Bi bil Bitcoin lahko ustvarjalec milijonarjev?

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, ko je cena BTC dosegla 50.000 USD

Bitcoin je bil uspešen pri svojih zgodnjih vlagateljih. Ali je prepozno za vstop?

Ko to pišemo, se cena Bitcoina trguje na približno 50.000 USD na kovanec. Bi lahko danes skromno naložbo v Bitcoin spremenili v milijon dolarjev?

Pa ugotovimo.

Milijonska naložba

Običajno bi videli, ali bi se naložba v Bitcoin v vrednosti 10.000 USD sčasoma lahko spremenila v milijon USD. Toda za to primerjavo bomo kot merilo uporabili preteklo uspešnost Bitcoina. Če bi kovance kupili v februarju 2017 po ceni 1000 dolarjev in jih doslej prodali na najvišji ravni do 50.000 dolarjev, bi bila vaša naložba v Bitcoin vredna 500.000 dolarjev. Z drugimi besedami, leta 2017 bi kupili 20 kovancev, da bi danes postali milijonar.

Glede na sistem za napovedovanje cen Bitcoin-a (S2F) bo BTC / USD do decembra 2021 dosegel 100.000 ameriških dolarjev. Analitik Mike McGlone iz Bloomberga si zastavi cilj 70 tisoč ameriških dolarjev leta 2021 in 180 tisoč dolarjev na bitkoin leta 2022.

Analitiki Citi napovedujejo ceno Bitcoina na ravni 300.000 ameriških dolarjev na samem koncu leta 2021. Prav tako je Citigroup svojim institucionalnim strankam dejal, da vidi potencial, da se cena Bitcoina do konca leta 2021 dvigne do 318.000 USD.

Kriptovaluta je res utelešenje novega denarja. Ne glede na vse razloge za vlaganje v verigo blokov je konec dneva zagotoviti bogato prihodnost. Z valom novih in naprednejših digitalnih valut, ki je prišel na trg, morajo vlagatelji še vedno slišati, ali je Bitcoin lahko ustvarjalec milijonarjev?

Enkrat kralj, vedno kralj. Bitcoin, “kralj kriptovalut”, se resnično povečuje v višino. Ostalo je nekaj več kot 2,5 milijona bitcoinov, ki jih je treba izkopati. Kot ena izmed kriptovalut, s katero se najbolj trguje in kratkoročno zagotavlja likvidnost, je Bitcoin vedno pomembna možnost, ki sije na vlagateljev radar. S skoraj 61-odstotnim deležem v celotni kapitalski tržni omejitvi bi lahko bil Bitcoin vaša zlata vrata v prihodnost milijonarja. Vprašanje je, ali lahko Bitcoin tudi v prihodnosti nadaljuje svojo rast?

Kje danes stoji cena Bitcoinov

Bi lahko Bitcoin, preden bi prišli do večletnega vprašanja, ustvarjal milijonarje? Najbolje je videti, kaj ima Bitcoin v načrtu letos in v bližnji prihodnosti. Prvič je njegova neustavljiva rast, saj se 16. februarja 2021 najvišja stopnja v višini 50.341,10 ameriških dolarjev zdi leto, ko bo Bitcoin zrasel v mitske višine. Med pisanjem se BTC nenehno spogleduje s psihološko stopnjo v višini 50.000 USD.

Še danes Bitcoin vodi v paketu kriptovalut kot ena najboljših kripto valut z visoko tržno kapitalizacijo, uporabniško bazo in priljubljenostjo. Cena Bitcoina se je od 28. januarja zvišala s 30.300 na 48.500 dolarjev in je v celotni oceni pridobila skoraj 18.200 dolarjev. Kovanec ima svetlo prihodnost in je tu, da ostane nekaj časa z naložbami vseh tistih velikih pištol, kot so PayPal, Square in Tesla.

Kaj vse ponuja Bitcoin?


Danes mnogi institucionalni vlagatelji in podjetja kupujejo tudi Bitcoin in velik del svojega bogastva vlagajo v kripto trg. Na primer, Michael Saylor, ustanovitelj in izvršni direktor MicroStrategy, je vložil velik znesek, češ da stavijo na prihodnost svojega podjetja na Bitcoin. Njegovo podjetje si je s petletno obveznico izposodilo skoraj 650 milijonov dolarjev, s katerimi se namerava v prihodnosti poglobiti v kripto trg. Podobno je tudi Tesla vložil 1,5 milijarde dolarjev Bitcoin naložbe, ki so spodbudile ta zadnji rally.

Bitcoin ekosistem se z uporabo mreže Lightning Network spreminja. Lightning Network, ki je odvisen od osnovne tehnologije blockchain, uporablja izvirni skriptni jezik pametnih pogodb, ki omogoča visoko razširljivost in takojšnje transakcije. Z uporabo tega omrežja bo izvajanje Bitcoina v decentraliziranih aplikacijah in platformah za e-poslovanje nemoteno in hitro.

Poleg spletnega trgovanja se zdaj Bitcoin po vsem svetu vedno bolj uporablja kot sredstvo izmenjave. Obstaja skoraj 500 Bitcoin bankomatov z več kot 15.100 podjetji, ki sprejemajo Bitcoin kot način plačila po vsem svetu. Z igrami Bitcoin, plačili za zasebne lete, kot je zasebni Bitcoin jet račun, in številnimi drugimi tehnološkimi napredki, Bitcoin ves čas širi svoje podružnice. To vlagateljem pomaga odstraniti meglo, saj se Bitcoin že dolgo dviguje in vzpenja na najvišje stopnje.

Preberite več: Zakaj bo Bitcoin eksplodiral leta 2021

Torej, ali bi lahko Bitcoin postal milijonar??

S takim bikovskim tekom bi lahko Bitcoin sčasoma zagotovo skoval več kot nekaj milijonarjev. Glede na tržne trende je Bitcoin zagotovo najboljša naložbena možnost in je resnično proizvajalec milijonarjev glede drugih razpoložljivih možnosti. Toda kripto trg je nagnjen k nenadnim spremembam in strategija obvladovanja tveganj je vedno dobra izbira.

Bitcoin nikoli ne izgine iz mode. Vedno bo ostala prva in ena najboljših kriptovalut, ki lahko začne vaše naložbeno potovanje. To ne pomeni, da je bilo potovanje Bitcoina gladko in stabilno. Na trgu se je sicer vozil z vlakom. Cena Bitcoinov je decembra 2017 dosegla najvišjo vrednost skoraj 20.000 USD, čemur je leta 2018 sledil popolni kolaps.

Do danes se je cena Bitcoina do januarja 2021 zvišala in narasla na več kot 40.000 USD. Danes je tržna kapitalizacija Bitcoinov skoraj 1 bilijon USD, kar predstavlja več kot 69% celotnega trga kriptovalut..

Z odobritvijo prvega severnoameriškega izdelka BTC ETF s strani kanadskega regulatorja vrednostnih papirjev bo Bitcoin verjetno povabil več institucionalnih naložb. Poleg tega lahko to sproži tudi SEC, da odobri Bitcoin ETF v ZDA.

Spodnja črta

Kriptovalute so mnogim vlagateljem in podjetjem odprle vrata v svetleči svet milijonarjev. Kripto vesolje je resnično nepregledno in nestanovitno, toda z dobrimi prihranki kapitala, raziskavami, strategijo in malo zaupanja je enostavno razbiti kodo in vstopiti v svet tega donosnega posla.

Z vsemi temi špekulacijami, trendi in tržnimi kapitalizacijami je Bitcoin tu, da ostane v prvih nekaj desetletjih prvi na seznamu priljubljenih vlagateljev. Je Bitcoin lahko ustvarjalec milijonarjev? Z bikovsko vožnjo, ki jo trenutno opravlja Bitcoin, in vsem tehnološkim napredkom v ekosistemu BTC, vlagatelji resnično razmišljajo o dolgoročnem razmišljanju..

eToro – najboljša platforma za nakup Bitcoinov

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

Bitcoin cena eksplodira več kot 100.000 $, pravi On-chain Metric

Napoved cene Bitcoinov

5 razlogov, zakaj bi lahko Bitcoin leta 2021 podvojil vaš denar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector