5 najboljših kriptovalut, zaradi katerih bi lahko postali milijonar

Vlagajte v teh 5 kriptovalut, iz katerih bi lahko postali milijonar

Kriptovalute so v zadnjih nekaj desetletjih zabeležile znatno rast, ki je ni bilo mogoče kar prezreti. Potencialni razvoj tehnologije veriženja blokov in več platform za izmenjavo kriptovalut je sprožil val številnih kriptografskih procesov, narejenih na decentraliziranih peer-to-peer platformah.

Ta hitro rastoča legija je kriptos naredila donosno digitalno sredstvo za naložbe. Njegova neobvladljiva rast je prepričala več vlagateljev, da vlagajo v kriptovalute, in od tega so res poželi precej dober dobiček.

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati, preden nameravate vlagati v kriptovalute

Tako kot druge naložbe tudi kripto imajo veliko dejavnikov tveganja in velike potencialne koristi. Cryptos je res donosen način prihranka dohodka ali ustvarjanja več prihodkov, če vanj skrbno vlagate, upoštevajoč vse dejavnike tveganja. Osredotočanje samo na trenutno stopnjo ni dober indeks, saj bi lahko v nekaj tednih pokazal drastične spremembe. Tu je nekaj dejavnikov in kazalnikov, ki jih je treba upoštevati pred vlaganjem v kriptovalute.

Hlapljiva narava kriptovalut

Kriptos so zelo nestanovitni in naenkrat preživijo veliko vzponov in padcev. Pomembno je, da se zavedate njegove nestanovitnosti in imate načrt za obvladovanje tveganj, da se izognete nepotrebni izgubi težko prisluženega denarja.

Raven likvidnosti

Kriptovalute bi morale imeti višjo raven likvidnosti, da bi imela hitrejšo tržno prodajno ceno. Večina kriptovalut, kot je Bitcoin, ima visoko likvidnostno stopnjo, zaradi česar so trgovci vedno priljubljeni.

Trgovalna dejavnost

Preden vlagate v kriptovaluto, preverite, ali spremljate njegovo trgovinsko dejavnost na več borzah. Prikazuje število transakcij, ki so bile izvedene v določenem obdobju, kar je dober pokazatelj, ki prikazuje dejansko povpraševanje določene kriptovalute med trgovci..

Najboljših 5 kriptovalut Bi lahko postali milijonar

Z oceanom kriptovalut, ki so danes na voljo na trgu, so trgovci in vlagatelji v popolni zmedi pri odločanju, v katero kripto naložbo vlagati. Da bi odpravili to meglo zmede, je tukaj pet najboljših kriptovalut na trgu, v katere lahko danes investiramo in v bližnji prihodnosti.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin je najstarejša in še vedno ena največjih najbolj priljubljenih kriptovalut na trgu, s 40-odstotnim deležem v celotni tržni kapitalizaciji kriptovalut. Čeprav na trgu prevladuje od leta 2009, potovanje Bitcoin-a ni bilo tako gladko, polno vzponov in padcev. Decembra 2017 je dosegel več kot 20.000 ameriških dolarjev, nato pa se je decembra decembra znižal na 3.234 dolarjev. Januarja 2021 se je uspel vrniti, cene pa so narasle na več kot 40.000 dolarjev za tržno omejitev več kot 1 bilijon dolarjev. To pomeni, da so bitkoini predstavljali skoraj več kot 69% celotnega trga kriptovalut.

Poleg tega bo Bitcoin najverjetneje indeks prevladujočega položaja dosegel 65–70% v primerjavi z drugimi altcoin-i.

Če nameravate vlagati v kriptovalute, je vedno najbolje razmisliti o tisti z največjo tržno kapitalizacijo v kripto svetu. Spremembe v ekosistemu BTC zaradi aktivne uporabe Lightning Network-a neopazno omogočajo uporabo Bitcoina v decentraliziranih aplikacijah, platformah za e-poslovanje in mikroplačilih..

Ethereum (ETH)

Če nameravate vlagati v kriptovalute, je Ethereum, alternativa Bitcoin, res ena najboljših in varnih kripto valut, ki jo je treba upoštevati..

Za razliko od Bitcoina Ethereum ni zgolj digitalna valuta, temveč bolj napreden projekt veriženja blokov. Je decentralizirana programska platforma, ki temelji na praktičnih pametnih pogodbah in decentraliziranih aplikacijah (DApps) in jo številni projekti uporabljajo za digitalizacijo transakcij..

Vrednost valute Ethereuma naj bi se povečala zaradi vse večjega povpraševanja po njegovi verigi blokov in funkcijah. Leta 2021 naj bi tudi Ethereum spremenil svoj soglasni algoritem iz dokazov o delu v dokaz o vložku, kar bo omogočilo hitrejšo hitrost transakcij in nič vilic. Tudi s tržno kapitalizacijo več kot 139 milijard dolarjev vlagatelji predvidevajo milijonsko prihodnost z vlaganjem v Ethereum.

Preberite več: Če bi morali vlagati v Ethereum leta 2021?

Valovanje (XRP)

Ripple, znan kot “kralj bančne infrastrukture”, se je v kripto industriji prebil z uspešnim partnerstvom ekosistema Ripple z nekaj pomembnimi finančnimi akterji na trgu. Razlog za priljubljenost Ripplea je, da ni zgolj digitalna valuta, temveč tudi učinkovit plačilni sistem. S svojo tehnologijo veriženja blokov omogoča hitrejša in varnejša mednarodna plačila in je priljubljena med trgovci.

Decembra 2017 se je povzpel na skoraj 2,4 USD, kar je bila izjemna rast s skoraj 0 USD. Ker je Ripple tretja največja kriptovaluta s tržno kapitalizacijo in z nenehno rastjo, je res dobra možnost, da jo kot svojo kriptovaluto do leta 2021 vlagate v prihodnost.

Litecoin (LTC)

Litecoin se je začel leta 2011 s sprejetjem več odličnih lastnosti Bitcoinov. To je eden glavnih razlogov za njegovo priljubljenost med vlagatelji in je tudi dober razlog, da jo štejemo med najboljše kriptovalute. S hitrejšo hitrostjo transakcij in nižjo sistemsko zahtevo ima Litecoin na trgu precej hitro rastoče blago. Transakcijo zaključi štirikrat hitreje kot Bitcoin, kar je izjemno.

Maja 2017 je bila prva kriptovaluta, ki je izvedla transakcijo Lightning Network in je po tem pridobila veliko popularnost. S tržno kapitalizacijo od leta 2021 do 10,1 milijarde dolarjev, skupaj s smrtonosno kombinacijo hitrejših in lažjih transakcij, je Litecoin neizogibna naložbena priložnost za dodajanje na vaš seznam kriptovalut za vlaganje v prihodnost milijonarjev..

Preberite več: Napoved cene Litecoin 2021-2025

Cardano (ADA)

Skupina inženirjev, matematikov in strokovnjakov za kriptografijo je ustvarila Cardano, "Dokaz o vlogi Ouroboros" kriptovalute po podrobnem raziskovalnem pristopu. Podobno kot Ethereum tudi Cardano želi biti finančni operacijski sistem na svetu. To doseže z vzpostavitvijo decentraliziranih finančnih produktov in zagotavljanjem rešitev za interoperabilnost verige, goljufije volivcev itd.

Čeprav je Cardano še vedno v zgodnji fazi, mu je v kripto svetu uspelo zagotoviti donosno ime kot “morilec Ethereuma”, saj ima več primerjalnih zmogljivosti in priložnosti..

Ena ADA trguje za 0,31 dolarja, od januarja 2021 pa ima tržno kapitalizacijo 9,8 milijarde dolarjev. To je res pomembna stopnja in je donosen podlaga za vlagatelje, ki nameravajo vlagati v kriptovalute na dolgi rok..

Bottom Line: Najboljše kriptovalute, ki bi vas lahko naredile za milijonarja

Če iščete dolgoročni naložbeni načrt, potem je ena najboljših in najlažjih možnosti, ki jo imate, naložba v kriptovalute. Ko se trg širi s kripto žetoni in izmenjevalnimi platformami, je enostavno izgubiti sled, kar lahko privede do velike izgube vaših težko prisluženih prihrankov. Če imate močno voljo in dobre spretnosti odločanja, je to top 5 kriptovalut, v katere lahko investirate, da si zagotovite milijonsko prihodnost na dolgi rok.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

10 najboljših kriptovalut za naložbe v letu 2021

Kako vlagati v kriptovaluto leta 2021

Bi lahko Bitcoin leta 2021 dosegel ceno 100.000 USD

Katerih 10 najboljših digitalnih kovancev bo eksplodiralo leta 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me