Bo Ripple dosegel 1 $?

Svet je bil priča porastu zanimanja za kripto kovance, kot je Ripple. Vse od vzpona Bitcoina v zadnjem desetletju je kripto svet naraščal zanimanje tistih, ki so nekoliko tehnološko podkovani. Zdaj pa sploh ne razpravljajmo o potencialu, ki ga ta plat igre vidi v prihodnosti. Sredi vsega tega je Ripple postavitev plačil za različne banke in plačilna omrežja.

Ripple, ki ga pogosto imenujejo kriptovaluta “XRP”, stoji za njo. Torej, kje danes stoji Ripple? Ob trenutni ceni 0,51 dolarja na trgu ima Ripple trden potencial, da doseže 1 dolar.

Torej, bo Ripple dosegel 1 USD? Kripto analitiki se med njimi strinjajo z omenjeno izjavo Chris Kline, soustanovitelj Bitcoin IRA, ki to predlaga "XRP žeton bo dosegel 1 USD do konca leta 2021 “.

Coinswitch prav tako napoveduje, da bo Ripple do konca leta 2021 dosegel 1 USD in ga dejansko presegel tako, da bo šel vse do 2 USD.

Walletinvestor meni, da bi Ripple lahko januarja 2022 dosegel 1 dolar.

Digitalcoin prav tako napoveduje, da bo Ripple junija 2022 dosegel 1 dolar. Poleg tega je znan po svojem konzervativnem pristopu pri napovedovanju.

Trgovanje z zveri verjamejo, da se bo Ripple lahko leta 2024 približal 1 $, ko bo dosegel 0,94 USD.

Kot lahko vidimo, imajo napovedovalci kripto pozitivnih napovedi, saj verjamejo, da bi XRP lahko dosegel ceno 1 USD in jo celo presegel zaradi dejstva, da Ripple postaja vse pomembnejši dejavnik kot plačilna rešitev. Ker pa se Ripple sooča z obtožbami ameriške borze za vrednostne papirje (S.E.C), bo Ripple verjetno potreboval več časa, da se premakne proti 1 USD.

Se bo Ripple opomogel?

Ripple, natančneje XRP, je bil v zadnjih dveh mesecih priča padcu cen v odstotkih nad 65%. To je povzročila ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC), ko je vložila določeno tožbo proti Rippleu. Njihov argument je bil, da je Ripple z nepravilnimi sredstvi zbral precej visoko vsoto denarja, in sicer 1,3 milijarde dolarjev. Ta nepravilna sredstva so vključevala neregistrirane ponudbe varnostnih digitalnih sredstev.

Stephanie Avakian, znana tudi kot direktorica izvršilnega oddelka SEC, je dejala: “Trdimo, da Ripple, Larsen in Garlinghouse niso registrirali svoje stalne ponudbe in prodaje milijard XRP malim vlagateljem.” To je povzročilo, da so naložbe XRP neprestano padale v negativni obliki. Poleg tega so številne borze kriptovalut na XRP sprejele še en zadetek, ko so se odločile za sodelovanje s trgovinsko dejavnostjo, natančneje omejile trgovalno vedenje XRP. To je novembra novembra resnično potisnilo ceno na 0,17 USD.

Ripple je najbolj priljubljen po svoji inovaciji RippleNet, ki je instrument premikanja med bankami, kjer je mogoče hitro premikati navzkrižno in je v primerjavi s prejšnjim letom vzbudil neverjetno veliko pozornosti. To je očitno pozitiven znak za prihodnost Ripplea. Poleg tega, če Ripple zmaga v zadevi S.E.C. njegova cena je lahko zelo visoka.

Bo valovanje na koncu doseglo 5 dolarjev?

Napovedi so večinoma pozitivne in mnogi napovedovalci dejansko verjamejo, da bi lahko cena Ripplea v bližnji prihodnosti dosegla 5 USD, kar bi bil izjemen dosežek za Ripple in vlagatelje.

Ripple sodeluje s številnimi znanimi finančnimi podjetji po vsem svetu in pričakuje se le, da bo naraščal in imel pomemben dejavnik v finančnem sektorju. Čeprav so navedbe S.E.C. analitiki menijo, da lahko XRP doseže 5 dolarjev. Ripple Coin News napoveduje, da bi lahko dejansko presegel številko 5 dolarjev, če bi dosegel 8 do 10 dolarjev

Kaj bo vredno valovanja leta 2025?

Ripple je redno blizu drugih znanih digitalnih oblik kovancev, kot sta Bitcoin in Ethereum. Ob pričakovanem padcu fiat monetarnih standardov naj bi se digitalne valute, ki so trdno zajete in deflacijske, razvijale višje kot kdaj koli prej in pokazale svoj dejanski vpliv.

Strokovnjaki pravijo, da se lahko v naslednjem desetletju cena Ripplea vneto spreminja in postopoma narašča. Večina se je strinjala, da je do leta 2025 mogoče doseči precej visoko ceno.

V naslednjih 5 letih lahko XRP napreduje in doseže 4–8 USD. Kljub temu je najbolj funkcionalna misel predvideti srednjo točko. Ko se bo izbira razvijala, bodo vlagatelji dejansko želeli kupiti Ripple na najbolj razumen in najugodnejši način. Do leta 2025 naj bi cena XRP dosegla celo 6 USD.

Se bo XRP dvignil ali zrušil? Preberite našo napoved cene Ripple XRP 2021 – 2025

Bo Ripple dosegel 1000 $?

Na tem nepredvidljivem trgu je predvidevanje stroškov za digitalne valute zelo težavno. Če želite izvedeti več o napovedi vrednosti Ripple, bi morali razmisliti o delu neizogibnih porazdelitev in znakov ter njihovih trditvah glede na različna pričakovanja vrednosti Ripple.

Kot navaja Capital.com, se XRP zanaša na izmenjavo po navadi 0,30 USD pred koncem leta 2021.

Bo XRP dosegel 1000 USD? Po mnenju strokovnjakov bi Ripple težko dosegel takšno številko. Ta izjava je podprta z mnogimi dejavniki, vendar je glavni eden od razsežnosti, da mora tržna meja Ripple doseči 100 bilijonov.

Večina napovedi cen Ripple navaja, da naj bi kriptovaluta do konca leta 2021 dosegla 1 dolar

Ripple je trenutno razmeroma varna naložba, vlagatelji pa lahko kupujejo in s svojimi naložbami ustvarijo dobiček.

eToro – Najboljša platforma za nakup Valovanje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

  • Svet kriptovalut je ves čas na vrhuncu in ponovno poudarja pomen digitalnega sveta.
  • Ob trenutni ceni 0,51 dolarja na trgu ima Ripple trden potencial, da doseže 1 dolar.
  • Decembra se je omrežju Ripple dnevno pridružilo približno 2.050 novih naslovov.
  • Cena XRP se je novembra 2020 zaradi družbe S.E.C. znižala na 0,17 USD. obtožbe.
  • Različna spletna mesta imajo v napovedi napoved, ki pomeni, da bo cena Ripplea v bližnji prihodnosti dosegla 5 USD.
  • Ripple zaradi številnih dejavnikov skorajda ne bi mogel doseči 1000 dolarjev, vendar je glavni vzrok za veličino, v kateri bi že morala biti tržna meja Ripple, in sicer okoli 100 bilijonov dolarjev..

Kaj bo spodbudilo Ripple XRP ceno leta 2021?

Analiza cen valovanja za leto 2021

Kako kupiti valovanje – vodnik za začetnike

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me