Analiza cene Bitcoin Cash za leto 2021 (poglobljen pregled)

Napoved cen BCH za leto 2021

Delili bomo vrh Napovedi strokovnjakov za Bitcoin Cash leta 2021.

Preberite našo Analizo cen Bitcoin Cash BCH za leto 2021

Bitcoin Cash (BCH) je začel svoje življenje kot podružnica Bitcoina (BTC), po že zdaj zloglasni trdi vilici prvotne kriptovalute. Medtem ko sta si neizogibno delili številne tehnične podobnosti, je Bitcoin Cash poskušal rešiti vprašanja razširljivosti svojega predhodnika in prilagodi veliko večjo velikost bloka, kar posledično omogoča vključitev več transakcij v vsak blok. Bitcoin Cash v svojem srcu skuša preusmeriti prvotni namen Bitcoina – biti decentralizirana platforma za enakovredno plačevanje za vsakodnevne potrošnike.

Zdi se, da je nova formula nekaj uspela, saj je Bitcoin Cash v resnici izven sence predhodnika in je bil v času pisanja sedme največje kriptovalute po tržni kapitalizaciji, ki je znašala komaj 7,5 milijarde dolarjev..

Kot večina kriptovalut je tudi Bitcoin Cash leta 2020 doživel burno leto, ko je pandemija COVID-19 naredila premor na obetavnem bikovskem teku. Po kaotičnem poletju se je kazalo, da se je sreča Bitcoin Casha septembra zavila v kot in cene od takrat stalno naraščajo.

Torej je Bitcoin Cash še vedno dobra naložba za naprej? V naslednji analizi cen Bitcoin Cash za leto 2021 bomo pretehtali različne dejavnike, ki vplivajo na kriptovaluto, in ugotovili, kaj nekateri strokovnjaki napovedujejo za prihodnje leto.

Če želite hitro in enostavno kupiti BCH, si oglejte Izmenjava eToro!

Vsebina:

Bitcoin Cash – pregled

Zgodovina gibanja cen Bitcoin Cash

Bitcoin Cash v letu 2020

Napovedi strokovnjakov za Bitcoin Cash leta 2021

Dejavniki, ki vplivajo na ceno Bitcoin Cash

Analiza cene Bitcoin Cash za leto 2021

Če vlagate v Bitcoin Cash leta 2021?

Zaključek

Analiza cene Bitcoin Cash 2021 – Pogosta vprašanja

Bitcoin Cash – pregled

Pomemben korak v kateri koli analizi cen Bitcoin Cash 2021 je podrobno opisovanje nekaterih tehničnih podrobnosti omrežja in pregled glavnih načinov, kako se razlikuje od Bitcoinov.

Kot smo že omenili, je Bitcoin Cash nastal, ko je Bitcoin zadel trdo fork že leta 2017. Ko se je to zgodilo, je vsak, ki ima Bitcoin, prejel enakovredno količino Bitcoin Cash. To je privedlo do tega, da je imel slednji na kripto borzah nenavadno visoko debitantsko ceno, približno 600 dolarjev.

Ko je prišlo do vilice, je prvotni Bitcoin prizadel določena vprašanja. Stroški potrditve na verigi blokov so narasli, transakcije pa so zaznamovale zaostanki in zamude. Namenjeno je bilo, da bo Bitcoin Cash rešil ta vprašanja s povečano velikostjo blokov. Takrat je bila velikost bloka v Bitcoin omrežju omejena na 1 MB, medtem ko je Bitcoin Cash povečal velikost na med 8 MB in 32 MB, kar je omogočilo do približno 25.000 transakcij na blok (od septembra 2018) v primerjavi s 1000 – 1500 možnih prek Bitcoin blockchain. Namen Bitcoin Casha je bil, da ga je mogoče uporabljati za dnevne transakcije in potencialno konkurirati obstoječim tradicionalnim metodam, kot sta VISA ali Mastercard.

Seveda obstaja veliko podobnosti med BCH in BTC. Oba se zanašata na mehanizem soglasja Proof of Work, kar pomeni, da računalniki – ali vozlišča – v omrežju za nove kovance rešujejo zapletene enačbe. V ta namen tako Bitcoin kot Bitcoin Cash uporabljata največjega svetovnega rudarja kriptovalut Bitmain. Sprva sta si oba kovanca delila isti algoritem rudarjenja (prilagajanje izrednih težav), čeprav je Bitcoin Cash kasneje prilagodil svojo različico, da bi rudarjem olajšal generiranje žetona BCH in preprečil njihovo izmenjavo med BTC in BCH v lastno korist. Ponudba tako Bitcoina kot Bitcoin Casha je omejena na 21 milijonov kovancev.

Zanimivo je, da je Bitcoin Cash približno eno leto po nastanku doživel lastni trdi vilic. Leta 2018 se je razdelil na Bitcoin Cash ABC – tisto, kar zdaj imenujemo Bitcoin Cash – in Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision). Razvejanje je bilo povezano s predlaganimi posodobitvami za vključitev pametnih pogodb v omrežje verig blokov Bitcoin Cash in povečanje povprečne velikosti bloka. BCH je nato novembra 2020 v okviru nadaljnjih načrtovanih posodobitev omrežnega protokola opravil še eno trdo vilico.

Torej, kaj vse to pomeni za našo analizo cen Bitcoin Cash za leto 2021? Na papirju bi morala biti Bitcoin Cash “boljša” različica predhodnika, vendar se še ni približal konkurenci Bitcoinov. Z razvojem Bitcoin SV, ki naj bi obravnaval težave z Bitcoin Cashom, nam tehnične podrobnosti BCH zelo malo pomagajo pri napovedovanju gibanja cen, kljub temu pa je pomembno vedeti, kako se Bitcoin Cash razlikuje od drugih Bitkonske inkarnacije, ki nam pomagajo napovedati morebitne razlike v usmeritvi cen vsakega posameznika.

Preberite več: Kaj je Bitcoin Cash in ali je vredno vlagati v BCH leta 2021?

Zgodovina gibanja cen Bitcoin Cash

Eden od načinov za začetek oblikovanja analize cene Bitcoin Cash za leto 2021 je retrospektiva preteklega gibanja cen kriptovalut. To nam lahko pomaga prepoznati vzorce gibanja grafikonov in tudi do neke mere oceniti, kako bi nekatere tržne sile lahko vplivale na BCH v prihodnosti.

Kot smo že omenili, se je Bitcoin Cash v življenju nekoliko drugače začel kot pri mnogih drugih kriptovalutah. Medtem ko je večina kovancev – vključno z Bitcoini – vstopila na trg skoraj ničvrednega, je BCH že od samega začetka začel trgovati po približno 600 USD. To je seveda v celoti nastalo zaradi njegovega ustvarjanja zaradi vilic Bitcoin. Vendar je bilo za nov kovanec na začetku veliko podpore vlagateljev, cene pa so se do decembra 2017 povzpele na več kot 2.400 ameriških dolarjev. Vendar se je izkazalo, da je bil ta začetni uspeh nekaj zastrupljenega keliha, saj so hitro začele krožiti govorice o trgovanju z notranjimi informacijami, zaradi česar je Coinbase prekinil Trgovanje z BCH. Vrednost Bitcoin Casha je padla na 704 USD. Poleg skoka aprila 2018 se je trend upadanja nadaljeval do januarja 2019, ko je BCH trgoval na najnižji ravni 107 USD. Preostali del leta 2019 je bil tudi nekoliko bled, saj je Bitcoin Cash poskakoval med 200 in 300 ameriškimi dolarji, preden je leto končal na 209 dolarjih..

Zdi se, da se marsikateri tehnološki napredek, ki ga je obljubil Bitcoin Cash, ni uresničil – vsaj ne v tolikšni meri, kot so napovedovali številni vlagatelji. V nasprotju s prvotnimi pričakovanji je bila povprečna velikost blokov, izkopanih na verigi blokov Bitcoin Cash, precej manjša od vrednosti Bitcoinov, kar je pomenilo, da obljubljene povečane stopnje transakcij niso bile v celoti realizirane. Še več, od ustanovitve Bitcoin Cash so se Bitcoin-ove transakcijske provizije bistveno zmanjšale, nenazadnje tudi zaradi nadgradnje SegWit, kar zmanjšuje prednosti Bitcoin Cash-a v primerjavi s predhodnikom.

grafikon cen denarnih sredstev Bitcoin

Čeprav na tej stopnji v naši analizi cen Bitcoin Cash za leto 2021 stvari morda zvenijo nekoliko pesimistično, se zdi, da vlagatelji še vedno verjamejo v altcoin in stvari so se začele obračati v letu 2021.

Bi razmislili o vlaganju Bitcoin Cash BCH?

Bitcoin Cash v letu 2020

Pošteno je reči, da leto 2020 težko služi kot merilo za analizo cene Bitcoin Cash za leto 2021; pandemija COVID-19 je bila nekakšna anomalija, ki je povzročila globalni upad brez primere. Vendar je še vedno koristno razmisliti, kako so kovanci prestali nevihto – ali pa ne, odvisno od primera.

Po umirjenem koncu leta 2019 se je BCH do 31. januarja 2020 povzpel z nekaj več kot 200 na 393 dolarjev. Še naprej se je strmo vzpenjal, preden je v začetku februarja dosegel 12-mesečno najvišjo vrednost skoraj 500 dolarjev. Po razočaranem letu 2019 se je zdelo, da je Bitcoin Cash morda zavil v kot, dokler pandemija ni udarila in je njena cena močno padla in dosegla približno 149 USD.

Stvari so se v poletnih mesecih nekoliko izboljšale in avgusta je prišlo do presenetljivega rallya, na katerem je BCH prišel do več kot 309 USD, preden je spet nazadoval, in sicer med približno 200 in 250 USD med septembrom in oktobrom. Vendar se zdi, da je Bitcoin Cash spet na poti k okrevanju, čeprav njegova rast cen morda ni bila tako stabilna kot pri drugih kriptovalutah, se je leta 2020 končala s trgovanjem nad 340 dolarjev in je bila na dobri poti, da prebije mejo 400 dolarjev, kar je sprožilo zanimanje in špekulacije iz širše kripto industrije.

Še vedno ni jasno, kako bo novembrski hard fork vplival na gibanje cen BCH. Teoretično bi morala nadgradnja omrežja povzročiti bikovsko razpoloženje, vendar so se pojavile težave z menjalnicami, ki zavrnejo seznam konkurenčnih žetonov, ki so posledica vilice: Bitcoin Cash Node (BCHN) in Bitcoin ABC (BCHA). Coinbase je na primer napovedal, da slednjih ne bo uvrstil na seznam.

Napovedi strokovnjakov za Bitcoin Cash leta 2021

Pri vsaki analizi cene Bitcoin Cash za leto 2021 je bistven premislek, ali med številkami kripto industrije obstaja soglasje o tem, kako dobro lahko pričakujemo BCH v prihodnjem letu. Ugotovili smo, da so bila mnenja glede Bitcoin Cash nekoliko deljena, a nekaj uglednih analitikov in vlagateljev je moralo povedati:

Roger Ver

Strokovnjak za kripto in dolgoletni zagovornik Bitcoin Cash, Roger Ver, je znova izrazil podporo BCH in vztrajal, da je Bitcoin Cash edina različica, ki resnično ustreza originalni knjigi Satoshi. Nedavno je bil citiran, ko je dejal: “Zelo sem biča glede Bitcoin Cash-a, tako kot takrat, ko sem bil prvi vlagatelj Bitcoin-a leta 2011.” Kar zadeva analizo cene Bitcoin Cash za leto 2021, meni, da bo BTC v prihodnjem letu, medtem ko bo njegova vrednost 10 do 20-krat narasla, cena Bitcoin Cash vsaj podvojila svojo vrednost od sedanje. G. Ver trdi, da bo BCH še naprej priljubljen, ker ga je mogoče hraniti in porabiti podobno kot denar, kar olajša vsakodnevno porabo.

Mike Novogratz

Medtem ko se je Mike Novogratz zadrževal pri izdelavi analize cene Bitcoin Cash za leto 2021, se je na Twitterju oglasil, da svoje sledilce vpraša, katere kriptovalute iz dnevnic, bitcoin gotovine, USDC in priveza (USDT) imajo najboljše možnosti za pridobitev plačil? ” Številni ugledni glasovi v kripto industriji, vključno z razvijalcem General Protocols Jonathanom Silverbloodom, ki je dejal, da »od trenutnih kandidatov delam in verjamem v [bitcoin cash] BCH kot tirnice. Zlasti to počnem, ker se osredotočajo na primeren primer uporabe in na tem področju še posebej uvajajo novosti. ”

Kim Dotcom

Kontroverzni kripto vlagatelj in ustanovitelj storitve gostovanja Megaupload, Kim Dotcom je izjemno naklonjen BCH. »Bitcoin > super za shranjevanje sredstev, Bitcoin Cash > super za plačila. ” Bitcoin Cash danes 310 USD. Prihodnje leto pričakujem 3000 USD +. Zakaj? Vse več ponudnikov sprejema kripto. Prodajalci si želijo nizke provizije in hitre transakcije. Bih sem na BCH. To bom revitaliziral čez eno leto. Mogoče prej, «je nedavno tvitnila, preden je dodala:» BCH ima danes veliko primerov uporabe. In K.im bo uporabil BCH. ” Dotcom je ustvaril platformo K.im, ki jo je označil za “najboljšo platformo za monetizacijo vsebine.”

Jedidajah Otte

Jedidajah Otte, ki je pisal kot Times Money Mentor, svetuje previdnost za altcoinov na splošno – vključno z Bitcoin Cashom posebej. Medtem ko ne ponuja analize cene Bitcoin Cash za leto 2021, gospod Otte opozarja, da bi morali novi kriptopristopniki biti previdni pri približevanju BCH in ne tvegati več kot 5% razpoložljivih investicijskih skladov.

Dejavniki, ki vplivajo na ceno Bitcoin Cash

Bitcoin cahs cena

Bitcoin

Bitcoin v kakršni koli obliki vpliva na vse kriptovalute. Izvirna kriptovaluta se šteje za indikator širšega trga in glede na to, da BTC v mnogih kripto transakcijah pogosto deluje kot neke vrste rezervna valuta, bo njena uspešnost vedno pomembna za druge kovance, ki so lahko v vašem naložbenem portfelju . Že samo zaradi tega je Bitcoin ključni dejavnik pri naši analizi cen Bitcoin Cash za leto 2021.

Vendar pa je Bitcoin Cash tudi v neposredni konkurenci s svojim predhodnikom, zato obstajajo tudi drugi dejavniki, ko razmišljamo o tem, kako bi lahko BTC neposredno vplival na Bitcoin Cash. BCH je bil na primer namenjen zmanjšanju transakcijskih stroškov z večjimi bloki, vendar bodo kakršne koli tehnološke novosti, ki Bitcoinu omogočajo, da izboljša svojo uporabnost kot platforma za enakovredno plačevanje, razjedale vse prednosti Bitcoin Cash, ki bo verjetno zavirala. morebitno rast.

Kot tak bo moral vsak, ki vlaga v BCH, natančno spremljati tehnološki razvoj v zvezi s prvotnim Bitcoinom, pa tudi to, kako BTC morda odraža apetit vlagateljev po kriptovaluti na splošno.

Predpisi, povezani s kriptovalutami

Regulacija je stalna skrb navdušencev kripto in vlagateljev. Dejansko bi en sam del agresivne regulacije enega največjih svetovnih gospodarstev lahko čez noč zmanjšal vrednost kovanca na skoraj nič. Ripple je na primer približno 50% izbrisal svojo vrednost konec leta 2020, ko je SEC presodil, da je njen izvorni žeton XRP tržni vrednostni papir in ne valuta.

Vendar si je treba tudi zapomniti, da obstaja možnost pozitivnih regulativnih sprememb, ki bi lahko na splošno ustvarile velike koristi za trg kriptovalut. Eden najpomembnejših predpisov za vsako prihodnjo analizo cene Bitcoin Cash za leto 2021 bo prihodnji regulativni okvir EU, ki naj bi bil dokončan v prihodnjih mesecih.

Trgovina na drobno

Kot smo že razpravljali, je Bitcoin Cash namenjen platformi za enakovredno plačevanje za splošnega potrošnika. Kakršne koli večje trgovske verige ali komercialne platforme, ki začnejo podpirati BCH kot možnost plačila, bodo pozitivno vplivale na vrednost kovanca. Plačilne platforme, kot je Flexa, potrošnikom olajšujejo plačevanje stvari s kripto, kot je kdaj koli prej, PayPal pa je nedavno začel uporabnikom omogočati nakup in zapravljanje BTC-jev, zato ima BCH v tem smislu nekaj prostora.

Povpraševanje kupcev

Na koncu bo ceno Bitcoin Cash, tako kot kateri koli drug instrument, s katerim se trguje, narekovala ponudba in povpraševanje. Glede Bitcoin Casha in njegovega potenciala, da bi napredoval pred predhodnikom, obstajajo različna mnenja, zaradi česar je težko ugibati o morebitnem povečanju povpraševanja. Kombinacija zgoraj naštetih dejavnikov bo bodisi spodbudila ali demotivirala vlagatelje, vendar nestanovitnost BCH pomeni, da pametni vlagatelji lahko veliko pridobijo – če lahko natančno napovejo, kdaj vstopiti in kdaj izstopiti.

Pripravljen vlagati v Bitcoin Cash BCH?

Analiza cene Bitcoin Cash za leto 2021

Izdelava natančne analize cen Bitcoin Cash za leto 2021 ni noben podvig. Alcoin je doživel spreminjajočo se usodo, odkar je bil ustanovljen leta 2017, in mnogi vodilni glasovi v kriptosferi niso uspeli natančno napovedati vpliva BCH. Čeprav niti najbolj goreči zagovorniki Bitcoin Casha ne morejo biti nič kaj razočarani nad splošno uspešnostjo kovanca, je treba opozoriti, da je pokazal precejšnjo odpornost in je obdržal mesto med desetimi največjimi kriptovalutami po tržni kapitalizaciji.

Tudi obračanje na tehnično analizo z vrhunskih platform za kriptovalute ne daje posebno jasne slike.

Smartereum je zelo optimističen in napoveduje, da bo cena Bitcoin Cash do konca leta 2021 dosegla 6700 ameriških dolarjev in še naprej rasla do leta 2022. Medtem je Tech Bullion ponudil bolj umirjeno napoved, saj verjame, da bo trdo vilicanje novembra 2020 vodilo v bikovski tek na BCH. , vendar do leta 2021 znaša približno 400 USD.

Po drugi strani napovedi TradingBeasts kažejo, da bo BCH stagniral v naslednjem letu, pri čemer se bo cena Bitcoin Cash od januarja do decembra 2021 gibala okoli 350 USD..

Če vlagate v Bitcoin Cash leta 2021?

Malo je dvoma, da bi lahko Bitcoin Cash v prihodnjem letu prinesel dobre donose, vendar bi morali potencialni vlagatelji upoštevati besede nekaterih glasov industrije in altcoinu pristopiti previdno. Kot je poudarila naša analiza cen Bitcoin Cash za leto 2021, obstajajo številni dejavniki, ki bi lahko vplivali na ceno BCH, večina teh pa je v veliki meri neznanih količin.

Seveda bi lahko rekli enako za kateri koli drugi altcoin, toda uspeh Bitcoin Cash je v veliki meri odvisen od njegove sposobnosti preživetja kot plačilnega sistema enakovrednih plačil, pa tudi od ohranjanja prednosti pred drugimi kriptovalutami, ki tekmujejo v tem prostoru.

Drug pomemben premislek je, da medtem ko veliko analitikov napoveduje rast Bitcoin Cash-a v letu 2021, se zelo razlikujejo glede natančne rasti. Bolj optimistične ocene BCH, ki se povzpnejo na tisoče dolarjev, bi morda morali sprejeti s kančkom soli. Namesto tega bi morali vlagatelji upravljati svoja pričakovanja in iskati bolj umirjeno rast. Razumen cilj bi bil v območju nekaj nad 400 dolarjev – na kaj več bi gledali kot na bonus.

Nazadnje, učinki trde vilice v novembru se morda še niso popolnoma uresničili. Vlagatelji, ki bolj tvegajo tveganje, bodo morda želeli počakati prvih nekaj tednov 2021, preden bodo prevzeli sredstva in dodali BCH v svoj portfelj.

Analiza cene Bitcoin Cash – Zaključek

Bitcoin Cash je že od nekdaj nekoliko ločuje kriptovaluto. Medtem ko nekateri industrijski strokovnjaki menijo, da je vse, kar je Satoshi želel izvirni Bitcoin, biti, drugi menijo, da ni izpolnil svojih obljub in da je tisto, kar pogosto opisujejo kot sovražno okolje za rudarje, močno omejilo sposobnost BCH za trajnostno rast. V zadnjih 12 mesecih so bili preizkusni časi za vse finančne trge, toda, kot je poudarila naša analiza cen Bitcoin Cash-a za leto 2021 – zdi se, da je BCH napredoval s solidnim bikom pred zadetkom pandemije COVID.

Kako bo Bitcoin Cash deloval v prvih nekaj tednih leta 2021, bo v veliki meri odvisno od odziva industrije na novembrsko razvajanje in od tega, ali bodo borze, kot je Coinbase, sprostile svoje stališče do zavrnitve uvrstitve tako Bitcoin Cash Node kot Bitcoin ABC. Glede na to je možno, da bodo številni vlagatelji zdržali, dokler učinki vilice ne postanejo jasni – kar bi lahko dodatno upočasnilo rast cen.

Seveda bodo dnevni trgovci navdušeni nad pogostimi nihanji vrednosti Bitcoin Cash, toda vlagatelji, ki gledajo dolgoročno, bodo morali natančno spremljati več dejavnikov: zlasti rezultat vilic Bitcoin Cash, morebitne prihodnje regulativne spremembe in razvoj znotraj prvotni Bitcoin blockchain.

eToro – Najboljši posrednik za nakup Bitcoin Cash BCH

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Analiza cene Bitcoin Cash 2021 – Pogosta vprašanja

Ali se bo Bitcoin Cash povečal leta 2021?

Morda boste našli občasno analizo cene Bitcoin Cash za leto 2021, ki soglasno napoveduje, da se bo BCH v prihodnjem letu povečal, vendar je res, da bi lahko šlo v obe smeri. Obstaja veliko znakov, ki kažejo na pozitivno leto 2021, obstajajo pa tudi dejavniki, ki bi lahko zmanjšali potencialno rast. V vsakem primeru je Bitcoin Cash zagotovo kriptovaluta, ki jo je treba gledati leta 2021.

Kako bo trda vilica vplivala na vrednost Bitcoin Cash?

Če bi rekli, da je bil trdi fork Bitcoin Cash novembra 2020 sporen, bi bilo nekaj podcenjevanja. Medtem ko so mnogi dogodek pozdravili kot prepotrebno nadgradnjo protokola, nekatere borze niso želele našteti obeh kriptovalut. Prezgodaj je govoriti, kako bo vilica vplivala na gibanje cen naprej, a verjetno bodo stvari postale jasne v uvodnih tednih leta 2021.

Kaj strokovnjaki napovedujejo za Bitcoin Cash leta 2021?

Med strokovnjaki obstajajo različna mnenja o tem, kako bo BCH deloval v prihodnjem letu. Med tistimi, ki so naredili analizo cene Bitcoin Cash za leto 2021, je morda najbolj optimističen Kim Dotcom, ki napoveduje, da bi lahko altcoin prihodnje leto presegel 3000 USD. Vendar najvidnejši analitiki napovedujejo precej bolj umirjeno rast.

Je zdaj pravi čas za vlaganje v Bitcoin Cash?

Leto 2021 se na splošno šteje za veliko leto kriptovalut, zato ne bo presenetljivo, da mnogi vlagatelji svojo pozornost usmerjajo na ta nov vznemirljiv trg. Medtem ko se predvideva, da bodo nekateri kovanci beležili veliko rast, pa so drugi bolj negotovi. Bitcoin Cash ima veliko možnosti za rast in mnogi strokovnjaki verjamejo, da bo leto 2021 dobro leto za odcepitev Bitcoinov. Vendar bi bilo treba vlagati v BCH le kot del diverzificiranega portfelja – še posebej, ker rezultate trdega forka novembra 2020 še ni mogoče v celoti upoštevati.

Kje lahko kupim Bitcoin Cash?

Če vas je naša analiza cen Bitcoin Cash za leto 2021 prepričala o potencialu BCH za prihodnje leto, potem boste morali najti borzo, ki vam bo omogočila nakup kriptovalut. EToro priporočamo kot možnost za vlagatelje začetnike, saj podpira vse glavne žetone – vključno z BCH – ter ponuja veliko analitičnih in izobraževalnih virov.

Preberite več o Bitcoin Cash:

Ali je Bitcoin Cash dobra naložba in ali naj vlagam v Bitcoin Cash?

Prednosti in slabosti naložbe v Bitcoin Cash, ali bo to ustvarjalec milijonarjev?

Kako kupiti Bitcoin Cash – Priročnik za začetnike 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me