokaina, zakaj morate skrivati ​​svojo identiteto?“).

Tukaj je tisto, po čemer Zcash izstopa od konkurence z drugimi kriptovalutami, katerih cilj je tudi prevladovati na področju zasebnosti – Zcash si močno prizadeva dokazati, da je zakonit in ga ne sme uporabljati za kršenje zakona.

In pripravljeni so sodelovati z vladami, da bi dokazali, da s tem, kar počne njihova kriptovaluta, ni popolnoma nič narobe, in to prizadevanje za sodelovanje z bankami in vladami mu daje vrednost.

Pravzaprav že leta 2017, JPMorgan Chase, ena največjih ameriških bank, je začela sodelovati z Zcashom, favoriziranje velikih institucij.

Strokovnjaki se ne strinjajo glede tega, kaj bo Zcash verjetno vrednotil do konca leta 2021. Predhodni Bitcoin napoveduje ceno Zcash v višini 415,68 USD v letu 2021, medtem ko Trgovanje z zveri ocenite bolj konzervativen maksimum v višini 137.989 USD.

 • Približna tržna omejitev: 1.153.269.485 USD
 • Približna cena na kovanec: 103,95 USD
 • Vrnitev leta 2020: -99,3%
 • Ustanovljeno: 2016

Preberite naš članek o Zcash-u tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje ZCASH (ZEC)?

14. Ethereum Classic (ETC)

Najboljše potencialno varovanje pred Ethereumom?

Najbližje pravi stvari, ali pa bomo rekli “izvirnik”. Ker se Ethereum in Ethereum Classic še naprej različno razvijata v različnih skupinah, je razdor med njima bo večji, razlike pa bolj vidne.

Upoštevajte, da bo to še posebej veljalo, ko bo Ethereum končal prehod na dokaz o vložku – če bo to povzročilo težave z Ethereumom, se bodo mnogi morda zbrali na Ethereum Classic, da bi posnemali tisto, kar je bil Ethereum nekoč..

Kljub temu bi se Ethereum Classic moral soočiti z močno konkurenco EOS, NEO, Cardano in TRON, če naštejemo le nekatere.

Morda je varovanje Ethereum Classic pred Ethereumom največja meja, in pri trgovanju z obema ni popolnoma nič narobe.

Ni vam treba, da se identificirate samo z enim taborom, čeprav ima Ethereum zagotovo prednost pred Ethereum Classic, ta rob morda ni vedno tam.

Za december 2021 agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje ceno Ethereum Classic najnižjih 9,34 USD in najvišjih 10,76 USD.

Trgovanje z zveri napoveduje, da bo cena Ethereum Classic dosegla najmanj 6,49 USD in največ 9,55 USD.

 • Približna tržna omejitev: 1.066.077.947 USD
 • Približna cena na kovanec: 9,17 USD
 • Vrnitev leta 2020: 561,4%
 • Ustanovljeno: 2015

Preberite naš članek o Ethereum Classic tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Ethereum Classic (ETC)?

15. NEO (NEO)

Ne pozabite na enega največjih in najstarejših tekmecev Ethereuma!

Tako kot Ethereum Classic je morda pametno, da majhen odstotek svojih sredstev namenite trgovanju NEO, drugemu igralcu na področju ustvarjanja naslednje generacije interneta.

In podobno kot pri Tezosu, Cilj NEO je nenehno razvijati se, kar pomeni, da ima lahko tudi možnost, da bo preživel svoje konkurente.

Toda z NEO se dogaja tudi veliko več – to je zunaj dokaz o vložku in dokaz o delovnem bojišču. Namesto tega uporablja mehanizem „Delegirana bizantinska toleranca napak“, ki naj bi bil precej podoben delegiranemu dokazu vložka.

Vse to naredi NEO zanimivo kripto valuto in potencialno naslednjo veliko kriptovaluto (ne pozabite, da bosta morda potrebna potrpljenje in malo domišljije!).

Podobno kot Ethereum Classic se tako agencija za napovedovanje gospodarstva kot tudi trgovalne zveri ne strinjata glede potenciala NEO, agencija za napovedovanje gospodarstva pa daje višje ocene.

Trgovanje z zveri verjame, da bo NEO do decembra 2021 dosegel najmanj 19,52 USD ali največ 28,71 USD. Agencija za napovedovanje gospodarstva medtem trdi, da je lahko znaša med 39,45 USD na najnižji in 48,96 USD na najvišji ravni za isto časovno obdobje.

 • Približna tržna omejitev: 2.224.170.822 USD
 • Približna cena na kovanec: 31,53 USD
 • Vrnitev leta 2020: 3,571,1%
 • Ustanovljeno: 2014

Preberite naš članek o NEO tukaj.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje NEO (NEO)?

Torej, katere kriptovalute vas lahko obogatijo leta 2021?

Ali ni to vprašanje, ki ga imamo vsi?

Nihče ne more zagotoviti, da boste bogati z vlaganjem v katero koli kriptovaluto na tem seznamu!

Nismo jasnovidni in zagotovo se ne pretvarjamo, da smo Nostradamus. Vse kriptovalute na našem seznamu predstavljajo velik potencial in veliko tveganje, na vse pa vplivajo različni dejavniki, odvisno od tega, kaj poskušajo doseči.

Pravi odgovor je, da tukaj ni enostavne sheme za hitro obogatitev in trgovanje s kriptovalutami še nikoli ni bilo eno. Vsi, ki so obogateli s trgovanjem, so morali počakati. Nobena trgovina vas ne bo obogatila in veliko je dela!

Morda zdaj, v tem trenutnem trenutku, Bitcoin bi lahko bil najboljša kriptovaluta za vlaganje v letu 2021, predstavlja nekaj najboljših priložnosti za ustvarjanje dobička v tem letu, če se volatilnost nadaljuje.

Toda varna vsota vaših sredstev za trgovanje z več različnimi kovanci bi bila lahko varnejša in bi razširila vaše tveganje.

V idealnem primeru, izberite kovance, ki jih razumete, in ne pozabite, da je večina kovancev na tem seznamu še vedno v povojih, in še malo moramo počakati, da vidimo, ali imajo resnično vrednost, zato bi morali biti trgovci z njimi potrpežljivi.

Potem je tu še Ethereum, ki bo leta 2021 še naprej prenašal na dokaz o vložku, postopek, ki bo potekal v več fazah. To lahko znatno poveča kriptovaluto, vendar bi morali trgovci, ki iščejo potencialne alternative, tvegati, da ne bo uspela.

Končno je Rippleova dilema s SEC morda videti zastrašujoča, vendar ne pozabite dejansko bi lahko bilo dobro zanje. Situacija lahko celo utira pot za izboljšanje regulacije kriptovalut.

Za povrh še, SEC je morda pravkar ustvaril popolno priložnost za nakup Ripplea če odbije se nazaj. Dokler ste zunaj ZDA, ni veliko razlogov, da bi se izognili Rippleu.

Vendar se odločite za trgovanje, ne pozabite vsake toliko dobivati ​​dobička in zmanjševati izgube.

eToro – najboljša platforma za nakup kriptos

To je naš seznam 15 najboljših kriptovalut, ki jih morate letos poznati in si ogledati. Če ste navdihnjeni, da začnete kupovati kriptovalute, boste morda z veseljem vedeli, da eToro ponuja možnost nakupa Crypto sredstev in trgovanje s CFD-ji na do 90+ kriptovalute.

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Zaključek: Kam bo kriptovaluta šla leta 2021?

Zdaj je na to enako težko odgovoriti kot na vprašanje o ustvarjanju dobička v letu 2021! Iskreno povedano, preprosto še ne vemo, kaj nam bo prineslo leto 2021.

Ena stvar, ki jo lahko naredimo, je, da se ozremo v prejšnja leta in sprejmemo nekaj splošnih predpostavk o tem, kaj se bo verjetno zgodilo.

Toda s tem pristopom obstaja težava – kriptovaluta obstaja šele približno 12 let, kar pa ni dovolj dolgo, da bi resnično imeli idejo o smeri, na katero bo šel trg.

Kljub temu obstaja nekaj stvari, ki jih lahko vzamemo kot “gotovosti”, če smo jih sploh pripravljeni tako imenovati.

Če se ozremo na prejšnje razpolovitve Bitcoinov, bo najverjetneje Bitcoin našel novo raven podpore in odpora in ostal na tej točki do naslednjega razpolovitve, ki bi moralo biti na neki točki leta 2024.

S tem znanjem lahko trgovci bodisi poskušajo dnevno trgovati s temi novimi nivoji ali pa zdržijo do naslednjega skoka navzgor.

Prav tako je zelo verjetno, da bo Bitcoin s seboj prinesel val zanimanja tudi za druge kriptovalute. To bo verjetno v treh različnih oblikah:

 • Trgovci z bitcoini se bolj širijo v kriptovalute. Verjetno so zaslužili nekaj denarja s trgovanjem z bitcoini in zdaj želijo te dobičke ponovno naložiti v druge kriptovalute.
 • Newbie trgovci, ki so popolnoma nova kripto scene, ki zdaj želijo vstopiti v akcijo, potem ko vidijo potencial.
 • Izkušeni trgovci s kripto valutami, ki poznajo druge kriptovalute, bodo imeli nekaj nestanovitnosti in kaj bodo s tem tudi zaslužili..

Še ena stvar, ki jo bomo zagotovo videli v letu 2021, je vrsta novih kriptovalut, ki prihajajo na trg, kot smo jih videli zadnjih nekaj let. In medtem ko se to zgodi, bomo verjetno opazili, da bo tudi bolj priljubljenost izginila, vse manj pa jih bomo omenjali.

Za povrh pa bi morali imeti oči lupine za altcoini, ki se odmikajo od omrežja Ethereum in k njihovemu lastnemu “mainnetu”, kar je stalni trend.

Kriptovalute, ki se lahko uspešno preselijo v svoje omrežje, bodo verjetno narasle.

Pripravljen za potop na kripto trg?

Način trgovanja s kriptovalutami v letu 2021 se lahko spreminja

Verjetno največji razvoj, ki ga bomo še videli v letu 2021, je večje vključevanje velikih institucij v kriptovalutah, ki imajo veliko denarja za črpanje na trg.

Njihovo sodelovanje na kripto trgu je v veliki meri posledica tega, da je neizmerno dozorelo že od zgodnjih dni.

Zaradi tega so trgovci vseh veroizpovedi kriptovaluto začeli razumeti kot resen razvoj, ki ga ni mogoče prezreti in bi ga morali v resnici sprejeti. Čeprav je trg še vedno nestanoviten, je manj tvegan kot pred nekaj leti.

Poleg tega, tudi načini, s katerimi lahko trgujete s kriptovalutami, so se zelo razvili. Ključni primer tega je trg kripto-terminskih pogodb.

Bitcoin terminske pogodbe so se začele leta 2017 in zdaj februarja 2021 bomo videli Ethereum Futures, kar bo zagotovo spodbudilo trgovanje in več ljudem omogočilo dostop do kripto trgovanja.

Morda ne letos, v prihodnjih letih pa bomo morda videli več trgovanja s kriptovalutami v obliki terminskih pogodb.

Drug ključni razvoj, na katerega ste pozorni v letu 2021, je močan vpliv Reddita, Redditors bodo verjetno še naprej zviševali cene določenih kriptovalut, da bi trgovcem z Wall Streeta in hedge skladi preprečili, da bi jih skrajšali. (V nekem smislu so podobne velikim institucijam.)

Tako kot so to storili z zalogo GameStop, to počnejo tudi z Dogecoin (do desete največje po tržni kapitalizaciji!) in to lahko počnejo še naprej z drugimi kriptovalutami, če menijo, da jim grozi.

Vzpon DeFi (decentralizirane finance) je prav tako zares spremenil kriptovalutno sceno in to bo verjetno nadaljeval do konca leta 2021. Nekateri verjamejo, da bo DeFi v naslednjem desetletju morda celo popolnoma prenovil način trgovanja s kriptovalutami (celo Nasdaq naredi!).

Gledati Odsek DeFi CoinMarketCap, opazili boste, da je tam situacija zelo drugačna, saj je nekaj altcoinov naglo naraščalo, največjih kriptovalut pa ni nikjer.

Kot odziv na potencialno grožnjo DeFi lahko posredniki sčasoma začnejo diverzificirati kriptovalute, ki jih ponujajo. Običajno so bili zelo previdni, ko so ponujali trgovanje s kriptovalutami, in se držali najboljših 10.

A ker se je prvih 10 v zadnjih nekaj letih bistveno spremenilo, je morda pametno, da spustijo nekaj manj ugodnih kovancev in dodajo novejše.

Če želijo še naprej črpati nove trgovce, bodo morda morali več tvegati in razširiti ponudbo, ki jo ponujajo. Samo čas bo povedal.

Ali koronavirus spodbuja inflacijo in črpa ceno kriptovalute?

Morda o tem ne govori dovolj ljudi, toda eden izmed glavnih razlogov, da kriptovaluta, zlasti Bitcoin, narašča, je inflacija.

Računi za spodbujanje koronavirusa so povečali inflacijo, saj centralne banke, kot je ameriška centralna banka, tiskajo vedno več denarja za pomoč.

Zaradi tega kupna moč ameriškega dolarja in številnih drugih valut še naprej upada in izgublja zaupanje številnih trgovcev, ki želijo varno hraniti vrednost svojega denarja.

Trgovci svoj dobiček zdaj postavljajo drugam, v tem primeru Bitcoin, in se odmikajo od fiat valute.

Zanimivo je, da po besedah Investopedia: “Kongres trenutno poteka v pogovorih, da bi sprejel še en zakon o spodbudah v višini skoraj 1 bilijona dolarjev, katerega namen je pomagati tistim, ki trpijo za koronavirusom. Če bi bil sprejet nov zakon o spodbujanju, bi to pomenilo, da bo od začetka koronavirusa leta 2020 natisnjenih približno 50% celotne svetovne zaloge ameriških dolarjev. “.

V zadnjem času je po navedbah Reuters Ameriški predsednik Biden je predstavil načrt spodbujanja v višini 1,9 bilijona dolarjev, skoraj dvakrat večji od načrta, o katerem je razpravljala Investopedia. Kdaj pa se bo ta načrt izvajal, ni jasno.

Kaj vse to pomeni?

Pomeni, da če se ta račun za spodbude nadaljuje v ZDA, se lahko Bitcoin še enkrat podraži.

Poglejmo, kaj se bo zgodilo!

Ključne točke

Če se spomnite česar koli od najboljših 15 kriptovalut, ki jih morate vedeti in si ogledati v letu 2021: BTC, ETH, XRP in še več! naj bodo te ključne točke.

 • Bitcoin je še vedno vodilni in lahko v letu 2021 s seboj prinese veliko nestanovitnost. Po dolgem obdobju ne preveč gibanja je to odlična novica.
 • Rippleova situacija s SEC bi se lahko končala na različne načine. Bistvo je, da se ne odlašajte, vendar bodite previdni.
 • Ethereum se vedno bolj približuje prehodu na dokaz o vložku. 2021 bi lahko bil pravi čas, da se trgovci vključijo.
 • Nekatere kriptovalute imajo jasne primere uporabe, druge pa potrebujejo potrpljenje. Kriptovalute za pametne pogodbe že delujejo, medtem ko bodo nekatere kriptovalute z bolj grandioznimi načrti potrebovale čas, preden bomo videli njihovo vrednost.

Če ste radi brali 15 najboljših kriptovalut, ki jih je treba poznati in opazovati leta 2021, prosim, delite ga s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko zanimalo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me