5 najboljših kriptokovancev za leto 2021

Bitcoin, Ethereum in še več: Tu je 5 najboljših kovancev za leto 2021

S pandemijo COVID-19, ki je večji del leta 2020 uničila svetovno gospodarstvo, se je veliko vlagateljev za kriptovalute zateklo kot varna naložba. To je očitno, ker se je celotna kapitalska tržna meja povečala z 192 milijard na 563,50 milijarde dolarjev. Torej, ker bo Bitcoin kmalu prekinil svoj ves čas, bi morali biti na trgu kriptovalut izjemno bikovski..

Ker je leto 2021 tik pred vrati, si oglejmo naših pet najljubših kriptovalut leta 2021.

# 1 Bitcoin

Medtem ko je Bitcoin leto začel s 7.130 ameriškimi dolarji, je uspel narasti za več kot 170%. Od trenutka, ko se tiska, se giblje malo pod 19.500 USD. Ker pa se BTC približuje najvišjim nivojem vseh časov, je v odličnem položaju, da raven grafikonov še ni videl. Dan Held, vodja rasti na borzi Kraken, je nekoč objavil objavo na LinkedInu kmalu potem, ko se je BTC začel spogledovati z najvišjimi nivoji – “Če berete to, ste še vedno zgodaj za Bitcoin.”

Mnogi pričakujejo, da bo BTC podvojil svojo vrednost vsaj v letu 2021. Glavno gonilo te rasti brez primere je institucionalno sprejemanje. CoinShares je poročal, da so vlagatelji prejšnji teden kupili BTC in druga kripto sredstva v vrednosti okoli 429 milijonov dolarjev. Poleg tega je MicroStrategy, ki je verjetno največja institucija, ki aktivno vlaga v Bitcoin, povečal njihovo skupno imetje Bitcoin na neverjetnih 1,1 milijarde USD.

# 2 Ethereum

Pametni pogodbeni platformi je Bitcoin uspelo ročno premagati s povečanjem cene za približno 350% v letu 2020. ETH je celo uspel prebiti mejo 600 dolarjev, vendar se je od takrat soočil s popravkom na 585 dolarjev..

Od leta 2021 bo Ethereum še naprej vozil val DeFi. Leto 2020 je bilo leto DeFi in leto 2021 se nadaljuje. V tem letu je skupna vrednost, zaklenjena v DeFiju, skočila s 675 na 15 milijard dolarjev. To je osupljivo >2100% podražitev. Če 2021 naredi celo polovico tistega, kar je leta 2020 naredil DeFi, je sama vrednost in koristnost, ki bi jo lahko prinesel v Ethereum, precej osupljiva..

# 3 Valovanje

Ripple je imel zasedeno leto 2020, ko se je razširil na več kot finančnih ponudnikov v 40 državah, vključno z Banco Santander (SAN) in American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB), in Bank of America (BAC). FRMO Corp je XRP izpostavil kot eno najbolj zanimivih kriptovalut leta 2020.

Cena XRP je odražala to pozitivno razpoloženje, saj je skočila z 0,19 na 0,45 dolarja in dosegla najvišjo vrednost leta 2020, ki je znašala skoraj 1 dolar. Z večjim sprejemanjem in njegovo ODL platformo, ki postaja bolj priljubljena kot kdaj koli prej, lahko pričakujemo, da se bo XRP v letu 2021 še povečal.

# 4 Litecoin

Litecoin se je skoraj podvojil, saj je z 41 na 80,50 dolarja poskočil. Lahko pričakujemo, da bo Litecoin prešel v tri števke in bo temni konj kandidat za “največjega skakalca” leta 2021. Razlog je v tem, da smo leta 2020 neverjetno bikovski glede Bitcoinov in, kot so mnogi ugotovili, Litecoin ponavadi sledi premieri kriptovalute. Razlog je v tem, da, kot pravi ustanovitelj Litecoina Charlie Lee, medtem ko lahko uporabimo Bitcoin za premikanje velikih količin denarja, zaradi premikov za transakcije premikanje manjših vsot ni praktično. To je razlog, zakaj uporaba Litecoina dopolnjuje Bitcoin.

Tudi Litecoin Foundation, neprofitna organizacija, povezana z Litecoinom, je pridobila 9,9% nemške banke WEG. To v bistvu odpira vrata LTC za sodelovanje v običajnem bančništvu.

# 5 Bitcoin Cash

Bitcoin Cash bi lahko bil eden najbolj vznemirljivih izbir za leto 2021. Crypto Ground, neodvisna založba, ki ponuja kriptovalute & Blockchain Technology News meni, da bo BCH v petletnem časovnem okviru dosegel 3067 ameriških dolarjev. Podobno kot Litecoin tudi mi mislimo, da bo Bitcoinov bik 2021 pozitivno vplival na cenovno gibanje BCH.

Menimo, da je teh pet kovancev dobro pripravljenih, da vladajo kripto nočitvi leta 2021. Če želite preveriti več takšnih poročil, preberite naše članki o trgovanju s kriptovalutami.

Katera je najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021?

Katerih je 10 najbolj priljubljenih kriptovalut v Veliki Britaniji?

Najboljši Altcoins za trgovanje v letu 2021

Katerih je 5 najbolj priljubljenih kriptovalut v ZDA?

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me