Ali bo Ripple (XRP) z 87% višjo ceno do konca leta 2021 dosegel 1 USD?

Kovanec Ripple (XRP) je v zadnjih nekaj letih zabeležil izjemno rast, njegova cena pa se je močno povečala. Rippleova tehnologija veriženja blokov in njen varnostni protokol, ki temelji na konsenzu, privabljata vse več vlagateljev.

V zadnjih nekaj mesecih je bil Ripple po ceni eden najbolj uspešnih kovancev v kripto svetu. Vlagatelji radovedno vedo, ali se bo ta kriptovaluta do konca leta 2021 prebila na 1 dolar, saj je od začetka leta že narasla za 87%.

Kaj naredi Ripple edinstveno kripto valuto?

Ripple Labs je ustvaril Ripple z namenom, da bo bolj razširljiva, hitra in cenejša kriptovaluta. Njegov cilj je odpraviti visoke stroške medbančnega nakazila, zato je v javnosti znan kot “kralj bančne infrastrukture”. Zaradi česar je Ripple edinstven, projekt Ripple v nasprotju z drugimi kripto ni namenjen popolnemu nasprotovanju sedanjim tradicionalnim finančnim sistemom, kot so banke in vlade. Namesto tega se želi Ripple integrirati s trenutnim sistemom, da bo bolj napreden in dostopen za svoje uporabnike.

Ripple ima edinstven mehanizem soglasja; izboljšuje splošno integriteto s potrjevanjem stanja na računih in transakcij. To bo sčasoma blokiralo zlonamerne vnose in poskrbelo, da bodo transakcije zelo varne. Ripple ima veliko nižje stroške kot druge kriptoskupine na trgu, zaradi česar je to izvedljiva možnost za vlagatelje.

Preberite več: Kaj je valovanje? Vodnik za začetnike

Mrežno omrežje: XRP in XRPL

Popularno je Ripple le platforma za prenos vrednosti med verigami, ki jo je Ripple Labs razvil za svoje začetne uporabnike.

Za digitalno platformo je pregledna knjiga, imenovana XRP Ledger (XRPL). XRPL je odprtokodna, decentralizirana kriptografska knjiga, ki ne temelji na nobeni verigi blokov, temveč jo poganja skupnost brez centralnega organa. Je enakovredno omrežje, ki je dostopno vsem. XRP je domača valuta knjige Ripple in to digitalno sredstvo takoj prenese vrednost prek meja z manj stroški.

V omrežju Ripple obstajajo trije glavni proizvodi. xCurrent, ki bankam omogoča preprost prenos denarja. XRapid uporablja XRP kot sredstvo, ki podjetjem in finančnim institucijam pomaga pri njihovih transakcijah. xVia z uporabo napredne tehnologije veriženja blokov podjetjem, ki premikajo denar, pomaga pri dostopu do informacij v bankah.

Med temi tremi izdelki je poudarek na rešitvi ODL (Liquidity on-Demand), orodju, zgrajenem na vrhu sistema sporočil xCurrent. Je večji del zbirke RippleNet, ki omogoča poceni in takojšen prenos sredstev za ponudnike finančnih storitev v vseh jurisdikcijah z uporabo kovanca XRP.

ODL prav tako zmanjšuje tveganje nihanja valutnih cen. To je eden glavnih Rippleovih vrednotnih predlogov. S svojo osnovno tehnologijo, ki lahko pomaga finančnim institucijam, bo vse več bank sprejelo to kripto valuto. To bo še povečalo povpraševanje po XRP in obstaja velika verjetnost, da bo Ripple do konca tega leta dosegel visoke dosege.

Rippleova trenutna uspešnost in prihodnji razvoj

Poleg RippleNet-a in njegovih treh izdelkov, ki izboljšujejo položaj XRP-ja v blockchain-omrežju, bodo v prihodnosti v laboratorijih Ripple njegovo vrednost primera razširili na pametno sklepanje pogodb in DeFi. S trenutno tržno kapitalizacijo okoli 1.515.735.575.264 dolarjev in priročno nizko ceno na kovanec se XRP letos uvršča na seznam priljubljenih vlagateljev. Obtočna ponudba kovancev XRP je 45.404.028.640, največ pa 100.000.000.000 kovancev XRP..

XRP kaže obetavno prihodnost, ko vodstvo trdi, da je podpisalo skoraj 300 partnerstev z bančnimi in finančnimi strankami. Ta seznam vključuje nekatere največje pištole na trgu, kot so Accenture, MoneyGram, BFC Bahrajn itd. Danes več finančnih institucij olajša digitalno valuto kot alternativo omrežju SWIFT, kar daje XRP resnično aplikacijo..

Preprosto povedano, Ripple je razmeroma visoka tržna kapitalizacija in je varen, hiter in poceni plačilni sistem, ki ima v bližnji prihodnosti velik potencial za rast.

Ne zamudite: Ripple Price Napoved

Will Ripple je do konca leta 2021 dosegel 1 dolar: spodnja črta

V zadnjih nekaj letih je Ripple izkazal izjemno rast in dosegel pomembne naslove, saj je bančnemu sektorju pomagal nadgraditi osnovno strukturo.

Ripple je za povprečne uporabnike po vsem svetu pocenil in hitreje opravil transakcije. Z uvedbo DeFi-ja v odprto knjigo Ripple, naložbami več velikih institucij in njegovim prostorom za boljšo kripto regulacijo ima Ripple dokaj dobre možnosti, da se do konca leta 2021 zbere na 1 dolar.

eToro – Najboljša platforma za nakup Valovanje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me