Je Binance Coin dobra naložba?

Binance Coin (BNB) je najnovejša kripto v naložbenem prostoru, ki se zbira z zaskrbljujočo hitrostjo. Ta rally prihaja po protokolu DeFi, ki deluje na svoji borzi kriptovalut Binance; PancakeSwap je presegel Uniswap iz Ethereuma in postal največja decentralizirana borza (DEX).

Če želite kupiti Binance Now, si oglejte Izmenjava eToro!

Binance Coin: Kaj je to?

trgovalni binance kovanec

Binance Coin (BNB) je priljubljena kriptovaluta za vlagatelje, ki so že dolgo v naložbeni igri. Trenutno postaja priljubljen med novinci v trgovskem bratstvu in posnemovalci finančnih informacij zaradi svojega bikovskega delovanja.

Binance Coin zdaj velja za tretjo kripto po Bitcoinu (BTC) in Ethereumu (ETH), da bi pridobil ali služil kot varovanje za vlagatelje. Več razprav se je začelo pojavljati na posredniških platformah z več sredstvi, kot so eToro glede prihodnosti kovanca glede na rast in potencial na trgu. Tako velik porast zanimanja je posledični učinek bikovega teka, ki je kripto svet po čudežih dveh najbolj priljubljenih in največjih kriptovalut spodbudil s tržno kapitalizacijo (Bitcoin in Ethereum)..

Binance Coin je kriptovaluta, s katero lahko trgujete in plačujete provizije na borzi kriptovalut Binance (BCE).

Poleg primarne uporabe kovanca na BCE, ga lahko uporabite tudi kot digitalno valuto pri vlaganju v delniške sklade (ETF), delnice in drugo premoženje.

Kdo je ustvaril Binance Coin in kdaj je začel trgovati?

Chanpeng Zhao je ustanovil Binance leta 2017. Je razvijalec, ki je veliko sodeloval pri ustvarjanju visokofrekvenčne programske opreme za trgovanje. Zhao je bil prej glavni izvršni direktor OKCoin in je bil del razvojne ekipe Blockchain.info.

Zakaj je bil ustvarjen?

Kovanec je bil ustvarjen z namenom upravljati izvorno kripto sredstvo BNB, ki naj bi ponudilo alternativni način plačila provizij, zaračunanih trgovcem z uporabo borze kriptovalut Binance (BCE).

Kje je bil ustvarjen?

Prvotno s sedežem na Kitajskem je strežnike in sedež Binance preselil v sosednjo državo Japonsko zaradi strogih predpisov kitajske vlade, ki je septembra 2017 na koncu prepovedala trgovanje z vsemi oblikami kriptovalut. Japonska naj bi bila varno zatočišče za kripto podjetje, vendar je državna agencija za finančno varnost (FSA) napovedala, da “bo od junija 2018 dokončna prepoved vseh kriptovalut, ki zagotavljajo zadostno stopnjo anonimnosti”. Kot rezultat tega je Binance ustanovil pisarne na Tajvanu in preden je japonska prepoved marca 2018 objavila, da namerava BNB odpreti pisarno na Malti. Po podpisu memoranduma o soglasju (MOU) z vlado Bermudskih otokov je Binance storil enako z malteško borzo za razvoj platforme za trgovanje z varnostnimi žetoni. Trenutno je sedež podjetja Binance na Malti.

Koliko kovancev Binance je v ponudbi?

Po začetni ponudbi kovancev (ICO) julija 2017 so bili žetoni BNB razdeljeni med tri udeležence (Binance Founding Team, Angel Investors in General Public).

Skupno je bilo razdeljenih 200 milijonov kovancev Binance, 50%, kar predstavlja 100 milijonov za javno prodajo, 40%, kar predstavlja 80 milijonov za ustanovno ekipo in 10%, kar predstavlja 20 milijonov za angelske vlagatelje.

Zaradi žganje žetonov ki jo izvaja skupina Binance, je skupna in največja ponudba Binance Coin 170, 532.785 BNB s trenutnim obtokom 154, 532, 785 BNB.

Binance Coin: Ali bo to dobra naložba v letu 2021?

Binance Coin je dobra naložba leta 2021. Po besedah ​​Arslana Butta, indeksnega analitika za voditelje deviznih tečajev, “je Binance sredi prizadevanj za razvoj izdelkov, na katerem bo lansirano več novih izdelkov za kriptovalute”, ki bodo zamenjali borzo za večjo delež trga decentraliziranih financ (DeFi).

Digital Coin Price napoveduje, da bo BNB konec junija trgovala po ceni 409,81 ameriškega dolarja in bo leto verjetno zaključila s 881,64 ameriškimi dolarji. Ta bikovski trend bo podprla Binanceova decentralizirana borza (PancakeSwap), ki je doslej leta 2021 Ethereumovi Uniswap ponujala veliko konkurenco glede tega, kateri decentralizirani izmenjani (DEX) bodo v bližnji prihodnosti prevladovali nad DeFi.

Torej, ali je Binance Coin dobra naložba?

Večina naložb se nanaša na dejavnik tveganja in koristi. Z drugimi besedami, ali potencialne koristi odtehtajo možne posledice tveganj? Binance Coin ima vsekakor nekaj dejavnikov tveganja, vendar postaja vse bolj mainstream in ima razvoj izdelkov in trg DeFi za.

Preprosto povedano, Binance Coin je sredstvo z nizkim tveganjem z veliko potencialnimi nagradami. To bi morali vsekakor raziskati, preden ga dodate v svoj portfelj.

BNB je kar naenkrat postala številna vlagatelja, ki se odloči za kripto sredstvo, ki se bo leta 2021 najbolj približalo meji s ceno 1000 ameriških dolarjev.

Glavni gonilniki Binance Coin se morajo spoprijeti z vlagatelji, ki naredijo vse, kar je v njihovi moči, da bi našli druge možnosti trgovanja v prostoru decentraliziranih financ (DeFi). Zaenkrat je več vlagateljev v celoti verjelo v nadgrajeno platformo Ethereuma, imenovano Ethereum 2. 0.

Platforma Ethereum je uporabljala decentralizirano financiranje in je imela Odstrani kot vodilni protokol, ki je v kriptostratosferi ustvarjal ekstremne valove v smislu posojanja, zadolževanja in vlaganja.

Odstrani pooblašča trgovce, razvijalce in ponudnike likvidnosti na finančnem trgu, ki je dostopen in odprt za vse. Decentralizirana borza Uniswap (DEX) je v ponedeljek, 15. februarja, dosegla 100 milijard dolarjev prometa. To je prva decentralizirana borza (DEX), ki je dosegla to neverjetno številko. Januarja 2021 je Uniswap prvič dosegel 20 milijard ameriških dolarjev mesečnega obsega. V kratkem času so vlagatelji iskali nove načine trgovanja in ustvarili veliko donosnost svojih naložb..

Na srečo so mnogi med njimi našli še eno decentralizirano borzo (DEX) Zamenjava palačink ki prinaša neposredno konkurenco Ethereumu Odstrani. 19. februarja je Binanceova PanCakeSwap postala prva decentralizirana borza (DEX), ki je dnevno prenesla 1,6 milijarde ameriških dolarjev na svojo platformo. CoinGecko.

DEX, ki deluje na pametni verigi Binance, je objavil številke Zamenjava palačink presegel Uniswap na Twitterju, ki ga je zastopalo 1.298.899.262 USD oziroma 1.297.138.344 USD. Obseg trgovine PancakeSwap je bil izjemno impresiven. Povišal se je s 37 milijonov dolarjev 1. januarja 2021 na 1,1 milijarde dolarjev 17. februarja 2021, kar predstavlja 2800-odstotni prirastek.

Binance Coin (BNB) se je končal leta 2020 z najvišjo ceno s trgovalno ceno 37,38 USD 31. decembra. Nov žeton se je 1. februarja 2021 trgoval pri 44,31 USD, v petek, 19. februarja, pa se je zaključil pri 332,62 USD. med pisanjem tega članka je kovanec trgoval med 280 in 295 dolarji. Tržna kapitalizacija Binance Coin, ki je domača kriptovaluta Binance Smart Chain, je 45.652 milijard USD.

Preberite več: Prednosti in slabosti naložbe v Binance Coin, ali bo to ustvarjalec milijonarjev?

Binance v primerjavi z Ethereumom

binance coin

Hitrost omrežja

Ethereum je nadgradil svojo platformo za povečanje varnosti in hitrosti transakcij. Predstavil je Ethereum 2.0, ki uporablja mehanizem dokazovanja deleža (PoS), medtem ko je Ethereum 1.0 (stara platforma) uporabljal mehanizem dokazila o delu (PoW). Omrežje v Ethereum 2.0 podpira 100.000 transakcij na sekundo, medtem ko je omrežje v Ethereumu 1.0 podpiralo do 30 transakcij na sekundo. Poleg tega je večina dokazov o deležu (PoS) omrežij zmanjšala varnost omrežja, ker vsebuje majhen nabor preveriteljev, zaradi česar je bolj centralizirana. Toda nova nadgradnja je zaščitena, ker je decentralizirana in zahteva najmanj 16.384 potrjevalcev.

Binanceova pametna veriga (BSC) omogoča več kot 1,4 milijona transakcij na sekundo, zaradi česar je Binance največja svetovna borza kriptovalut.

Stroški

Povečanje obsega trgovine v PancakeSwap (Binance) je privedlo do tega, da so vlagatelji našli relativno cenejšo platformo za nadaljevanje svojih trgovinskih dejavnosti.

Dosedanji bikovski tek Ethereuma je imel en pomemben zagon, to je stroški obdelave prek svoje decentralizirane borze Uniswap, ki je dosegla dvojne številke. To je bil hkrati blagoslov in prekletstvo. Kot blagoslov rudarji Ethereuma (ETH) kovajo ogromne vsote denarja, kar zveni dobro. Na žalost to močno pušča finančne vire decentraliziranih vlagateljev. Preprost prenos iz ene v drugo denarnico vam bo vrnil vsaj 10 USD. Podatki iz BIT INFO CHARTS poročajo, da je “povprečna provizija za transakcijo višja od 10 USD in lahko včasih stane tudi več kot 20 USD”. Kot pravi William Foxley iz CoinDesk, “pristojbina za plin potiska številne vlagatelje v druge projekte DeFi”.

Zdi se, da so po naključju enega našli v konkurenčni Binanceovi decentralizirani borzi, PancakeSwap. V petek, 19. februarja 2020, je cena BNB po tržni kapitalizaciji zrasla še za 50%, ki je zdrsnila Tether (USDT) kot tretja največja kriptovaluta. Najbolj privlačen vidik vlaganja v BNB za vas kot trgovca je, da imate 25-odstotni popust za transakcije z BNB na borzi Binance’s. Ta popust je bil veliko boljši, ko je prvič predstavil svojo prvo ponudbo kovancev (ICO), saj je znašal 50%. Na splošno sta si Binance in Ethereum v marsičem podobna, vendar se nekoliko razlikujeta glede hitrosti omrežja in povprečnih transakcijskih stroškov.

Ali se bo Binance Coin leta 2021 še naprej vzpenjal?

Binance Coin se je leta 2021 začel z zelo bikovsko noto in zdi se, da se bo ta trend nadaljeval pri kriptovalutah.

Večina strokovnjakov se strinja, da bi lahko Binanceova cena do konca leta 2021 presegla 1000 USD in upošteva najnovejše trende; zdi se, da je na pravi poti, da izpolni ali celo preseže ta pričakovanja.

BNB bo še naprej naraščal leta 2021, ko bo več podjetij še naprej integriralo kovanec v svoj sistem, da se bo uporabljalo kot možnost plačila. Poleg tega se BNB uporablja kot zavarovanje za posojila s kripto zavarovanjem, kar je zaznalo povečanje števila ljudi, ki podpirajo DeFi, zlasti na protokolu PancakeSwap..

Po uspešni prodaji žetona Fetch.AI (FET) ter BitTorrent Token (BTT) in Celer Network, »Binance načrtuje oživitev začetne ponudbe kovancev z ustvarjanjem kakovostnih žetonov z močnimi primeri uporabnikov. To bo dolgoročno spodbudilo množično sodelovanje, ki poveča obseg trgovine, poveča sprejetje žetona in povzroči zvišanje cene.

Po mnenju Messarija (spletna baza podatkov za kripto industrijo) se je “donosnost naložbe za Binance v zadnjih šestih mesecih povečala s 154% v zadnjem letu na 560%.”

Po mnenju strokovnjakov za Long Forecast bo BNB do konca leta 2021 vreden 565 ameriških dolarjev, do leta 2025 pa do 835 ameriških dolarjev. Cena digitalnih kovancev napoveduje, da bo BNB od zdaj na leto dosegla najvišjo najvišjo vrednost v višini 449,41 ameriških dolarjev na leto..

Kaj torej sledi za Binance Coin?

Binance je na švicarski borzi lansiral svoj prvi izdelek, s katerim se trguje na borzi (Ticker: ABNB), kar še dodatno dokazuje, da je BNB odličen inštrument za kripto in tradicionalne trge. BNB opravlja druge funkcije, na primer za različne trgovce po vsem svetu. Žeton lahko uporabite za nakup loterijskih vstopnic, virtualnih daril in služi kot nešteto namenov v svetu zabave.

Poleg tega se BNB lahko uporablja za plačila v več panogah, ki vključujejo 217 trgovin in trgov, 27. e-športna in fantazijska igralna omrežja, 12. spletna mesta za igre na srečo, 66 poslovne storitve, 37 storitve spletnega trženja in razvoja, 17. turizem, potovanja in najem (gostinske storitve), 222 internetne storitve, 128 poslovne storitve in 25. storitve brez povezave.

Med vsemi temi panogami so priljubljena spletna mesta za potovanja in rezervacije hotelov Travala.com, Greitai, Xceltrip in Clube Turismo, oblačilno podjetje Park in Finch, spletno spletno mesto za varnost WPSec.com, podjetje za spletno gostovanje HostMeNow Limited, finančno podjetje Biteris, Zlatarna Rudraxis in procesor za plačevanje s kriptovalutami Plačila s kovanci.

Družini Binance se je pridružilo več novih podjetij, ki žetone sprejemajo kot plačila in so svetovalno in oblikovalsko podjetje Moje drobno podjetje, umetniške trgovine Bobby Gongs in Dope! Galerija, športno in zabavno podjetje Xtreme Spirit & Blagovne znamke partnerjev in farmacevtsko podjetje BCHLIX Inc.

Novi žeton lahko služi tudi kot zavarovanje za posojila na platformah, kot je YouHodler. YouHodler je švicarsko podjetje s pomočjo platforme YouHodler FinTech, ki se osredotoča na posojanje s kripto posojili s posojili “stablecoin” (PAX, USDT, USDC in TUSD), fiat (EUR in USD), kripto (BTC), visoko- donosne varčevalne račune, kot tudi kripto / kripto in kripto / fiat pretvorbe. Leta 2019 je YouHodler BNB pozdravil na seznamu možnosti zavarovanja in konverzije. Izvršna direktorica podjetja YouHodler IIya Volkov je izjavila, da “BNB odlično opravlja integracijo kripto v tradicionalni finančni svet, zato bo s časom BNB postajal vse pomembnejši in zdaj lahko to izkoristijo tudi naši uporabniki.”

Druga skupina FinTech, ki že več kot deset let služi milijonom ljudi po Evropi, Nexo je dodal tudi Binance Coin kot zavarovanje za takojšnja posojila s kripto-podporo, kar je bilo omogočeno od 1. julija 2018. Nexo podpira Credissimo ki je vedno delovalo pod strogim nadzorom več evropskih regulatorjev za bančne in finančne storitve. Nexo pomaga vlagateljem, da odkrijejo vrednost njihovega bogastva, tako da jim zagotovi takojšnja posojila v USDT (Tether), USD in EUR proti njihovim kripto-imetjem. Namesto da bi prodali svoja sredstva, jih lahko vlagatelji zastavijo Nexu in pridobijo takojšnjo likvidnost ter obdržijo prihodnjo vrednost povečanja cene svojih žetonov in kriptovalut.

Uporabniki Nexo so si že izposojali ogromne zneske z uporabo NEXO-jev dividendni žeton, Ethereum (ETH) in Bitcoin (BTC) pred dodajanjem kovanca Binance.

Binance Coin (BNB) posojilojemalcem zagotavlja 50-odstotni popust in jim daje 30-odstotno dividendo od čistega dobička podjetja.

Junija 2020, Platforma posojanja DeFi podjetja Kava Labs je šel v živo z BNB Collateral Support. Platforma omogoča udeležencem omrežja, da si prislužijo nagrade, posojila USDX (Kavina kripto-podprta stabilna valuta) in Binance Coin (BNB Collateral).

Predstavnik podjetja je dejal: “S tem zagonom želi Kava Labs odpreti vrata decentraliziranega financiranja skupnosti BNB in ​​kmalu namerava storiti enako za večji kripto prostor.”.

Oktobra 2019 INLOCK platforma napovedal, da se BNB zdaj lahko uporablja kot zavarovanje posojil. INLOCK trdi, da gre za eno najvarnejših krajev, ko gre za posojila, zavarovana s kripto. To je podprto z zagotavljanjem platforme, s katero lahko stranke shranijo kombinacijo svojih kriptovalut v eno samo pogodbo, da zmanjšajo negativni učinek kratkoročnih nihanj cen.. INLOCK je bil februarja 2019 v omrežju ERC-20 z BNB, vendar je opustil podporo omrežja ERC in prešel na Binance Smart Chain.

Kartica Binance VISA je bil uveden tudi kot druga možnost plačila, s katero lahko s kripto kupite stvari, ki so vam všeč. Na voljo za več kot 60 milijonov trgovcev, kripto preprosto prenesete s svojega točkovna denarnica svojemu denarnica za kartice in pripravljeni ste kupiti kar koli želite kadar koli in kjer koli na svetu.

Leta 2020 je napovedal Binance Snop, afriško usmerjena aplikacija za socialna plačila za kripto in gotovino, ki uporabnikom omogoča pošiljanje, prejemanje in zahtevanje vrstnikov.

Julija 2020 je družba Binance pridobila Povlecite (digitalna denarnica z več sredstvi in ​​platforma za debetne kartice VISA, ki uporabnikom omogoča, da za nerazkriti znesek trošijo, kupujejo, pretvarjajo in prodajajo kriptovalute). Swipe in Binance hočeta pomagati premostiti vrzel med digitalnimi sredstvi in ​​fiat valutami s pritiskom na posvojitev kriptovalut v glavnem toku. To bo omogočilo, da bodo nakupi in plačila izvedeni zgolj skozi tradicionalni finančni sistemi.

S takšnimi prevzemi in uporabo v različnih panogah je v bližnji prihodnosti velik potencial za rast. Binance Coin (BNB) uspeva tudi zaradi drugih dejavnikov, kot je PancakeSwap, ki na področju decentralizirane menjave prinaša velik dobiček in dobro voljo pri delovanju največjih kriptovalut (BTC in ETH). S tem Binanceova borza dosega obseg trgovanja, ki prej ni bil pričakovan, in je pokazala, da lahko sama preživi kot del rasti DeFi in kakovosti svojih projektov.

Binance Coin Price Napoved leta 2021 in pozneje

In kaj pravijo strokovnjaki glede napovedi cen Binance Coin (BNB)?

Kot vlagatelj, če zdaj odmaknete pogled od kripto sveta, je kot vreči lonec z zlatom v ocean. Vsaka sekunda, minuta in ura štejejo. V enem dnevu lahko močno zaslužite in velik razprodaja vas naslednji dan pusti v rdečih številkah.

grafikon napovedovanja cen kovancev binance

Po navedbah Digitalni kovanec, Binance Coin bo v prihodnosti trgoval po ceni od 1.201,33 USD do 1.481,37 USD. Zdi se, da ima novi žeton vsaj zaključek 460,37 USD konec leta 2021.

The Vlagatelj v denarnico ne verjame, da bo Binance Coin prestopil 1.000 USD leta 2021.

V pristopu študije primera strokovnjaki Crypto Market, Coinpedia poroča, da lahko BNB trguje po 500 dolarjev do konca leta.

BNB bo zadel 727,53 USD do konca leta, v skladu s Guverner kapitala.

»BNB bo dosegla nove višine in bo zagotovo zadela 600 dolarjev na kovanec leta 2021 ali v prvih mesecih 2022 “, Cena digitalnih kovancev.

Povprečna cena vseh napovedi strokovnjakov, ki prispevajo k tem naložbenim spletnim mestom, je 637,506 USD. To pomeni, da je v novem žetonu rast.

Po drugi strani pa obstajajo številni strokovnjaki, kot je Sarah Smith iz Investor Place, ki so krepko trdili, da ima Binance Coin 200 dolarjev kot najpomembnejši mejnik v četrtek, 18. februarja, le da je med vikendoma 20. in 21. februarja 2021 trgovina z digitalnimi sredstvi znašala med 223.342 in 309.086 USD..

Kripto sredstva so nestanovitna, vendar spremljate dnevne novice in kar je še pomembneje, pripombe drugih vlagateljev vam bodo pomagale bolje določiti njegovo ceno, tako da na poti ne boste utrpeli nobenih izgub.

Ne zamudite: napovedi cen Binance Coin 2021-2025

Kako vlagam v Binance Coin?

Čas je, da preberete zelo raziskane članke o kripto, in čas je, da združite vse informacije in ukrepate, kar pomeni, da vlagate v nov žeton. V spletnem svetu je v finančnem svetu prišlo do razcveta, ki je mnoge posameznike pripeljal do razvoja visokofrekvenčnih platform za trgovanje.

Kolikor bi radi nadaljevali s svojimi naložbami, morate sprejeti bolečo odločitev, ki je realna, da temeljito raziščete spletna posredništva, preden jim zaupate svoj denar.

Pri podjetju Trading Education je naša značilnost, da našim bralcem in med vsemi posredniškimi družbami ponudimo najboljše nasvete in ideje za trgovanje, ki označujejo vsa naša polja v smislu varnost, razširljivost in kakovost je eToro.

Binance Coin na eToro lahko kupite na dva načina.

The PRVA POT vključuje štiri (4) različne faze.

Če želite, da dobite kateri koli račun v spletu, morate najprej narediti PRIJAVITE SE. Prosimo, poskrbite, da so podatki, ki jih navedete, verodostojni. Ampak gre za kripto naložbe, ali ne morem ostati anonimen? Če se odločite, da boste matično družbo kovancev Binance Exchange uporabljali za nakup kovancev, potrebujete preverjen račun. Na žalost to pusti digitalne sledi vaših podatkov in zmanjša vaše iskanje anonimnosti. Poleg tega povečuje vašo predhodno miselnost o kripto prostoru, ki je svet, ki si ga lahko ogledate samo v načinu brez beleženja zgodovine. Borzno posredništvo (eToro) obstaja predolgo in dodaja to raven varnosti vašemu računu in kupljenim kovancem.

Naslednja faza postopka ustvarjanja računa je PREVERJANJE. Kot del politike podjetja za preprečevanje goljufij anonimnih posameznikov boste opravili postopek Poznavanje svojih strank (KYC). Naložiti boste morali svoje osebne izkaznice, ki jih je izdala vlada in vsebujejo vaše polno ime, datum rojstva, podpis in datum poteka veljavnosti (to vključuje vozniško dovoljenje, državne osebne izkaznice in potni list). Poleg tega morate predložiti izpiske na bankah ali kreditnih karticah ali račune za internet, ki niso stari več kot 6 mesecev, da boste lažje dokazali svoj naslov in svojo splošno identiteto..

DEPOZITIRANJE FIAT VALUTE je tretja faza procesa. Kot nekdo, ki je pripravljen kupiti vaše prve kovance, boste uspešno opravili postopek preverjanja. Po tem morate naložiti tisto, kar poznamo kot denar (fiatna valuta) (EURO, GBP ali USD), kar je bistven korak k omogočanju nakupa BNB.

Zadnji korak je KUPITE VAŠ BINANCE COIN. Pojdite na stran »Binance Coin« in vaš prvi nakup bo obdelan in shranjen v vašem računu.

The DRUGA POT vključuje samo eno fazo, ki gre naravnost na stran “Binance Coin” in sledite PRIJAVITE SE postopek, o katerem smo že govorili, in opravite svoj prvi nakup BNB.

Zaključek: Ali je BNB dobra naložba in koliko bo vreden Binance Coin?

Ni mogoče zanikati, da je kovanec Binance prav posebna tehnologija, ki bi lahko popolnoma spremenila svet, saj je interes Decentraliziranih financ prevzel kripto prostor. Zaradi tega strokovnjaki in analitiki pričakujejo, da bo napovedana rast kovancev Binance dosegla skrajne najvišje vrednosti.

Jasno je, da bo Binance Coin v naslednjih nekaj letih doživel znatno rast. Če upoštevate samo leto 2021, zgoraj navedeni razlogi zadostujejo za razumevanje, zakaj bi BNB lahko eksplodiral leta 2021.

Na splošno Binance Coin (BNB) vlagateljem zagotavlja nemotene transakcije in visoko varnost. Interes Decentraliziranih financ je prevzel prostor za kripto naložbe in cene dnevno naraščajo do novih najvišjih vrednosti. Obstaja velika verjetnost, da bo BNB konec leta na podlagi špekulacij s kripto dosegel 1000 USD. Obstaja še ena možnost, da se bo cena gibala med 150 in 350 USD ali daleč nižje.

Ko bo Binance (BNB) porabil 20% dobička podjetja za četrtletno kurjenje kovancev, bo v ne tako oddaljeni prihodnosti skupni obseg kovancev, s katerimi se trguje, razmeroma majhen in bo omejen na 100 milijonov. To bo navsezadnje pripeljalo do zakonov povpraševanja in ponudbe, kjer bo manjša ponudba kovancev in večje povpraševanje po njih, cena samodejno naraščala do novih mejnikov, ki jih začetniki in strokovni vlagatelji niso nikoli napovedovali.

Spodnje slike opisujejo nekatere Potencial najvišja in najnižja napoved napovedi cen Binance Coin v letih 2021, 2022, 2023 in 2025, ki jih ponuja strokovnjaki iz industrije. Preprosto si lahko ogledate napoved najnižje in najvišje cene za BNB.

Leto Visoko Nizko
2021 1072,00 USD 290,30 USD
2022 1223,50 USD 378,30 USD
2023 1585,00 USD 474,20 USD
2024 1821,00 USD 682,00 USD
2025 2495,00 USD 1275,00 USD

Binance Coin je tu, da ostane in služi kot možnost plačila za vse osebe. Kot posameznik se morate odločiti, ali je ta kovanec dobra naložba ali ne, ker so vse oblike naložb tvegane. S tem, kar se dogaja v kripto svetu, je Binance Coin dobra naložba, ker ima trg (obseg trgovine) in bo leta 2021 postal eden največjih hiterjev.

eToro – najboljši posrednik za nakup Binance Coin BNB

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me