15 najboljših kriptovalut za nakup leta 2021 (vključno z 2 kripto valutami, ki bi jih moral imeti vsak vlagatelj)

15 najboljših kriptovalut za nakup leta 2021

Izbira najboljših kriptos za nakup danes je tako zelo odvisna od vašega finančnega stanja.

Preden sploh začnemo naštevati 15 najboljših kriptovalut za leto 2021, umaknimo eno stvar. Pred nakupom kovancev morate opraviti lastno raziskavo. Pomislite na to kot na enega izmed mnogih člankov, ki bi jih morali prebrati med raziskovanjem.

Torej, začnimo. 15 najboljših kriptovalut, ki jih je bilo mogoče kupiti leta 2021, ki smo jih opredelili, so:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Valovanje (XRP)
 3. Pomišljaj (pomišljaj)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Bitcoin Cash (BCH)
 6. Ethereum (ETH)
 7. Tezos (XTZ)
 8. Cardano (ADA)
 9. Ethereum Classic (ETC)
 10. Eos (EOS)
 11. Binance Coin (BNB)
 12. Neo (NEO)
 13. Tron (TRX)
 14. Zcash (ZEC)
 15. Zvezdnik (XLM)

Top 5 kriptovalut za začetnike

Začnimo s petimi kovanci, za katere menimo, da so neverjetno prijazni do začetnikov in imajo potencial, da bodo leta 2021 doživeli pozitivne cenovne ukrepe.

Prvi dve kriptovaluti – Bitcoin in Ripple – sta dve najbolj znani v tem prostoru. Bitcoin se je v celotnem obdobju zvišal za več kot 230% in trenutno znaša približno 23.500 USD. Številni vlagatelji pričakujejo, da se bo BTC do leta 2021 zaradi povečanih institucionalnih naložb podvojil in celo potrojil. Poleg tega bo Bitcoin še naprej rodil sadove, da je bil referenčni projekt prostora kriptovalut.

Številni analitiki so za Ripple napovedali bikovsko leto 2021, ki je naraslo za 200%. Število se je po oceni skoraj potrojilo in doseglo 0,57 dolarja, zato mnogi pričakujejo, da se bo XRP leta 2021 dotaknil 1 dolarja. Ripple je čezmejni žeton nakazil, katerega cilj je s tesnim sodelovanjem z bankami in finančnimi institucijami ovirati mednarodne transferje. Ripple že ima impresiven seznam partnerjev in zdi se, da bodo leta 2021 dodali še več.

Podobno kot Ripple se je tudi DASH uspel skoraj potrojiti pri svojem vrednotenju, in sicer z 40,75 na 112 dolarjev. Medtem ko DASH ni ravno "poceni kovanec," lahko bi bil pripravljen na izjemno leto 2021. Dash ima v latinskoameriških državah ogromno uporabniško bazo. Dejansko je bilo videti, da so se države, kot je Venezuela, ki preživljajo hudo hiperinflacijo, odločile, da bodo izbrale Dash in Bitcoin nad svojo fiat valuto..

Litecoin je imel pošastni teden, ki se je v zadnjih 7 dneh povečal za skoraj 45%. Od leta 2020 se je LTC povzpel s 40 na 120 dolarjev in je uspel povzročiti precej razburjenja. Poleg tega LTC običajno sledi BTC, ko gre za cenovne ukrepe. Ker imamo bikovske obete za Bitcoin, jih moramo imeti tudi za LTC.

Na koncu imamo še Bitcoin Cash, ki je lahko temni konj za leto 2021. Crypto Ground, neodvisna založba, ki zagotavlja kriptovalute & Blockchain Technology News meni, da bo BCH v petletnem časovnem okviru dosegel 3067 ameriških dolarjev.

6 najboljših platform DeFi za leto 2021

DeFi je kratica za decentralizirane finance. V dobrem ali slabem je DeFi največji in najbolj razširjen primer uporabe tehnologije veriženja blokov. V letu 2020 je prišlo do precejšnjega pritoka projektov DeFi, pri čemer se je skupna zaklenjena vrednost povečala <Milijardo do skoraj 15 milijard dolarjev. Zdi se, da bo leto 2021 še vedno veliko leto za DeFi.

Kot taki si oglejmo pet žetonov platforme DeFi, v katere morate vlagati:

Ethereum (ETH) se je do leta 2020 dvignil za 350% in se trenutno giblje blizu psihološke meje 650 dolarjev. Zdaj se zdi, da DeFi prevladuje nad vsakim posameznim vidikom Ethereuma. Nedavna študija je to ugotovila DeFi prevladuje nad 90% transakcij v ETH. Ko se razvijalci osredotočajo na ustvarjanje bolj dovršenih aplikacij DeFi, bi lahko pripomoček Ethereuma in njegovo ceno potisnili skozi streho.

Vendar samo Ethereum morda ne bo dovolj za obvladovanje te obremenitve. Zato je nujno poiskati alternativne platforme.

Cardano (ADA) je trenutno ocenjen na 0,162 USD in je 8. največji kovanec po tržni kapitalizaciji. Vendar verjamemo, da bi do konca leta 2021 ADA lahko presegel 1 USD (vsaj). Cardano je v kriptovalutnem prostoru dobro znan po tem, da ga podpira neverjetno nadarjena ekipa, ki daje prednost znanstvenim raziskavam. Cardano bo doživel več tehničnih nadgradenj, ko bo vstopil v faze Goguen in Voltaire leta 2021 in pozneje.

Tezos (XTZ) je še ena vznemirljiva platforma, ki je edinstvena, saj uporablja fleksibilni algoritem delegiranih dokazov o vlogi (DPoS). Da bi pritegnil več razvijalcev, je Tezos šel skozi nadgradnjo Delphi, ki je znižala svoje pristojbine za plin po pogodbi za 75%. Zanimivo bo videti, kako ta poteza povečuje dejavnost DeFi na Tezosu.

Ethereum Classic (ETC) je bil prvotni protokol Ethereum, ki mu je nova veriga ETH težko pristala, ko je sledila krampu DAO. Uporabniki ETC imajo zdaj priložnost sodelovati v DeFi po oblikovanju ovitega žetona ETC. Zaviti žeton bo uporabnikom ETC omogočil sodelovanje DeFi v verigi Ethereum.

EOS je imel do leta 2020 vseeno, saj se je z 2,55 dolarja povzpel na 3,10 dolarja. Vendar pa so razvijalci že začeli delati na številnih aplikacijah EOS DeFi. Obstajajo tudi decentralizirane borze, decentralizirano posojanje, stabilkovanci, ki se trenutno gradijo na vrhu EOS. Kot tak štejte EOS na lastno nevarnost.

Na koncu imamo še Binance Coin (BNB). Vrednost Binance Coin se je od začetka leta več kot podvojila in se s 13,60 dolarja povečala na 34 dolarjev. Še septembra 2020 je izvršni direktor podjetja Binance Changpeng “CZ” Zhao napovedal, da si Binance Chain želi unovčiti revolucijo DeFi s ponovitvijo več funkcij blokovne verige Ethereum. S svojo vse večjo udeležbo in koristnostjo DeFi bi lahko konzervativno potisnil BNB nad 50 USD in v območje 75 USD.

4 žetoni temnega konja, na katere morate biti pozorni

V redu, zato smo preverili 5 začetnikom prijaznih kovancev in 6 platform DeFi. Vendar obstaja nekaj kovancev, ki lahko gredo pod radar in nas na koncu presenetijo leta 2021. Ugotovili smo 4 kovance, ki ustrezajo tej kategoriji:

Neo se je v letu 2020 skoraj podvojil pri vrednotenju, saj se je z 8,60 do 17 povzpel na 17 dolarjev. Walletinvestor.com, znan po svojih konservativnih napovedih, verjame, da bo Neo leta 2021 dosegel le 18,50 USD. Ker pa se vsi pridno osredotočajo na DeFi, je težko opaziti, da Neo zaostaja na tem področju. Kot taki lahko pričakujemo, da bo Neo naredil veliko več, kot predvideva WalletInvestor.

Tron bi lahko bil še en presenetljiv kandidat za leto 2021. TRX se je letos doslej zvišal z 0,0133 na 0,031 dolarja. DigitalCoinPrice verjame, da bo TRX leta 2021 podvojil svojo oceno in končal leto nekaj nad 0,06 USD. Menijo tudi, da bo TRX aprila 2021 dosegel vrh 0,07303966 USD.

Vrednost vrednotenja Zcash se je do leta 2020 skoraj potrojila, in sicer s 27,24 na 72,20 USD. Zdi se, da je kovanec za zasebnost pripravljen za pošastnega leta 2021. CoinSwitch pričakuje, da bo ZEC leta 2021 dosegel 200 dolarjev in do leta 2025 še naprej naraščal na ~ 1.250 dolarjev. Zdi se, da mora več ljudi začeti govoriti o Zcashu kot resnem vstopu v katero koli robustno kripto. portfelj.

Stellar je še ena vznemirljiva kriptovaluta, ki jo lahko preverite. XLM, ki ga je ustvaril ustvarjalec Ripple Jed McCaleb, obljublja tudi fantastično leto 2021. Ena najstarejših bank v Nemčiji, Bankhaus von der Heydt (BVDH), je napovedala, da bodo na bloku Stellar izdali stabilcoin, ki ga podpira evro. Z vse večjo institucionalno sprejemljivostjo lahko pričakujemo, da bo XLM dobil resnično zvezdniško leto 2021.

BTC in ETH – 2 kovanca, ki bi ju moral imeti vsak

Če pogledamo celotni kripto trg, se zdi očitno, da sta dve kriptovaluti, v katero bi moral vsak vlagati, BTC in ETH. Medtem ko Bitcoin ostaja vodilna kriptovaluta, se je Ethereum postavil kot vodilni na trgu DeFi.

Katera je najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021?

5 rastnih kriptos za nakup in zadrževanje leta 2021

Kako zaslužiti s kriptovaluto – dokončen vodnik

Katerih je 10 najbolj priljubljenih kriptovalut v Veliki Britaniji?

Katerih je 5 najbolj priljubljenih kriptovalut v ZDA?

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me