Binance Coin Price Napoved

Napoved cene kovancev Binance za leta 2021, 2022, 2023, 2024 in 2025

Binance Coin je pravkar dosegel najvišjo vrednost. Kam strokovnjaki menijo, da bo šel kripto naprej?

Kovanec Binance (BNB) je bil predstavljen leta 2017 in je pritegnil pozornost skupnosti kriptovalut. Binance coin se je hitro uveljavil med najboljšimi kriptovalutami in se s tržno kapitalizacijo uvrstil med prvih deset kripto valut.

Čeprav je kovanec Binance notranja valuta borze Binance, je tako kot druge kriptovalute podvržen nestanovitnosti trga in ga je mogoče zamenjati za druga kripto sredstva. Vendar napoved cen The Binance Coin napoveduje, da bo žeton nekaj let pred njim.

Kaj je Binance Coin?

Binance Coin je kriptovaluta borze Binance. Podobno je kot druge kriptovalute in se lahko uporablja v zameno za druga sredstva. Tako kot druge kriptografije je tudi ta odvisna od nestanovitnosti, odvisno od tržnih razmer. Binance Coin ima tri glavne funkcije

  • Binance Coin se lahko uporablja kot sredstvo za trgovanje
  • Uporabniki ga lahko uporabljajo za zmanjšanje provizij na platformi.
  • Z njim lahko plačujete sredstva ali blago na spletnih mestih, ki sprejemajo Binance Coin.

Binance Coin ima edinstveno značilnost, kjer se kriptovalute redno opečejo. Cilj je zmanjšati rezervne kovance Binance na 50% začetne rezerve kriptovalute.

Napoved kovancev Binance: Zgodovina cen

Binance Coin se je začel s ceno 0,1 USD leta 2017. Do konca oktobra je cena kriptovalute presegla mejo 1 USD. Cena se je postopoma povečevala in prvi večji rally je doživela januarja 2018, ko je valuta v tednu poskočila z 8 na 24 dolarjev. Vendar ni mogel ostati na tej ravni cen in se je po prvem tednu februarja po nekaj volatilnosti znižal za 8 USD. Cena je ostala nekaj mesecev razmeroma stabilna, čeprav je bil splošni vzorec postopno naraščanje cen. Do junija 2017 se je cena Binance Coin podvojila s februarske cene na 17 USD.

Od junija 2018 se je cena postopoma zniževala. Čeprav ni prišlo do nenadnih padcev vrednosti, je bil splošni trend postopno upadanje cen.

Binance Coin je decembra 2018 dosegel najnižjih 4 USD, preden se je spet začel vzpenjati. Leto 2019 se je začelo pozitivno, z opaznim zvišanjem cen. Do aprila je valuta še naprej naraščala in dosegla najvišjo ceno 34 USD 25. maja 2019. Kljub temu da je Binance Coin po doseganju te cenovne točke naletela na nekaj nestanovitnosti, se je junija še povzpela na 38 USD, preden je v manj kot mesecu padla na 27 USD. Kriptovaluta je ostala razmeroma stabilna do sredine avgusta, preden je začela padati.

Konec septembra je Binance Coin padel na 15 dolarjev. Po tej ceni je našlo nekaj podpore in ohranilo raven cen do konca leta.

Binance Coin je začel leta 2020 pri 13 USD, vendar se je takoj začel podraževati. Sredi februarja se je valuta trgovala po ceni 26 dolarjev, vendar je v nekaj več kot mesecu padla na 9 dolarjev. Cena je postopoma naraščala in do prvega tedna avgusta se je trgovala pri 22 USD.

Septembra 2020 je Binance Coin prebil mejo v višini 30 dolarjev in se je držal med raven cen med 25 in 35 do sredine decembra. Kriptovaluta se je zbrala v zadnjem tednu decembra 2020, do 18. januarja pa se je trgovala pri 45 USD. Cena je na kratko padla na 38 dolarjev, preden se je spektakularno zbrala, do 14. februarja je dosegla 133 dolarjev. Trenutno Binance Coin trguje po 130 dolarjih in naj bi povišal ceno.

Povezano: Kako vlagati v Binance Coin

Napoved kovancev Binance: Analiza cen

Binance Coin se je začel decembra 2020 po ceni približno 30 USD. Ostala je razmeroma stabilna in na kratko padla na 27 dolarjev, preden se je dokaj hitro zbrala. Do 7. januarja se je trgovalo po ceni 43 dolarjev. Kratko je padel na 38 dolarjev, preden se je znova pobral. Tokratni shod je bil hiter. Do 7. februarja se je valuta trgovala po 72 USD, kar se je skoraj podvojilo v manj kot štirinajstih dneh. Tu se ni ustavilo, saj se je spet dvignilo, do 14. februarja pa se je trgovalo pri 133 USD, skoraj podvojilo v manj kot enem tednu.

Večina analitikov se strinja, da bo Binance Coin nadaljeval z bikovsko vožnjo in rallyjem. Poglejmo napoved cene Binance Coin za leto 2021 in pozneje.

Napovedi cen BNB: Kaj sledi?

Binance Coin Price Napoved 2021

Binance Coin je že presegel večino napovedi za leto 2021, s kriptovaluto se je že trgovalo po 272 ameriških dolarjih in naj bi se še povečala.

Ker se zanimanje za kovanec povečuje in vlagatelje vse bolj privlači valuta, naj bi se cena še povečala. Večina analitikov cen Binance Coin zdaj napoveduje, da bo valuta leta 2021 prebila mejo 700 dolarjev.

Binance Coin bi lahko sredi leta dosegel 600 dolarjev, do konca leta 2021 pa bi lahko celo potisnil 800 dolarjev.

Binance Coin Price Napoved 2022

Analitiki napovedujejo zelo bikovsko leto za Binance Coin leta 2022, večina analitikov cen Binance Coin pa napoveduje, da bi leto lahko začelo po ceni 800 USD in do sredine 2022 doseglo 1000 USD..

BNB bi lahko našel podporo tudi na ravni 900 USD in jo ohranil do konca leta, nekatere napovedi pa kažejo, da bi lahko do konca leta 2022 trgovala pri 1200 USD..

Binance Coin Price Napoved 2023

Cena BNB bi lahko leta 2023 ostala na ravni 2000 dolarjev. Nekateri analitiki napovedujejo manjši popravek cene, vendar naj bi kriptovaluta v letu 2023 ohranila pozitivne napovedi in ne bo opazila drastičnega padca cen.

Binance Coin Price Napoved 2024-2025

Trenutni bikovski niz je nasprotoval vsem napovedim cen Binance Coin. V letih 2024 in 2025 je Binance Coin lahko podrl vse prejšnje rekorde in dosegel nove višine.

Obstaja resnična možnost, da Binance Coin nekje leta 2025 preseže mejo 3000 USD. Cena bi lahko šla navzgor, saj bi lahko do takrat videl nekaj novih funkcij.

Napovedi BNB s strani strokovnjakov za kriptovalute

WalletInvestor meni, da je BNB v bikovskem letu in bi lahko leta 2021 zaznamoval znatno rast. Predvideval je, da bo Binance Coin sredi leta zlomil 300–400 USD. Vendar je Binance Coin do zdaj ta pričakovanja spektakularno premagal.

DigitalCoinPrice je napovedal, da bo Binance Coin do sredine leta 2021 potisnil mejo 600 dolarjev in nato padel zaradi popravka cene. Po napovedih naj bi BNB dobil zvezdno oživitev in končal leto 2021 na visokih 650 USD.

Coinpedia napovedal, da bi lahko kovanec Binance do konca leta 2021 potisnil 500 dolarjev, in glede na trenutno uspešnost Binance Coin. Njihova napoved bi se lahko izkazala za pravilno.

Binance Coin se je uprl skoraj vsem napovedim in dosegel cene, ki jih ni nihče napovedal, vsaj ne tako hitro. Treba je še ugotoviti, ali lahko ta bikovski tek traja, vendar večina znakov kaže na kriptovaluto, ki ohranja ta zvezdni tek.

Dejavniki, ki vplivajo na ceno BNB

Ker je Binance Coin nasprotoval vsem pričakovanjem glede svoje cene, si na hitro oglejmo, kateri dejavniki vplivajo na ceno BNB.

1. Četrtletne opekline BNB:

Binance vsako četrtletje zažge majhen odstotek BNB. Cilj je zagotoviti, da ostane v obtoku le polovica prvotno izdanih žetonov.

2. Lansiranje novih izdelkov:

Nova lansiranja, kot sta Binance DEX in veriga Binance, so pozitivno vplivala na ceno Binance Coin. Binance Coin je eno glavnih trgovalnih sredstev na Binance DEX.

3. IEO:

Binance ima svojo platformo, ki zagonskim podjetjem omogoča, da začnejo svoje kampanje. Binance Coin se uporablja za nakup novih žetonov, zaradi česar več ljudi kupuje Binance Coin.

4. Novi trgi:

Binance Token je odvisen od uspešnosti borze Binance, z razširitvijo borze na nove trge pa se bo cena Binance Coin verjetno povečala.

Napoved cene Binance: Zaključek

Treba je še ugotoviti, kako bo Binance Coin deloval v naslednjem letu in pozneje. Večina napovedi cen Binance Coin napoveduje bikovski trg za valuto, kar pomeni, da lahko vidimo trajno povišanje cene kriptovalut..

Zaradi zgoraj navedenega razloga je to lahko primeren čas, da vlagatelji vstopijo na trg in ustvarijo znaten dobiček.

Če Binance Coin še naprej nasprotuje pričakovanjem in deluje tako, kot je bil do zdaj, lahko z gotovostjo trdimo, da je Binance Coin ena najboljših naložb v kripto prostor.

Vendar ne pozabite, da je cena odvisna od razpoloženja na trgu, ki se lahko kadar koli spremeni in ima pozitiven ali negativen učinek na kriptovaluto. Pred vlaganjem v Binance Coin je treba temeljito raziskati.

eToro – najboljši posrednik za nakup Binance Coin BNB

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Ali je Binance Coin smiselna naložba?

Da, Binance Coin je trenutno odlična naložba. Trenutno je sredi bikovega teka, njegova cena pa naj bi se še povečala. Tudi če vstopite na trg po tej cenovni točki in investirate v Binance Coin, lahko še vedno občutno zaslužite s svojo naložbo.

Ali bo Binance Coin v bližnji prihodnosti donosen?

Da, Binance Coin naj bi bil donosen, skoraj vse napovedi cen napovedujejo podaljšan bikovski tečaj za kriptovaluto.

Kakšna bo vrednost Binance Coin čez 10 let?

Binance Coin bi lahko čez 10 let presegel mejo 1000 dolarjev.

Kakšne so prednosti Binance Coin?

Binance Coin je izvorni žeton ene največjih borz kriptovalut na svetu. Žeton ima tudi močno podporo ekipe, ki žeton nenehno inovira in izboljšuje.

Za kaj lahko uporabim Binance Coin?

Binance Coin se uporablja na borzi kriptovalut Binance in se uporablja tudi za trgovanje s sredstvi.

Preberi več:

Koliko bo vredna BNB v letu 2021 in pozneje?

Kako kupiti kovanec Binance – vodnik za začetnike

Je Binance Coin dobra naložba in ali naj vlagam v Binance Coin?

Prednosti in slabosti naložbe v Binance Coin, bo to ustvarjalec milijonarjev?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me