3 razlogi, zakaj bi lahko Cardano leta 2021 podvojil vaš denar

Ko smo zaključili leto 2020, smo začeli ožji izbor kovancev, za katere verjamemo, da bodo najboljši leta 2021. Cardano (ADA) smo opredelili kot eno od kriptovalut, ki pazi na ta ožji izbor. ADA je trenutno ocenjen na 0,14 USD in je 8. največji kovanec po tržni kapitalizaciji. Vendar verjamemo, da bi do konca leta 2021 ADA lahko presegel 1 USD (vsaj). Oglejmo si tri glavne razloge, zakaj bi Cardano na koncu vladal leta 2021.

Trije razlogi, zakaj bi Cardano ADA lahko podvojil vašo naložbo

Zunanji dejavniki: Institucionalni vlagatelji trkajo na kripto vrata

Kriptovalute kot celota bodo dobile znatno spodbudo, saj bodo institucionalni vlagatelji še naprej preplavljali trg.

Po raziskavi naložb podjetja Fidelity ima tretjina velikih institucionalnih vlagateljev v lasti digitalna sredstva. Od 774 anketiranih vlagateljev po Evropi in ZDA jih je 36% reklo, da so lastniki kriptovalut ali izvedenih finančnih instrumentov. Zaradi vse večjega zanimanja so številna podjetja, kot sta BitGo in Generis, ponudila prvo borzno posredništvo za institucionalne vlagatelje.

Številni bi se lahko zgledovali tudi po MicroStrategyju in kot kapitalski deleži kupili ogromno količino kripto. MicroStrategy že ima nekaj več kot 40.000 BTC in aktivno želi kupiti več.

Zunanji dejavniki: Razvijalci DeFi, ki iščejo alternative Ethereum

Nobena skrivnost ni, da je Ethereum vodilna platforma za aplikacije DeFi. Vendar Ethereum v svoji sedanji obliki nima razširljivosti ali funkcij, potrebnih za podporo rastočemu in uspešnemu ekosistemu. Kot taki razvijalci aktivno iščejo nadomestno platformo za gostovanje njihovih aplikacij. Verjamemo, da ima Cardano tukaj veliko priložnost, da izkoristi trg DeFi.

IOHK, podjetje, ki stoji za podjetjem Cardano, je dejalo, da bi lahko aplikacije DeFi kmalu prišle na verigo blokov. Ustanovili so javni sklad, imenovan „Project Catalyst“, katerega namen je spodbuditi razvoj DeFi znotraj ekosistema.

Prvi kandidat za projekt Catalyst, ki je bil objavljen, je Liqwid. Gre za trg posojil DeFi, ki udeležencem omogoča, da si prislužijo obresti za vloge in si izposodijo sredstva neposredno na verigi Cardano.

Arhitekt Liqwid Dewayne Cameron je dejal:

Naša ekipa tekmuje v dotacijskih krogih projekta Cardano Project Catalyst, da bo prejela naše financiranje semen, ki bodo financirale naše glavne razvijalce ter naše razvojne partnerje Appinventiv in Tweag … z veseljem bomo predstavili prostoru DeFi, kakšen projekt DAO, ki ga ne vodi VC, vodi skupnost on Cardano lahko dobavi v primerjavi s protokoli Ethereum DeFi s podporo VC, ki jih vidimo danes.

Poleg Liqwida je IOHK kot kandidata za projekt Catalyst poimenoval projektno podprto učno gradivo »Maybe Workshop«. Najboljši projekti bodo za razvoj svojih projektov prejeli ADA v vrednosti do 250.000 USD. IOHK je dejal, da bo prihodnje leto objavil ADA v vrednosti milijonov dolarjev kot del prihodnjih krogov financiranja – “od vsebine do virov skupnosti, Dapps do Defi.”

Kar zadeva vrednotenje, je lahko rezanje pite DeFi za Cardano neizmerno. Frank Holmes, izvršni direktor ameriških svetovnih svetovalcev, verjame, da bo Ethereum leta 2021 imel veliko koristi od DeFi-ja. Ne vidimo razloga, zakaj to ne bi veljalo tudi za Cardano.

Od pisanja je v pogodbah DeFi zaprtih nekaj manj kot 14,5 milijarde dolarjev. Razvoj DeFi bi lahko imel dolgoročni sestavljeni učinek na ekosistem, saj bodo boljše aplikacije pritegnile več uporabnikov, kar pa bo pritegnilo več razvijalcev in jih spodbudilo k ustvarjanju boljših projektov.

Notranji dejavniki: 2021 tehnične posodobitve

Cardano je v kriptovalutnem prostoru dobro znan po tem, da ga podpira izjemno nadarjena ekipa, ki daje prednost raziskavam in skrbnemu načrtovanju, preden unovči hype. Po navedbah Santimenta, platforme za vedenjsko analizo kriptovalut, je bil Cardano najbolj aktivno razvit projekt v letu 2019 in je premagal Ethereuma in Storja.

Kot si lahko predstavljate, se je ta močan razvoj nadaljeval tudi v letu 2020 in se bo nadaljeval, ko se bomo preselili v leto 2021. Protokol bo šel skozi trdo vilico takoj, ko se premakne v tretjo razvojno fazo, imenovano “Goguen”. V tej fazi bo Cardano aktivno delal na integraciji pametnih pogodb in decentralizaciji.

Prihajajoči hard fork uvaja zaklepanje žetonov, ki pametnim pogodbam omogoča, da podpirajo določene pogoje, na primer uporabnike držijo žetone za določeno obdobje za dokončanje pogodbe. Po Goguenu bo naslednja nadgradnja “Voltaire”, ki bo v sistem uvedel robustne protokole upravljanja.

Na splošno je Cardano eden najbolj premišljenih projektov v prostoru, ki so ga zgradili tehnološki strokovnjaki, ki skrbno ustvarjajo protokol, ki lahko moti pametno pogodbo / prostor DeFi.

Od januarja se je vrednost ADA zvišala z 0,033 na 0,146 USD (od trenutka pisanja). V celoti pričakujemo, da se bo ta pozitivna rast nadaljevala tudi do leta 2021. Z integracijo pametnih pogodb in pretoka aplikacij DeFi, skupaj z bolj splošno sprejetostjo, bo Cardano postala ena izmed zvezd zvezd 2021.

eToro – Kupite Cardano ADA z 0% provizije

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me