Je Cardano dobra naložba in ali naj vlagam v Cardano?

Naložbe v Cardano: Kako začeti

Ali naj investiram v ADA? Je Cardano dobra naložba?

Če ste nov v svetu investiranja v Cardano, se morda sprašujete, ali je ADA dobra naložba ali jo moram vlagati? No, razmislimo o vseh mitih, povezanih s Cardano, ki krožijo po spletu, preden razmislite o naložbi v ADA.

Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o Cardanu – enem največjih digitalnih sredstev leta 2021.

A najprej začnimo z osnovami: kaj je sploh Cardano?

Kaj je Cardano?

Cardano je ena izmed najboljših kriptografskih datotek, ki si jih je vredno ogledati leta 2021. Cardano je decentralizirana odprtokodna blockchain platforma to je tudi eno prvih strokovno pregledanih omrežij.

Kot decentralizirano omrežje Cardano postane neverjetna alternativa tradicionalnemu bančništvu, ki ga lahko pomagati osebam, ki nimajo bank, pri dostopu do finančnih storitev in izvrševanju plačil. To je ključnega pomena, ker je število ljudi, ki nimajo dostopa do finančnih storitev po vsem svetu – zlasti v večini držav v razvoju – zaskrbljujoče veliko.

Navsezadnje je cilj kriptovalut zagotoviti alternativo tradicionalnim plačilnim sistemom, stran od oblasti in vlad.

Cardano pa ni vaš običajni blockchain. Platforma je bila strogo preizkušena, da se zagotovi učinkovitost in varnost njenega protokola.

Poleg tega Cardano velja za a platforma tretje generacije ki ima izboljšano razširljivost v primerjavi z Bitcoin, kovanec prve generacije, kar lahko potencialno nadomesti vodilnega v razvoju pametnih pogodb, Ethereum, kovanec druge generacije.

Edinstveno Cardano je dejstvo, da uporablja dvoslojno arhitekturo. Prva plast, Cardano Settlement Layer, se uporablja za izvajanje transakcij, druga plast, Control Layer, pa za izvajanje pametnih pogodb..

Druga edinstvena lastnost Cardano je njegov algoritem dokazov o vložku, imenovan Ouroboros. Upoštevajte, da je veriga blokov razdeljena na epohe iz rež, in nagrade so razdeljene med vhodne indosantje, večstrankarske deležnike računalništva in vodje igralnih avtomatov.

Cardanoov izvorni žeton ADA je na 6. mestu CoinMarketCap. Ima omejeno ponudbo 45 milijard kovancev, s 31.112.484.646 kovanci, ki so trenutno v obtoku.

Upoštevati moramo, da ima Cardano različne primere uporabe. Cardano se lahko uporablja ne le kot plačilno sredstvo in orodje za glasovanje na Cardanovi platformi, temveč v različnih panogah, vključno s kmetijstvom, izobraževanjem, zdravstvom in trgovanjem.

Čeprav so prednosti družbe Cardano očitne, je ADA dobra naložba? Ali lahko premaga možne izzive in postane vodilni na kripto trgu?

Je Cardano dobra naložba?

Mnogi strokovnjaki menijo, da je Cardano dobra naložba v primerjavi z drugimi kripto. Kljub vsem vzponom in padcem v zgodovini ADA, strokovnjaki menijo, da bi lahko cena Ethereuma dolgoročno še rasla.

Zaradi omejene ponudbe 45 milijard kovancev lahko Cardanovo pomanjkanje z leti privede do povečanja njegove vrednosti in povpraševanja.

Kot je navedeno zgoraj, sta tudi izboljšani algoritem dokazovanja vlog in dvoslojna arhitektura edinstvene lastnosti, ki privlačijo vlagatelje po vsem svetu.

Pravzaprav se veliko ljudi odloči, da bodo postavili ADA, da bi zaslužili dobiček. Podatki kažejo, da lahko uporabniki v enem letu zaslužijo 4,5% z vložitvijo ADA (ali s pridružitvijo združenju).

Vir: CryptoBriefing

Vlagateljev ne privabljajo samo razvoj in tehnološke lastnosti. Dejstvo, da ima ADA široko paleto primerov uporabe, je glavni motivator. Kot je razloženo zgoraj, Cardano se lahko uporablja za izvajanje pametnih pogodb tako na javnem kot na zasebnem nivoju.

Če bo Cardano izpolnil obljube o izjemni razširljivosti milijonov transakcij na sekundo, bo Cardano morda resnično nadomestil digitalne velikane, kot je Ethereum, in tradicionalne plačilne sisteme, kot je Visa..

Poleg tega je Cardano dobra naložba za ljudi, ki to želijo raznolikost svojih portfeljev ter zmanjšati izpostavljenost tveganjem in širiti koristi, kar je ključno v času finančne nestabilnosti.

Govorimo pa o tveganjih, čeprav je Cardano dobra naložba, naložbe v kriptovalute ostajajo tvegani podvig.

Kriptovalute so zelo nestanovitne, in čeprav so lahko dramatična nihanja cen odlična priložnost za nekatere trgovce, so za druge lahko uničujoča.

Poleg tega pa je lahko trajajoča pandemija privedla do večje uporabe tehnologij veriženja blokov, spreminjanje predpisov po vsem svetu lahko privede do zmanjšanja povpraševanja po kripto.

Tako, preden se odločite za naložbo v ADA, vedno raziščite in ocenite profil tveganja in koristi Cardano.

Koliko naj vlagam v Cardano?

Če se odločite, da boste vlagali v ADA, je prava finančna poteza za vas, lahko vprašate, koliko bi morali investirati.

Pravilo pri trgovanju s kripto je, da kupujete nizko in prodajate visoko in v eno trgovino vlagate največ 1% svojih sredstev. Poleg tega, nikoli ne bi smeli vlagati več, kot si lahko privoščijo izgubiti saj lahko naložbe v kriptovalute povzročijo znatne izgube.

Če ste pripravljeni tvegati in kupiti ADA, je dobra novica, da vlaganje v ADA ni nujno zapleteno. Ker kovancev Cardano ne kopajo, to zagotavlja večjo dostopnost za začetnike in ljudi, ki želijo začeti trgovati, ne da bi vložili majhno bogastvo.

Z nakupom in trgovanjem s kripto lahko začnete že s 100 USD.

Če razmišljate o Cardanu, ne pozabite, da je Cardano ohranil strog nadzor nad svojo mrežo in vlagateljem omogoča shranjevanje ADA v domači denarnici Daedalus.

Daedalus je opredeljen kot »denarnica s polnim vozliščem. To pomeni, da za razliko od lahkih denarnic (npr. Yoroi, Adalite itd.) Daedalus prenese celotno kopijo verige Cardano in neodvisno preveri vsako transakcijo v svoji zgodovini. Tako dobite največjo varnost in popolnoma nezaupljivo delovanje brez centralno gostovanih strežnikov tretjega dela. “

Zanimivo je, da se je število denarnic ADA znatno povečalo. 5. januarjath samo je bilo registriranih 4.000 novih denarnic ADA.

Vir: Kapital

Koliko bi bil Cardano vreden?

Glede na to, da je Cardano digitalna novost, ki jo cenijo kripto navdušenci in vlagatelji, mnogi strokovnjaki verjamejo v to Cardano se bo v naslednjih nekaj letih povečala.

Medtem ko so cene kriptovalut odvisne od različnih dejavnikov, vključno s povpraševanjem in ponudbo, razpoloženjem na trgu, novicami o kriptovalutah in predpisi, finančni strokovnjaki v Cardanu in drugih kovancih vidijo velik potencial kot alternativo svetovnim valutam., zlasti med trajajočo pandemijo, ko gospodarstva propadajo.

Čeprav je izdelava kripto napovedi špekulativna, temelji na preteklih podatkih, napovedih cen in razširitvah Fibonacci, strokovnjaki Cardano verjamejo, da lahko ADA doseže nove višine.

Če pogledamo nazaj, je Cardano v zadnjih letih znatno zrasel; zdaj se Cardano ponaša z več kot 1.400 bazeni in sodeluje z velikimi institucijami zunaj meja.

Njegov nenehen razvoj – z glavnim omrežjem Goguen (alias omrežje), ki naj bi se začel februarja-marca 2021 – lahko Cardanu pomaga postati pravi morilec Ethereuma, kar lahko privede do povečanja njegove vrednosti.

Tukaj moramo opozoriti, da je ADA leta 2020 zaprl na 0,18 USD, cene pa so se med decembrom 2020 gibale med 0,135– 0,19 USD in 5. januarja dosegel 0,2572 USDth, 2021.

WalletInvestors napoveduje, da se bo Cardano do leta 2023 povzpel na 0,726 USD in leta 2025 dosegel celo 1,181 USD.

Po nekaterih še bolj optimističnih napovedih CoinPriceForecast, ADA se lahko do leta 2029 dvigne na 3 USD na kovanec.

Pravzaprav je Cardano v primerjavi s Bitconom presegel visoke stopnje rasti. Medtem ko je Bitcoin zrasel za več kot 300%, je Cardano zrasel za več kot 500% in ima dobre možnosti, da postane vodilni na kripto trgu.

Ker je celotna količina kovancev ADA omejena, je tveganje inflacije odpravljeno, kar bi lahko še povečalo njegovo pomanjkanje in vrednost.

Pripravljen vlagati v Cardano ADA?

Zaključek: Ali je Cardano dobra naložba in koliko bo vreden ADA?

Če bi vlagali v Cardano?

Vlagajte v Cardano ali kakršna koli druga naložba je lahko zelo tvegana, če ne veste, kaj počnete, zlasti v negotovih časih. Morda se sprašujete: “Ali naj zdaj kupim Cardano?” Tukaj je pika na i, vlaganje denarja ni nujno zapleteno.

Čeprav nobena naložba ni varna, je naložba v Cardano v zadnjih dveh letih ustvarila približno 600% donosa. Ne glede na to, ali v Cardano vlagate novo ali ste le radovedni, kako kar najbolje izkoristiti svojo naložbo, je razumevanje, kaj morate vedeti pred vlaganjem v Cardano.

Spodnje številke napovedi opisujejo nekatere Potencial najvišja in najnižja napoved napovedi cen Cardano ADA v letih 2021, 2022, 2023 in 2025, ki jih ponujajo tehnični analitiki in industrijski strokovnjaki.

Leto Visoko Nizko
2021 0,85 USD 0,22 USD
2022 1,52 USD 0,60 USD
2023 1,82 USD 0,90 USD
2025 3,75 USD 1,50 USD

Cardano lahko postane tudi orodje različnih spletnih storitev na različnih področjih, kot so kmetijstvo, zdravstvo in izobraževanje. Za izboljšanje sodeluje z različnimi večjimi institucijami interoperabilnost in preglednost.

Medtem ko je uspeh Cardano odvisen od njegove sposobnosti, da izpolni svoje obljube in zagotovi visoko razširljivost ter učinkovito platformo za pametne pogodbe, mnogi strokovnjaki trdijo, da je ADA vredno obdržati, saj se lahko njegova cena v bližnji prihodnosti zviša.

Če še vedno razmišljate o dodajanju ADA v svoj portfelj, ne pozabite, da za začetek potrebujete varno spletno izmenjavo.

Na koncu se končna odločitev spusti na vas. Kakšen vlagatelj želite biti? Ugotovite odgovor na to vprašanje, zagotovo boste vedeli, ali je Cardano dobra naložba!

eToro – najboljši posrednik za nakup Cardano ADA

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

  • Cardano je ena izmed najboljših kriptovalut po tržni omejitvi in ​​obsegu trgovanja.
  • Cardano ima edinstveno dvoplastno arhitekturo in nova načela algoritma dokazov o deležu, zaradi česar je Cardano pravi menjalnik iger na trgu kriptovalut..
  • Cardano dejansko velja za kriptovaluto tretje generacije, saj ima potencial za izboljšanje razširljivosti kripto in razvoj pametnih pogodb..
  • Izvorni Cardanov žeton se imenuje ADA.
  • ADA je po stopnjah rasti občutno zrasel in presegel velikane, kot sta Bitcoin, kovanec prve generacije in Ethereum, kovanec druge generacije.
  • Mnogi strokovnjaki verjamejo, da ima ADA svetlo prihodnost in bo v prihodnjih letih dosegel 3 USD.
  • Kljub temu naložbe v Cardano ostajajo tvegane in zahtevajo poglobljene raziskave in usposabljanje, ki vam bodo pomagale ukrotiti nestanovitnost trga..

Če so vam bili všeč naši članki Je Cardano dobra naložba in ali naj vlagam v Cardano? ne oklevajte in delite ta članek z drugimi, ki jih zanima naložba v kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me