Ali je zvezdne lumene vredno spremljati?

Stellar Lumens je v zadnjih nekaj letih pridobil precej priljubljenosti in vlagatelji radovedno vedo, ali je Stellar dobra naložba. Gre za pragmatičen projekt veriženja blokov, ki podpira digitalno predstavitev katere koli valute. Vedno je najbolje vedeti, kaj imajo novi projekti na računu na trgu, polnem priložnosti.

Tu je podrobna študija Stellar Lumens, razlog za njegovo priljubljenost, in vlagatelji lahko izbirajo, ali je dobra naložba v prihodnosti.

Kaj so zvezdni lumeni in zakaj je bil izumljen?

Zvezdne lumene (XLM) je ustvaril Jed McCaleb, izumitelj Ripplea. Gre za digitalno valuto, ki je podobna Rippleu, vendar drugačna po namenu.

Lumen je Stellarjeva kriptovaluta, ustvarjena, da igra pomembno vlogo v omrežju. Stellar je zasnovan na poseben način in nujno, da ima vsak račun ves čas zadostno število lumnov. Namesto da bi pomagal institucijam, je bil Lumens ustanovljen z namenom pomagati posameznikom pri prenosu denarja.

Prejšnje čezmejne transakcije so ljudem povzročale veliko težav. Lumens je bil ustvarjen za premagovanje dolgotrajnih transakcij in visokih provizij. S hitrim in poceni načinom pošiljanja denarja po vsem svetu je Lumens našel boljšo rešitev za ta problem.

Fintech za kriptovalute: XML

Naša družba se danes počasi premika v brezgotovinsko družbo in podjetja, ki imajo od tega koristi, so nedvomno podjetja s finančno tehnologijo. Fintech podjetja so postala vse bolj pomembna, saj posameznikom omogočajo enostavno premikanje denarja. Ko gre za svet kriptovalut, želi Ripple in Stellar Lumens odpraviti visoke stroške medbančnega nakazila in ga omogočiti vsem.

Zvezdni lumeni delujejo kot enakovredni posojilodajalec za premikanje denarja čez meje; Za razliko od Ripple, ki skrbi za bančne institucije, Stellar cilja na nebančne. Tako Ripple kot Stellar imata enak namen v kripto svetu. Njihov domnevni cilj je olajšati transakcije ljudem s hitrostjo in varnostjo digitalnih žetonov ter olajšati pretok trdnega premoženja, vključno s fiatno valuto, čez meje.

Za razliko od Bitcoina, kovanca za dokaz o delu (PoW), Stellar uporablja soglasno metodo Stellar. S to metodo se transakcije poravnajo v 2-5 sekundah. Metoda konsenza uporablja vrsto strežnikov, ki se med seboj sinhronizirajo za preverjanje, namesto da za potrjevanje transakcij uporabljajo rudarje.

Stellarjeva osnovna tehnologija in žeton Lumen

Omrežje Stellar je odprto, decentralizirano omrežje peer-to-peer, ki omogoča premikanje in shranjevanje denarja. Lumen je izvorni žeton omrežja in uporabnikom omogoča pošiljanje vsote denarja in pretvorbo valute.

Lumen deluje kot most, ki poceni čezmejno trgovanje s sredstvi. Zato ta decentralizirana tehnologija veriženja blokov izziva obstoječe ponudnike plačilnih storitev, ki zaračunavajo višje provizije za podobne storitve, in želi odpraviti vrzeli med različnimi zaprtimi sistemi, ki jih sestavljajo sedanji mednarodni finančni trgi.

Lumens zagotavljajo enostavne transakcije vrednosti med valutami, ki nimajo para, s katerim se pogosto trguje. Preko Lumena lahko pošlje samo ena vrsta valute od enega ponudnika, ki prispe kot prejemnik kot druga valuta. Pot do sprejemnika je napolnjena z različnimi prehodi skozi več valut. Z zagotovitvijo prisotnosti ravne zamenjave valutnega para ali iskanjem obstoječega povpraševanja po začetni valuti od imetnika Lumena išče par lumnov in ciljno valuto, zaradi česar je transakcija brezhibna.

Kaj naredi zvezdne lumene edinstvene?

Prvi in ​​najpomembnejši razlog za svojo edinstvenost je, da Stellar organizacijam omogoča, da izkoristijo njegovo omrežje za zmanjšanje stroškov transakcij in nakazil. Skupaj s tem upravlja tudi z mikroplačili in povečuje svoj doseg prek mobilnih poslovalnic. Vsaka transakcija Stellar stane le 0,00001 XLM. Čeprav XLM ni kovanec PoW, kot je Bitcoin, ima precejšnjo korelacijo cen z Bitcoinom.

Spletno mesto Napovednik kovancev navaja, da "korelacijski koeficient obeh kriptos je 0,55," kar je pozitivno število. To je dodatna prednost za Lumens, saj se premika v isti smeri kot priljubljena kriptovaluta Bitcoin.

Omrežje Stellar je zavarovano s protokolom Stellar Consensus Protocol, zaradi česar je edinstven od drugih kripto. Ta protokol ima štiri pomembne lastnosti: decentraliziran nadzor, prilagodljivo zaupanje, nizka zakasnitev in asimptotična varnost, zaradi česar je ugodno zaupanja vredno omrežje za uporabnike.

Ali je zvezdne lumene vredno spremljati?

Zdaj je večletno vprašanje, ali je Stellar Lumens dobra naložba? Odgovor ni preprost. Kripto trg je nestanoviten in je nagnjen k nenadnim spremembam. Zato morajo vlagatelji pred načrtovanjem vlaganja v katero koli kriptovaluto podrobno raziskati in preučiti določen kovanec.

Trenutno je celotna ponudba XLM približno 50 milijard, krožna ponudba pa 20,7 milijarde. S trenutno tržno kapitalizacijo 9,26 milijarde USD in večjo rastjo vrednosti v prihodnjih letih je lahko Stellar izvedljiva možnost za vlagatelje, vendar z dobrimi načrti za obvladovanje tveganj.

V petih letih naj bi zvezdni lumni rasli kot ena najuspešnejših kriptovalut, zlasti ob upoštevanju pomanjkanja na trgu. To bo sčasoma povečalo njegovo vrednost in rast. Tržni veterani napovedujejo, da bi lahko tržna kapitalizacija Stellarja v prihodnjih desetletjih presegla odstotek rasti Bitcoina.

Ne zamudite: napoved cene zvezdnih lumen

V zaključku:

Zaradi nižjih stroškov, hitrejše transakcije, enostavne dostopnosti in varnega omrežja, ki uporablja protokol Stellar Consensus Protocol, je bil XLM uvrščen na vrsto vrhunskih borz na kripto trgu. Pomanjkanje samega XLM je lahko gonilni dejavnik za naraščanje njegove vrednosti sčasoma, zlasti kadar se povpraševanje po platformi Stellar znatno poveča. Glede na vse dejavnike in dobre raziskave je XLM lahko donosen dodatek vašemu naložbenemu portfelju. Držanje v digitalni denarnici se lahko izkaže za dobro naložbo.

eToro – najboljša platforma za nakup Stellar XLM

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

Kako kupiti zvezdo – vodnik za začetnike

Kaj bo povzročilo zvezdniško ceno leta 2021?

Koliko bo vreden zvezdni XLM v letu 2021 in pozneje?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me