5 Blockchain inovacij, ki jih trg opazuje v letu 2018

Leto 2018 je bilo za blockchain doslej mirnejše od celotne bonance, ki je bila leta 2017. Kljub temu obstaja več pomembnih tehnoloških novosti v blockchainu, na katere trgi gledajo. Se sprašujete, kaj so? V tem članku bomo zaokrožili pet največjih inovacij Blockchain, ki se bodo pojavile v naslednjem letu, in vpliv, ki bi ga lahko imeli na trge kriptovalut..

To Trgovanje Izobraževanje članek opisuje nekaj stvari, ki jih naj pazi:

1. Regulatorji

pomanjkanje regulatorjev za kriptovarnost

Regulatorji so že od samega začetka preplavili številne vlagatelje v kriptovalute, a po mehurčku Bitcoin konec leta 2017 in v začetku leta 2018 mnogi zdaj na naložbe v kriptovalute gledajo z vedno večjim sumom. Veliko tega je bolj povezano z brezvestnimi posamezniki in podjetji, ki poskušajo z nedavno objavo okoli kriptovalut iztrgati lahkoverne potrošnike, nekatere pa zanima sam model Blockchain. Velik del tega je posledica decentralizirane narave kriptovalut in pomanjkanja nadzora, ki ga imajo vlade in druge regulativne agencije nad načini njihove uporabe. Zaradi tega so bili še posebej nepriljubljeni pri policiji, ki se pri iskanju kriminalcev zanaša na elektronsko papirnato sled, ki je običajno povezana s plačili s kreditnimi karticami in drugimi elektronskimi transakcijami..

Morda vam bo všeč tudi: 5 načinov za podvojitev vaše naložbe

2. Obresti bank

Banke so se začele zanimati za uporabo tehnologije Blockchain za premikanje sredstev po vsem svetu, zlasti med trgi in na njih, ki imajo nerazvito infrastrukturo finančnih storitev in znotraj njih. Blockchain prenosi so v mnogih primerih hitrejši, enostavnejši in bistveno cenejši od že obstoječe tehnologije. Nekatere kriptovalute se odmikajo od potrošniškega trga in upajo, da je skrivnost njihovega prihodnjega uspeha v prepričanju večjih finančnih institucij, da jih sprejmejo za obdelavo plačil in druge finančne težave. Do zdaj jih je bilo velike banke v Španiji in Latinski Ameriki so že začele uporabljati tehnologijo Blockchain znano pa je bilo tudi zanimanje številnih večjih ameriških finančnih institucij.

3. Sprejetje potrošnikov

sprejem tehnologije blockchain kot plačilo

Vse navdušenje nad podjetji modrih čipov ni umirilo govoric, da je veliko sprejetje tehnologije Blockchain pred potrošniki že pred vrati. Govorice, da bo Amazon, PayPal, Facebook ali drug pomemben internetni igralec v veliki meri prišel v Blockchain, zagotovo niso nič novega in se le redko uresničijo. Večina podjetij, ki so začela sprejemati Bitcoin med največjim dvigom te valute leta 2017, je to storila vsaj z enim očesom na velikem porastu oglaševanja, ki je navadno izhajal iz odločitve. Zdaj, ko ljudje Blockchain gledajo skozi bolj racionalne oči, pa je mogoče, da kriptovalute začnejo najti nišo, v kateri lahko poslujejo dobičkonosno in uspešno še vrsto let.

Ljudje preberejo tudi: 10 mitov o kriptovalutah in Blockchainu

4. Celovitost sistema

Številne banke so v zadnjih mesecih utrpele velike napake na področju informacijske tehnologije, saj njihova zastarela infrastruktura ne sledi zahtevam strank 20. stoletja. Zanašanje na Blockchain sodobne metode in decentralizirani pristopi naredi ga relativno imunega na tovrstne težave in zaradi privzete varnostne metode bi lahko bil zelo priljubljen med potrošniki v vedno bolj osredotočeni dobi zasebnosti. Kljub tem prednostim pa bo treba odstraniti številne ovire za vstop, preden bomo verjetno videli zelo razširjeno uporabo kriptovalut..

5. Finančna avtomatizacija

blockchain avtomatizirani procesi

Ob Trgovanje Izobraževanje, vemo, da je prihodnost financ avtomatizirana. To velja že v svetu trgovanja, kjer veliko večino hitrih poslov samodejno izvajajo računalniki, ki se zanašajo na algoritme in ne posamezni trgovci. Kriptovalute bodo pomagale bančnemu svetu, ki je sicer močno odvisen od ročnih procesov in starih načinov početja, da končno stopijo v 21. stoletje in začnejo uporabljati avtomatizirane procese, ki bo celoten postopek bistveno učinkovitejši za finančne institucije in potrošnike.

Čeprav je trg morda nekoliko manj navdušen kot nekoč, nedvomno tehnološke inovacije Blockchain prihajajo hitreje kot kdaj koli prej. Naslednje leto se veliko obeta vsem vlagateljem, ki pridejo na ogled.

Ne zamudite: Kako razmišljati kot investicijski guru?

Če ste z veseljem prebirali ta članek iz Trading Education, mu podelite všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Vir: www.due.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me