Blockchain in igralništvo | Ostanite pred igro

Odkar je Atari pong, ki velja za prvo igralno konzolo, na voljo za domačo uporabo, se je igralniška industrija močno razvila. Se spomniš, da si igral Pooyana in streljal s puščicami in mesom? No, zdaj se lahko potopite v svet razširjene resničnosti in začnete loviti Pokemone!

Igralna industrija se nenehno razvija, pri čemer je veriga blokov močan sprožilec sprememb. Tu lahko izveste več o tehnologiji veriženja blokov in kako lahko veriga blokov spremeni svet izven finančnega sektorja.

Tudi če ste novinec na terenu, ne skrbite. Preprosto se prijavite na naš tečaj trgovanja s kriptovalutami, da postanete profesionalec!

Blockchain in igralniška industrija

Ni skrivnost, da je tehnologija veriženja blokov velika stvar. Vendar nekateri še vedno verjamejo v bizarne mite o kriptovalutah in verigi blokov.

No, tehnologija veriženja blokov in kriptovalute niso zapletene! Blockchain lahko preprosto definiramo kot odprto porazdeljeno knjigo, ki zagotavlja varnost in preglednost.

Čeprav je ta tehnologija v središču bitcoinov in številnih drugih kriptovalut, lahko veriga blokov spremeni ne samo svet trgovanja, temveč celotno družbo. Igralniška industrija je eno od področij, kjer lahko veriga blokov zagotavlja resnične spremembe in koristne novosti.

Kaj pa pravzaprav so igre na srečo? Številke kažejo, da je igralniška industrija večja kot glasba in celo kino!

Od arkadnih iger in konzol prek mobilnih in računalniških iger do iger na podlagi gibanja in navidezne resničnosti se igralniški sektor nenehno širi. Menijo, da bo do leta 2021 presegel 180 milijard dolarjev.

Tu moramo opozoriti, da se igralna industrija nenehno spreminja. Na primer, vzemite igralno grafiko. Tudi če se ne želite igrati video iger, moramo priznati, da je razvoj grafike v igrah na srečo impresiven. Samo poskusite Gran Turismo Sport, da boste razumeli, kako realistične so danes igre!

To je reklo, blockchain je lahko naslednji velik razvoj igralniške industrije. Strokovnjaki trdijo, da bo zaradi njegove likvidnosti in dejstva, da so igralci vajeni žetona, izvajanje blockchaina v igrah tako enostavno kot pita.

Ker številne igre uporabnikom omogočajo nakup predmetov v igrah z navidezno in fiat valuto, strokovnjaki menijo, da lahko veriga blokov dejansko uravnava takšno trgovanje.

Priložnosti za blockchain kot gibljivo silo v igrah je nešteto. Tu je pet področij v svetu iger na srečo, ki lahko izkoristijo tehnologijo veriženja blokov:

 • Blockchain tehnologija & Varnost v igrah

blockchain in igralniške industrije

Glede na to, da so igre na srečo donosen svet, ni presenetljivo, da je panoga nagnjena k številnim goljufijam. Od lažnih spletnih mest do prevzemov računov je treba upoštevati veliko varnostnih težav. Tako kot trgovanje, ki temelji na blockchainu, lahko blockchain igre zagotavljajo varno izkušnjo.

Ni skrivnost, da je tehnologija veriženja blokov skoraj nemogoča. Ker blockchain ponuja visoko stopnjo varnosti, je vedno več igralcev in razvijalcev pripravljenih raziskati njegov potencial v igralniški industriji.

Blockchain je tudi decentraliziran, kar pomeni preglednost. Brez centralizirane oblasti, niti razvijalci niti igralci ne morejo spreminjati podatkov. To bo povzročilo višjo stopnjo zaupanja in zvestobe kupcev.

 • Blockchain v igrah pomeni več nadzora in zadovoljstva

Z visoko varnostjo in preglednostjo, uporabniki se bodo bolj pripravljeni prilagoditi svetu verig blokov v igrah. Po drugi strani pa bo imela več igralcev tehnologija blockchain večjo vrednost in koristila kripto trgovanju. Upoštevajte, da obstaja nekaj kriptovalut, posebej zasnovanih za igre na srečo.

Uvedba pametnih pogodb bo še povečala varnost, zadovoljstvo uporabnikov in občutek nadzora uporabnikov. Pravzaprav so pametne pogodbe bistvenega pomena pri transakcijah in trgovanju s kriptovalutami.

Poleg tega bodo igralci tako kot trgovanje s kriptovalutami lahko nadzorovali svoje osebne in finančne podatke. In vsi vemo, da je varovanje zasebnih podatkov ključnega pomena v našem svetu, ki ga poganja tehnologija!

 • Blockchain bo spremenil naravo sredstev v igri

Z uvedbo večjega nadzora in predpisov na področju iger na srečo lahko tehnologija veriženja blokov vodi tudi do lastništva sredstev v igri. Uporabniki bodo lahko trgovali z redkim premoženjem in ustvarili dobiček, zahvaljujoč eni najpomembnejših lastnosti iger na srečo, ki jih podpira blockchain: resnično digitalno lastništvo.

Blockchain zagotavlja preglednost, tako da ni več trgovanja s sivim trgom. Blockchain lahko poveča tudi nakupe, tako da premoženje prenese v igre.

Zanimivo je, da je študija pokazala, da bi 84% razvijalcev ustvarilo predmete v igri, če bi bili prenosljivi, medtem ko bi 62% igralcev vlagalo v prenosljive predmete..

Dobra novica je, da tehnologija veriženja blokov vam omogoča, da ne samo kupujete, ampak tudi hranite sredstva v kripto denarnici – na primer skupaj z Bitcoinom!

 • Interoperabilne profile za igralce lahko podpira Blockchain

Blockchain igre z razlogom rastejo. Vsi vemo, da je imeti različne račune lahko prava nočna mora, kajne?

No, blockchain lahko omogoči transakcije med različnimi platformami. Uporabniki bodo lahko svoj javni naslov prenašali iz ene igre v drugo.

Kot pojasnjuje izvršni direktor Hoarda Slawomire Bubel, “interoperabilnost med igrami pomeni, da v eni igri naredite nekaj, v drugi pa dobite reakcijo … V prvi igri ste ubiti z dvodnevnim obdobjem ohlajanja. V tem času postanete zombi v drugi igri … Takšna navzkrižna referenca interoperabilnosti je tisto, kar lahko ponujajo blockchain igre. “

To bo še povečalo preglednost in zaupanje.

Govorimo o zaupanju, blockchain lahko koristi tudi igram na srečo. Zaradi polemike in visokih provizij mnogi ne zaupajo igralniškim igram in trdijo, da so spletne igralnice kot črna skrinjica, ki vedno spremeni verjetnost v svojo korist. Ni treba biti v temi! Današnja tehnologija veriženja blokov nam bo omogočila, da pokukamo v črno škatlo.

 • Razvijalci iger & Blockchain tehnologija

Današnja igralna industrija se spreminja 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Igre niso več preprosti izdelki. Ravno nasprotno; brezplačne igre spodbujajo vse več ljudi, da se pridružijo svetu iger na srečo.

Zlasti razvijalci lahko veliko koristijo od tehnologije veriženja blokov. Ustvarjajo lahko igre na varnih decentraliziranih platformah in najdejo nove načine za monetizacijo iger.

Na primer, mnogi razvijalci so navdušeni nad razvojem igre, ki temeljijo na blockchainu in platforme, ki omogočajo usmerjeno izmenjavo žetonov in modelov, ki jih lahko zaslužite.

Z naraščajočo vlogo resničnega lastništva industrija postaja vse bolj usmerjena k igralcem, kar igralcem omogoča, da izrazijo svojo ustvarjalnost in želje.

Je Blockchain prihodnost iger na srečo?

blockchain tehnologija v igrah

Čeprav so prednosti igralnih platform, ki temeljijo na blockchainu, očitne, obstajajo različni izzivi, ki bi jih morali razviti razvijalci in igralci.

Razširljivost in zmogljivost sta dve glavni vprašanji, ki ju je treba upoštevati. Z naraščajočim številom igralcev po vsem svetu morajo spletne igre za več igralcev povečati svojo sposobnost prilagajanja in obvladovanja vse večjega povpraševanja. Brez dvoma bo nizka zmogljivost vplivala tudi na kripto trgovanje!

Po drugi strani pa je čas, da se blockchain igre razvijejo in preidejo iz nezamenljivih iger, ki jih je treba zaslužiti, v bolj privlačne in zapletene igre.

Ne pozabimo, da se vsi učimo skozi igro in tudi nekatere video igre so lahko poučne. Kot je dejal veliki psiholog Piaget, “igra je delo otroštva.”

Trgovanje, igre na srečo & Blockchain

Če menite, da je pogovor o trgovanju in igrah kot primerjava jabolk in pomaranč, dvakrat premislite!

Prvič, tehnične lastnosti so enake. Kot smo že omenili, lahko tehnologija veriženja blokov omogoči decentralizacijo in preglednost v kateri koli panogi. Tako trgovci kot igralci na primer imajo enako sistemske zahteve in nanje lahko vpliva zakasnitev.

Če se igralci igre obrnejo na kriptovalute, se bo povpraševanje povečalo, kar bo vplivalo na ceno bitcoina ali katere koli druge kriptovalute. Posledično se bo spremenila celotna panoga trgovanja s kriptovalutami.

Poleg tega imajo igralci iger in trgovci marsikaj skupnega. Za zgled nam navijači, ki zaslužijo igro, pokažejo, da lahko igramo in ustvarjamo dobiček, tako kot trgovci trgujejo, da bi zaslužili denar. Poleg tega bi morali trgovci s kriptovalutami in igralci imeti odlične reflekse in se hkrati naučiti biti potrpežljivi.

Trgovci s kripti in igralci iger so le en klik stran od njihove velike poteze!

Newbie na terenu? Nato se naučite več o podobnostih in razlikah med trgovanjem s kripto in forexom.

Ključne točke

 • Blockchain lahko spremeni svet zunaj finančnega sektorja. Zlasti igralna industrija lahko koristi uvedbo tehnologije veriženja blokov.
 • Igre se nenehno širijo in razvijajo, pri čemer je blockchain glavni igralec.
 • Igre, ki temeljijo na blokchainu, bodo zagotavljale številne prednosti, kot so varnost, nadzor, lastništvo premoženja v igri in interoperabilnost.
 • Čeprav lahko veriga blokov revolucionira igralniški sektor, obstajajo različna vprašanja, na primer razširljivost, s katerimi bi se morali ukvarjati strokovnjaki.
 • Poleg tega lahko z vse večjim številom iger in uporabnikov, ki temeljijo na blockchainu, po vsem svetu igranje iger vpliva na trgovanje s kriptovalutami po vsem svetu..
 • Na koncu so tako igralci kot trgovci s kriptovalutami le en klik oddaljeni od uspeha.

Blockchain tehnologija lahko moti naš svet. Zakaj torej ne raziščete našega spletnega mesta in izveste več o nekaterih kripto prijaznih mestih po vsem svetu in pomembnih kripto dogodkih, kot je prepolovitev bitcoinov?!

Vstopite v igro in se prijavite naš tečaj kripto trgovanja postati profesionalec.

Če vam je bil ta članek všeč, mu dajte všeček in ga delite z vsemi, ki se vam zdijo zanimivi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me