5 poceni kriptovalut, ki jih lahko kupite že zdaj – XRP, XLM, DASH, BNB in ​​XTZ

Poceni kriptos, ki jih lahko kupite zdaj

V zadnjih dveh letih se je trgu uspelo okrevati od medvedjega trga leta 2018. Z navalom institucionalnih vlagateljev in več primerov uporabe, ki vstopajo na trg, bo lahko leto 2021 v kripto prostor prinesel cenovne ukrepe brez primere. Danes se bomo osredotočili na pet kriptovalut, za katere verjamemo, da bodo leta 2021 eksplodirale – XRP, XLM, DASH, BNB in ​​XTZ.

Sestavili smo seznam najcenejših Cryptos, ki si jih je treba ogledati leta 2021.

Torej brez nadaljnjega …

5 poceni kriptovalut za razmislek

  1. Ripple XRP
  2. Stellar XLM
  3. Tezos XTZ
  4. Črtica
  5. Binance Coin BNB

1.. Valovanje – XRP, ki pritegne institucionalni interes?

grafikon cen xrp

Zdi se, da je Ripple pripravljen na institucionalno sprejetje leta 2021. Podjetje FRMO Corp za obvladovanje finančnih tveganj je XRP med svojimi delničarji leta 2020 označilo za “eno najbolj zanimivih kriptovalut”. Glede na FRMO:

»Če bi se hitrost transakcije XRP močno povečala, bi se število valutnih enot močno zmanjšalo, s čimer bi ustvarili precejšen donos, tudi če sam kovanec ne bi imel večje tržne kapitalizacije. Vendar bi se vrednost na enoto povečala. “

Z enostavnimi besedami se lahko vrednotenje žetonov Ripple z naraščajočo uporabnostjo poveča, saj bo enako znatnemu povečanju skupnega zbranega zneska kot provizije. Ker Ripple sežga zbrane provizije, bo to povzročilo postopno upadanje ponudbe v obtoku. Če povpraševanje preseže razpoložljivo ponudbo, bo to povečalo vrednotenje žetonov.

2.. Zvezdnik – XLM se veseli zvezdnega leta 2021

Grafikon cen XLM

Ripple in Stellar se lahko obnašata kot izvrstni sovražniki, vendar XLM obljublja tudi fantastično leto 2021. Ena najstarejših nemških bank Bankhaus von der Heydt (BVDH) je napovedala, da bodo na blokovski verigi Stellar izdali stabilcoin, ki ga podpira evro. Zdi se, da podpora ustanovljene banke v enem največjih evropskih gospodarstev spreminja igro. Lukas Weniger, vodja poslovnega razvoja BVDH, je dejal:

Stablecoin je zelo občutljiv izdelek in od uporabnikov na koncu zahteva veliko zaupanja. Če torej pogledamo druge projekte, na primer Tether, obstaja nekakšno vprašanje zaupanja. Nanaša se na dejstvo, da Tether ne objavlja svojih revizijskih poročil in podobnih stvari.

Od začetka leta je XLM poskočil z 0,045 na 0,158 dolarja. Vendar pa bi lahko XLM z večjo uporabo in večjo uporabnostjo osvojil 0,50 dolarja in poskušal preseči doslej visoke ravni 0,94 dolarja..

3.. Tezos – XTZ za vožnjo z vlakom DeFi

Grafikon cen XTZ

Medtem ko je DeFi eksplodiral leta 2020, pričakujemo, da bo še naprej naraščal in dosegel nove višine leta 2021, saj ostaja najbolj praktičen primer uporabe tehnologije veriženja blokov. Čeprav Ethereum ostaja vodja platforme, ima nekaj pomanjkljivosti, ki DeFi preprečujejo, da bi dosegel resnično razširljivost. Tezos je pametna pogodbena platforma, ki uporablja algoritem delegiranega dokaza o vložku (DPoS). Lahko bi bila izvedljiva alternativa za razvijalce, ki bi morda želeli zgraditi svoje aplikacije.

Trenutno morajo razvijalci DeFi Ethereumu plačati ogromno zneskov za plin. Zaradi teh omejitev plina sta velikost in zapletenost pametnih pogodb močno omejena. Da bi se odpravil tej težavi, je Tezos novembra dokončal nadgradnjo Delphijev, da bi znižal svoje pristojbine za plin za pametne pogodbe za 75% in privabil razvijalce. Po navedbah razvijalcev Delphija je nadgradnja “ključna za omogočanje novih aplikacij na Tezosu, ki ciljajo na področja, kot so DeFi, zbirateljski predmeti in igre na srečo.”

Že aprila 2020 so Bitcoin Association Switzerland, Tezos Foundation in številni partnerji izdali prvo tokenizirano različico bitcoina na bloku Tezos, tzBTC. To je učinkovito sprožilo DeFi na Tezosu. Z nadgradnjo Delphi lahko pričakujemo več dejavnosti DeFi, kar bi moralo povečati splošno uporabo in vrednotenje verige blokov.

4.. Črtica – Izkoristite različne dejavnike

grafikon cen pomišljajev

Dash po ceni 89,50 USD ni ravno “poceni kovanec”. Verjamemo pa, da trenutno veliko ljudi spi na kovancu za zasebnost. Dash bi lahko imel veliko leto 2021 iz naslednjih razlogov:

  • V sodelovanju s StakeHound bodo imetniki Dash-a zdaj lahko dostopali do storitev DeFi.
  • Hiperinflacija v latinskoameriških državah, kot je Venezuela, je prisilila njihove državljane, da izgubijo vero v svojo valuto in se obrnejo na kripto kovance. Dva kovanca, na katera sta se večinoma obrnili, sta Bitcoin in Dash.

Kljub močno medvedjem decembru je Dash od začetka leta več kot podvojil svojo vrednost, s 40,75 na 88,50 dolarja.

5.. Binance Coin – BNB se je stalno povečeval skozi vse leto 2021

graf cen bnb

Binance Coin koristi tri glavne dejavnike:

  • Njegova povezava z Binanceom, verjetno najbolj priljubljeno borzo v kripto prostoru. Žetoni BNB se uporabljajo za nakup sredstev in plačilo menjalnih provizij.
  • To je domači kovanec Binance Chain.
  • Četrtletni proces izgorevanja žetonov, skozi katerega se rutinsko krči njegova krožna dostava.

Čeprav ni tako drag kot Dash, je BNB še vedno veliko dražji od ostalih, saj po času tiska trguje za 27 USD. Vendar pa Binance dnevno ustvari 16 milijard dolarjev obsega trgovanja, zaradi česar je BNB eden najzasedenejših žetonov v celotnem kriptosistemu. S povečano uporabo in Binance Chain, ki privablja nekatere najbolj vznemirljive projekte, bi lahko bila BNB na poti do pošastnega leta 2021.

Vrednost Binance Coin se je od začetka leta skoraj podvojila, in sicer s 13,60 na 27 dolarjev.

Preberi več:

Katerih je 10 najbolj priljubljenih kriptovalut v Veliki Britaniji?

Najboljši Altcoins za trgovanje v letu 2021

Katerih je 5 najbolj priljubljenih kriptovalut v ZDA?

Kako zaslužiti s kriptovaluto – dokončen vodnik

Katera je najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021?

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me